ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Φαίνεται πως η Λαϊκή Ενότητα βρήκε χρηματοδότηση».ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΝΕ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ;







Χθεσινό σχόλιο του –πάντα πολύ καλά πληροφορημένου, εκ των έσω- «Βηματοδότη», που μέχρι τώρα δεν διαψεύστηκε από τους «θιγόμενους»:

Στην Κλαυθμώνος η Λαϊκή Ενότητα

Σας πληροφορώ ότι έκλεισε η συνεργασία της Λαϊκής Ενότητας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και αυτή θα ανακοινωθεί μόλις κλείσει η Βουλή. 

Είναι πολύ πιθανόν μάλιστα, όπως μου λένε, η Ζωή να ενταχθεί στο Επικρατείας ή να παραμείνει στην Α’ Αθηνών, αφού ήταν πρώτη στις ψήφους στις εκλογές του Ιανουαρίου. 

Πάντως την ώρα που ο Π. Λαφαζάνης έπαιρνε την Τρίτη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στελέχη του κόμματός του νοίκιαζαν ορόφους σε ένα τεράστιο κτίριο στην οδό Βερανζέρου στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Για να νοίκιασαν αμέσως κτίριο και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, φαίνεται πως η Λαϊκή Ενότητα βρήκε χρηματοδότηση».

Άραγε, που βρήκαν –και μάλιστα σε τέτοιες εποχές- λεφτά οι… ποβεριστές Λαφαζανίστας; 

Μήπως πρόλαβαν να βγάλουν… κουπόνια και να τα μοιράσουν στο λαό τους ή κάποιοι ολιγάρχες έβαλαν πάλι το χέρι στην τσέπη, για να κάνουν μια ακόμα… επένδυση και να τα πάρουν πίσω διπλά και τριπλά, όταν θα ’ρθει η ώρα;

-Το ΣΔΟΕ, που ταράζει στους ελέγχους τους μνημονιόπληκτους επαγγελματίες και που έχει ελέγξει επανειλημμένα την Χρυσή Αυγή (χωρίς ποτέ να βρει τίποτα επιλήψιμο), θα ελέγξει άραγε την πηγή (ή τις πηγές…) χρηματοδότησης των Λαφαζανίστας;

-Για δεύτερη φορά διαπιστώνουμε ότι οι Λαφαζανίστας δεν είναι… προληπτικοί

Την πρώτη ήταν όταν αντέγραψαν την επωνυμία του κόμματος του Χιλιανού μαρξιστή (και αρχιμασόνου) Αλλιέντε, που είχε κακό τέλος – εκτελέστηκε από τον στρατηγό Πινοσέτ. 

Τώρα, μαθαίνουμε ότι νοίκιασαν γραφεία στη… γρουσούζικη Πλατεία Κλαυθμώνος, που πήρε τ’ όνομά της από τους δημοσίους υπαλλήλους που παλιά μαζεύονταν εκεί κι… έκλαιγαν, όταν άλλαζε κυβέρνηση και τους απέλυαν από τις θέσεις τους…

Αντίοχος

ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ «ΚΟΜΜΑ» ΤΩΝ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ… ΜΙΛΗΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ένα ακόμα συνταγματικό πραξικόπημα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».

ΜΟΥΓΓΑ Η Ν.Δ


Για να έχει κάποιο κόμμα επίσημη υπόσταση και να απολαμβάνει τα δικαιώματα που απορρέουν απ’ αυτήν, πρέπει απαραιτήτως ο επικεφαλής του ή κάποιος νόμιμος εκπρόσωπός του να έχει καταθέσει τουλάχιστον την αίτηση ίδρυσής του στον Άρειο Πάγο.

Το βράδυ της Δευτέρας και περί ώρα 21:00, δημοσιεύθηκε στα “ειδησεογραφικά” sites η παρακάτω είδηση:

«Στον Άρειο Πάγο η αίτηση ίδρυσης της Λαϊκής Ενότητας

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση ίδρυσης του κόμματός του με την επωνυμία «Λαϊκή Ενότητα».

Σύμφωνα με την αίτηση δήλωση ίδρυσης, άμεσος στόχος του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η ανατροπή…».


Για να δημοσιευθεί η είδηση το βράδυ, σημαίνει ότι η κατάθεση της αίτησης έγινε αργά το απόγευμα… Αλλά, το «κόμμα» Λαφαζάνη πήρε την τρίτη διερευνητική εντολή το πρωί της Δευτέρας. Δηλαδή, όταν ακόμα υπήρχε μόνο στο… μιλητό!


Ένα ακόμα συνταγματικό πραξικόπημα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», για να μην πάρει την τρίτη εντολή ο Αρχηγός του κόμματος που ανεδείχθη τρίτη πολιτική δύναμη από τον ελληνικό λαό!


 Αθανάσιος Βασιλόπουλος




Παίζουν θέατρο πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς να νομιμοποιήσουμε το παιχνίδι τους.


Το << συνταγματικό τόξο >> στήνει οικουμενική κυβέρνηση καλυπτόμενο πίσω από την υφαρπαγή μιας νέας λαϊκής εντολής . 

Εδώ άλλαξε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, τώρα εκεί θα κολλήσει;

Επίσης, επειδή έχουμε να κάνουμε με αριστερούς, μη σας φανεί παράξενο αν δείτε συμμαχία και με τον Λαφαζάνη. Το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης θα ερμηνευτεί από τους αριστερούς, όπως εκείνοι γουστάρουν. 


Τα κόμματα παίζουν θέατρο και επικοινωνιακά παιχνίδια απέναντι στο λαό, προκειμένου να τον διαιρούν σε κομματικές στάνες.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας πολιτικά αφελής που να πιστεύει ότι ο διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπάρει το ίδιο ποσοστό που είχε πάρει στις 25 Ιανουαρίου. Επομένως, γιατί ο κ. Τσίπρας πάει σε εκλογές, γνωρίζοντας ότι θα μειώσει τα ποσοστά του;


Το πράγμα είναι πολύ απλό. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να διαχειριστούν τα μνημόνια, αλλά δεν το κατάφεραν. Λίγες μόνο στιγμές πριν την κατάρρευση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και την ανατροπή του, το μόνο που απομένει στα κόμματα είναι να συγκυβερνήσουν όλα μαζί ως μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματός τους.


Ο κ. Τσίπρας λοιπόν, μη μπορώντας τώρα να συγκυβερνήσει με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, με βάση την λαϊκή εντολή που πήρε στις 25 Ιανουαρίου, θέλει να το επιτύχει αυτό, καλυπτόμενος πίσω από την υφαρπαγή μιας νέας λαϊκής εντολής, η οποία θα ερμηνευτεί ως εντολή για συνεργασία. Εδώ άλλαξε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, τώρα θα κολλήσει; 
Αφού έδωσε εξετάσεις «νομιμοφροσύνης» στο σύστημα και στους διεθνείς και ντόπιους ολιγάρχες, υπογράφοντας το φρικτό τρίτο μνημόνιο, σπεύδει τώρα να προκηρύξει εκλογές, πριν αρχίσει η εφαρμογή του φρικτού τρίτου μνημονίου,υπολογίζοντας ότι ο εναπομείνας ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και ο ίδιος πρωθυπουργός της μελλοντικής οικουμενικής κυβέρνησης.


Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών.


Το σύστημα αυτό 
πρέπει να ανατραπεί.

Τι κάνουμε;

 Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 


Ενάντια στούς πάσης φύσεως 

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 

και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού,
η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!

ΟΧΙ στα Μνημόνια, 


ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες  


Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!




ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;



Από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά δεν παρέλαβε καν την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ήταν σαν να απέκοβε όλες τις γέφυρες με τα μνημονιακά κόμματα. 

Λες και πάμε σε εκλογές για να ξεκαθαρίσει ο Σύριζα τα εσωκομματικά του. Σκοτίστηκαν οι Έλληνες τι θα κάνει ο Σύριζα. Επειδή όμως αχνοφαίνεται από τώρα η περίπτωση της μη αυτοδυναμίας κόμματος στις εκλογές, πολλοί κάνουν λόγο ότι ο κ. Τσίπρας καβάλησε το καλάμι. 

Η πορεία των πραγμάτων είναι πάντως αδιαμφισβήτητος μάρτυς. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τα κόμματα που εισέρχονται στη βουλή είναι Σύριζα, ΝΔ, Χ.Α, ΚΚΕ. ΛΑΕ, ΠΟΤΑΜΙ, με ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ να βρίσκονται σε οριακό σημείο. 

Προχθές ο κ. Παππάς του Σύριζα τόνισε ότι δεν θα κάνει συνεργασία με κανένα κόμμα, πράγμα που ουδείς πίστεψε, εκτός των αφελών. 

Κρατώντας ως δεδομένη την μη είσοδο των ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ στη βουλή, ο επόμενος που θα μπορούσε να συνεργαστεί με το Σύριζα είναι το ποτάμι. Αν τα ποσοστά του ποταμιού είναι τέτοια που δεν θα δίνουν την απαραίτητη αυτοδυναμία στο Σύριζα, τι θα γίνει; 

Ο επόμενος που θα πάρει σειρά για τη μεγάλη συγκυβέρνηση θα είναι η δεξιά.. Αν και αυτό θα αποτελέσει, όπως πολλοί υποστηρίζουν, την καταβαράθρωση της ήδη καθημαγμένης Ν.Δ .

Ήδη γράφονται πολλά αυτόν τον καιρό ότι, το νέο μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί μόνο από ένα κόμμα. Ότι πρέπει να βάλουν πλάτη όσα μνημονιακά κόμματα μπούν στη βουλή, μπας και εφαρμοστεί το μνημόνιο. Έτσι γράφεται, αλλά η κοινωνία δεν πάει σύμφωνα με τις γραφές των δημοσιογράφων, πάει σύμφωνα με την κατάντια της.

Επίσης, επειδή έχουμε να κάνουμε με αριστερούς, μη σας φανεί παράξενο αν δείτε συμμαχία και με τον Λαφαζάνη. Το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης θα ερμηνευτεί από τους αριστερούς, όπως εκείνοι γουστάρουν. 

Μπορεί να μας πουν αύριο ότι, ο λαός επέλεξε αντί της αυτοδυναμίας την εποικοδομητική συνεργασία με το τάδε κόμμα. Επίσης η άρνηση του κ. Τσίπρα να συναντηθεί με τον κ. Μεϊμαράκη , κάτι βέβαια που θα γίνει απαραίτητα μετά το πέρας των εκλογών, εκτός της αλαζονείας που δείχνει να μεγαλώνει στα χαρακτηριστικά του πρωθυπουργού, εκφράζει και την πεποίθηση ότι ο τελευταίος θέλει να αλώσει τους ψήφους της δεξιάς. 

Πάντως εκ των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, δεν υπάρχει κανείς που να θέλει εκλογές, μιας και είναι νωπή, ακόμη, η εντολή τους για το τρίτο μνημόνιο. Και μην σας προκαλεί εντύπωση η ηρεμία του κυβερνώντος κόμματος, μιας κι εκεί έχουν αρχίσει να βαράνε νταούλια υποχώρησης.

Πολλά τα σενάρια για το προεκλογικό τοπίο. Σενάριο πάντως δεν αποτελεί η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου, και η οποία άνοδος θα αποτελέσει πάλι έναν άθλο εκ μέρους των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο άθλος έγκειται απ’ τη μία στο γεγονός του αποκλεισμού, αρκετών εκ της ηγετικής ομάδος, από την επικοινωνία τους με τους ψηφοφόρους, λόγω αντισυνταγματικών περιοριστικών μέτρων, και απ’ την άλλη στον αποκλεισμό που υφίστανται όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, από τις ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές των ΜΜΕ, κάτι που και αυτό είναι αντισυνταγματικό. Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια, όπως λέγει και ο θυμόσοφος λαός μας

Οι επιθέσεις πάντως στη Χρυσή Αυγή, είτε με χαρακτηρισμούς που πλέον έχουν ξεφτίσει, είτε με βομβιστικές επιθέσεις, είτε με το κλίμα τρομοκρατίας από πλευράς μνημονιακών κομμάτων, είτε με ότι άλλο βάλει ο νους των αρρωστημένων μυαλών που μας διοικούν, θα έχουν πάλι ως αποτέλεσμα την άνοδο του κινήματός μας. 

Από εμάς τους απλούς ψηφοφόρους απαιτείται αγωνιστική εγρήγορση και πίστη.

Σ. Παιδάκος