ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Bloomberg: Οι “επενδυτές” αναμένουν κυβέρνηση συνασπισμού - Δεν τους ενδιαφέρει με ποιους, αφού όλοι δικοί τους είναι ! ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ. ΕΛΛΗΝΑ, ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.



Παρουσιάσεις κάνουν από χθες Πέμπτη 29 ελληνικές εισηγμένες εταιρείες σε διαχειριστές επενδυτικών ταμείων και αναλυτές στο Λονδίνο, αναφέρεται δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Στις συναντήσεις, που διεξάγονται στα κεντρικά γραφεία του Bloomberg, οι ελληνικές εταιρείες προσπαθούν να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των «επενδυτών», μετά από μήνες αντιπαράθεσης για τους όρους του τρίτου προγράμματος βοήθειας και την επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων, σημειώνει το δημοσίευμα.

Ωστόσο, οι «επενδυτές» τηρούν στάση αναμονής. Τι περιμένουν; «Είναι θετικό ότι οι ελληνικές εταιρείες συνεχίζουν τις παρουσιάσεις, επειδή πρέπει να έχουν παρουσία», δήλωσε στέλεχος της Exotic Partners στο Λονδίνο, προσθέτοντας: 

«Αναμένουμε κάποιας μορφής κυβέρνηση συνασπισμού. Πραγματικά, δεν ενδιαφέρει πλέον ποιοι πρόκειται να μετέχουν σε αυτήν».


Γιατί δεν ενδιαφέρει τους «επενδυτές» ποια εκ των μνημονιακών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, και κόμματα Καμμένου και Λεβέντη – αν μπουν στη βουλή…) θα συμμετάσχουν στη νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση της 21ης Σεπτεμβρίου; 

Γιατί όλοι δικοί τους είναι!

 Χρυσή Αυγή, 
η μόνη εθνική επιλογή!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος


Ινστιτούτο Brookings: 
Έτοιμη η μεγάλη συγκυβέρνηση 
Σύριζα - ΝΔ μετά τις εκλογές!


Μία εξόχως σημαίνουσα πολιτική ανάλυση βγήκε από το καπιταλιστικό αμερικανικό ινστιτούτο Brookings, το οποίο – θυμίζουμε – είχε αποτελέσει το εφαλτήριο για την αναρρίχηση του Τσίπρα στην εξουσία. 

Σύμφωνα με την ανάλυση που υπογράφει ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, Θεόδωρος Πελαγίδης, η συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα είναι ουσιαστικά αναπόφευκτη.

Σύμφωνα με την ανάλυση, το ποσοστό του Σύριζα έχει μειωθεί, αφού όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για το νέο Πασόκ. 

Έτσι θα γίνει απαραίτητος ο συνασπισμός ΝΔ – Σύριζα. 

Αν βγει πρώτος ο Σύριζα τότε αναγκαστικά θα πρέπει να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ. Αν βγει πρώτη η ΝΔ, τότε ο Σύριζα θα βρεθεί σε αδιέξοδο, αφού δεν θα θέλει να πάρει το πολιτικό κόστος της εφαρμογής του μνημονίου του, αλλά από την άλλη θα έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος άμα δεν το κάνει.

Έτσι και αλλιώς το μνημόνιο 3 του Τσίπρα θα εφαρμοστεί και η απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων για ένα μεγάλο συνασπισμό θα γίνει πραγματικότητα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 

Το μόνο που μένει να βρουν οι συγκυβερνώντες είναι πως θα αποφύγουν τον σκόπελο «Χρυσή Αυγή».

Για να δείτε, δε, τον κυνισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται η εν Ελλάδι δημοκρατία, σας παραθέτουμε την ακροτελεύτια παράγραφο της ανάλυσης: 

«Μακροπρόθεσμα, για να επιστρέψει η Ελλάδα στη σταθερότητα και την ανάπτυξη, η πρώτη προτεραιότητά της θα πρέπει να είναι η επιστροφή στο δικομματικό σύστημα. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να προσέλθουν οι ψηφοφόροι στις κάλπες.»

Κοινώς, για να έρθει η ανάπτυξη θα πρέπει η Ελλάδα να έχει ένα «δημοκρατικό» σύστημα με δύο ίδια κόμματα, τα οποία έτσι και αλλιώς θα εφαρμόζουν την ίδια πολιτική. 

Κοινώς μία «δημοκρατική» δικτατορία του μνημονίου και του εθνομηδενισμού. 

Μοναδική δύναμη αντίστασης στα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων μία ισχυρή Χρυσή Αυγή!

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ 
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ 
ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ 
Ο ΧΙΤΛΕΡ. 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
θα ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ 
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Οι σφετεριστές του αποταμιευμένου μόχθου μας προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων με παραπειστικά συνθήματα, έντεχνο ψεύδος και πλασματικά προσωπεία.
 
Ολοι αυτοί που ουρλιάζουν κατά της Χρυσής Αυγής θυμίζουν την ξέκωλη της γειτονιάς που προσπαθεί να βγάλει όλες τις άλλες γειτονοπούλες πουτάνες για να καλύψει τις δικές της τις πομπές.

Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών. 

Οι άνθρωποι παίζουν θέατρο πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς να νομιμοποιήσουμε το παιχνίδι τους.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή, ο κάθε ένας από εμάς εκτός από το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του να σταθεί απέναντι στις Ιστορικές του ευθύνες και να τιμήσει τη Φυλετική του ταυτότητα, να χαλυβδώσει τη λατρεία του για την Πατρίδα και να δεηθεί στο Αίμα των προγόνων που χύθηκε για την Ελευθερία και τον Ελληνικό Πολιτισμό, αγωνιζόμενος με εμάς, δίπλα μας, σαν μια ενωμένη πυγμή, σαν μια νέα Σπαρτιατική Φάλαγγα.

Το Εθνικιστικό Κίνημα χρειάζεται όλους τους Έλληνες Πατριώτες που θα το στηρίξουν και θα το ισχυροποιήσουν δια της ψήφου των. Ο Αγώνας πλέον διεξάγεται υπέρ βωμών και εστιών.

Όλοι μαζί ενωμένοι και αδελφωμένοι όπως άλλοτε, θα αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα οικονομικά δεσμά, για την πάταξη του πολιτισμικού και φυλετικού μας αφανισμού, για την αναλαμπή του Ελληνικού Πνεύματος, για την ευημερία, την πρόοδο και τον Πολιτισμό.



Το σύστημα αυτό 

πρέπει να ανατραπεί.

Τι κάνουμε;

Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Ενάντια στούς πάσης φύσεως 

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού,

η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!

ΟΧΙ στα Μνημόνια, 

ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες 

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Η Βουλή αυτή δεν είναι ούτε της Αριστεράς ούτε της Δεξιάς. Είναι Βουλή όλων των Ελλήνων. Για να υπηρετούμε τον ελληνικό Λαό μας εξέλεξε ο ελληνικός λαός και αυτή την πλευρά, και αυτή την πλευρά. Εμείς, στον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή, πιστεύουμε ότι το Μνημόνιο δεν υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό. Είναι εθνοκτόνο. Εμείς, αγωνιζόμαστε για Πατρίδα και Ελευθερία σεβόμενοι τους συνταγματικούς κανόνες, και σύμφωνα με την λαϊκή εντολή, ως τρίτη πολιτική δύναμη, θα είμαστε η εθνική αντιπολίτευση. Με σταθερότητα υποστηρίζουμε την θέση που έχουμε τονίσει και πάλι από το βήμα τούτο: 

Τα κόμματα διχάζουν
 Η Πατρίδα ενώνει.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ,

ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ.



simaies-thermopylesth__article

Εκλογές

στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν; 

Αυτό σημαίνει με μαθηματική ακρίβεια πως σκοπός των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας είναι να εκτελέσουν την εντολή των διεθνών τοκογλύφων για τον σχηματισμό «βιώσιμης», δηλαδή σταθερής κατοχικής και προδοτικής κυβερνήσεως ψευτορωμιών που θα εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου τής Ελλάδος μας σε όλα τα επίπεδα τής πολιτικής. Σε οικονομικό, σε κοινωνικό και σε εθνικό επίπεδο. Λίγοι και μειοψηφικοί ραγιάδες μέσα σε μικρότερη Ελλάδα.

Για να σχηματιστεί όμως σταθερή προδοτική κυβέρνηση, χρειάζεται απαραιτήτωςσυγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. 

Αν αυτή η συγκυβέρνηση γινόταν τώρα, μετά την ψήφιση τού τρίτου μνημονίου, τα δύο βασικά κόμματα τού Συστήματος θα εγκαταλείπονταν από τούς εναπομείναντες ψηφοφόρους τους που αυταπατώνται πως υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης. 

Γι’ αυτόν τον λόγο η Νέα Δημοκρατία προσποιείται τον θυμωμένο διαφωνούντα,διαισθανόμενη παράλληλα την συνέχεια τής λαϊκής οργής.

Τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου, αντικρίζοντας τα ισχνά εκλογικά ποσοστά που θα καταγράψουν, θα σπεύσουν να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση «εθνικής ενότητας και σωτηρίας» τού νεοταξικού καθεστώτος τους. Θα πάνε όλοι μαζί οι ανθέλληνες. 

Για να πληρωθεί έτσι ο λόγος που μού είχε πει ο αείμνηστος παππούς μου. «Θα δεις ότι θα μείνουν δύο κόμματα, οι προδότες και οι πατριώτες».

Εκεί θα φτάσουμε. 
Οι Ανθέλληνες και οι Έλληνες. 
Η λύση είναι μία. Σαρωτική Νίκη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού. Και τα μάτια ανοικτά ενάντια στην υποκίνηση των λαθραίων και βάρβαρων φίλων των Σταυρωτήδων. 

Στον δρόμο τής λευτεριάς λοιπόν.

ΘΕΟΣ 

ΕΛΛΑΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!