ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Η ΝΔ και επισήμως ουρά του Σύριζα. 60 χρόνια τρώει το παραμύθι ,της Αριστεράς του τίποτε και ακόμα σέρνεται πίσω της.

Η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς 
δίνει ψήφο εμπιστοσύνης 
στον Τσίπρα



Με μια παράσταση εφάμιλλη των κωμικών θιάσων που περιδιαβαίνουν την ελληνική ύπαιθρο τη θερινή περίοδο διασκεδάζοντας τους συμπατριώτες μας, επιχείρησε ο πολλά βαρύς πρόεδρος της ΝΔ να πείσει την κοινή γνώμη οτι ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν, ο ίδιος πολιτικάντης δια τηλεοπτικής του συνεντεύξεως, κατηγορούσε τη Χρυσή Αυγή ως "παρασκηνιακό συνεταίρο του Σύριζα". Και δεν χρειάστηκαν παρά μερικά λεπτά της ώρας και μια παράσταση που σκόρπισε κλαυσίγελο εντός κι εκτός Βουλής για να αποδειχθεί περίτρανα οτι η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς έγινε και επισήμως η φτηνή ουρά του Σύριζα.

Φτηνή ουρά του Σύριζα όμως, η οποία δεν αρκέστηκε απλώς να υπερψηφίσει την Μνημονιάρα της Αριστεράς, αλλά έκανε κάτι πολύ ουσιωδέστερο: ως δήλωσε από βήματος Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, η μασονοδεξιά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-τσίρκο Τσίπρα-Καμμένου! Τι κι αν κουνούσε θεατρικά τα χέρια και το σώμα ολόκληρο χόρευε σαν σε διονυσιακή έκσταση, τι κι αν το κωμικό ύφος φωνής μεταβαλλόταν σ' εκείνο της κατά Σαμαρά "ευθείας γραμμής και όχι τεθλασμένης", το σόου του βαρύμαγκα της Συγγρού (σχήμα οξύμωρον...) συνοψίστηκε στην φράση: "δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη"!

Όπου Ευρώπη βεβαίως, εννοείται σαφώς η μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, σε ένα λεκτικό τέχνασμα προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων της ερμαφρόδιτης ψοφοδεξιάς. 

Ψήφος εμπιστοσύνης η οποία στρέφεται ξεκάθαρα κατά των σκληρά δοκιμαζόμενων παραγωγικών τάξεων της χώρας, κυρίως δε των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, τους οποίους η ΝΔ παραδίδει ως βορά στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους, της συγκυβέρνησης των αχρείων της Αριστεράς!

Πριν τρία χρόνια ο Λαός έλεγε "ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ", τώρα τούτο μεταβλήθηκε στο "ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει Σύριζα"! Κι όμως, αυτά τα θλιβερά πολιτικά ράκη των οποίων η αλαζονεία ξεχειλίζει, έχουν το θράσος να κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για παρασκηνιακές συμφωνίες με την αντεθνική κυβέρνηση Τσίπρα!

Αλλά πάλι, ποιός έχασε την αξιοπρέπειά του για να τη βρει η ουρά του Σύριζα που κατοικοεδρεύει στη Συγγρού και ονομάζεται ΝΔ; 

Μαγκιές λοιπόν, στον Βορίδη και τον Άδωνη, όχι στον Ελληνικό Λαό ο οποίος αντιλήφθηκε πλήρως από χθες πως η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση και τελευταία ελπίδα του τόπου είναι η Χρυσή Αυγή!

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 
Στημένες κοκορομαχίες για να περάσει 
το δολοφονικό μνημόνιο της αριστεράς, 



Έχουμε ήδη συγκυβέρνηση 
ΝΔ - Πασόκ - Σύριζα και το κρύβουν!

Είδαν κι απόειδαν οι διαδικτυακοί παπαγάλοι της νουδούλας, ότι το ρεφρέν που τραγουδούσαν «η Χρυσή Αυγή τα’ χει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ» (Ήμαρτον!!!) έχει διαψευστεί από τα ίδια τα γεγονότα (ενώ η νουδούλα τους είναι που τα’ χει κάνει πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπερψήφισε –και μάλιστα ομοφώνως- το νέο αριστερό Μνημόνιο και τα προαπαιτούμενά του) και άλλαξαν… τροπάριο. 

Τώρα επιχειρούν να ταυτίσουν την Χρυσή Αυγή με την… που-του-βου Ζωή. Έτσι, σε άρθρο με τίτλο «Σιγά η πατρίδα κοιμάται…», κάποιος με το ψευδώνυμο «Αριστερός Ψάλτης» (λέτε να’ ναι κιόλας; Όχι ψάλτης, αλλά αριστερός;) γράφει τα ακόλουθα: 

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα φτάναμε να ψηφίζονται τα μνημόνια από όλα τα κόμματα, ότι όλοι θα ήταν μνημονιακοί και με τη βούλα και ότι αντιπολίτευση θα έκανε ο… Μιχαλολιάκος, η φίλη του Ζωή και ο Π. Λαφαζάνης;…».

Για να το ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα μία κι έξω, και σ’ αυτή την περίπτωση διαψεύδονται οι διάφοροι παπαγάλοι από τα γεγονότα. Καθότι είναι αναμφισβήτητο γεγονός, ότι η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα που ΔΕΝ ψήφισε την μαντάμ Ζωή για να γίνει που-του-βου, εν αντιθέσει με την νουδούλα –και τα λοιπά κόμματα του… συνταγματικού τόξου- που την ψήφισαν με χέρια και με πόδια.Η  μόνη ΠτΒ της μεταπολίτευσης που δεν έγινε γλάστρα του συστήματος!

Επίσης, το τελευταίο δίμηνο όλο για πρόταση μομφής κατά της που-του-βου από την νουδούλα ακούμε, αλλά πρόταση μομφής δε βλέπουμε. 

Γιατί άραγε; Κόκαλα έχει;

Αντίοχος


Χάσανε λέει την "δεδηλωμένη", και το λένε με τέτοια σοβαροφάνεια οι πολιτικοί αναλυτές (του κώλου) που ο κάθε αφελής νομίζει ότι χάθηκε η πόρνη από το μπουρδέλο και τι θ' απογίνει η πελατεία που περιμένει αναψοκοκκινισμένη στα σκαλοπάτια. 

Δεν καταλάβανε ακόμα (ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν) ότι όταν το Σύνταγμα έχει βιασθεί παρά φύση, χωρίς καν την υποψία χρήσης κάποιου λιπαντικού, το τελευταίο πράγμα που θα ενοχλούσε τους αυτόκλητους νταβατζήδες και "ιδιοκτήτες" της αλλά κάρτ δημοκρατίας είναι η ..."δεδηλωμένη". 

Και τι να την κάνουν ρε την "δεδηλωμένη" όταν όλη η αξιωματική αντιπολίτευση σφάζεται στην ποδιά της Συριζο-μαρίας για το ποιος θα πρωτοψηφίσει τα μέτρα, τα φέσια και τα χαράτσια;  

Μήπως ακούσατε να ζητάει κανείς εκλογές από όλους αυτούς τους κατακρίνοντες την συριζομορία που δεν βλέπουν την ώρα να κλείσει το κεφάλαιο των υπογραφών μην τυχόν και ξεφύγει καμιά παράγραφος του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;  



















ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ!

tatsopoylosmpoytaris




















«Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», λέει ο λαός μας και στην περίπτωσή μας ο γνωστός για τις… σεξουαλικές του επιδόσεις –έχει «περάσει» τη μισή Αθήνα- Τσατσόπουλος (που μικρός δεν είναι…) υποστηρίζει ότι η «διαμάχη» μεταξύ του Τσίπρα και των Λαφαζανίστας είναι στημένη δουλειά, προς εξαπάτηση του κοσμάκη και εγκλωβισμό του στο μαντρί του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ. 

Ιδού τι έγραψε στο Facebook ο λεγάμενος –ο οποίος, επιπλέον ήταν για ένα φεγγάρι στον ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα καλύτερα από τον καθένα- σχολιάζοντας κείμενο των Λαφαζανίστας στην Iskra, σύμφωνα με το οποίο «τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας δεν επιθυμούν να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να ανακόψουν τη μνημονιακή της πορεία»:

«Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, εδώ και πάνω από ένα μήνα, να μιλάω και να γράφω για τη συμπαιγνία Τσίπρα και Λαφαζάνη. Έτσι θα το πάνε ως το τέρμα, εάν οι ψηφοφόροι τους δεν αποφασίσουν κάποτε να αντιδράσουν στο δούλεμα».


ΠΡΑΓΜΑΤΙ.....


Οι… … σκληροί «Λαφαζανίστας» τα γυρίζουν!

Οι Λύκοι Λαφαζανίστας έγιναν αρνάκια!


Οι… Λύκοι Λαφαζανίστας έγιναν αρνάκια!
Ενώ η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει χάσει από το πρωί της Παρασκευής την δεδηλωμένη και αναμένεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι… σκληροί «Λαφαζανίστας» τα γυρίζουν!

Έτσι, παρά τις διαρροές των προηγουμένων ημερών περί αποχώρησής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ και σχηματισμού ενός νέου… ΕΑΜ, οι… υπερεπαναστάτες φαίνεται πως το… ξανασκέπτονται. Σε κείμενο, λοιπόν, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Iskra, με τίτλο «Θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση;», αποφεύγουν να τοποθετηθούν ξεκάθαρα, αν θα μείνουν ή θα φύγουν από το κόμμα που επέβαλλε το τρίτο και χειρότερο Μνημόνιο:

«Δεδομένου του αποτελέσματος, συνεργάτες του πρωθυπουργού ανέφεραν πως η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να ζητήσει από το Σώμα την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, μετά τις 20 Αυγούστου. Είναι προφανές ότι στόχος μίας τέτοιας ενδεχομένως πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης είναι να εκβιάσει ωμά τους βουλευτές κυρίως της Αριστερής Πλατφόρμας, θέτοντας το δίλημμα να προσφέρουν κάλυψη στις μνημονιακές κυβερνητικές επιλογές ή να «ρίξουν» την κυβέρνηση».

Επιπροσθέτως, στις νέες «διαρροές», φαίνεται πως η νέα γραμμή είναι υπέρ της παραμονής τους στο τριτομνημονιακό κόμμα, για να το… αλλάξουν και να το επαναφέρουν στον… αντιμνημονιακό δρόμο. 

Δείτε τι λένε τώρα: «Στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας», σε σχέση με το ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης, τόνιζαν τον εκβιαστικό και εξουθενωτικό χαρακτήρα μίας τέτοιας πρότασης και έλεγαν πως «οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην ‘‘Αριστερή Πλατφόρμα’’  δεν θέλουν να ‘‘ρίξουν’’ την κυβέρνηση αλλά να ανακόψουν και να σταματήσουν άμεσα τη μνημονιακή πορεία της». Τα ίδια στελέχη τόνιζαν ότι «με την ψήφο τους και τη δράση τους θέλουν να συμβάλουν ώστε η κυβέρνηση να εγκαταλείψει και να ακυρώσει τα μνημόνια, ειδικότερα το τρίτο μνημόνιο και πρώτα απ’ όλα να συμβάλουν στη μη εφαρμογή μνημονιακών επιλογών, με στόχο να έρθει στο προσκήνιο η σχεδιασμένη προώθηση των ριζοσπαστικών προγραμματικών κυβερνητικών δεσμεύσεων».

Προφανώς, οι… επαναστάτες της τρύπιας δεκάρας είδαν ότι δεν τους βγαίνουν τα «κουκιά» αν φτιάσουν νέο κόμμα κι ότι μόνο καμιά δεκαριά από δαύτους θα ξαναγίνουν βολευτές –αν γίνουν πρόωρες εκλογές- και άρχισαν το παραμύθι ότι θα πολεμήσουν το νέο Μνημόνιο από… μέσα.
Όποιος είναι - μετά συγχωρήσεως- μα..., ας τους πιστέψει!

Αντίοχος


Όσο για την ΝΔ, έχει στερήσει από τον εαυτό της την δυνατότητα να οδηγήσει την χώρα. Παίζει ρόλο διακοσμητικό του πολιτικού σκηνικού, άκρως παθητικό. Κυριαρχείται από ανθρώπους με αποξεραμένους τους γεννητικούς αδένες της δράσης χωρίς ιδεολογία και πιστεύω. Όσα χρόνια κυβέρνησε δεν είχε κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς. 

Σήμερα, κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική. 

Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. 

Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "ελληνοκεντρική", "εθνικιστική", "αντιδραστική". 

Τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης "προοδευτικής" ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό της κενό είναι ολοφάνερο.

Η πολιτική σήμερα μας προσφέρει το καταπληκτικό θέαμα μιας δεξιάς που δεν μπορεί να αυτοδιακηρυχθεί δεξιά χωρίς να κατηγορηθεί για "φασισμό" και μιάς αριστεράς που μπορεί, οποιαδήποτε στιγμή να αυτοαποκαλείται"σοσιαλιστική, κομμουνιστική, μαρξιστική", ισχυριζόμενη ότι τα δόγματα της δεν έχουν καμία σχέση με τον Λένιν,τον Στάλιν, τον Μάο ή τον Πολ Ποτ, τις σφαγές του Δεκέμβρη 44, Μελιγαλα.  

Αλλά αν οι οπαδοί των διαφόρων παραλλαγών της αριστεράς δεν αισθάνονται εκτεθειμένοι από τα Δεκεμβριανα του 44 και του 2008, τα πειθήνια 45αρια της 17Ν, τους δολοφονημένους της Marfin, το αρχιπέλαγος των Γκούλαγκ και τα Killing Fields, δεν βλέπω τον λόγο γιατί η σύγχρονη δεξιά, που απωθεί κάθε ολοκληρωτικό πειρασμό, πρέπει να αισθάνεται ένοχη, ή να δικαιολογείται. 

Μπροστά σ' αυτήν την αξιοθαύμαστη αναίδεια των οπαδών ενός δόγματος, στο όνομα του οποίου εσφαγησαν εκατομμύρια άνθρωποι, και στραγγίστηκαν ψυχές, στην αναίδεια των υμνητών του πατερούλη Στάλιν που "σκύβει και φυσάει την φωτιά σου ν' ανάψει" ή του "ο Στάλιν ζεί" και που παρ' όλα αυτά εμφανίζονται με ένα τριαντάφυλλο στο πέτο, ένα ρόπαλο στον ώμο, ώς υπερασπιστές της ελευθερίας, ο Χρυσαυγίτης απαντάει με ένα μεγάλο γέλιο και συνεχίζει την αγωνιστική του πορεία.

Το σάπιο πολιτικό σύστημα με αιχμή του δόρατος τις «αριστερές ιδεοληψίες» αποδόμησε το έθνος,αργά σταθερά και μεθοδικά προς ωφελός του. Η αριστερόστροφη μαφιόζικη πολιτική ελιτ, με συμμάχους την διεθνιστική και μιμητική αστική τάξη, τα ΜΜΕ και την ανθελληνική αριστερά σάπισε το μυαλό του λαού ώστε να νεκρώση την κριτική του σκέψη, κατέστρεψε την παιδεία, αποβιομηχανοποίησε την χώρα, διέλυσε τα εθνικά χαρακτηριστικά ώστε να μοιώσει τις αντιστάσεις του έθνους. Ο λαός είναι κατά 100% υπευθυνος για την κατάντια του αφού τους το επέτρεψε.

Στην Ελλάδα σήμερα, σε μία εποχή που όλος ο κόσμος προτιμάει  να αυτοδιακηρύσσεται στ' αριστερά, ή σχεδόν, το να είναι κανείς Χρυσαυγίτης είναι ακόμη ο καλύτερος τρόπος να είναι αγωνιστής. Χρυσή Αυγή είναι ηρωισμός, ετοιμότητα για  την θυσία.