ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Διεθνής ξεφτίλα της Αριστεράς ! Τα ΟΧΙ θέλουν Χρυσή Αυγή!

 «Ο Τσίπρας ήθελε να επικρατήσει το ΝΑΙ» αποκαλύπτει διάσημος οικονομολόγος


Δίχως όριο η γελοιοποίηση της κυβέρνησης της Αριστεράς και μάλιστα από ανθρώπους που την στήριξαν συμβουλευτικά, στην περίοδο των 5 μηνών «σκληρών διαπραγματεύσεων».

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Ιλ Μεσαντζέρο, ο διάσημος οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ ομολόγησε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε κατά τη διάρκεια της εβδομάδος που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου: το γεγονός δηλαδή ότι στόχος του Τσίπρα και της κυβέρνησης ήταν η επικράτηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ούτως ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι για την επίτευξη της κάθε άλλο παρά έντιμης συμφωνίας με τους δανειστές! Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξης Τσίπρας ρίσκαρε πολύ. Όταν προκήρυξε το δημοψήφισμα ήταν πεπεισμένος ότι θα το έχανε και ότι η ψήφος θα επικύρωνε την πτώση της κυβέρνησης».

Ο μαρξιστής οικονομολόγος ομιλεί για πτώση της κυβέρνησης, επιχειρώντας καταχρηστικά να προσδώσει μια ηρωική νότα αντίστασης στην κυβερνητική πλειοψηφία. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση έκανε τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία και επιπροσθέτως, για να φέρει προς ψήφιση και να υπογράψει το Νέο Μνημόνιο. Τούτο αποδεικνύεται όχι απλώς από την εξαφάνιση των υπουργών της κυβέρνησης από τα μέσα ενημέρωσης την εβδομάδα προ του δημοψηφίσματος, αλλά κυρίως από τις τραγικές δηλώσεις στελεχών της τα οποία επέτειναν το κλίμα τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού ώστε να ψηφίσει το «ναι» στην πρόταση των δανειστών.

Ο Λαός κατά πλειοψηφία ψήφισε «Όχι» στην πρόταση των δανειστών και η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ προδίδοντας τη λαϊκή βούληση, υπογράφει το σκληρότερο Μνημόνιο το οποίο φέρει και τον βαρύγδουπο τίτλο «Μνημόνιο της Αριστεράς»!



Τα ΟΧΙ θέλουν Χρυσή Αυγή!


Η κατάπτυστη πρόταση της κυβέρνησης της Αριστεράς προς τους δανειστές με στόχο την επιβολή ενός νέου, πολύ σκληρότερου Μνημονίου στον Ελληνικό Λαό, δεν αποτελεί μονάχα ξεκάθαρη και καταφανή προδοσία της λαϊκής βούλησης, η οποία εξεφράσθη υπό καθεστώς οικονομικής τρομοκρατίας την 5η Ιουλίου.

Συντελεί αναμφιβόλως, στην κατάρριψη του μύθου που επί δεκαετίες καλλιέργησαν ως «δημοκρατικό ταμπού» οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι λακέδες αναφορικά με τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 και ο οποίος συνοψίζεται στην φράση «το ΟΧΙ το είπε ο Λαός».

Η ίδια η Αριστερά φροντίζει να διαψεύσει πανηγυρικά τον εαυτό και τα παραμύθια της, αυτά με τα οποία τάιζε τον Λαό επί δεκαετίες, προκειμένου τα στελέχη της να διάγουν επαναστατικό τάχα, πλην αμιγώς καπιταλιστικό βίο. «Η εξουσία στο Λαό», «άμεση δημοκρατία», «το ΟΧΙ το '40 δεν το είπε ο φασίστας Μεταξάς, το είπε ο Ελληνικός Λαός», είναι μερικά από τα βασικά σημεία της ρητορικής των αριστερών πραιτόρων του αντεθνικού Καθεστώτος, τα οποία υιοθέτησε πλήρως και η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά. 

Υπό αυτό το πρίσμα, οι ψευτοδημοκράτες έβγαζαν άναρθρες κραυγές: οι πολιτικάντηδες από κάθε δημόσιο βήμα, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι στα τσοντοκάναλα και τις ρυπαροφυλλάδες της διαπλοκής, οι δάσκαλοι και καθηγητές στη δημόσια εκπαίδευση, από την πρωτοβάθμια μέχρι και την ανώτατη.

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει συμπληρωθεί από το δημοψήφισμα στο οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού απέρριψε την πρόταση των δανειστών, σε ποσοστό 62%. Η αυτοαποκαλούμενη «δημοκρατική» κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, αντί του σκισίματος των Μνημονίων, επέλεξε συνειδητά και «δημοκρατικά» να σκίσει τη θέληση του Ελληνικού Λαού να αντισταθεί στην υποταγή στους τοκογλύφους και στην αισχρή και απάνθρωπη δουλεία των τόκων.

Συμπέρασμα: τα ΟΧΙ μπορεί σαφώς να εκφράζονται από τον Λαό, η Ηγεσία είναι όμως εκείνη η οποία αποφασίζει και παίρνει πάνω της την ευθύνη απέναντι στο Έθνος και την Ιστορία. Ως εκ τούτου, καθίσταται σαφές ότι τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες. Προσαρμοσμένο το σύνθημα τούτο στην εποχή μας, δεν μπορεί παρά να μετατραπεί ως εξής:

ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας   



Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος : "Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες". Από την Μικρασιατική καταστροφή και τον Αττίλα του 1974 στην “μάχη” των… ΑΤΜ !



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου που συνηγορεί στην υπογραφή ενός νέου εθνοκτόνου Μνημονίου.

Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στην Βουλή είχε τονίσει πως με τα Μνημόνια καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει, γι΄ αυτό πρώτιστη προτεραιότητα είναι το Μνημόνιο να καταργηθεί (Μemorandum delenda est).

Η θέση της Χρυσής Αυγής, όταν τέθηκε το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ, αλλά και στην επερχόμενη μνημονιακή Τσίπρα.

Με την πρόταση της συγκυβέρνησης, η οποία εμπεριέχει σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην ύφεση, η Ελλάδα καθίσταται για μια ακόμη φορά αποικία χρέους.

Περιλαμβάνεται μείωση προσωπικού και των προμηθειών στην εθνική άμυνα, την στιγμή που η Πατρίδα βρίσκεται υπό συνεχής απειλή.

Όλοι μιλούν για τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα μας. Είναι δυνατόν μέσα σε μια παγκόσμια οικονομία, μια άτακτη χρεοκοπία να μην έχει συνέπειες και για τους τοκογλύφους δανειστές; Η κυβέρνηση, αν και θα έπρεπε, δεν έχει, ούτε ποτέ είχε ένα σχέδιο Β΄.

Εμείς δεν συμφωνούμε στην υπογραφή ενός ακόμα εθνοκτόνου Μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος, δεν θα δώσει εξουσιοδότηση και θα πει ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Όπως έλεγε και ένα γνωστό σύνθημα της ΕΟΚΑ:»Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες»!


Από την Μικρασιατική καταστροφή και τον Αττίλα του 1974 
στην “μάχη” των… ΑΤΜ!


Γράφοντας ένα κείμενο σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την πολιτική του συνέχεια δεν μπορώ παρά να σταθώ στην κατάχρηση της Ιστορίας, η οποία έγινε για λόγους προπαγάνδας ή από αφέλεια από ορισμένους σε σχέση με αυτήν την ψηφοφορία και το αποτέλεσμά της.

Είναι προφανές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν ασυνεπής και θα επιδείκνυε έναν φτηνό καιροσκοπισμό εάν έλεγε ναι στο δημοψήφισμα αυτό. Εάν έλεγε ναι στην πρόταση Γιούνκερ, σε ένα δηλαδή πέρα για πέρα μνημόνιο με όλη την σημασία της λέξεως. Το όχι το δικό μας όμως είχε διπλή σημασία και το τόνισα στην ομιλία μου στη Βουλή της 27ης Ιουνίου 2015. Ήταν ΟΧΙ τόσο στην πρόταση Γιούνκερ, όσο και στην οποιαδήποτε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν θα ήταν μία κατηγορηματική και ξεκάθαρη καταγγελία του μνημόνιου, της εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας και του αγγλικού δικαίου, το οποίο με τρόπο αποικιοκρατικό συνοδεύει τις δανειακές συμφωνίες τις οποίες υπέγραψαν δυστυχώς κυβερνήσεις της χώρας μας.

Αυτό το οποίο πάντως πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις να διαφυλάξουν οι Έλληνες μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι η εθνική ενότητα, να πουν ΟΧΙ σε ένα νέο εθνικό διχασμό, τον οποίον καλλιέργησαν συστηματικά τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και κυρίως οι μεγάλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί.

Ζήσαμε μία εβδομάδα μέσα σε καθεστώς πανικού και φόβου. Τα δελτία ειδήσεων θύμιζαν κυριολεκτικά ταινίες θρίλερ. Κάποιος πρέπει επιτέλους να ζητήσει ευθύνες από αυτούς οι οποίοι παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό εν ονόματι του κέρδους των αφεντικών τους. Δυστυχώς όμως, παρ’ όλα τα μεγάλα και παχιά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ περί διαπλοκής, δεν βλέπουμε να κάνει τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση και τα στελέχη του μαζί με τα μούσια τους και τα ξεκούμπωτα πουκάμισα, διαπιστώνουμε ότι βολεύονται θαυμάσια στα τηλεπαράθυρα των “νταβατζήδων”. Οι μόνοι οι οποίοι είναι αποκλεισμένοι είναι οι Χρυσαυγίτες και αυτό δείχνει ποιος είναι ο αληθινός εχθρός του σάπιου συστήματος της διαφθοράς.

Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της εβδομάδος που πέρασε, υπήρξαν συγκεκριμένες ιστορικές αναφορές, οι οποίες έφθασαν στο σημείο να παραλληλίζουν την υπερψήφιση του ΟΧΙ με μία νέα Μικρασιατική καταστροφή ή με την τουρκική εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο μας το 1974. Όλοι αυτοί οι κύριοι μέσα στην υπερβολή τους λησμόνησαν να αναφέρουν ότι η Πατρίδα μας στο παρελθόν έχει γνωρίσει τρεις χρεοκοπίες και το τι συνέβη σε αυτές και μετά από αυτές είναι ιστορικά ανύπαρκτο! Δεν γνωρίζει ούτε λέξη για τις χρεοκοπίες αυτές ο μέσος Έλληνας.

Είναι όμως πράγματι τραγικό γνωρίζοντας το έπος της Μικρασιατικής εκστρατείας, τον “Σαλπιγκτή” του Γεώργιου Αθάνα και το αιώνιο μήνυμα του, τις μάχες στην θρυλική επέλαση προς την Άγκυρα, είναι τραγικό γνωρίζοντας όλα αυτά να τα βάζεις στην ίδια μοίρα με τους λογαριασμούς που κάνουν στα τεφτέρια τους οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ενταύθα διαχειριστές τους! Όχι κύριοι κάνετε λάθος! 

Η Ιστορία γράφεται με Αίμα, το Αίμα το τιμημένο των γενναίων που μεγάλωσαν την Ελλάδα και όχι με το βρώμικο χρήμα από όπου και εάν αυτό προέρχεται.

Μου προκάλεσε αγανάκτηση και οργή μέσα σε αυτή την βδομάδα κάποιοι να παραλληλίζουν την Μικρασιατική καταστροφή με την οικονομική κρίση και τις σφαγές στην προκυμαία της Σμύρνης, με τις ουρές στα ΑΤΜ και στα σούπερ μάρκετ! Θυμήθηκαν άλλοι και το 1974 και σε σχόλιο μιας πατριωτικής εφημερίδας από έναν συντάκτη του οποίου δεν αμφισβητώ το εθνικό φρόνημα, αλλά την λογική των επιχειρημάτων του, διαβάσαμε το παρακάτω:

ΜΠΟΡΕΙ να έχουν αλλάξει πολλά, μπορεί οι πληροφορίες και α μηνύματα να έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, αλλά η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον, ο αέρας, όλα θυμίζουν τις ημέρες που η χώρα περνούσε τη δραματική κρίση, τον Ιούλιο του 1974.

Και τότε περιμέναμε “από στιγμή σε στιγμή διάγγελμα” και τότε “όπου να ‘ναι έρχεται ο Καραμανλής”, και τότε “έρχεται από το Λονδίνο ο Κωσταντίνος”, και τότε “μεταδίδουμε έγκυρες πληροφορίες από το BBC”, και τότε “αυτά είπε η έγκυρη Ντόιτσε Βέλε”. Μόνο που “τότε” η Κύπρος ήταν μακριά και δεν διαλύθηκε η Ελλάδα. Σήμερα τα πυρά πέφτουν στο ελλαδικό έδαφος και η χώρα σμπαραλιάζεται οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. Τότε, υπήρξε σωτηρία. Τώρα τι γίνεται;

Δεν αμφισβητώ, επαναλαμβάνω, τον πατριωτισμό του συντάκτη του παραπάνω κειμένου, όμως έχω κάθε δικαίωμα εν ονόματι της λογικής και εν ονόματι της Ιστορίας του Έθνους μας, να του πω ότι η Κύπρος δεν ήταν… μακριά, κάποιοι την είδαν “μακριά”, για να στερεώσουν το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή παρακμή του Ελληνισμού και ασφαλώς και για την χρεοκοπία. Η Κύπρος δεν ήταν μακριά πριν από 2.500 χρόνια για τον Κίμωνα τον Αθηναίο, ήταν όμως μακριά για τους πολιτικούς της μεταπολιτεύσεως, που την άφησαν να σφαγιασθεί! Και μια και μιλάμε για μάχες, είχαμε τις νέες Θερμοπύλες στο Στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, στην μάχη του αεροδρομίου και είχαμε και χιλιάδες νεκρούς και 1.619 αγνοούμενους, τους οποίους δεν είδε ποτέ η οικογένειά τους. Αυτό λοιπόν υπήρξε “σωτηρία”;…

Ας επανέλθουμε όμως εις τα του δημοψηφίσματος και στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, δίνοντας κατ’ αρχάς μία εξήγηση. 

Αρνήθηκα να παραστώ στην συνάντηση αυτή διότι βάση και σκοπός της ήταν η συμφωνία για μία διαπραγμάτευση, η οποία συμφωνία για εμένα και για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά του μνημονίου, όπως έχουν διατυπωθεί ήδη από το 2010, θα αποτελεί η διαπραγμάτευση αυτή ένα νέο μνημόνιο.

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ξεκάθαρη: Λέμε ΟΧΙ σε κάθε είδους μνημόνιο όπως και εάν αυτό παρουσιαστεί. Λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και στο αγγλικό δίκαιο και αυτά δεν καταργούνται με την οποιαδήποτε συμφωνία, εάν δεν υπάρξει προηγουμένως μία κατηγορηματική καταγγελία των μνημονίων και του χρέους ως επαχθούς.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, για εμάς τους Χρυσαυγίτες, υπεράνω όλων είναι η Πατρίδα, είναι η Εθνική κυριαρχία και για τον λόγο αυτό και έναντι του οποιουδήποτε πολιτικού κόστους θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αταλάντευτοι την θέση μας αυτή. Μια θέση πρωτίστως ιδεολογική και κατά δεύτερο λόγο πολιτική.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος