ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος εποφθαλμιά την Ελλάδα: Βάζει τη χώρα μας σε «επαρχία» υπό την κατοχή του ως το 2020


Το Ισλαμικό Κράτος εποφθαλμιά την Ελλάδα: Βάζει τη χώρα μας σε «επαρχία» υπό την κατοχή του ως το 2020

Στην επαρχία της «Ορόμπρα» εντάσσει τη χώρα μας το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με χάρτη από το βιβλίο Empire of Fear: Inside the Islamic State του Βρετανού δημοσιογράφου Άντριου Χόσκεν.
Στον χάρτη χρησιμοποιούνται τοπωνύμια του παρελθόντος (Μαγκρέμπ, Ανδαλουσία, Αλκινάνα, Χαμπάσα, Χουρασάν κ.α.) και οι εκτάσεις τις οποίες η τρομοκρατική οργάνωση επιθυμεί να κατακτήσει μέχρι το 2020 εκτείνονται από τα σύνορα της Κίνας μέχρι την ευρωπαϊκή ακτή του Ατλαντικού και την κεντρική Αφρική.
Ελλάδα, Ισπανία, Βαλκάνια, Ινδία και πολλές άλλες χώρες προορίζονται να αποτελέσουν μέρος ενός μεγάλου «χαλιφάτου» - στο πλαίσιο μιας στρατηγικής που κάνει ακόμα και την αλ Κάιντα να φαντάζει «μετριοπαθής».
«Κάθε κτηνωδία, βασανιστήριο, δολοφονία και κλοπή αποτελεί μέσο για μία κυρίαρχη εμμονή- την καταστροφή κρατών-εθνών, την κατάληψη περιοχών και τη δημιουργία ενός χαλιφάτου από τις στάχτες» αναφέρει ο συγγραφέας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent. Παράλληλα, σημειώνεται ότι υπάρχει και ένα «επαγγελματικών προδιαγραφών» εγχειρίδιο για τη δημιουργία ενός τεράστιου κράτους μέσω ακραίας βίας και οργανωμένων κτηνωδιών: «Η Διαχείριση της Βαρβαρότητας». Επίσης, ο Χόσκεν σημειώνει η οργάνωση διατηρεί την παρουσία της στο Ιράκ και τη Συρία, τόσο πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να αναπτύξει βιολογικά και χημικά όπλα.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mirror, ένα πρόγραμμα επτά σταδίων, που πάει πίσω 20 χρόνια, περιελάμβανε την πρόκληση και εμπλοκή των ΗΠΑ σε πόλεμο με τον ισλαμικό κόσμο μεταξύ του 2000 και του 2003, και εξεγέρσεις εναντίον Αράβων ηγετών μεταξύ του 2010 και του 2013.
Πηγή: dimokratianews.gr
Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο 
 Ζητούν και αυτοί catering και air-condition! ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγο, οργανωμένες ομάδες εκατοντάδων λαθρομεταναστών επιτέθηκαν σε άνδρες του Λιμενικού Σώματος στην Κάλυμνο, απαιτώντας catering και air-condition! Οι παράνομοι εισβολείς, αντιλαμβανόμενοι πως δεν βρίσκονται πλέον σε οργανωμένο κράτος, αλλά σε μπανανία, πήραν αέρα και πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου.

Οι μόνιμοι κάτοικοι Καλύμνου είναι μόλις 16 χιλιάδες και σύντομα θα είναι μειοψηφία στον τόπο τους, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατελήφθη από τις ορδές των παράνομων αλλοδαπών. Οι "τουρίστες" της κυρα-Τασίας, βλέποντας στα iphone τους τους οργανωμένους καταυλισμούς με όλες τις ανέσεις που κατασκευάζονται στο κέντρο της Αθήνας επαναστάτησαν, ζητώντας και αυτοί 4-άστερα ξενοδοχεία για την διαμονή τους.

Ίδιες εικόνες αθλιότητας αναμένεται να δούμε τις προσεχείς ημέρες σε όλα τα Δωδεκάνησα, αφού προχθές έγινε και οργανωμένη διαδήλωση Σύριων στην Κω, που έχει μετατραπεί σε... Δαμασκό. 

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το δελτίο του μπομπολο-mega, που προσπαθεί να παρουσιάσει το γεγονός στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας:





ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ 
200 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ 
ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ 
ΚΑΙ ΧΤΠΥΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ...!!!


Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κάλυμνο όταν περίπου 200 μετανάστες συγκεντρώθηκαν έξω από το Λιμεναρχείο του νησιού και άρχισαν να διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που υπάρχει στη χορήγηση προσφυγικών εγγράφων για να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκαν επεισόδια και υπήρξαν προπηλακισμοί Λιμενικών, ωστόσο, τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα και οι αρχές ενημέρωσαν τους μετανάστες ότι πρόκειται για ένα θέμα διαδικαστικό που χρειάζεται χρόνο για να λυθεί.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 700 μετανάστες βρίσκονται στο νησί το τελευταίο διάστημα και έχουν βρει καταλύματα σε δημόσιους χώρους, με τους κατοίκους της Καλύμνου να ζητούν την άμεση απομάκρυνση τους.
ΠΟΡΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΠΟΣΒΩΛΟΜΕΝΟΙ...!!!


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ...

Με κεντρικό σύνθημα "Θέλουμε να φύγουμε" ("We want to Leave", έγραφε το πανό), δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες πραγματοποίησαν το μεσημέρι πορεία στο λιμάνι της Κω.

Οι διαδηλωτές που ξεκίνησαν από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω, σταμάτησαν για λίγο στο Δημαρχείο κάτω από το γραφείο του Δημάρχου, φωνάζοντας το ίδιο σύνθημα και στη συνέχεια συνέχισαν την πορεία τους προς το Λιμεναρχείο.

Πληροφορίες από kostoday.



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ ΝΤΕ ΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ... ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩ...!!!


Κατεπείγουσα διοικητική έρευνα διέταξε η ΕΛΑΣ σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ ενός αστυνομικού και ενός μετανάστη, στην Κω. Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διατάχτηκε η διενέργεια κατεπείγουσας διοικητικής έρευνας, σχετικά με φωτογραφίες, οι οποίες αναρτήθηκαν σήμερα σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζουν επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικού, στη νήσο της Κω.

Επιπλέον, προανάκρισης επελήφθη η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Το περιστατικό κατήγγειλε μέσω του twitter ο ανταποκριτής του Associated Press, Dalton Bennett.

Ο Bennett ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει έναν Έλληνα αστυνομικό να χτυπά έναν μετανάστη, την στιγμή που Πακιστανοί και Σύροι πρόσφυγες περιμένουν στη σειρά για να πάρουν τα έγγραφα της προσωρινής τους παραμονής στη χώρα.




ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ!

Η είδηση είναι… τεφαρίκι, καθώς αυτοί που την μετέδωσαν δεν έχουν κανένα λόγο να μεγαλοποιήσουν το πρόβλημα, κάθε άλλο.

Σε ρεπορτάζ, λοιπόν, των γνωστών «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα, Μαρίας Ψαρά και Λευτέρη Μπιντέλα (εκ των πρωτοπόρων και στην κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής…), με τίτλο «2,5 εκατ. απελπισμένοι ψάχνουν ρεσάλτο σωτηρίας στην Ελλάδα», αναφέρονται μεταξύ των άλλων και τα εξής απίστευτα κι όμως αληθινά – επί «πρώτης φοράς αριστερά»:

«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους… Επίσης, μόνο την Παρασκευή 7 Αυγούστου, έφτασαν στα νησιά 7.954 άνθρωποι. Στην Κω προσέγγισαν 5.220, στη Λέρο 463, στην Κάλυμνο 207, στη Σάμο 435, στη Χίο 174 και στη Λέσβο 1.455».

Μάλιστα κυρίες και κύριοι, παρά 46 άτομα 8.000 λαθρομετανάστες μέσα σε μια μέρα!!!

Και πόσες εισόδους λαθρομεταναστών λέτε ότι εμφάνισαν την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015, στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού τα καταγέλαστα όργανα του σταλινικού κομισάριου Ναυτιλίας Δριτσώφ; Μόλις… 191!!!

Κλείνω χωρίς άλλο σχόλιο γιατί θα βρίσω άσχημα και δεν κάνει…

Αντίοχος



Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής 
εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: 

"Χιλιάδες Έλληνες άστεγοι δεινοπαθούν από τον καύσωνα και το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα ασχολείται με τα air-condition των λαθρομεταναστών, αποδεικνύοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων


Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για διέξοδο από την οικονομική κρίση κυκλοφόρησε σήμερα και ξεκίνησε να διανέμεται σε ολόκληρη την χώρα. Μπορείτε να προμηθευτείτε το έντυπο υλικό από τα κατά τόπους γραφεία μας, αλλά και να το εκτυπώσετε σε κόλλες Α4 διπλής όψεως, κατεβάζοντάς το από τον σχετικό σύνδεσμο στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας.  

Κάθε Έλληνας μπορεί να σπάσει την συνωμοσία σιωπής της διαπλοκής διανέμοντας τα έντυπα της Χρυσής Αυγής (σε εισόδους πολυκατοικιών, σε σταθμευμένα οχήματα, σε χώρους εργασίας), αλλά και στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πλήρες, πολυσέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τελική του μορφή θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποτελεί το βασικό πολιτικό κείμενο του προσεχούς Συνεδρίου του κόμματος.
Ακολουθεί η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα:

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
(τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα) - Εθνικό σχέδιο αποκέντρωσης και επανέναρξης της πρωτογενούς παραγωγής: Ο Έλληνας να γυρίσει στο χωράφι, στο εργοστάσιο, την παραγωγή και την σκληρή εργασία. Εύκολες λύσεις και δωρεάν δανεικά δεν υπάρχουν. Σκληρή δουλειά και αξιοκρατία για να σηκώσουμε και πάλι ψηλά την Ελλάδα.

ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ (πετρελαίου, φυσικού αερίου, πολυτίμων μετάλλων). Deutsche Bank: «427 δισ. ευρώ κέρδος μπορεί να αποδώσουν τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης» - Bloomberg: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη ξεπερνώντας τη Φινλανδία».

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ: Απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέει ο Καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας».

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ TOY ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ με βάση το Διεθνές Δικαίο. Δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση (510 δισ. ευρώ). Εμπορικές συμφωνίες με Ρωσία, Ιράν, Κίνα για παράλληλη τροφοδοσία της εγχώριας αγοράς.

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ
Χωρικά Ύδατα στα 12 Ναυτικά Μίλια: Έλεγχος Αιγαίου Πελάγους και Στενών των Δαρδανελίων. Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Κατάργηση χρηματοδότησης κομμάτων (η Χρυσή Αυγή λειτουργεί άρτια χωρίς να λαμβάνει ούτε μισό ευρώ από το δημόσιο ταμείο). Μείωση αριθμού βουλευτών σε 180, κατάργηση φοροαπαλλαγών και προνομίων, εξομοίωση βουλευτικού μισθού με αυτόν του Ανωτέρου Αξιωματικού.

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και έλαβαν θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων από τις χρεωκοπημένες τράπεζες. Συντριβή της διεφθαρμένης πλουτοκρατίας. Οριστικό τέλος στην αφαίμαξη του ελληνικού πλούτου από αυτούς που ελέγχουν το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα.

ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ: Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει ακραίος πλούτος και ακραία φτώχεια, ενώ τα μεσαία στρώματα οδηγούνται στην ανέχεια. Στόχος της Χρυσής Αυγής η άμεση συμπίεση των δύο άκρων με στόχο την δημιουργία μίας, ενιαίας και εύρωστης μεσαίας τάξης.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ και τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων. Φοροαπαλλαγές για επενδυτές, επιχειρηματίες, πλοιοκτήτες που απασχολούν μόνο Έλληνες εργαζομένους και μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εθνικό τραπεζικό σύστημα - Κατάργηση γραφειοκρατίας για έναρξη επιτηδεύματος – Νέες επιχειρήσεις εντός 24ωρου.

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Άμεση απόλυση όσων προσελήφθησαν παράνομα και αναξιοκρατικά. Άμεση μετάταξη σε παραγωγικές θέσεις εργασίας όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο ενασχόλησης. Να μη ζει το υδροκέφαλο Δημόσιο εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά να ξεκινήσει να λειτουργεί παραγωγικά και προς όφελος του συνόλου.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ Σχέδιο απέλασης όλων των αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα. Προστασία των Ελλήνων παραγωγών και προώθηση των προϊόντων τους στην εγχώρια αγορά. Έλεγχος του καρτέλ της αγοράς τροφίμων. Επιδότηση της μητρότητας, φοροελαφρύνσεις για τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί και γενναίες ενισχύσεις τριτέκνων / πολυτέκνων.

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ