ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Όλοι οι πολιτικάντηδες στο κόλπο. Πρόδωσαν το Υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού.Παρέδωσαν την Ελλάδα στους ξένους Υποθήκευσαν την Πατρίδα μας ! Την πούλησαν για να μείνουν. Ήρθε και το Μνημόνιο της Αριστεράς !

 Ο Λαός να καταργήσει την ξενοκρατία  και τους πολιτικούς απατεώνες


Η παράσταση - παρωδία της αριστεράς έλαβε τέλος. Επί πέντε μήνες ο Σύριζα έκανε ότι διαπραγματευόταν, ενώ στην ουσία έβαζε όλες τις προϋποθέσεις για την υπογραφή του τρίτου και πιο αιματηρού μνημονίου. Στην διάρκεια αυτών των μηνών έκανε ότι ήταν απαραίτητο για να δημιουργηθούν οι συνθήκες ασφυξίας που ο ίδιος κατήγγειλε.

Απορρόφησε τα αποθεματικά των ταμείων, έδωσε 17 δισ. ευρώ στους διεθνείς τοκογλύφους, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Έστειλε πίσω οικειοθελώς άλλα 11 δισ. ευρώ και έκανε τα πάντα, ώστε να οδηγηθεί η χώρα στα όρια της κατάρρευσης και να κλείσουν οι τράπεζες.

Πρόδωσαν 
το Υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού

Υπό συνθήκες πανικού, με κλειστές τράπεζες και τα κανάλια να λυσσομανάνε, έθεσε στον Ελληνικό Λαό το ερώτημα αν αποδέχεται ή όχι το μνημόνιο των τοκογλύφων. Ο Τσίπρας έλπιζε ο Λαός να λυγίσει και να υποταχτεί μόνος του, ώστε να μην επωμιστεί το πολιτικό κόστος. Το ομολόγησε, άλλωστε, και ο ίδιος όταν στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας:

«Σήμερα η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις μας, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να τη δεχθούμε, αισθάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει να απελευθερωθεί από αυτήν την αδιέξοδη πορεία.»

Ο Λαός, Υπερήφανα, γύρισε την πλάτη του στην τρομοκρατία, απορρίπτοντας τις προτάσεις Γιούνκερ, με τον συντριπτικό ποσοστό του 61,3%. Και την επόμενη μέρα αυτό το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού προδόθηκε από τους πολιτικάντηδες, οι οποίοι σε κλειστό Συμβούλιο αποφάσισαν να δώσουν γη και ύδωρ στους «δανειστές».

Παρέδωσαν την Ελλάδα στους ξένους  Υποθήκευσαν την Πατρίδα μας!

Το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής ήταν ένα πραγματικό ΣΟΚ για όλους τους Έλληνες. Το μέγεθος της προδοσίας πρωτοφανές. Ο Ελληνικός Λαός είχε πει ΟΧΙ στις προτάσεις Γιούνκερ και ο Τσίπρας τις υπέγραψε. Αισχρά, αιματηρά μέτρα που πλήττουν ένα Λαό, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε κατάσταση απελπισίας.

Πολύ περισσότερο, έβαλαν υποθήκη την ίδια τη χώρα μέσω ταμείου το οποίο θα εδρεύει στην Ελλάδα, αλλά θα εποπτεύεται απευθείας από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η Ελληνική Γη, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και οι υποδομές του Ελληνικού Κράτους μπορούν πλέον να κατασχεθούν άμεσα από τους τοκογλύφους.

Όλοι οι πολιτικάντηδες στο κόλπο

Τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου, οι μάσκες του πολιτικού συστήματος έπεσαν. Με την συναίνεση από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ - ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ο Τσίπρας πήγε στις Βρυξέλλες. Η συναίνεση αυτή εναντίον της βούλησης του Ελληνικού Λαού παρέμεινε και αφότου έγιναν γνωστοί οι επαχθείς όροι του μνημονίου της αριστεράς.

Όλοι τους δήλωσαν χαρούμενοι από την υπογραφή του επαίσχυντου μνημονίου, το οποίο την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές θα ψηφίζεται από ολόκληρη τη Βουλή. Τραγική ειρωνεία για την εν Ελλάδι δημοκρατία είναι ότι ο Ελληνικός Λαός ψήφισε στις εκλογές εναντίον του μνημονίου, σε συντριπτικό ποσοστό. Αυτό το ποσοστό επαναβεβαιώθηκε με αυξητικές τάσεις και στο δημοψήφισμα. Παρόλα αυτά, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή!

Ο Λαός να καταργήσει την ξενοκρατία 
και τους πολιτικούς απατεώνες

Η Ελλάς κρατείται αιχμάλωτη των ξένων και των εγχώριων υποτακτικών τους. Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να καταργήσει στην πράξη τη σκλαβιά των μνημονίων και τους πολιτικούς απατεώνες που τα υπογράφουν. Όταν θα φύγουν οι πολιτικάντηδες που υπογράφουν τα μνημόνια, η Ελλάς θα μπορέσει να παλέψει πραγματικά για την απελευθέρωσή της από τα δεσμά της δουλείας ενός απεχθούς χρέους και τον τόκων του.

Μόνος δρόμος η ενδυνάμωση της μοναδικής πραγματικά αντιμνημονιακής και πατριωτικής πολιτικής δύναμης του τόπου. Της πολιτικής δύναμης εναντίον της οποίας συνασπίζονται οι πολιτικάντηδες.

 Καθόλου τυχαίο ότι δύο πράγματα μόνο πέρασαν με 250 ψήφους από τη Βουλή: Το μνημόνιο του Τσίπρα και η παράνομη αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.