ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Όλη η λογοκριμένη Συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Aljazeera.VIDEO.





Λογοκρισία χωρίς όρια στην συνέντευξη 
του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου 
στο Aljazeera: 

Από 26 λεπτά 
έπαιξαν 30… δευτερόλεπτα! 
Όλη η Συνέντευξη...


Ρε... το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διατήρησή τους στην εξουσία.

Κωλοτούμπα & από Φίλη: 
«Το Μνημόνιο 
δεν μπορεί να ξηλωθεί»




Ένα-ένα αποκαλύπτονται τα προεκλογικά ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την πολιτική που ακολουθεί σήμερα ως κυβέρνηση. Μετά το «σχήμα λόγου» της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το «προεκλογικές ρητορικές υπερβολές» του Αλέξη Μητρόπουλου, ήρθε τώρα η σειρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νίκου Φίλη, ο οποίος ουσιαστικά με τα λεγόμενά του έβαλε τέλος  στα περί κατάργησης του Μνημονίου που υποσχόταν προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Φίλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε ξεκάθαρα ότι «δεν μπορεί να ξηλωθεί το Μνημόνιο», παραδεχόμενος ότι η κυβέρνηση έχει κάνει λάθη. Χαρακτήρισε  λανθασμένη την επιλογή της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες το πρώτο διάστημα, κάνοντας λόγο για ψευδαίσθηση(!) ότι θα υπερίσχυε η Δημοκρατία έναντι των τελεσιγράφων. «Είχαμε λανθασμένη εκτίμηση», είπε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε ότι «δεν σχεδιάστηκε η διαπραγμάτευση με τον αποτελεσματικότερο τρόπο», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η λιτότητα, λέγοντας πως «για τίποτα δεν είμαι σίγουρος». Ο ίδιος ο Φίλης, βεβαίως, που τώρα παραδέχεται επί της ουσίας ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει στο έργο της, έβγαινε χθες και υποστήριζε με το γνωστό θρασύτατο ύφος του ότι «το μνημόνιο το καταργούμε»!

Για τέτοια συνέπεια λόγου και έργων μιλάμε. Στην πραγματικότητα, οι δηλώσεις του Φίλη προστίθενται κι αυτές στον ολοένα και αυξανόμενο κατάλογο με τις αυτοδιαψεύσεις των ίδιων των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Κορόιδεψαν ασύστολα τον Ελληνικό Λαό, υποσχόμενοι ψευδώς και αναιδώς ότι «θα σκίσουν» και «θα καταργήσουν» τα Μνημόνια «με ένα νόμο», αλλά τώρα κάνουν στροφή 180 μοιρών, αποδεικνύοντας ότι το μόνο που τους ενδιέφερε (και συνεχίζει να τους ενδιαφέρει) είναι η διατήρησή τους στην εξουσία, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα δράσουν ως διαχειριστές μιας νέας μνημονιακής συμφωνίας σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

Γιώργος Μάστορας

Έχουν την εντύπωση ότι θα παγιδεύσουν τους Έλληνες.

Νάτοι τώρα! Οι θρασύτατοι μεταμοντέρνοι λαπάδες, τα χαμαντράκια και οι χαμούρες του Soros, του State Department, του  NATO που αναρριχήθηκαν, τίς οίδε με ποιές διασυνδέσεις,  για να αποδομήσουν, πλημμυρισμένοι με εκατομμύρια δολάρια προπαγάνδας, την περιπέτεια του ελληνισμού στην ιστορία και τα ιστορικά μας συμφραζόμενα, να μιλάνε για Έθνος, εθνική ανεξάρτησία, εθνική αξιοπρέπεια.

Νομίζουν όλα αυτά τα νανάκια ότι μηρυκάζοντας την λέξη έθνος θα κάνουν τους ιστορικά παρόντες, τους πολιτιστικά αυτόνομους Έλληνες να ξεχάσουν ότι για χρόνια μας λέγαν ότι η ελληνικότητα ήταν απερίφραστα ένα ιδεολόγημα που εγκλείει ένα είδος ιδεοληπτικής νεύρωσης. 

Έχουν την εντύπωση ότι με την διγλωσσία των μαθητευόμενων μάγων, την ταχυφλεγή ρητορική τους, θα παγιδεύσουν τους Έλληνες.  

Απέναντι σε μία τέτοια ιδεοληπτική  στρατηγική των προοδευτικών τραμπούκων οι Έλληνες θα γελάσουν και θα τραβήξουν τον δρόμο της τιμής και της αξίας για μία νέα αυγή του ελληνισμού. Μέσα από την κρίση θα βγει η κάθαρση.


Όχι στην υποτέλεια και τους πολιτικούς της εκφραστές


Όχι στην υποτέλεια και τους πολιτικούς της εκφραστές

Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, αλλά με μια σαφή και προκαθορισμένη κατεύθυνση, βλέπουμε να υπάρχει ένα διπλό φαινόμενο, με την ίδια όμως κατάληξη. Από την μια πλευρά είναι η νέα μνημονιακή συμφωνία που θα υπογράψει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ από την άλλη υπάρχει η νοοτροπία της υποτέλειας, η οποία ενόψει αυτής της συμφωνίας διαχέεται από όλους τους ιδεολογικούς μηχανισμούς του καθεστώτος, με προεξάρχοντα φυσικά τα συστημικά ΜΜΕ.
Είναι χαρακτηριστικό το κάλεσμα προς την κυβέρνηση που έκανε μια από τις πιο σημαντικές δημοσιογραφικές φωνές του «συνταγματικού τόξου» πριν από λίγες ημέρες, μετά την συνάντηση Τσίπρα – Γιούνκερ στις Βρυξέλλες: «Είναι πλέον προφανές ότι ο πιο πικρός λογαριασμός μεγαλώνει σε καθημερινή βάση – χωρίς όφελος προς τους Έλληνες. Ας μην τον κάνουμε χειρότερο». 
Αν, βεβαίως, οι παραδοσιακοί κήρυκες της υποτέλειας λένε εντελώς κυνικά και «χύμα» αυτό που τους χαρακτηρίζει, οι αντίστοιχοι κήρυκες της «πρώτη φορά Αριστερά» το λένε πιο «κόσμια», με τον ραφινάτο τρόπο που διέπει τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και σαλταδόρους: «Εμείς διαπραγματευτήκαμε όσο πιο σκληρά γινόταν, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, διότι η Ευρώπη έχει έναν συντηρητικό χαρακτήρα στις ηγεσίες των κρατών της».
Ανέκαθεν, φυσικά, η υποτέλεια αποτέλεσε συνοδευτικό στοιχείο του Ελληνικού κράτους, το οποίο στην πραγματικότητα ουδέποτε απελευθερώθηκε ουσιαστικά από τα δεσμά του, ύστερα από την Εθνεγερσία του 1821. Από την θεωρία της «μικράς και εντίμου Ελλάδος», μέχρι τα «στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας», «ανήκομεν εις την Δύσιν» και το πλέον πρόσφατο «πάση θυσία παραμονή στο ευρώ. Αυτό είναι το παν», η πορεία της υποτέλειας είναι διαχρονική και με παρόμοιο επί της ουσίας περιεχόμενο. Φτάσαμε, λοιπόν, σήμερα να βαφτίζονται ως «εθνικό συμφέρον», «πατριωτικό καθήκον» και «ελπίδα για τον Λαό», οι ολοένα και πιο επεκτατικές βλέψεις των διεθνών τοκογλύφων. 
Η επιβεβαίωση της ανυπαρξίας της Εθνικής Ανεξαρτησίας, σε συνδυασμό με το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας και την επέκταση της «κινεζοποίησης» του Ελληνικού Λαού αποτελεί το εφιαλτικό όραμα των ξένων δυνάμεων και των εγχώριων συνεργατών τους. Τα τελευταία χρόνια, αρκετές προσδοκίες του Ελληνικού Λαού διαψεύστηκαν οικτρά από τις διάφορες κομματικές φατρίες του καθεστώτος, οι οποίες έκαναν σπέκουλα με τον πόθο του για απαλλαγή από το Μνημόνιο.
Ενθυμούμενοι όλα αυτά, και μη αποδεχόμενοι σε καμία περίπτωση την υποτέλεια ως τετελεσμένο γεγονός, ας προετοιμαστούμε ως η πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικισμού να οργανωθούμε καλύτερα, να αγωνιστούμε πιο δυνατά και να νικήσουμε, για ένα ευοίωνο μέλλον για την Πατρίδα και τον Λαό. Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!
Γιώργος Μάστορας