ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Τα 3/5 του ελληνικού λαού έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι με 62% OXΙ στο μεταπολιτευτικό κατεστημένο και αυτό σύσσωμο εκδικείται



Ακυρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη Σύνοδος του Συμβουλίου των 28. Η Σύνοδος αυτή θεωρούταν από σύσσωμο τον καθεστωτικό τύπο ως προεόρτιο «κακών νέων», αν γινόταν, αφού θα σήμαινε αποτυχία στην συνεδριαση του Eurogroup.

Τελικώς, όπως μεταδόθηκε χθες, το Eurogroup παρότι χαιρέτισε τις ελληνικές προτάσεις δεν κατάφερε να φτάσει έως το τέλος, δηλαδή στη συμφωνία για το Μνημόνιο της Αριστεράς. 

Παρόλα αυτά, ο Donald Tusk ανακοίνωσε την ακύρωση του Συμβουλίου των 28 και είπε ότι θα πραγματοποιηθεί Σύνοδος Κορυφής των 19 στις 16:00, ώρα Βρυξελλών.

Παρά τις διάφορες ειδήσεις περί πεισματικής στάσεως του νέου Πατσίφικο, δηλαδή του Σόιμπλε, κομβικό ρόλο στις χθεσινές συζητήσεις είχε το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση της εξουσιοδότησης προς την κυβέρνηση και την απώλεια της δεδηλωμένης. Αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Υπουργών Οικονομικών ήταν ποιος ακριβώς θα εφαρμόσει τη συμφωνία, αν αυτή τελικώς επικυρωθεί.

Όλα δείχνουν ότι ύστερα από τις αλλαγές που έκανε η κυβέρνηση στην αρχική της πρόταση, σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί αποκλειστικά και μόνο η εφαρμογή του τρίτου αιματηρού μνημονίου. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχασε όχι μόνο τη δεδηλώμενη, αλλά έχει και την προειδοποίηση υπουργών ότι δεν προτίθενται να εφαρμόσουν την όποια συμφωνία, δείχνει την ανάγκη ενός ανασχηματισμού.

Αυτός ο ανασχηματισμός, δεν θα μείνει μονάχα σε αυτούς που απουσίαζαν ή ψήφισαν «παρών» και «όχι», αλλά και στους «15» που τόνισαν με κείμενό τους ότι παρότι ψήφισαν «ΝΑΙ», τελικώς εννοούν «ΟΧΙ». Αυτό σημαίνει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έχει πέσει, ουσιαστικά, στους 129 βουλευτές, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται «ενίσχυσή» της.

Οι «ευρωπαίοι εταίροι», σήμερα, θα ζητήσουν από τον Τσίπρα να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα, πριν πέσουν οι υπογραφές. Κατόπιν θα του ζητήσουν να λύσει το πρόβλημα της πολιτικής αβεβαιότητας, «ενισχύοντας» την κυβερνητική πλειοψηφία και διαψεύδοντας την εκλογολογία, τουλάχιστον μέχρι να ψηφιστούν τα μέτρα που θα απαιτήσουν οι "δανειστές".

Αυτό σημαίνει ότι αρχικώς το Ποτάμι και το Πασόκ και δευτερευόντως (αν υπάρχει ανάγκη) η ΝΔ, είναι προ των πυλών των υπουργείων και συντόμως κυβερνητικοί εταίροι. Ο δε Τσίπρας, παρά τις δακρύβρεχτες δηλώσεις του, αναμένεται να γίνει «Παπαδήμος», ώστε να εφαρμοστεί η «συμφωνία».

Το νέο αριστερό μνημόνιο  χαριστική βολή στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, θα υπογραφεί από το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου. 

Μόνη λύση για τον ελληνικό λαό, που επί 200 σχεδόν χρόνια ζει σε έναν ιδιότυπο πολιτικό ραγιαδισμό, κάτω από πολιτικούς κοτζαμπάσηδες, είναι η
 
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ
αυτού του πολιτικού συστήματος. 
που ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ 
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Το ελληνικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, από την αρχή της εφαρμογής του, αυτονομήθηκε από την κοινωνία με διάφορα τεχνάσματα και συνταγματικούς θεσμούς και κατέληξεσε ένα απλά «κλεπτοκρατικό» σύστημα που κατέτρωγε και σπαταλούσε τα δανεικά και χρέωνε την ανήμπορη να αντιδράσει διασπασμένη και διχασμένη τεχνητά κοινωνία.