ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Μετά την Αυταπάτη ήρθε η..Απάτη!



Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας είπε στην συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα 14/7 στην ΕΡΤ μεταξύ άλλων:

«Είχα αυταπάτες ότι αυτή η Ευρώπη μπορεί να νικηθεί, ότι η δύναμη του δίκιου, μπορεί να κερδίσει την δύναμη των τραπεζών!!»

Για να έχει όμως ένας ηγέτης και πρωθυπουργός αυταπάτες δυο τινά, αρχικά, μπορούμε να υποθέσουμε ότι συμβαίνουν.

Α) Ο κ. πρωθυπουργός είναι αφελής, άρα επικίνδυνος…ή

Β) είναι μέρος ενός σχεδίου υποταγής της πατρίδος μας και λογικά πρέπει να τον προσθέσουμε σαν ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα μιας διαχρονικής προδοσίας των πολιτικών ηγετών αυτής της χώρας.

Όσο για την «δύναμη του δίκιου..δεν έχει ακούσει ποτέ για το δίκαιο του ισχυρού;» 

Οι αυταπάτες όμως του πρωθυπουργού έχουν να κάνουν με τις ιδεολογικές αυταπάτες (ΚΑΙ) της νεοταξικής αριστεράς, έχουν να κάνουν με τις αυταπάτες περί «ταξικής αλληλεγγύης» 

πχ Οι Ισπανοί Podemos που όταν είδαν το στρίμωγμα του κ. Τσίπρα είπαν: «εμείς δεν θα γίνουμε Ελλάδα..» και έστειλαν περίπατο την ταξική συνείδηση και αλληλεγγύη! 

Αποφεύγει λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός να αναφερθεί στην ιδεολογική αυταπάτη και την ήττα που υπέστησαν οι ιδέες της διεθνικιστικής νεοταξικής αριστεράς ευτελίζοντας το εθνικό ένστικτο των Ελλήνων που το έδωσαν το ισχυρό ΟΧΙ για να αρνηθεί την υποταγή μας και την εξαθλίωση και αυτός τους εξ’ ΑΠΑΤΗΣΕ

Συνεταιρίστηκε με την .. συμμορία των τρομοκρατών! 

Μετά την Αυταπάτη ήρθε η..Απάτη!

του Σπύρου Παπαδόπουλου


ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ - Πασόκ - Σύριζα και το κρύβουν!



Ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης φαίνεται ότι έχουν σκεφτεί τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου για να συνεχίσουν να δουλεύουν τον κόσμο.Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ταυτόχρονα θα είναι ο Σύριζα, ενώ η νουδούλα και το κλεφτοΠΑΣΟΚ, μαζί με το Ποτάμι θα ψηφίζουν τα νομοσχέδια.


Όπως όλα δείχνουν η ψήφιση του τρίτου μνημονίου θα έχει πολλούς «αντιφρονούντες» από το κυβερνών κόμμα. Ο Τσίπρας και ο γραμματέας της ΚΕ του Σύριζα, Κορωνάκης, δήλωσαν ότι δεν θα τους διαγράψουν. Από την άλλη πλευρά ο Λεουτσάκος δήλωσε ότι οι βουλευτές του Σύριζα που θα καταψηφίσουν «δεν ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού, και δεν θα συγκροτήσουν ξεχωριστό κόμμα», ενώ τόνισε σχετικά με το αριστερό μνημόνιο ότι «θα κάνουμε αγώνες για να μην εφαρμοστεί».

Τι θα συμβαίνει, λοιπόν, τους επόμενους μήνες στη Βουλή; Όταν θα είναι να περάσουν μνημονιακά μέτρα, ο Σύριζα θα αντιπολιτεύεται τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ Βουλευτές του θα ηγούνται συλλαλητηρίων που αντιτίθενται στην εφαρμογή της μνημονιακής συμφωνίας. Την ίδια στιγμή η νουδούλα και το πασόκ θα βάζουν «πλάτη», ψηφίζοντας τα νομοσχέδια.Όταν από την άλλη θα είναι να καταστραφεί η Ελλάδα με μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων, ο Σύριζα θα ψηφίζει και η νουδούλα θα κάνει ότι αντιπολιτεύεται.


Και όλοι μαζί θεωρούν ότι ο Λαός τρώει «κουτόχορτο» και δεν έχει αντιληφθεί ότι ουσιαστικά είναι ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ όλοι αυτοί. Την πλάνη τους θα την πληρώσουν στην κάλπη, όταν ο Ελληνικός Λαός θα τους επιφυλάξει μία «δυσάρεστη» έκπληξη:



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!