ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Λαφαζάνης: Όλα μια χαρά με το Μνημόνιο – Τελείωσε η «επανάσταση» και πάλι όλοι φίλοι.



Ξαναθυμόμαστε όλοι, τώρα με τον Σύριζα, τις παλιές καλές τακτικές του ΠΑΣΟΚ, που το έκαναν να μεσουρανεί στην πολιτική ζωή του τόπου μέχρι πρόσφατα, παρά τα συνεχή σκάνδαλα, τις ρεμούλες και τις κλεψιές. Βλέπουμε όλοι να παίζεται αυτές τις μέρες ένα «δράμα» στο εσωτερικό του Σύριζα με την ευκαιρία της υπερψήφισης του τρίτου, αριστερού και επαχθέστερου μνημονίου, που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Οι μεν προεδρικοί υπερψηφίζουν και καθυβρίζουν τους «διαφωνούντες» ως όργανα του Σόιμπλε, ενώ οι «διαφωνούντες» καθυβρίζουν τους προεδρικούς ως όργανα της Μέρκελ και του μνημονίου, υποταγμένους και δοσίλογους. Θα περίμενε κανείς ότι αυτή η εσωκομματική κόντρα, που θυμίζει εντόνως την αντιπολίτευση του Σύριζα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να οδηγήσει μοιραία σε μια διάσπαση, που θα συντελεστεί με κρότο!

Αμ έλα ντε όμως που η κυβέρνηση είναι γλυκιά και το μέλι της ακόμα πιο γλυκό. Ιδού τι είπε ο «αρχηγός των ατάκτων», Παναγιώτης Λαφαζάνης, όταν ερωτήθηκε για την κόντρα, που έχει λάβει εξαιρετικές διαστάσεις: "Όλα μια χαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος με τις διαφορετικότητες του. Οι διαφορές είναι δύναμη, δεν είναι η αχίλλειος πτέρνα μας ".

«Όλα μια χαρά» και ο Σύριζα συνεχίζει να είναι αντιπολίτευση του εαυτού του! Τώρα που τελείωσαν προς το παρόν τα μνημονιακά μέτρα, ο Λαφαζάνης και οι συν αυτόν θα επιστρέψουν στην υπερψήφιση αριστερών εθνοκτόνων νομοσχεδίων, όπως το ξεπούλημα της Θράκης στους τούρκους, την απόδοση του Αιγαίου στα ψάρια του και άλλα τέτοια ωραία. Θα απαλλάξουν και τη νουδούλα από το φόρτο να λειτουργεί ως κυβέρνηση και η ζωή θα συνεχιστεί «μια χαρά», μέχρι το επόμενο πακέτο μέτρων, οπότε και θα αρπάξουν και πάλι τα «τουφέκια» οι «Λαφαζανίστας», για να δώσουν τον αντιμνημονιακό αγώνα του Σύριζα.

Το δυστυχές, γι’ αυτούς, είναι ότι ο κοσμάκης έχει περάσει σαράντα χρόνια καταπράσινης πασοκάρας και πλέον ξέρει τα… κόλπα!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Η BANK OF AMERICA 
ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Επειδή κάποιοι πολιτικώς ανόητοι (όχι οι Λαφαζαναίοι, οι Ζωές και λοιποί, αυτοί δεν είναι ανόητοι, αλλά πολύ πονηροί!) εξεπλάγησαν με την απότομη μνημονιακή στροφή του Τσίπρα και την απέδωσαν στις… πιέσεις και τους… εκβιασμούς που υπέστη από την φράου Μέρκελ και τον Σόϊμπλε, από δω και πέρα θα ανασύρουμε από το αρχείο μας δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας που βεβαίωναν με τρόπο σαφή και μη αποδεχόμενο αμφιβολιών ή παρερμηνειών, ότι η όλη υπόθεση της «ελπίδας που έρχεται» ήταν 100% στημένη και θα κατέληγε οπωσδήποτε σ’ ένα νέο αριστερό Μνημόνιο. 

Σήμερα, επειδή είναι η πρώτη μέρα, δε θα πάμε πολύ πίσω. Θα επιστρέψουμε στην παραμονή των εκλογών (24 Ιανουαρίου 2015) και σε δημοσίευμά μας υπό τον τίτλο: 

«BANK OF AMERICA: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ». 

Ιδού και τα σχόλια δικά σας:

«Νέα έκθεση για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, συνέταξε η Bank of America/Merrill Lynch (στην προηγούμενη έκθεσή της, η Bank of America παρομοίαζε τον mister Tsipra με τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα, που ενώ ανήλθε στην εξουσία ως αριστερός, έγινε τσιράκι του αμερικανοσιωνιστικού καπιταλισμού, εκφράζοντας την ελπίδα ο mister Tsipras να… εκπλήξει ευχάριστα τους διεθνείς τοκογλύφους…). Στην νέα έκθεση υπάρχουν «εκτιμήσεις» (έτσι λένε τις αποφάσεις των διεθνών κέντρων εξουσίας) και για την επόμενη μέρα των εκλογών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τράπεζα που αποτελεί την «καρδιά» του αμερικανικού συστήματος εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει νέα συμφωνία (δηλαδή, νέο Μνημόνιο) με τους διεθνείς τοκογλύφους και η Ελλάδα θα πετύχει το… success story που δεν πέτυχε με τον φον Αντωνάκη. 

Ιδού: «Οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα θα είναι μεν δύσκολες, αλλά θα επέλθει συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα και η Ελλάδα θα παραμείνει εντός της ευρωζώνης. Η ποσοτική χαλάρωση και η συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα για ένα νέο πρόγραμμα θα καταστήσει την Ελλάδα μία από τις χώρες με τις κορυφαίες αποδόσεις τους επόμενους μήνες».

Για να μην το κουράζουμε το θέμα:

Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! 

Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!».


Αντίοχος



Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ 900 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!



Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έλαβε τον λόγο επί της σημερινής κατάπτυστης διαδικασίας με την ψήφιση του Μνημονίου δηλώνοντας χαρακτηριστικά:


«Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος διότι ευρίσκομαι σε ένα Κοινοβούλιο, το οποίο αποτελείται από μεγαλοφυΐες που μελέτησαν 977 σελίδες και 1008 άρθρα μέσα σε λίγες ώρες και έτσι θα αποφασίσουν για λογαριασμό του ελληνικού λαού.

Συγχαρητήρια στις μεγαλοφυΐες του ελληνικού Κοινοβουλίου«.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εξέθεσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το μνημονιακό τόξο για την ψήφιση του ανθελληνικού και αντιλαϊκού μνημονιακού νομοσχεδίου.

Αρχικά, επισήμανε πως το 1979 το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει από την Βουλή, καταγγέλλοντας την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, καθώς αυτό συνεπάγετο την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Στην συνέχεια βέβαια το ΠΑΣΟΚ ξέχασε τα συνθήματα και προχώρησε σε μια άλλη λογική.

Η σημερινή συζήτηση με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος είναι προαπαιτούμενο για την υπογραφή ενός νέου καταστροφικού Μνημονίου.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε μια μεθόδευση με θερινά τμήματα και κατ΄ επιλογήν βουλευτές, ώστε να ψηφιστεί η εξόντωση του ελληνικού αγροτικού κόσμου.

Μέσα στον Αύγουστο η Πατρίδα μας που ήταν επί 3000 χρόνια κυρίως αγροτική και κτηνοτροφική θα αλλάξει τελείως χαρακτήρα. Η όλη διαδικασία όπως και η μνημονιακή συμφωνία έγινε υπό καθεστώς εκβιασμού. Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο υπεγράφη κατόπιν παρέμβασης του Πολωνού Ντόναλντ Τουσκ, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και άνθρωπο των αμερικανών στην Ευρώπη.

Για αυτόν τον λόγο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσίπρα, Δραγασάκης όπως έκανε και ο Σημίτης μετά την νύχτα των Ιμίων, ευχαρίστησε τους αμερικάνους. Κανείς ποτέ δεν θέλησε από την πολιτική ηγεσία της χώρας να τα βάλει με το διεθνές καπιταλιστικό κατεστημένο.

Το επαχθές δημόσιο χρέος είναι ένα βρόγχος στον λαιμό και δεν λύνεται με κανένα Μνημόνιο! Είναι άδικο και παράλογο να ζητάτε από τον φτωχό Έλληνα να πληρώνει με 23% ΦΠΑ βασικά είδη τροφίμων, την στιγμή που καναλάρχες και μεγαλοεργολάβοι παραμένουν στο απυρόβλητο.

Μόνη λύση καταγγελία των Μνημονίων, επιστροφή στην εθνική κυριαρχία και στην εθνική παραγωγή.