ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ.....Όλα στημένα; Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ......ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ ! Κυβέρνηση σαλτιμπάγκων. Πρώτη ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά Αριστερά.Καλά όλα στημένα;

 Όπως όλα δείχνουν, 
η κωλοτούμπα του αιώνα είναι επί θύραις!


Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι έτοιμο για τας Ευρώπας, όπου ο Τσίπρας θα κομίσει πρόταση για νέο αριστερό Μνημόνιο, στους «φίλους» Γιούνκερ και Σουλτς, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το ελληνικό «πρόγραμμα».

Ταυτοχρόνως, οι… υπερήφανοι, άνετοι και χαμογελαστοί υπουργοί (με αιχμή του δόρατος τον… φρούραρχο Δραγασάκη) καθώς και τα στελέχη του (με πρωτοπόρο τον αριστεριστή Κούλογλου…), τον προτρέπουν να πάει αμέσως στις Βρυξέλες και να πει «ναι σε όλα»!

Αυτά για την ώρα…

Τα υπόλοιπα, αν δηλαδή όλο αυτό το απερίγραπτο χάος που δημιουργήθηκε, ήταν ένα προσυμφωνημένο «κόλπο» μεταξύ Τσιπροκαμμένων και διεθνών τοκογλύφων, για να’ ρθει το αριστερό Μνημόνιο και να το δεχθεί ο ελληνικός λαός με… ανακούφιση, έχουμε καιρό μπροστά μας να τα αναλύσουμε…  

Και να σας θυμίσουμε ότι –σε χοντρές γραμμές- τα είχαμε προαναγγείλει…

Ξαναθυμίζω τι έγραψα τρεις ώρες μετά την ανακοίνωση για διενέργεια δημοψηφίσματος:

«Το άρθρο που διαβάζετε τώρα, για την (ακόμα…) ακατανόητη απόφαση της συγκυβέρνησης να πάει σε δημοψήφισμα, γράφεται στις  4 τη νύχτα… Δε θα γράψω τέτοια ώρα τα τι και τα πως του δημοψηφίσματος. Η μόνη πρόβλεψη που θα διακινδυνεύσω να κάνω αυτή την ώρα, είναι ότι αυτό το δημοψήφισμα θα εξελιχθεί σε φάρσα και δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ!»…

Αντίοχος




Για το δημοψήφισμα:



Το δημοψήφισμα τελικά ήταν μια κίνηση πανικού μιας συμμορίας τζογαδόρων που διαπίστωσε ότι τα όσα δημαγωγικά είχε τάξει στους αφελείς ψηφοφόρους δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα και ως κίνηση διαφυγής επέλεξε το δημοψήφισμα, μεταθέτοντας έτσι την ευθύνη στον «λαό». 

Με την κουτοπόνηρη σκέψη, υποθέτω, ότι εάν επικρατήσει το ΝΑΙ θα μπορέσει να έρθει σε συμφωνία με την τρόϊκα ώστε να παραμείνει στην εξουσία και να επιβάλλει νέους δυσβάστακτους φόρους με την δικαιολογία ότι «εσείς το επιλέξατε». Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ θα τους λυθούν τα χέρια για να επιβάλλουν το Πρόγραμμά τους, της «πρώτης φοράς αριστερά» και να πάρουν εκδίκηση για την ήττα τους το 1949, εφαρμόζοντας ένα καθεστώς νοτιοαμερικάνικου ημισοβιετικού τύπου. Αυτή είναι η επιδίωξη της κομμουνιστογενούς πτέρυγας. Όσο για την ΠΑΣΟΚογενή αυτή προσβλέπει σε μία επαναφορά της απόλυτης κυριαρχίας των συντεχνιών, των συνδικαλιστών και του παρασιτικού κρατισμού, που επέφερε θέσεις, κέρδη και εξουσία σε όποιους ήσαν δίπλα στον μεγάλο κυβερνήτη.

Αυτές οι επιδιώξεις  ήταν από την αρχή ο πραγματικός τους στόχος, ο οποίος αποτελεί και το περιεχόμενο μιάς  δεύτερης ανάγνωσης. Με άλλα λόγια η όλη μεθόδευση ήταν προσχεδιασμένη και η κωλυσιεργία επί σχεδόν μισό χρόνο άκαρπων «διαπραγματεύσεων» του νάρκισσου και επιδειξιομανή Μπαρουφάκη, δεν ήταν τίποτε άλλο από προπέτασμα καπνού που θα τους επέτρεπε να παγιωθούν στην εξουσία, ώστε να μπορέσουν να εφαρμόσουν αυτά που έκρυβαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. 

«Επιλογή εξόδου βάσει σχεδίου»



Ηαποκάλυψη του ΥΠ. Οικονομ. των ΗΠΑ ότι εδώ και καιρό συζητούσε ο Τσίπρας μαζί τους για περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.
«Δ​​εν μπορεί να αποδειχθεί ακόμη με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, αλλά γίνεται όλο και πιο σαφές ότι η κυβέρνηση πορευόταν από την αρχή βάσει σχεδίου προς την έξοδο από την Ευρωζώνη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το σχέδιο αυτό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το γεγονός, που επιβεβαίωσε άλλωστε ο Ζ.-Κ. Γιουνκέρ δίνοντας το σχετικό κείμενο στη δημοσιότητα, ότι η τρόικα είχε δεχθεί βελτιώσεις στις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονταν ώς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Προφανέστατα ο Αλ. Τσίπρας και οι άμεσοι συνεργάτες του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δημοψήφισμα ώστε να μην παραλάβουν μια νέα βελτιωμένη πρόταση, που πιθανότατα δεν θα μπορούσαν να απορρίψουν πλέον, κάτω και από την πίεση της κοινής γνώμης. Γι’ αυτό και έδωσαν εντολή στην ελληνική αντιπροσωπεία να εγκαταλείψει αμέσως και ξαφνικά τις διαπραγματεύσεις, αφήνοντας άναυδους τους άλλους.

Επίσης, ας μη ξεχνάμε ότι τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισαν να βγάλουν στο εξωτερικό τα (πολλά) χρήματά τους, όταν κατάλαβαν ότι θα γίνουν κυβέρνηση, άρα πάμε για δραχμή. Το πόθεν έσχες ορισμένων βουλευτών του είναι αποκαλυπτικό για αυτούς τους βολεμένους που «ενδιαφέρονται» για τον λαό.


Μέσα στον ορυμαγδό των ραγδαίων εξελίξεων έχει ξεφύγει μια σημαντική λεπτομέρεια που ίσως δείχνει ένα υπόγειο παρασκήνιο για τον τρόπο και τον πραγματικό λόγο που αποφασίστηκε η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος από την κυβέρνηση υπό μη ομαλές συνθήκες και κλίμα τρομοκρατίας.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, 48 ώρες πριν συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο στο Μαξίμου και αποφασίσει το δημοψήφισμα ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στέλνει επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και την ενημερώνει ότι δεν μπορεί να έρθει στις επιτροπές σημειώνοντας τα εξής:

"Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος είναι απολύτως αναγκαία. Είμαι βέβαιος, ότι παρακολουθείτε τις δυσκολίες και τις προσπάθειες της Τράπεζας της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να τιςαντιμετωπίσουν. Επιπλέον, αυτό το διάστημα είναι προγραμματισμένα δύο σημαντικά υπηρεσιακά ταξίδια, το πρώτο, την προσεχή Παρασκευή 26 Ιουνίου στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), το δεύτερο, την επόμενη εβδομάδα, στην Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα, στα οποία, λόγω ακριβώς της κρισιμότητας της κατάστασης, θα ήταν αδιανόητη και εθνικώς επιζήμια ενδεχόμενη απουσία μου. 

Από Δευτέρα 6 Ιουλίου και για όλη την εβδομάδα που ακολουθεί, θα είμαι στη διάθεσή σας, υποθέτοντας εύλογα ότι η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί".






Τις τελευταίες παραστάσεις του τσίρκου που ονομάζεται κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ παρακολουθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε και αναγγέλθηκε από τα χείλη του πρωθυπουργού η διενέργεια δημοψηφίσματος, ο Ελληνικός Λαός.

Από την προεκλογική ακόμη περίοδο, η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες πως η κυβέρνηση που θα σχηματιζόταν μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και η οποία θα είχε ως βασικό πυλώνα τον Σύριζα, επρόκειτο να έλθει σε συμφωνία με τους δανειστές παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές εξαγγελίες και διακηρύξεις.



Ακολούθησαν πέντε μήνες πολιτικής «αγρανάπαυσης», ακατάσχετης....

επικοινωνιακής μπουρδολογίας, τακτοποίησης των κομματικών πελατών στο Δημόσιο και αλαζονικής αποχής από ενέργειες οι οποίες έστω και κατ' ελάχιστον θα έδιναν στο Λαό την αίσθηση της απόδοσης κοινωνικής δικαιοσύνης και προπαντός της αποκατάστασης της εθνικής μας κυριαρχίας.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του τρικλίζοντας μπροστά στα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν, επιδιώκουν να μεταθέσουν το έγκλημα της ανέντιμης συμφωνίας με τους τοκογλύφους στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Δίχως να λάβουν το παραμικρό μέτρο προστασίας του Λαού μας και διασφάλισης των προϋποθέσεων προκειμένου οι Έλληνες να αποφασίσουν ελεύθερα στις κάλπες για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, κρυμμένοι στις ασφαλείς και καλά φυλασσόμενες βίλες τους, παρακολουθούν απαθείς το δράμα ενός ολόκληρου Λαού που εξαπατήθηκε κατ' επανάληψη από τις συμμορίες του «δημοκρατικού» τόξου.

Μόλις 72 ώρες μετά την επικύρωση στη Βουλή της πρότασης για διενέργεια δημοψηφίσματος, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να εντείνει το κλίμα φόβου και κατατρομοκράτησης του Λαού μας. 

Οι κλειστές τράπεζες και η επιβολή ανώτατου ορίου ανάληψης από τα ΑΤΜ στα 60 ευρώ, οι ελλείψεις αγαθών στην αγορά και η αδυναμία καταβολής ολόκληρης της σύνταξης, καθιστούν εκ των πραγμάτων τον θίασο Σύριζα-ΑΝΕΛ όχι απλώς κωμικοτραγικό αλλά εθνικά επικίνδυνο.

Πρόκειται όμως περί ερασιτεχνικής αδυναμίας της κυβέρνησης να πράξει τα αυτονόητα ή περί σκόπιμης μεθοδεύσεως ούτως ώστε όχι μόνο να νομιμοποιηθεί ένα Νέο Μνημόνιο αλλά μάλλον να καθαγιασθούν τα εγκλήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων;

Το γεγονός ότι τόσο οι υπουργοί όσο και τα στελέχη Σύριζα-ΑΝΕΛ αντί να υπερασπίζονται δημοσίως και με σθένος το ΟΧΙ στο Μνημόνιο παραμένουν απαθείς παρατηρητές της τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού, συνηγορεί υπέρ της δεύτερης άποψης. Αν μη τι άλλο, μια κυβέρνηση η οποία θα επιθυμούσε πραγματικά το ΟΧΙ στο Νέο Μνημόνιο θα φρόντιζε να διασφαλίσει για μια μονάχα εβδομάδα την ομαλότητα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων, πράγμα το οποίο φυσικά δεν έκανε. 

Αντιθέτως, απεδείχθη στην πράξη ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης ήταν η αλληλεγγύη προς τους λαθρομετανάστες, τους οποίους όχι μόνον υποδέχεται κατά εκατοντάδες χιλιάδες αλλά επιπλέον, αποφασίζει να τους παραχωρήσει την ελληνική ιθαγένεια. Η αλληλεγγύη προς τον Ελληνικό Λαό έμεινε στα χαρτιά και στις κάλπικες ιδεολογικές διακηρύξεις των απατεώνων του μαρξισμού.

Με απλά λόγια, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ φέρει ακέραια την ευθύνη της παράδοσης του Ελληνικού Λαού ως πρόβατο επί σφαγή στις διαθέσεις των διεθνών τοκογλύφων. Μόλις προ ολίγων ημερών, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε σε μια συνέντευξη η οποία συζητήθηκε ευρέως το αυτονόητο: «η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι στόχος εθνικός αλλά προϋποθέτει την οργάνωση της εθνικής παραγωγής». Πρόσθεσε δε και δικαιώνεται απολύτως σήμερα, πως η ρήξη απαιτεί προετοιμασία, προετοιμασία τόσο των κρατικών δομών όσο και του Λαού.

Αποδεικνύεται εν τέλει, πως η αντιμνημονιακή ρητορική υπήρξε για το Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, όπως και προηγουμένως για τη ΝΔ του Σαμαρά, σημαία ευκαιρίας ούτως ώστε να ανέλθουν στην εξουσία.

Για τη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχουν ψευτοδιλήμματα και φόβοι: η υπεράσπιση της Πατρίδος και η ευημερία του Λαού μας είναι ο υπέρτατος όμος!


Ευάγγελος Καρακώστας


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΩΡΕΣ  ΔΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 29 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ESM

Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε σήμερα διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την πρώτη στιγμή είχαμε ξεκαθαρίσει πως η απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος δεν αποτελεί το τέλος αλλά τη συνέχεια της διαπραγμάτευσης με καλύτερους όρους για τoν ελληνικό λαό. Η Ελλάδα παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε σήμερα διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους.

Η ελληνική κυβέρνηση μέχρι τέλους θα διεκδικήσει βιώσιμη συμφωνία εντός του ευρώ. Αυτό θα είναι και το μήνυμα του ΟΧΙ σε μια κακή συμφωνία στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Δείτε την επιστολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το αίτημα της Ελλάδας για διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Η επιστολή απευθύνεται στον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ.

Αναλυτικά το αίτημα αναφέρει:

«Οπως γνωρίζετε, η χώρα αντιμετωπίζει επείγοντα και πιεστικά οικονομικά προβλήματα στο δεύτερο μισό του 2015 και για το 2016, δεδομένου ότι

- δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση για το δεύτερο πρόγραμμα από τον Ιούλιο του 2014
- η χώρα δεν έχει πρόσβαση στη χρηματοδότηση από τις αγορές
- το πρόγραμμα εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2015 και το αίτημά μας για επέκταση δεν έγινε αποδεκτό
- ο ELA δεν επεκτάθηκε από την ΕΚΤ και ως εκ τούτου ήταν αναγκαίοι οι έλεγχοι κεφαλαίων για να διατηρηθεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα της ευρωζώνης».

Με δεδομένα τα παραπάνω και δεδομένου ότι σήμερα είναι η προθεσμία που έθεσε το Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου για την επίτευξη συμφωνίας, η Ελλάδα ζητά υποστήριξη από τον ESM με τη μορφή δανείου δύο ετών. Το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την αποπληρωμή των δόσεων χρέους για τις εσωτερικές και εξωτερικές υποχρεώσεις χρέους της Ελλάδας.

Σε σύνδεση με το δάνειο η Ελλάδα ζητά την αναδιάρθρωση και αναδιαμόρφωση του χρέους της στον EFSF, στο πνεύμα των προτάσεων που έγιναν από την Κομισιόν προκειμένου να διαβεβαιωθεί ότι το χρέος της Ελλάδας θα γίνει βιώσιμο μακροπρόθεσμα. Στο τέλος της δανειακής περιόδου, ή νωρίτερα, η Ελλάδα στοχεύει να ανακτήσει σταθερή πρόσβαση στις διεθνείς αγορές.

Μέχρι να συμφωνηθεί και τεθεί σε ισχύ αυτό το δάνειο, η Ελλάδα ζητά την επέκταση του προγράμματος από το Eurogroup για μία σύντομη περίοδο προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί τεχνική χρεοκοπία.

Η Ελλάδα είναι απόλυτα δεσμευμένη στο να υπηρετήσει το εξωτερικό της χρέος με τρόπο που διασφαλίζει τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή».


Όλα στημένα; 

Γιατί ο Στουρνάρας ήξερε ότι θα είναι διαθέσιμος από τις 6 Ιουλίου και μετά;


Όλα στημένα; Γιατί ο Στουρνάρας ήξερε ότι θα είναι διαθέσιμος από τις 6 Ιουλίου και μετά;
Μέσα στον ορυμαγδό των ραγδαίων εξελίξεων έχει ξεφύγει μια σημαντική λεπτομέρεια που ίσως δείχνει ένα υπόγειο παρασκήνιο για τον τρόπο και τον πραγματικό λόγο που αποφασίστηκε η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος από την κυβέρνηση υπό μη ομαλές συνθήκες και κλίμα τρομοκρατίας.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, 48 ώρες πριν συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο στο Μαξίμου και αποφασίσει το δημοψήφισμα ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στέλνει επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και την ενημερώνει ότι δεν μπορεί να έρθει στις επιτροπές σημειώνοντας τα εξής:

"Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος είναι απολύτως αναγκαία. Είμαι βέβαιος, ότι παρακολουθείτε τις δυσκολίες και τις προσπάθειες της Τράπεζας της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να τις αντιμετωπίσουν. Επιπλέον, αυτό το διάστημα είναι προγραμματισμένα δύο σημαντικά υπηρεσιακά ταξίδια, το πρώτο, τηνπροσεχή Παρασκευή 26 Ιουνίου στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), το δεύτερο, την επόμενη εβδομάδα, στην Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα, στα οποία, λόγω ακριβώς της κρισιμότητας της κατάστασης, θα ήταν αδιανόητη και εθνικώς επιζήμια ενδεχόμενη απουσία μου. Από Δευτέρα 6 Ιουλίου και για όλη την εβδομάδα που ακολουθεί, θα είμαι στη διάθεσή σας, υποθέτοντας εύλογα ότι η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί".


Γιατί ο Στουρνάρας λοιπόν, αφού από σήμερα είναι ελεύθερος, δεν είναι στην Βουλή, αλλά θα είναι από την Δευτέρα 6 Ιουλίου που θα έχει.. εξομαλυνθεί η κατάσταση;


Μήπως ήταν σε γνώση του εδώ και καιρό η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και αντί να έχει τις τράπεζες ανοιχτές, βάζει τους πολίτες στην ουρά για να πάρουν ένα 20εύρω;

Πώς θα "εξομαλυνθεί" την Δευτέρα 6 Ιουλίου η κατάσταση; Με ένα "ΝΑΙ" υπό το καθεστώς τρομοκρατίας και νέο αριστερό Μνημόνιο;


ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ «ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ 

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ «ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ» 

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; 

ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;


Σαν «ζαριά που μπορεί να φέρει την απόλυτη καταστροφή» παρουσιάζουν τα τρία παλαιομνημονιακά κόμματα (νουδούλα, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι) και τα παπαγαλάκια τους, το δημοψήφισμα που έχει εξαγγελθεί για την Κυριακή. Εφόσον όμως θεωρούν ότι πρόκειται για τέτοιο, γιατί δε φρόντισαν να το αποτρέψουν ή έστω να το απαξιώσουν και να το ευτελίσουν;

Και βέβαια, δεν αναφέρομαι στην απλή καταψήφισή του στη βουλή, αλλά σε… άλλον τρόπο. Ποιος ήταν αυτός; Όπως είναι γνωστό, για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα, πρέπει να συμμετάσχει σ’ αυτό το 40% του ελληνικού λαού. Όπως έχω εξηγήσει κι άλλες φορές, σε προεκλογικές περιόδους, τα ποσοστά της αποχής είναι πολύ μεγάλα, γιατί στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι… πεθαμένοι και μόνιμοι κάτοικοι του εξωτερικού (που έχουν αυξηθεί τελευταία, λόγω Μνημονίων). Για παράδειγμα, στις τελευταίες εκλογές, το ποσοστό της αποχής ήταν 35,13%! Σ’ αυτούς που προαναφέραμε, προσθέστε και τους ετεροδημότες, οι περισσότεροι εκ των οποίων απέχουν αναγκαστικά, γιατί δεν τους περισσεύουν χρήματα να πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και να ψηφίσουν. Υπό τις παρούσες συνθήκες μάλιστα (κλειστές τράπεζες, κ.τ.λ.), είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα βρεθούν έστω και λίγοι ετεροδημότες να σπαταλήσουν χρήματα για να πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες…

Με αυτά τα δεδομένα, που ήταν εκ των προτέρων γνωστά, αν συνεννοούντο οι αρχηγοί των τριών «φιλοευρωπαϊκών» κομμάτων (πράγμα καθόλου δύσκολο…) να υποδείξουν αποχή στους ψηφοφόρους τους και το έλεγαν στον Τσίπρα όταν τους ενημέρωσε σχετικά, πριν βγει και ανακοινώσει δημοσίως τη διενέργεια του δημοψηφίσματος, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν αυτός θα επέμενε. Αλλά, ακόμα κι αν επέμενε, τι αξία θα είχε ένα δημοψήφισμα  στο οποίο θα απείχε –ηθελημένα ή αθέλητα- ένα τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού, ακόμα κι αν εξασφάλιζε τη συμμετοχή του μίνιμουμ 40%; Δεν το έκαναν, όμως…

Γιατί άραγε; Μήπως γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε μ’ ένα προσυμφωνημένο «κόλπο» της συγκυβέρνησης και των διεθνών τοκογλύφων και είχαν ενημερωθεί οι τρεις της «φιλοευρωπαϊκής» αντιπολίτευσης να μην κάνουν κανά αστείο και τους χαλάσουν τη δουλειά;

 Αντίοχος




ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ; "ΝΕΑ":"Δεν πάμε σε εκλογές για να μην πάρει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης η Χρυσή Αυγή..."


Το λοιπόν, οι μέχρι αυτή την ώρα εξελίξεις είναι οι εξής:

Ο mister Tsipras, στη χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε πρόθυμος να επιστρέψει στο τραπέζι των «διαπραγματεύσεων» (αλλά χωρίς τελεσίγραφα…), ενώ αποκάλυψε -εμμέσως πλην σαφώς- ότι γίνονται παρασκηνιακές συνεννοήσεις…

Αργά το βράδυ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ κατέθεσε νέα πρόταση, με σκοπό τη σύγκλιση εκτάκτου Eurogroup, σήμερα πριν τα μεσάνυχτα, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία…

Λέγεται, πως η (μνημονιακή) πρόταση περιλαμβάνει την τελευταία πρόταση των «Θεσμών», (με τον μειωμένο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία ) με μία αλλαγή που ζητούσε η ελληνική πλευρά, όπως για παράδειγμα να μην καταργηθεί το ΕΚΑΣ, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε μία… πιθανή διευθέτηση του χρέους…

Ταυτοχρόνως, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ, τόνισε ότι «το να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ είναι προς το συμφέρον όλων», ενώ λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ δήλωσε ότι «οι ΗΠΑ δεν θέλουν να δουν την Ελλάδα να βγαίνει από την Ευρωζώνη».



Μήπως «ψήνεται» η κωλοτούμπα του αιώνα;


Σε αδιέξοδο εν τω μεταξύ έχει βρεθεί ο Τσίπρας από την ανικανότητά του. Από την μία εγκλωβίστηκε στην αντιμνημονιακή ρητορεία που τον έκανε πρωθυπουργό και την οποία δεν είχε το θάρρος ή την γνώση για να την πραγματώσει με ειλικρίνεια.

Από την άλλη είχε την υπογραφή της 20ης Φεβρουαρίου, η οποία έθετε σαφέστατες μνημονιακές δεσμεύσεις, τις οποίες δεν μπορούσε να πραγματώσει υπό τον φόβο της βροχής ζαρζαβατικών, που θα επακολουθούσε.

Δεν μπορούσε να υπογράψει το μνημόνιο, αλλά δεν είχε και.....το σθένος να κάνει ουσιαστικές κινήσεις προς την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων. Έτσι επέλεξε να «παίξει καθυστερήσεις» με ολέθριες συνέπειες και για τις δύο ξεκάθαρα αντιδιαμετρικές επιλογές.

Αυτό το αδιέξοδο επεχείρησε να το εκτονώσει με ένα δημοψήφισμα, που διενεργείται κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας και άνευ ουσιαστικού ερωτήματος. Γιατί, αλήθεια, δεν έβαλε στο δημοψήφισμα την δική του πρόταση ο Τσίπρας να βλέπαμε πόσα «ΝΑΙ» θα μάζευε; Πολύ απλά γιατί η πρόταση του «βρώμαγε» Μνημόνιο και μάλιστα ύψους 8 δισ. ευρώ.

Και γιατί, άραγε, δεν πήγε σε εκλογές, αφού βρέθηκε σε αδιέξοδο που δεν μπορούσε να απαντήσει; Γιατί δεν πήγε σε εκλογές από τη στιγμή που η καλύτερη λύση, ελέω της διαπραγμάτευσής του, είναι το «λιγότερο» επαχθές μνημόνιο; Την απάντηση δίνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα»:


«Η σκέψη των εκλογών δεν προχώρησε για δυο λόγους. Αρχικά διότι δεν μπορούσε απλώς η κυβέρνηση να παραιτηθεί και να οδηγηθεί η χώρα σε κάλπες, καθώς δεν είχε παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Αυτό θα σήμαινε πως αν παραιτούταν, η διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης θα πήγαινε αρχικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αν εκείνος δεν τα κατάφερνε, η εντολή θα περνούσε στον αρχηγό του τρίτου κόμματος, δηλαδή στη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή

Γι' αυτό και τόσο καιρό ο Τσίπρας «έπαιζε καθυστέρηση» χωρίς να διαπραγματεύεται, οδηγώντας την χώρα να δέχεται την «λαιμητόμο» πρόταση των «θεσμών». Για να μην δοθεί η διερευνητική εντολή στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο και ως εκ τούτου «ξεβρακωθούν» όλοι οι δήθεν αντιμνημονιακοί, οι οποίοι «άξαφνα» θα βρισκόντουσαν αγκαλιά με τους σαμαροβενιζέλους, εναγκαλισμένοι στον «υπέρ πάντων αντιφασιστικό αγώνα» υπέρ Γιούνκερ, Σόιμπλε και της χρηματοδότριας του Ψαρρά, Μέρκελ.


Όχι στους εκβιασμούς των τοκογλύφων
Όχι στο νέο μνημόνιο του Σύριζα



ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ... ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ «ΚΑΚΑΛΑ»


«Λαέ πολέμα σε πνίξανε στο ψέμα». Η Ένοχη Σιωπή ενός κατεστημένου που μας εξουσιάζει δεκαετίες τώρα.
Σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας μας, υπάρχουν καθημερινά εξελίξεις. Τα γεγονότα τρέχουν με εκπληκτικό ρυθμό. Όμως από ό,τι συμβαίνει γύρω μας, τι είναι αυτά που ξέρουμε; 

Τι είναι τελικά αυτά που μαθαίνουμε; Ή ακόμα, αυτά που μαθαίνουμε, τα μαθαίνουμε όπως πρέπει ή όπως βολεύει κάποιους; 

Συνωμοσιολογία θα πουν κάποιοι. Είναι όμως έτσι; Αρκεί να δούμε το κάθε τι, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Υποτίθεται ότι για την οικονομική κρίση, ήξεραν κάποιοι ότι θα φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Κανείς τους ποτέ δεν είπε τίποτα. Μίλησαν για χρήματα που υπήρχαν και τώρα όμως δεν υπάρχουν. Μίλησαν για λύσεις, που όμως τελικά δεν εφαρμόζονται. 

Ήξεραν από την πρώτη στιγμή τι ήταν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τι ήταν το μνημόνιο, και όμως το στήριξαν. Ήξεραν ότι πλέον δεν έχουμε κυριαρχία σε κανένα επίπεδο, ήξεραν ότι υποθηκεύουμε εθνική περιουσία, ήξεραν ότι μπορεί ο κάθε δανειστής να αρπάξει ελληνική γη, γη ποτισμένη με αίμα, με αγώνες και θυσίες, και όμως το απέκρυψαν.

Ήξεραν ότι τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά δικαιώματα κάποια στιγμή θα έφταναν σε σημείο να καταπατηθούν, γνώριζαν ότι θα δημιουργήσουν έναν εργασιακό μεσαίωνα και όμως χόρτασαν με υποσχέσεις και ψέματα τους εργαζομένους. Ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι το χρηματιστήριο ήταν μια ελεγχόμενη μηχανή εγκλωβισμού και οικονομικής αφαίμαξης και όμως οδήγησαν τους πάντες στο να ασχοληθούν και μετά να χάνουν περιουσίες από την μία στιγμή στην άλλη. 

Ήξεραν για την SIEMENS και το Βατοπαίδι. Ήξεραν ποιοι ήταν οι τρομοκράτες και της 17Ν και του ΕΛΑ. Σιωπούσαν, αλλά καισυγκάλυπταν, γιατί τους συνέφερε να δολοφονούνται άνθρωποι που δεν ήταν αριστεροί. Ήξεραν ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο μαςτο 1974, ποιοι ευθύνονται για την εισβολή και τα τετελεσμένα της, και όμως μιλούσαν υποκριτικά για εξεταστικές επιτροπές και για φακέλους της Κύπρου, που στην ουσία δεν άνοιξαν ποτέ. 

Οι παραπάνω είναι ενδεικτικές αναφορές της υποκρισίας και της ψευτιάς όλων όσων αποτελούν το κατεστημένο που μας εξουσιάζει δεκαετίες τώρα. Μαρξιστές μα και φιλελεύθεροι ήδήθεν «πατριώτες» και «ανατρεπτικοί», αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιους. Όλοι αυτοί που αποφάσιζαν και εκτελούσαν πριν από εμάς, για εμάς. 

Όλοι αυτοί που μας οδηγούσαν σε λύσεις που τις ήξεραν από την πρώτη στιγμή, αλλά ποτέ δεν τις φανέρωσαν. 

Σε μία παλιά αφίσα υπήρχε το σύνθημα «Λαέ πολέμα σε πνίξανε στο ψέμα». 

Στο ψέμα, που δεκαετίες τώρα το κάλυπτε και η σιωπή. Κάποια στιγμή όμως η σιωπή σταματά. Και αρχίζουν οι φωνές οργής. Που θα μετατραπούν σε ένα κίνημα αγανάκτησης. 

Και ίσως τότε ξυπνήσουν οι συνειδήσεις . Και όπως έλεγε και κάποιος μεγάλος στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, «θα πάρουμε πίσω ότι μας πήραν με τόκους».



Έτσι μεθοδεύτηκε η σημερινή κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας..
Εν ονόματι της Δημοκρατίας !




Η συνομωσία της Αποβιομηχανοποιήσης της Ελλάδος,

ΙΖΟΛΑ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΦΩΚΙΔΟΣ – ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ – ΒΙΟΑΛ – ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑ – ΕΛΒΟ – ΦΟΣΦΩΡΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΒΙΑΜΥΛ – ΠΙΤΣΟΣ – ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΑΣ – HELLENIC STEEL – ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΡΕΤΣΙΝΑ – ΤΕΞΑΠΡΕΤ – ΒΙΛΚΑ – ΕΣΚΙΜΟ – ΥΦΑΝΕΤ – ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ ΦΛΟΚΑ – ΕΛΒΙΕΛΑ – ΒΙΟΠΛΑΣΤ – ΝΤΡΕΣΚΟ – ΒΕΣΟ – ΜΑΝΤΙΣΟΝ – ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ – ΠΥΡΚΑΛ – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΑΙΓΙΟΥ – BODYLINE – ΦΙΛΚΕΡΑΜ JOHNSON – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ DIANA – DELICA – ΦΛΩΡΑ – ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ ΚΑΤΣΙΚΗΣ – ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΕΡΑΝΗΣ – SATO – ΑΓΝΟ – ALUMIL – ΤΕΟΚΑΡ – ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ELITE – ΑΛΛΑΤΙΝΗ – ΚΑΤΣΕΛΗΣ – ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ – ΣΕΛΜΑΝ – ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ – ΜΕΒΓΑΛ – ALEX PACK – NEOSET – ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ – ΧΡΩΠΕΙ – ΑΤΛΑΝΤΙΚ – ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ.
Έμπηξαν και κάτι φωτιές στο ΜΙΝΙΟΝ και στον ΚΑΤΡΑΤΖΟ ΣΠΟΡ και «έδεσε» το γλυκό ! ! !

Φέρνουμε στο φως...... 18 χρόνια πριν(!!!), πως μια μοναδική στον κόσμο, σχετικώς μικρή βιομηχανική μονάς τηλεπικοινωνιακού υλικού παγιδεύεται και καταστρέφεται με συνεργασία εγχώριων συνεργατών-πρακτόρων μετά του "ξένου παράγοντος", δίνοντας σε κάθε ανανήψαντα, εκ του μακάριου ύπνου του, Έλληνα, την ευκαιρία επιτέλους να αντιληφθεί πως τόσα χρόνια ύπουλα, αργά, μεθοδικά, εγκληματικά, του σχεδίαζαν την σημερινή του κατάστασιν.

Θα καταλάβουμε τελικώς τι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο και τι σχεδιάζεται εναντίον του;




-Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 


–Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 

– Η ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. 

  
- Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ 

– Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΣ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. 

  
Μία τραγικώς αντιπροσωπευτική περίπτωσης των ανωτέρω, μία θλιβερά και άγνωστος υπόθεσις φέρεται εις το φως, γύρω από την υπόθεσιν της INTRACOM, αναφορικώς με τις ψηφιακές παροχές του ΟΤΕ.

Το 1971 (τότε που άρχισε η προσπάθεια δημιουργίας ελληνικής βιομηχανίας) ιδρύεται η ΑΛΦΑ ΑΒΕ από τον κ. Κομπόπουλον, ως μία οικογενειακή επιχείρησης (έτσι αρχίζει πάντα το ελληνικόν «δαιμόνιον»), γύρω από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Συντόμως, η ΑΛΦΑ ΑΒΕ, εξελίχθει εις ένα δημιουργικόν εργαστήριον με 150 εργαζόμενους, όπου οι 45 μηχανικοί δημιουργούν πρωτότυπα προϊόντα άξια για την διεθνή αγορά.

Το 1978, εφάνησαν οι πρώτες δυσκολίες για προώθησιν των προϊόντων της εις τον ΟΤΕ και εις τις άλλες ΔΕΚΟ.

Το «στήριγμα» ευρίσκεται ξαφνικά, το 1982 εις την ΕΤΒΑ, όπου αποκτά μερίδιο στην ΑΛΦΑ και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΤΒΑ Αγγελόπουλος γίνεται ο Δ. Σύμβουλος εις την ΑΛΦΑ, με δεύτερον τον ιδρυτήν της κ. Κομπόπουλον.

Το ίδιον έτος γίνεται προσπάθεια από τον Σ. Κόκκαλη (κάποιοι φαίνεται άρχισαν να ανησυχούν) για να αγοράσει την ΑΛΦΑ, η οποία ήδη έχει κατορθώσει να παράγει ιδικά της (ελληνικά) τηλεφωνικά κέντρα, συγκεντρωτάς γραμμών κ.λ.π., ενώ ο Κόκκαλης φέρνει ανάλογα προϊόντα από Ανατολική Γερμανία.

Η ΕΤΒΑ εντυπωσιασμένη, διεξάγει έρευνα ποιοτική των προϊόντων της ΑΛΦΑ, μέσω της CIT-Alcatel, όπου αποδεικνύονται εφάμιλλα και πλήρως ανταγωνιστικά των μεγαλυτέρων ευρωπαϊκών οίκων. Τότε η ΕΤΒΑ αυξάνει το μερίδιόν της στην ΑΛΦΑ (για να την ελέγχει καλύτερα), η οποία μέχρι το 1986, πλέον, αποτελεί την «αίθουσα επιδείξεως» προηγμένου τεχνολογικού υλικού, όπου την επισκέπτονται όλοι οι ξένοι προσκεκλημένοι.

Το 1985 η ΑΛΦΑ ΑΒΕ έχει πετύχει την δημιουργία του πρώτου ελληνικού ψηφιακού κέντρου με την ονομασία Alpha Nebula, το οποίον καινοτομεί παγκοσμίως, όπου με διεσπαρμένη την «λογική του κέντρου» αποκλείει την περίπτωση βλάβης ή υπερφορτώσεως του.

Πραγματογνωμοσύνη της Swedish Telecoms (Οκτ. 1986) με εντολή τηςΕΤΒΑ (ανησυχεί η ΕΤΒΑ) αναφέρει ότι «Είμαστε εντυπωσιασμένοι που τόσο λίγοι άνθρωποι κατάφεραν να αναπτύξουν μία τέτοια σύλληψιν» και συνεχίζει πονηρώς υποδεικνύουσα, εμμέσως, τι πρέπει να γίνει για να εξαφανισθεί η ΑΛΦΑ ΑΒΕ. 

«Η επιτυχία του στην ελληνική αγορά εξαρτάται από το πόσο θα διεισδύσουν π.χ. Η Siemens , η Philips κ.α. ...Ο βασικότερος κίνδυνος για το Alpha Nebula θα προκύψει, εάν αποχωρήσει έστω και ένας μηχανικός από τους εφευρέτες του».

Επί το έργον λοιπόν. Ξεπατώστε τους.

Λίγους μήνες μετά την ανωτέρω έκθεσιν (1987) ο Αγγελόπουλος, που έχει αρχίσει να αμφισβητεί το ψηφιακό κέντρον (που δεν αμφισβητεί κανείς άλλος παγκοσμίως), δημιουργεί τεχνητή σύγκρουσιν με τον άνθρωπο κλειδί, μηχανικόν κ. Γ. Βάλιακα, ο οποίος και...απολύεται.

Λίγο αργότερα, «αποχωρεί» ο τεχνικός διευθυντής της ΑΛΦΑ Μ. Γαλουζίδης.

Χάριν της ιστορίας αναφέρουμε, ότι μετά το άνοιγμα των λογαριασμών του Σ. Κόκκαλη, υπάρχει λογαριασμός που κατετέθει σε στενό συγγενικό πρόσωπο ανωτάτου διοικητικού στελέχους της ΑΛΦΑ, στην Credit SuisseΓενεύης, στις 3.9.87 στο όνομα με αρχικά M. G-A, ύψους 40.000 δολαρίων!!!

Ο Μ. Γαλουζίδης εργάζεται την ιδίαν εποχήν και εις το Δ.Σ. της εταιρείας ΕΛΒΗΛ, που...διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει στον τόπο μας...ψηφιακή τεχνολογία και θα πρέπει να διαλέξει (ο Γαλουζίδης) με ποιους ξένους θα πάει(!!!). 
Στο ίδιο Δ.Σ. μέλος είναι και ο Π. Αναστασάκος σύμβουλος του Κ. Βαϊτσου και μετά της Βάσως Παπανδρέου, ο οποίος παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εφευρέσεις της ΑΛΦΑ ΑΒΕ!!!



Η ώρα του ιδρυτού της ΑΛΦΑ κ. Κομπόπουλου έχει πλέον φθάσει. Τον εκτοπίζουν αφ’ ού του προσάπτουν αήθεις κατηγορίες για υπεξαίρεσιν.Όταν όμως αίρεται το απόρρητον της τραπέζης, τα πάντα καταπίπτουν αφ’ ού αποδεικνύεται ότι οι επιταγές με χρήματα της ΑΛΦΑ, είχαν όντως εκδοθεί, αλλά προς όφελος του Αγγελόπουλου!

Η ΑΛΦΑ ΑΒΕ όμως είχε πιά διαλυθεί. Μένει να ακολουθήσει η σκύλευσις των εφευρέσεων και των υλικών της τόσο ελπιδοφόρου αυτής ελληνικής εταιρείας.

Το 1992 η ΑΛΦΑ ετέθη, υπό της ΕΤΒΑ, υπό εκκαθάρισιν, με εκτιμητήν της περιουσίας της την Edmond De Rothschild Bangue (του Βαρώνου Ρότσιλντ), η οποία ομολογεί ότι: «η μεγάλη προίκα της ΑΛΦΑ είναι η μοναδική πατέντα του ψηφιακού κέντρου ALPHA NEBULA και του πλαστικού πυροσωλήνα, τον οποίον και το ΝΑΤΟ εχαρακτήρισε ως παγκόσμια πατέντα».

Η άτυχος ΑΛΦΑ, κλείνει μέσα σ’ ένα παρασκήνιο ντροπής και προδοσίας,ενω «ιδρύεται» μια άλλη ΑΛΦΑ (μαϊμού), η οποία στεγάζεται εις το ίδιο κτίριο για να προλάβει να εισπράξει τα υπόλοιπα των κοινοτικών κονδυλίων για τα έτη 1992-1994!!! 

Αίσχος είναι μία μικρή λέξις. 

Απλώς προσθέτουμε, ότι νομικοί σύμβουλοι της ΑΛΦΑ, ήσαν τότε, οι Βουλευτές Α. Παπαληγούρας και ο Β. Πολύδωρας ...

Άλλη μία περίπτωσις στις τόσες άλλες του παρελθόντος (αυτοκίνητα Attica,ΧΡΩΠΕΙελληνικά όπλαπετρέλαιαΙΖΟΛΑA.E.G., FIX), που αποδυκνύει περίτρανος, την μεθοδευμένη καταστροφή της ελληνικής βιομηχανίας.

Η Ελλάς θα μπορούσε να ήταν ένας παράδεισος, ο δε λαός της, να «τρώει με χρυσά κουτάλια».

Σήμερα τρώει πολύ <<δημοκρατία>> 
και δεν χορταίνει !

Το 1974 ήρχισεν η εφαρμογή του σχεδίου δια την καταστροφήν της ελληνικής πατρίδος και την εξουθένωσιν του ελλαδικού κράτους ως έχουν σήμερον.

Με την άφιξιν των Καραμανλή-Παπανδρέου, μετά την πτώσιν της δικτατορίας, ετέθη εις εφαρμογήν, κατά διαταγήν των αμερικανικών κέντρων των ιδρυμάτων Ροκφέλερ, η αποβιομηχανιοποιήσις της Ελλάδος,με περαιτέρω πρόθεσιν την αδυναμία παραγωγής αγαθών και προιόντων, με απότοκον την οικονομικήν αποδυνάμωσιν της χώρας μέχρι του σημερινού ελεεινού της σημείου.

Ανθούσαι βιομηχανίαι έκλεισαν (ΑΓΕΤ Ηρακλής, AEGΠειραική Πατραική), άλλαι επωλήθησαν εις εβραικές εταιρείες (Παυλίδης, METAXA), άλλαι ωδηγήθησαν στην ανάγκη πωλήσεως μεγάλου μέρους μετοχικού των κεφαλαίου σε ξένες εταιρείες (ΕΛΑΙΣ) και άλλαι κατεστράφησαν με δόλιο τρόπο ως αυτή του παρόντος άρθρου.

Στην απίθανη και απίστευτη (δυστυχώς ακόμη) αυτή συνομωσία κατά του ελληνικού λαού, συνήργησαν ελεεινοί προδότες-πράκτορες "Έλληνες", σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας, σε κάθε οικονομικήν της έκφανση.>>

Γ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ


Κατάλαβες τώρα Ελληνα;.

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην Ελληνική αγορά...

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου...

Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώςτις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.

Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλο μπακάλικα της Γερμανίας.

Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής.

Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οιεκλεγμένοι «αλήτες» μας;
Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων.

Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια;Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο.Να σου κάνουν με το ζόρι ''φιλική'' γλώσσα τα ... Τουρκικά !!!Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.

Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σουμια θέση στο... "δημόσιο";Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους... "εποίκους".

Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ οπαππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του;Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτόπροωθούν την... υπογεννητικότητα.

Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.


Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;
Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε 
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ,για την κάθε 
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ. 
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο.
Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.

Οι ρίζες της σημερινής μας οικονομικής χρεοκοπίας βρίσκονται στο μαύρο καλοκαίρι της Κυπριακής Τραγωδίας του 1974


TO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΩΣΕ 
ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Για να μπορέσει να λειτουργήσει το αστικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα (έστω και αν αυτό είναι ολιγαρχικό), χρειάζεται να πατάει σε ένα υπόβαθρο ισχυρής αστικής βιομηχανικής κοινωνίας με εθνικούς καπιταλιστές και ισχυρό ανεξάρτητο “εργατικό” κίνημα.

Τέτοιες προϋποθέσεις δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα (όπως υπήρξαν τουλάχιστον στο παρελθόν στη Δ. Ευρώπη, που είναι και το λίκνο αυτού του συστήματος) γι’ αυτό και το ελληνικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, από την αρχή της εφαρμογής του, αυτονομήθηκε από την κοινωνία με διάφορα τεχνάσματα και συνταγματικούς θεσμούς και κατέληξεσε ένα απλά «κλεπτοκρατικό» σύστημα που κατέτρωγε και σπαταλούσε τα δανεικά και χρέωνε την ανήμπορη να αντιδράσει διασπασμένη και διχασμένη τεχνητά κοινωνία.


Ορίστε και η απόδειξη σε αριθμούς:

Όταν έπεσε η επταετία, το δημόσιο χρέος ήταν 24,7% του ΑΕΠ. 

Μετά την πτώση της χούντας και την επαναφορά του κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος, έχουμε:

1. Περίοδος Κωνσταντίνου Καραμανλή 1975-1981 το δημόσιο χρέος ανέβηκε στο 34,5% του ΑΕΠ.

2. Περίοδος Ανδρέα Παπανδρέου 1981-1988, ανέβηκε στο 66,8% του ΑΕΠ.

3. Περίοδος κυβερνήσεων συνεργασίας (Τζανετάκη και Ζολώτα) 1989-1990, ανέβηκε στο 69,9% του ΑΕΠ.

4. Περίοδος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 1990-1993, εκτοξεύτηκε στο 111,6% του ΑΕΠ.

5. Περίοδος Ανδρέα Παπανδρέου 1994-1995, κατέβηκε στο 110,1% του ΑΕΠ.

6. Περίοδος Κωνσταντίνου Σημίτη 1996-2003, κατέβηκε στο 107,8% του ΑΕΠ.

7. Περίοδος Κώστα Καραμανλή 2004-2008, ανέβηκε στο 115% του ΑΕΠ.

8. Περίοδος Γιώργου Παπανδρέου 2009-2010 (πριν το μνημόνιο), ανέβηκε στο 129,7% του ΑΕΠ, μόνο σε τρεις μήνες!!!!

9. Περίοδος μνημονιακή (Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου, Πικραμένου, Α. Σαμαρά) 2010-2013 εκτοξεύτηκε στο 175% του ΑΕΠ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 53%!!!!!!!

GRAFHMA

Τι λέτε λοιπόν τώρα; 

Είναι ή όχι υπεύθυνο για τη χρεοκοπία της χώρας το διαπλεκόμενο κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, το οποίο, μη έχοντας κοινωνικά ταξικά ερείσματα, στηρίζεται μόνο στη διαπλοκή και στην εκλογική πελατεία, τις οποίες πρέπει να ταϊζει συνεχώς για να επιβιώνει; 

Σήμερα, που ο κύκλος των δανεικών έσπασε, το ίδιο αυτό πολιτικό σύστημα δείχνει το εντελώς ανάλγητο και αντιλαϊκό πρόσωπό του, προκειμένου να επιβιώσει το ίδιο, αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνία, την οποία χρεοκόπησε.

Μόνη λύση για τον ελληνικό λαό, που επί 200 σχεδόν χρόνια ζει σε έναν ιδιότυπο πολιτικό ραγιαδισμό, κάτω από πολιτικούς κοτζαμπάσηδες, είναι η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ αυτού του πολιτικού συστήματος. 

Ακόμη και σήμερα, συνεχίζουν το θέατρο των δήθεν διαπραγματεύσεων με τους ξένους τοκογλύφους. 

Η «λογική συμφωνία» που διαφημίζουν αφορά νέα αιματηρά μέτρα λιτότητας και ύφεσης. Μοναδική λύση για τη χώρα μια εθνική ηγεσία που θα διαγράψει το παράνομο χρέος και θα στραφεί στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

ΙΖΟΛΑ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΦΩΚΙΔΟΣ – ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ – ΒΙΟΑΛ – ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑ – ΕΛΒΟ – ΦΟΣΦΩΡΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΒΙΑΜΥΛ – ΠΙΤΣΟΣ – ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΑΣ – HELLENIC STEEL – ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΡΕΤΣΙΝΑ – ΤΕΞΑΠΡΕΤ – ΒΙΛΚΑ – ΕΣΚΙΜΟ – ΥΦΑΝΕΤ – ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ ΦΛΟΚΑ – ΕΛΒΙΕΛΑ – ΒΙΟΠΛΑΣΤ – ΝΤΡΕΣΚΟ – ΒΕΣΟ – ΜΑΝΤΙΣΟΝ – ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ – ΠΥΡΚΑΛ – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΑΙΓΙΟΥ – BODYLINE – ΦΙΛΚΕΡΑΜ JOHNSON – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ DIANA – DELICA – ΦΛΩΡΑ – ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ ΚΑΤΣΙΚΗΣ – ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΕΡΑΝΗΣ – SATO – ΑΓΝΟ – ALUMIL – ΤΕΟΚΑΡ – ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ELITE – ΑΛΛΑΤΙΝΗ – ΚΑΤΣΕΛΗΣ – ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ – ΣΕΛΜΑΝ – ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ – ΜΕΒΓΑΛ – ALEX PACK – NEOSET – ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ – ΧΡΩΠΕΙ – ΑΤΛΑΝΤΙΚ –  ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ. 

Έμπηξαν και κάτι φωτιές στο ΜΙΝΙΟΝ και στον ΚΑΤΡΑΤΖΟ ΣΠΟΡ και «έδεσε» το γλυκό ! ! !

Προσθέστε στις παραπάνω τον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ, την ΦΑΓΕ, την PEPSICO, την COCA COLA, την PIRELLI, την  GOOD YEAR που μετέφεραν τις έδρες τους και τα εργοστάσια τους σε άλλα κράτη, καθώς και τη μετάβαση πληθώρας Ελληνικών βιοτεχνιών σε όμορα κράτη. Μην λησμονάτε επίσηςτην καταστροφή της πρωτογενούς μας παραγωγής, που, κακά τα ψέματα,  άρχισε μεθοδικά από την είσοδό μας στην τότε ΕΟΚ.

Ακόμη και τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού, οι λαοσώστες πολιτικοί μας, επιμένουν να ομιλούν για ανάπτυξη.

Δεν μας είπαν ποτέ: 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;;;

Γιατί υποδουλώσατε την χώρα;;;;

Εν ονόματι της Δημοκρατίας !

Στο όνομα της Δημοκρατίας σήμερα αντιδρούν, κάνοντας δήθεν τον ανήξερο, για τα όσα όλα αυτά τα χρόνια εξέθρεψαν.


Οδήγησαν έναν βαθιά δημοκρατικό λαό να στραφεί στα άκρα, διότι οι θεσμοί της Δημοκρατίας δεν λειτούργησαν επειδή κάποιοι συνεχώς και αδιαλείπτως τους πριόνιζαν και τους υπέβλεπαν.

Έτσι όταν το καλοκαίρι του 11 κάποιοι οργάνωναν επιθέσεις κατά των πολιτικών που ο λαός καλώς ή κακώς έστειλε στο Κοινοβούλιο, χαιρόντουσαν.

Όταν γιουχάριζαν και γιαούρτωναν τους πολιτικούς που κατά τη γνώμη τους δεν επιτέλεσαν το καθήκον τους, γελούσαν.

Όταν έκαναν κακό στην εικόνα της πατρίδας μας με τους αποκλεισμούς ξένων προσκεκλημένων και με την ομηρία των επισκεπτών μας αδιαφορούσαν.

Έφτασε η ώρα όσα όλα αυτά τα χρόνια εξέθρεψαν, να τους χτυπήσουν τη δική τους πόρτα.

Ας κατανοήσουν άπαντες πως δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στη βία.

Οι… προοδευτικές βιαιότητες είναι ένα και το αυτό με τις… φασιστικές βιαιότητες.

Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές όλα αυτά τα χρόνια καταδυνάστευαν τους φιλήσυχους Έλληνες, οδήγησαν μερίδα του Ελληνικού λαού στο αντίθετο άκρο, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Βλέπουμε εκπροσώπους κυρίως της Αριστεράς, προερχόμενους δήθεν από παρθενογένεση στα πολιτικά πράγματα του τόπου, να… νίπτουν τα χέρια τους ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι για το κατάντημα της Χώρας, να κατακεραυνώνουν όποιον… δυστυχή έχει αντίθετη άποψη και με υποτιμητικό και μπλαζέ ύφος, να θεωρούν εαυτούς ως έχοντες τη μοναδική γνώση και πως μόνο αυτοί γνωρίζουν και υπηρετούν το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων ενώ οι λοιποί είναι ή ανόητοι ή διεφθαρμένοι,τραμπούκοι.

Μήπως οι χειρότεροι τραμπούκοι είναι οι κουστουμάτοι και γραβατωμένοι ψευτοδημοκράτες και ψευτοπατριώτες που τρομοκρατούν, βιάζουν και λεηλατούν με φοροεπιδρομές τους προδομένους κι εξαθλιωμένους Έλληνες;

Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που κυβερνούσαν τόσες δεκαετίες και ξεπούλησαν την πατρίδα, μετατρέποντάς την σ’ ένα παγκόσμιο ξεφτιλισμένο ζήτουλα κι επαίτη;

Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που απολύουν βιοπαλαιστές οικογενειάρχες, που δεν έχουν να δώσουν τροφή στα παιδιά τους;

Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που διώχνουν τα Ελληνόπουλα στην ξενιτιά για να βρούνε δουλειά κι αξιοπρέπεια.

Μήπως τραμπούκοι είναι όλοι αυτοί που αποδείχθηκαν παγκόσμιοι διαφθορείς και παραδίδουν μαθήματα ήθους και ηθικής;


Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που μετατρέπουν τον περήφανο ελληνικό λαό σε ουρές ανθρώπινων μαζών, περιμένοντας συσσίτιο της εκκλησίας;

Αν δε σταματήσει άμεσα όλο αυτό, αν δεν κατανοήσουν άπαντες την κρισιμότητα των στιγμών, τότε μόνο το γκρίζο και το μαύρο θα είναι το χρώμα που θα μπορεί κάποιος το επόμενο διάστημα να περιγράψει το αύριο της πατρίδας μας.


Εν ονόματι της << Δημοκρατίας>> ! 

Ι ΕΙΡΩΝΙΑ; 

ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !!!! 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΩΝΑΝ 

ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 

ΩΣ <<ΣΩΤΗΡΕΣ >>

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ 

ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ 

ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ 

ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ.



Μόνη λύση για τον ελληνικό λαό, που επί 200 σχεδόν χρόνια ζει σε έναν ιδιότυπο πολιτικό ραγιαδισμό, κάτω από πολιτικούς κοτζαμπάσηδες, είναι 

η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ αυτού του πολιτικού συστήματος.