ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

“Ντιμπέιτ” της συμφοράς: για τα μπάζα οι πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου - Μόνη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή που απέχει από την φαρσοκωμωδία


Άθλιο και γραφικό, με τοποθετήσεις που περιγράφονται από την φράση "πιο βαρετός, πεθαίνεις" το στημένο ντιμπέιτ της ΕΡΤ.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση των αρχηγίσκων του αντισυνταγματικού τόξου άρχισε στις 21.00 με έξι δημοσιογράφους να θέτουν τις ερωτήσεις και έναν να συντονίζει.

Το όλο σκηνικό διεκδικεί τον τίτλο του πιο αδιάφορου προγράμματος που έδειξε ποτέ η ελληνική τηλεόραση.

Απόλυτα "ασορτί" με το γενικότερο κλίμα της προεκλογικής περιόδου που δεν ενδιαφέρει κανένα Ελληνα πολίτη, αφού όποιο κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων και αν εκλεγεί θα ακολουθήσει τις εντολές των Βρυξελλών και θα τηρήσει πιστά το Μνημόνιο.

Μόνη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή που απέχει από αυτή την φαρσοκωμωδία και ο Αρχηγός της που αποκλείστηκε από την στημένη τηλεμαχία, γιατί κανείς δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει σε επίπεδο επιχειρημάτων και πολιτικού λόγου.

Πριν από λίγο το παραδέχθηκε ο Βαγγέλας ότι η μόνη που βγαίνει κερδισμένη είναι η Χρυσή Αυγή που δεν προσκλήθηκε, γιατί όλοι τους είναι ψόφιοι!



ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.