ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ… ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Εθνική Αντιπολίτευση.

Μέσα σε καιρούς απόλυτης παραπληροφόρησης – ελέω των γνωστών σκοπιμοτήτων- εξασφαλίσαμε (από… σπόντα) και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα μεγάλης κρυφής δημοσκόπησης, που έγινε για λογαριασμό μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας, οι πολίτες της οποίας φημίζονται για την ακρίβεια στα ραντεβού τους. 

Από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση έχουν πεταχτεί στην άκρη τα λευκά, τα άκυρα και η αποχή (όπως γίνεται και στις εκλογές) και έχουν γίνει εκτίμηση ψήφου των αναποφάσιστων και αναγωγή της λεγόμενης «αδιευκρίνιστης» ψήφου. 

Ιδού τα μέχρι στιγμής δεδομένα:


ΣΥΡΙΖΑ 33%

ΝΔ 27%

Χρυσή Αυγή 12%
μόνη στην τρίτη θέση με αυξητικές τάσεις


Ποτάμι 6%

ΠΑΣΟΚ 5%

ΚΚΕ 5%

Κόμμα Λεβέντη 3%

Καμμένου 2%

Λοιπά Κόμματα 3%

Αυτά, για να μη σας ταΐζουν κουτόχορτο οι επιτήδειοι!

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη και η μοναδική φωνή Εθνικής αντίστασης των Ελλήνων απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση. 













Λέμε «ΟΧΙ» στη ΣΑΠΙΛΑ 
των ΚΡΟΙΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ και ΜΜΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Εθνική Αντιπολίτευση

Η όλη διαδικασία παραγωγής και ψήφισης του τρίτου Μνημονίου λειτουργεί ως παράγοντας ο οποίος όχι απλώς έχει αποδομήσει πολιτικοοργανωτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον μεταλλάσσει πλέον και ιδεολογικοπολιτικά.

Οι δανειστές βρήκαν τον τρόπο να ρυμουλκήσουν τον Τσίπρα και την ομάδα που τον περιβάλλει και επίσημα στο μνημονιακό μονοπάτι, εκτιμώντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα δρομολογηθούν εξελίξεις, οι οποίες θα προκαλούσαν εσωκομματική ρήξη, με τελικό αποτέλεσμα την απόσχιση της Αριστερής Πλατφόρμας και άλλων παρόμοιων στοιχείων. 

Έτσι κι έγινε, οπότε αφ' ενός η διάσπαση και αφ' ετέρου η εφαρμογή επώδυνων μνημονιακών μέτρων, οδήγησαν τον Τσίπρα να διαφοροποιήσει πλήρως την ρητορική του και να προσπαθεί πλέον να αναζητεί συμμάχους στο δεδηλωμένο μνημονιακό φάσμα.


Το ευρωιερατείο, εκτιμώντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά τελειώσει πολιτικά, θεωρεί ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας κομματικός φορέας ο οποίος θα κάλυπτε το κενό του στην εγχώρια συστημική πολιτική σκηνή. 

Η αντιμνημονιακή ρητορική (έστω και σε πιο ήπιο ρυθμό) μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς και η επιλογή των «αντιμνημονιακών» ΑΝΕΛ ως κυβερνητικών εταίρων, δεν άλλαξαν σε τίποτε την προδιαγεγραμμένη πορεία της νέας συγκυβέρνησης. 

Ούτε, φυσικά, το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, του οποίου το αποτέλεσμα ήρθε σε πλήρη σύγκρουση τόσο με τις πραγματικές επιθυμίες της κυβέρνησης όσο και με τις έμμεσες μεθοδεύσεις που ακολούθησε για την προσπάθεια επικράτησης του «Ναι», εκθέτοντάς την με τον χειρότερο τρόπο, αφού φάνηκε η απάτη που την διακατείχε, με τον αισχρό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το συντριπτικό «Όχι» του Ελληνικού Λαού. 

Ως φυσικό επακόλουθο όλων αυτών, οι ψηφοφορίες για τα προαπαιτούμενα και στην συνέχεια για την έγκριση του τρίτου, χειρότερου μέχρι στιγμής, μνημονίου προκάλεσαν την εσωκομματική ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά την διάσπαση της Αριστερής Πτέρυγας, η οποία μετουσιώθηκε στο μόρφωμα υπό την ονομασία Λαϊκή Ενότητα.

Ταυτόχρονα, ο Τσίπρας έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να πάει σε εκλογές όσο το δυνατόν νωρίτερα (σκόπευε να πάει σε εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν του έβγαιναν οι ημερομηνίες λόγω των διερευνητικών εντολών), προκειμένου να μην προλάβουν να φτάσουν στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις οι επώδυνες συνέπειες του νέου μνημονίου, γεγονός το οποίο θα διέλυε οριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογικό πεδίο. 

Μπορεί οι δανειστές σε γενική βάση να είναι αντίθετοι στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έδωσαν την έγκρισή τους για την προκήρυξη αυτών των εκλογών ακριβώς για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό και να δημιουργηθεί μια διευρυμένη κυβέρνηση, η οποία θα αναλάβει να προωθήσει το μνημόνιο ως προς την πρακτική του εφαρμογή.

Ο σκοπός είναι μια νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση, στην οποία εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ (αν καταφέρουν να πιάσουν τα δύο αυτά κόμματα το όριο εισόδου του 3%), αλλά και το Ποτάμι, χωρίς όμως να αποκλειστεί και η περίπτωση της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν

Μπορεί τώρα, για προφανείς λόγους προεκλογικής σκοπιμότητας, να απορρίπτει όλα αυτά τα σενάρια συγκυβέρνησης (πλην των ΑΝΕΛ), αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν εντελώς μετά το πέρας των εκλογών.

Γι' αυτό και η όσο το δυνατόν περισσότερη εκλογική και κοινωνική ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις 20 Σεπτεμβρίου και μετά αποτελεί μονόδρομο για την ισχυροποίηση του πόλου της Εθνικής Αντιπολίτευσης. 

Γιώργος Μάστορας


Reuters: Σαρώνει στην Απροσκύνητη Ελληνική Νεολαία η Χρυσή Αυγή - Πρώτο κόμμα με διαφορά στους νέους


Reuters: Σαρώνει στην Απροσκύνητη Ελληνική Νεολαία η Χρυσή Αυγή - Πρώτο κόμμα με διαφορά στους νέους
Η Ελληνική Νεολαία είναι το πιο ζωντανό κομμάτι του Ελληνικού Έθνους. Δεν είναι ούτε κουρασμένη, ούτε καταπονημένη από τη ζωή, ούτε έχει φτάσει σε σημείο παρακμής ώστε να σκέφτεται ο καθείς τα ατομικά του συμφέροντα. Η Ελληνική Νεολαία είναι η μόνη ελπίδα του Ελληνικού Έθνους, η μόνη διατεθειμένη να δώσει τον Αγώνα τον καλό για Πατρίδα, Πίστη και Ιδανικά.
Ταυτοχρόνως με τα παραπάνω, η Ελληνική Νεολαία είναι αυτή που έχει πληγεί πιο βάναυσα από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια. Όχι μόνο έχει δει να καταβαραθρώνεται το βιωτικό επίπεδο των γονιών και των παππούδων της, αλλά έχει βιώσει και η ίδια βάναυσα την «δημοσιονομική προσαρμογή», αντιμετωπίζοντας μία ανεργία της τάξεως του 60%. Ακόμα πιο δυστυχές είναι το γεγονός ότι πολλοί νέοι αναγκάζονται να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό, την ίδια ώρα που συντελείται μία διεργασία αντικατάστασης των Ελλήνων, με λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν την ελληνική Πατρίδα.
Όπως, λοιπόν, σχολιάζει άρθρο του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, το οποίο βασίζεται στα κρυφά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, η Χρυσή Αυγή πλέον είναι μακράν πρώτο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία. Ο Σύριζα, ύστερα και από την διάλυση της νεολαίας του, έχει κατρακυλήσει στην τέταρτη θέση των δημοσκοπήσεων για αυτή την ηλικιακή κατηγορία.
Και βεβαίως αυτοί οι ψήφοι δεν πηγαίνουν στους εκπροσώπους της παρακμής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αλλά σηματοδοτούν την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, ως το κατ' εξοχήν Κίνημα, που εκφράζει τις υγιείς δυνάμεις της Ελληνικής Νεολαίας, που δεν έχουν παρασυρθεί στον βούρκο του υλισμού - καταναλωτισμού και του μαρξισμού - φιλελευθερισμού.
Η Ελληνική Νεολαία συμβολίζει το Αύριο του Ελληνικού Έθνους. Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι μακράν η πρώτη πολιτική δύναμη στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία σημαίνει ότι οι χειρότεροι φόβοι του καθεστώτος έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα:
Η Ελληνική Νεολαία εμφορείται από Ανώτερα Ιδανικά, που καθόλου δεν συνάδουν με τις θέσεις των κομμάτων που πρεσβεύουν την υποταγή στα μνημόνια και την παράδοση της Ελλάδας στις ορδές των λαθρομεταναστών. Και εφόσον η Ελληνική Νεολαία έχει μέσα της αυτά τα Ανώτερα Ιδανικά σημαίνει ότι δεν τελείωσαν με την Ελλάδα, δεν τελείωσαν με τους Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και μάχεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. 
Μία μάχη πραγματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
Αντεπίθεση