ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Συγκρότησε το μνημονιακό μέτωπο ο Τσίπρας και βάζει μπρος για «συμφωνία». Ο γερμανικός τύπος επιτίθεται στον Ελληνικό Λαό. Με ένα κατάπτυστο άρθρο στην «Die Welt», αμφισβητούν την ελληνικότητά μας,


Εξαιρετικής σημασίας ήταν τα ραντεβού που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Τσίπρας. Το πρώτο που χρήζει προσοχής είναι ότι οι συναντήσεις έγιναν λίγο πριν την σύγκληση της ΚΟ του Σύριζα, σχετικά με την διαπραγμάτευση. 

Μάλιστα προκειμένου να ολοκληρωθούν αυτές οι συναντήσεις, η ΚΟ του Σύριζα άλλαξε μέχρι και ώρα.

Είχε προηγηθεί η εξόχως αποκαλυπτική αποστροφή στο λόγο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους είπε ξεκάθαρα ότι «το κινητό του πρωθυπουργού, αλλά και οι πύλες του Μεγάρου Μαξίμου είναι ανοιχτά για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», συμπληρώνοντας αμέσως μετά «στα πλαίσια του δημοκρατικού τόξου», εννοώντας ότι στον Σύριζα μιλάνε μόνο με πολιτικάντηδες και όχι με την Χρυσή Αυγή.


Ο Τσίπρας, λοιπόν, σήμερα, ξεκίνησε υποδεχόμενος τον Θεοδωράκη από το κόμμα του Μπόμπολα και συνέχισε αποκαλώντας το κλεφτοΠασόκ, «προοδευτική δύναμη», ανοίγοντας τις πύλες για συνεργασία του παλιού με το νέο Πασόκ

Ακολούθως είχε συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη, σε μία προσπάθεια να προσεταιριστεί την μετά - Σαμαρά εποχή της ΝΔ.

Είναι σαφές ότι οδεύει προς δημιουργία το μνημονιακό (ευρωπαϊκό θα ονομαστεί) μέτωπο για την υπογραφή του νέου μνημονίου. 

Ο Τσίπρας εισήλθε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έχοντας την υποστήριξη όλων των μνημονιακών και έτσι θα σιγά σιγά θα αφεθούν πίσω οι προεκλογικές κορώνες και η χώρα θα κινηθεί και πάλι σε μνημονιακούς ρυθμούς... αριστερούς αυτή τη φορά.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.............................


Ο σιωνιστικός γερμανικός τύπος επιτίθεται στον Ελληνικό Λαό


Με ένα κατάπτυστο άρθρο στην «Die Welt», αμφισβητούν την ελληνικότητά μας, στηριζόμενοι στην ανθελληνική, ανιστόρητη και αντεπιστημονική θεωρία του Φαλμεράυερ η οποία σημειωτέον, γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση στους κόλπους της διεθνιστικής Αριστεράς.


Τον Φαλμεράυερ λοιπόν, θυμήθηκαν οι «νεοδημοκράτες» της Γερμανίας, σε άρθρο που φιλοξενήθηκε στην συντηρητική Die Welt. Οι -όλως τυχαίως- πάντοτε φιλοσιωνιστές χριστιανοδημοκράτες της συγκεκριμένης φυλλάδας, έσταξαν χολή κατά των Ελλήνων, αφού σε άρθρο της υποστήριξε πως οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους, αλλά αντιθέτως είναι «μια φυλή με σλαβικά, αλβανικά και τουρκικά γονίδια». Ο ανιστόρητος και κωμικός αρθρογράφος συμπεραίνει εξ αυτού ότι κακώς οι Μεγάλες Δυνάμεις βοήθησαν τους Έλληνες κατά την Επανάσταση εναντίον των Οθωμανών τον 19ο αιώνα και αντίστοιχα κακώς σήμερα η Ε.Ε. προσπαθεί να διατηρήσει στους κόλπους της την Ελλάδα.

«Οι τρεις δυνάμεις έπραξαν ενάντια στα πιστεύω τους, επηρεασμένες από καθαρό ρομαντισμό επειδή οι Ευρωπαίοι με την κλασική μόρφωση δεν ήθελαν οι απόγονοι του Ομήρου, του Σωκράτη και του Περικλή να συνεχίσουν να ζουν υπό τον Τουρκικό ζυγό», αναφέρει ο αρθρογράφος, προσθέτοντας πως «η ιδέα ότι οι Έλληνες της σύγχρονης εποχής ήταν απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη και όχι μια φυλή με σλαβικά, βυζαντινά και αλβανικά γονίδια, που δημιουργήθηκε υπό την τουρκική κυριαρχία, ήταν διαδεδομένη μεταξύ των μορφωμένων Ευρωπαίων. Όμως, ούτε οι αρχιτέκτονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπόρεσαν να ξεπεράσουν αυτήν την παρανόηση. Βάσει αυτής της λογικής έφεραν την Ελλάδα στην βάρκα της ΕΕ το 1980, με τις γνωστές συνέπειες που θαυμάζουμε καθημερινά».

Χαρακτηριστικό της ανθελληνικής ρητορικής των σιωνιστικά ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης της Γερμανίας είναι το γεγονός ότι δεν κατακρίνουν την διαφθορά των πολιτικών ηγεσιών της μεταπολιτευτικής Ελλάδος αλλά τον Ελληνικό Λαό. Και φυσικά δεν κατακρίνουν τις διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες των ελληνικών κυβερνήσεων διότι απλούστατα αυτές είναι πλήρως υποταγμένες και στην υπηρεσία της Καγκελαρίας του Βερολίνου και των πολυεθνικών της Γερμανίας.

Αντιθέτως, φροντίζουν συνεχώς να βγάζουν τα βαθύτατα σιωνιστικά συμπλέγματα κατωτερότητας που έχουν, έναντι του Ελληνισμού. Οι ίδιοι αυτοί κράχτες της παγκοσμιοποίησης, που χλευάζουν την δήθεν φυλετική επιμειξία των Ελλήνων με Σλάβους, Τούρκους και Αλβανούς, είναι εκείνοι που κατηγορούν τους Έλληνες ως ρατσιστές και ξενόφοβους απέναντι στους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην Πατρίδα μας!


Για την πλήρη αποδόμηση των συγκεκριμένων ανιστόρητων θεωριών που συνεχώς αναπαράγονται από τους μαρξιστές διεθνιστές, τους φιλελεύθερους οικουμενιστές και τα πάσης φύσεως σιωνιστικά φερέφωνα, διαβάστε: