ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τη νίκη της 20ης Σεπτεμβρίου





Σας παρουσιάζουμε την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, αμέσως μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και του θριάμβου της Χρυσής Αυγής ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα. 



"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες των υπερήφανων Ελλήνων και Ελληνίδων, που τίμησαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή και την κατέστησαν για τρίτη συνεχή αναμέτρηση την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Αυτή η νίκη της Χρυσής Αυγής αποκτά ιδιαίτερη και μεγάλη σημασία από το γεγονός ότι είχαμε απέναντί μας ένα ολόκληρο σύστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές, διαστρεβλώνοντας το περιεχόμενο μίας δηλώσεώς μου, όλα τα κόμματα, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έριξαν ένα ποταμό λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Άδεια λόγια, λόγια του αέρα, απεδείχθησαν τα λόγια τόσο του Πασόκ, όσο και του ΚΚΕ, όσο και του κόμματος «Ποτάμι» ότι θα πάρει την τρίτη θέση από την Χρυσή Αυγή. 

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται, τιμώντας την ψήφο του Ελληνικού Λαού, ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια, ενάντια στη λαθρομετανάστευση που έχει γίνει ένας εφιάλτης για τον Ελληνικό Λαό. Θα συνεχίσει αγωνίζεται για μια Νέα Ελλάδα, για μια Νέα Ελλάδα της Χρυσής Αυγής."



Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής εναντίον Χατζηνικολάου αμέσως μετά τα exit poll - BINTEO


Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ζωντανή σύνδεση με την πολιτική εκπομπή του Star αμέσως μετά τα exit-poll απαντά στον Χατζηνικολάου για τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου και την νίκη των Εθνικιστών ενάντια στο καθεστώς του μνημονίου και των λαθρομεταναστών.


ANTINEWS: ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ




Ακόμα και τα διαδικτυακά ορφανά του Σαμαρά, παραδέχονται στο «παρά πέντε» ότι αύριο (σήμερα) θα γιγαντωθούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και το βράδυ στα κανάλια τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου θα αναλύουν το φαινόμενο-Χρυσή Αυγή. 

Το άρθρο έχει τον τίτλο «Σας δουλεύει ψιλό γαζί ο Μιχαλολιάκος σύντροφοι!!!» και υπότιτλο «Και εσείς κοιτάτε σαν χάνοι…».

Ιδού το «ζουμί» του προφητικού –όπως θα αποδειχθεί- άρθρου:

«Όποιος έχει πέντε δράμια θα καταλαβαίνει που το πάει, όποιος δεν έχει θα κάθεται και θα τους κοιτάζει που θα παίρνουν… τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. 

Θα γιγαντώνονται όχι μόνο επειδή τώρα εκφράζουν αυτοί το αντιμνημονιακό μέτωπο. 

Αλλά γιατί ο Τσίπρας τους έκανε δύο πολύ μεγάλα δώρα. Το πρώτο είναι ότι επειδή ακριβώς απογοήτευσε τον ελληνικό λαό, τον σέρβιρε έτοιμο στους «αντισυστημικούς» Χρυσαυγίτες. Σίγουρα θα του κάνει άγαλμα ο Κασιδιάρης γι’ αυτό.

Το δεύτερο δωράκι ήταν μεγαλύτερο. Ακούει στο όνομα… κυρά Τασία. Το μπάχαλο με το μεταναστευτικό και οι τουρίστες μετανάστες της Τασίας στο κέντρο της Αθήνας δυναμώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον Μιχαλολιάκο και την βρόμικη παρέα του.

Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε αύξηση των ποσοστών τους. Και μην αρχίσουν τα κόμματα να αναλύουν το… φαινόμενο. Δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι η εξάπλωση του θανατηφόρου «ιού» Χρυσή Αυγή. Άλλα κάποτε θα ξυπνήσουν όλοι αυτοί οι αναλυτές της πλάκας που διαθέτουν τα δύο κόμματα. Μόνο μην είναι πολύ αργά».

Θα είναι «πολύ αργά». Σας διαβεβαιώνουμε

Αντίοχος


ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Γιατί όλοι είναι ίδιοι: Τους είδαμε όλους, αριστερούς και δεξιούς. Ίδιο πρόγραμμα έχουν, την εφαρμογή του μνημονίου και τον κατακλυσμό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω κλέφτες: Μόνο τα στελέχη και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και έχουν βρεθεί καθαροί σαν τα διαμάντια.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω ψεύτες: Τόσο καιρό μόνο η Χρυσή Αυγή είπε την σκληρή Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, ότι δηλαδή μόνο με επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή μπορούμε να απαλλαγούμε από τα μνημόνια.

Γιατί θέλω να ζω σε μία Ελλάδα ελεύθερη: Δεν θέλω η χώρα μου να είναι το προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και διεθνών τοκογλύφων. 

Δεν θέλω να ψηφίζω για το ποιος είναι ο καλύτερος σφουγγοκωλάριος του Σόιμπλε και της Μέρκελ. Θέλω οι Βουλευτές να νομοθετούν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του Ελληνικού Λαού.

Γιατί θέλω η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες: Οι Έλληνες μειώνονται από τα μνημόνια. Γεννούν όλο και λιγότερα παιδιά. Παράλληλα στα σύνορά μας διεξάγεται μία εισβολή παράνομων μεταναστών, οι οποίοι έρχονται κατά χιλιάδες. Οι πολιτικάντηδες τους δίνουν την ελληνική ιθαγένεια και πολύ περισσότερα δικαιώματα. 

Όπως ξέρεις, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Και από την κάλπη, ομοίως! 

Γι’ αυτό: ψήφο στην Χρυσή Αυγή, την μόνη σταθερή αντιμνημονιακή επιλογή!

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή πριν γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα. 


ΨΗΦΙΖΩ – ΣΤΗΡΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !



Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν οι νέοι πήγαιναν στις κάλπες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, πεπεισμένοι ότι τουλάχιστον θα μειωθεί κάπως η ανεργία και θα παίρνουν κατώτατο μισθό 751 ευρώ. Από την δική τους μεριά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία τούς ακολούθησαν, θεωρώντας ότι έστω θα απαλλαγούν από το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ. 

Μπορεί, κατά βάθος να μην πίστευαν ότι θα απαλλαγούν απ’ όλο το άχθος των δύο προηγούμενων Μνημονίων, αλλά θα ήταν ευχαριστημένοι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε έστω και λιγότερα απ’ όσα τους υποσχόταν. 

Από τότε έχουν περάσει λιγότερο από οκτώ μήνες και τώρα καλούνται εκ νέου στην κάλπη, από το σύνολο πλέον των συστημικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», να επικυρώσουν την διάψευση των ελπίδων τους, αποδεχόμενοι ότι η πολιτική των Μνημονίων είναι ένα είδος «κακιάς μοίρας» που θα τους βαραίνει εσαεί

Καλούνται να ψηφίσουν αυτόν που τους υπόσχεται το καλύτερο καταπραϋντικό για τους αναπόφευκτους πόνους του τρίτου Μνημονίου, το οποίο εισήλθε και επισήμως στην ζωή των Ελλήνων. Τα λέμε αυτά γιατί το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση είναι δεδομένο, υπογεγραμμένο από την συντριπτική πλειοψηφία της απελθούσας Βουλής. 

Είναι το Μνημόνιο-3, με τα περισσότερα μέτρα που περιέχονται στο πρόγραμμά του, να ψηφίζονται μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν γίνεται καμιά συζήτηση γι’ αυτό το πρόγραμμα. Πετάνε, απλώς, μερικές σκόρπιες κουβέντες για «ανώδυνη εφαρμογή» και «επαναδιαπραγμάτευση» κάποιων μέτρων. 

Μόνο που αυτή την φορά ουδείς διανοείται να μιλήσει για ολική «διαπραγμάτευση», όπως μιλούσαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος του 2012. 

Πολύ περισσότερο δε για «κατάργηση», όπως υποσχόταν ο Τσίπρας μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015. Όλοι μιλούν για «επαναδιαπραγμάτευση μέσω ισοδυνάμων», σε μια προσπάθεια να παραμυθιάσουν όσους περισσότερους μπορούν, έτσι ώστε να τους ψηφίσουν. 

Ποντάρουν στο σύνδρομο της ηττοπάθειας και της απογοήτευσης, το οποίο θεωρούν ότι έχει κυριεύσει τον Ελληνικό Λαό. Δεν είναι, άλλωστε, καθόλου τυχαίο το ότι το κεντρικό σύνθημα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ είναι το ίδιο. «Μόνο μπροστά» του ΣΥΡΙΖΑ, «Η Ελλάδα μπροστά» της ΝΔ. Έτσι, λοιπόν, έχουμε μια «πασαρέλα» μεταξύ Τσίπρα και Μεϊμαράκη, με τον τόνο της προεκλογικής αντιπαράθεσης να δίνεται από την μια με τους εξυπνακισμούς και τις ψευτομαγκιές και από την άλλη η συζήτηση για το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον ή με ποιους, για να σχηματιστεί η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές (όλοι αποκλείουν τώρα το ενδεχόμενο και νέων εκλογών, γιατί αν λεγόταν στην δεδομένη χρονική στιγμή θα τους αφαιρούσε εκλογική δύναμη). 

Οι κυρίαρχοι καθεστωτικοί κύκλοι, οι οποίοι εκφράζονται μέσα από τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα των συστημικών ΜΜΕ, έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τόσο την δική τους θέληση όσο και των διεθνών τοκογλύφων: ή «μεγάλος συνασπισμός» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ή «κυβέρνηση εθνικής ανάγκης», με την συνεργασία του πρώτου κόμματος με τα μικρότερα μνημονιακά κόμματα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν υπολόγισε σωστά την εσωκομματική κρίση, την λαϊκή δυσαρέσκεια και την πίεση της «οικουμενικότητας» που θα του ασκούσαν τα συστημικά ΜΜΕ. Νόμιζε ότι θα κάνει υγιεινό περίπατο στις εκλογές, κάτι που πλέον είναι ολοφάνερο ότι δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Ο Τσίπρας έχει γίνει πλέον τόσο πολιτικά ανάλγητος, θρασύς και χυδαίος ώστε να μην μιλά πια για το «μπλοκ του Μνημονίου», αλλά για το «παλαιό πολιτικό σύστημα», λες κι αυτός δεν αποτελεί μέρος του! 

Η ΝΔ, με τον Μεϊμαράκη να κινείται στο γνώριμο (όσο και ανούσιο) δρόμο του «μάγκα», έχει πάρει το μήνυμα των δανειστών και των εγχώριων μιντιαρχών και από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνει τεμενάδες και ορκίζεται στις κυβερνήσεις συνεργασίας, από τις οποίες δεν εξαιρεί ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα εφαρμόσουν την κατάπτυστη συμφωνία του τρίτου Μνημονίου που ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου. 

Με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου» είτε παλεύουν για να συμμετέχουν στη νέα συγκυβέρνηση (Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ), είτε κινούνται στα όρια του γραφικά ακίνδυνου (ΚΚΕ, Λαϊκή Ενότητα), αυτό το οποίο πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον Ελληνικό Λαό είναι ότι η επιλογή του «μικρότερου κακού» ήταν πάντοτε μια επιλογή ήττας. Σ’ αυτές τις εκλογές, μάλιστα, δεν υπάρχει καν μικρότερο κακό, αλλά οι πολιτικοί υπηρέτες του Μνημονίου, δεξιάς και αριστερής κοπής. 

Μόνο μια συγκεκριμένη στάση μπορεί να στείλει ένα καθαρό, αξιοπρεπές και ουσιαστικό μήνυμα αντίστασης σ’ αυτές τις εκλογές: Η στήριξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία δεν έχει απέναντί της το τάδε ή το δείνα κόμμα, αλλά συνολικά το καθεστωτικό πολιτικό σύστημα. 

Στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ελληνικός Λαός, συνειδητοποιώντας το νόημα της ύπαρξής του, ας στείλει μήνυμα οριστικής ρήξης με το ξεπουλημένο εγχώριο πολιτικό σύστημα, μήνυμα καθολικής αποδοκιμασίας όλων των καθεστωτικών φορέων, πολύ περισσότερο όμως μήνυμα πολιτικής συστράτευσης με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Αυτό το μήνυμα θα σταλεί, καταπολεμώντας όχι μόνο την εθελοδουλία, αλλά και την πολιτική αποστράτευση που κρύβει τόσο η φτηνή λογική του μικρότερου κακού, όσο και η στήριξη των νέων μορφωμάτων-αναχωμάτων που δημιούργησε το σύστημα. 

Στις 20 Σεπτεμβρίου 
ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Από τις 21 και μετά συμμετέχουμε και στηρίζουμε έμπρακτα την Εθνική Αντιπολίτευση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ