ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή από το Ρωσικό συγκυβερνών κόμμα “Πατρίδα” για την εκλογική νίκη

Σε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του συγκυβερνώντος Ρωσικού κόμματος "Πατρίδα" (Родина) για τις πρόσφατες εκλογές στην χώρα μας γίνεται μνεία για τα ποσοστά που απέσπασε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αλλά και για τις σχέσεις που έχει η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο με το ρωσικό αδελφό κόμμα.
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ρωσικού εθνικιστικού κινήματος, Федор Бирюков, συγκεκριμένα δήλωσε: "Ειλικρινά, αυτό που έκανε η ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι ένα "πρωτάθλημα". Σε αυτό το κόμμα και στο αδελφό του Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο της Κύπρου έχω καλούς φίλους. Έτσι, η γνώμη μου για τις εκλογές στην Ελλάδα ήταν προκατειλημμένη. Η Χρυσή Αυγή τερμάτισε στην τρίτη θέση βελτιώνοντας τα προηγούμενα αποτελέσματά της και ενισχύονταν των αριθμό των εδρών της στο Κοινοβούλιο. Έτσι, θα ήθελα να ευχηθώ στους Έλληνες πατριώτες νέες νίκες!"
Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αδελφούς μας από την Ρωσία για την στήριξη τους αλλά και να τους υποσχεθούμε ότι για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, ο παράγοντας Ρωσία είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που δυστυχώς δεν έχει αναπτυχθεί όπως θα έπρεπε.

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!




Παρόλο που δεν επιθυμούμε να εμφανιζόμαστε ως προάγγελοι συμφορών και ολέθρων, παρόλο που η κινδυνολογία δεν ταιριάζει στην διαλεκτική μας, δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τη βεβαιότητα μας, ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτα περισσότερο από αυτά που «έπραξε» η προηγουμένη 7μηνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσοι αναμένουν ότι κατόπιν των εκλογών και με τους νέους (στην ουσία παλαιούς) υπουργούς στις νέες θέσεις η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ανασκουμπωθεί, να αναλάβει δράση, να ξεκινήσει μεταρρυθμίσεις και να προωθήσει αναπτυξιακά νομοσχέδια προς όφελος του λαού, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Διότι αρχής εξ αρχής, όπως είχαμε προαναφέρει, οι εκλογές δεν έγιναν για να επιτευχθεί αναδιάρθρωση και ενδυνάμωση του κυβερνητικού σχήματος με νέα δυναμικά και ικανά στελέχη, κάτι που θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει με έναν απλό ανασχηματισμό, αλλά για να θέσει εκτός πολιτικής σκακιέρας ο Αλέξης τους «αντάρτες» του κόμματός του και να αποδείξει σε όλους, ότι διατηρεί την ισχυρή λαϊκή εντολή πριν ακόμη αρχίσει η εφαρμογή των νέων δυσβάστακτων απαιτήσεων των ξένων δανειστών.

Πριν λοιπόν γίνουν οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, στο εργασιακό, πριν οι πολίτες επιβαρυνθούν με νέους φόρους και χαράτσια ο κύριος Τσίπρας προχώρησε σε εκλογές εξουδετέρωσε την εσωκομματική αντιπολίτευση και έστειλε τη Νέα Δημοκρατία και τον κύριο Μεϊμαράκη στον «πάγκο». Διορατικός, πανούργος, αλλά και τυχερός.

Έτσι λοιπόν ο Αλέξης αδιαφιλονίκητος πλέον ηγέτης με τη λαϊκή εντολή στο χέρι, θα συνεχίσει το έργο του. Που δεν θα διαφέρει από αυτό που έκανε τους τελευταίους επτά μήνες. Δηλαδή το απόλυτο τίποτα.

Όσοι ευελπιστούν ότι ευρίσκονται εμπρός σε μια νέα κυβέρνηση που θα ξεκινήσει με ταχύτατες διαδικασίες και σκληρή κοπιώδη εργασία να υλοποιεί το σχέδιο ανάπτυξης της Χώρας, πολύ σύντομα θα απογοητευθούν. Αφού κατ αρχάς δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης.

Αντιθέτως για μια ακόμη φορά οι νέοι υπουργοί στους τομείς που τους ανατέθηκαν θα λειτουργήσουν και θα πράξουν σύμφωνα με τις ιδεοληψίες και τα προσωπικά τους πιστεύω, κατά το παράδειγμα της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, του κυρίου Παρασκευόπουλου.

Ήδη μεγάλες και υγιείς επιχειρήσεις εγκαταλείπουν το Ελληνικό έδαφος, διότι είναι απόλυτα βέβαιοι πως θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζονται απαξιωτικά από πολλούς εκ των νέων υπουργών, ως «εκπρόσωποι της κεφαλαιοκρατικής ελίτ». Κάτι που έπραττε έως πρότινος ο κύριος Λαφαζάνης αρνούμενος να δει βιομηχάνους και να συζητήσει μαζί τους για ευνοϊκότερα τιμολόγια παροχής ενέργειας.

Όσον αφορά την οικονομική πολιτική θα συνεχίσει να εφαρμόζεται το τρίτο και πλέον επαχθές μνημόνιο και πολύ σύντομα ο πρωθυπουργός θα πρέπει να προχωρήσει σε νέα σκληρά μέτρα, συμφώνα με τις απαιτήσεις των ξένων δανειστών και τοκογλύφων. Οπότε νέες εφιαλτικές μέρες έρχονται για το Λαό.

Όσον αφορά δε την κοινωνική πολιτική και κυρίως τη δημόσια παιδεία και υγεία πρέπει να είναι αιθεροβάμων κάποιος για να πιστέψει ότι θα μπορέσουν να αναρρώσουν και να ανακάμψουν από το καθεστώς της αθλιότητας και γενικευμένης διάλυσης που βυθίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Μια κυβέρνηση λοιπόν 46 προσώπων, ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν απαρτίζεται παραπάνω από 7 έως 11 πρόσωπα, με παχυλούς μισθούς και προνόμια θα συνεχίσει να επιδίδεται στο καταστρεπτικό έργο της, όχι απαραίτητα λόγω δόλου, αλλά λόγω ανεπάρκειας.

Οι Λαφαζάνηδες ήταν το πρόσχημα, η δικαιολογία για να κερδίσουν περισσότερη χρονική πίστωση, πριν η παντελής ανικανότητά τους αποδειχθεί.

Μέχρι σήμερα η καθημερινότητά μας ήταν δύσκολη και δυσβάστακτη. Δυστυχώς θεωρούμε και μακάρι να διαψευσθούμε, ότι οι τραγικές και ολέθριες ημέρες τώρα ξεκινούν και μάλιστα υπό την αιγίδα της ψήφου του λαού.


Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Οι διεθνείς τοκογλύφοι «τραβούν το αυτί» της συγκυβέρνησης Σανέλ: Κομμένα τα γελάκια - Εφαρμόστε άμεσα το τρίτο Μνημόνιο!


Οι διεθνείς τοκογλύφοι «τραβούν το αυτί» της συγκυβέρνησης Σανέλ: Κομμένα τα γελάκια - Εφαρμόστε άμεσα το τρίτο Μνημόνιο!
Πριν καλά καλά αρχίσει τη νέα της θητεία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήρθε σαφέστατο μήνυμα από τους διεθνείς τοκογλύφους να ξεχάσουν τις όποιες προεκλογικές υποσχέσεις που έδιναν στον Ελληνικό Λαό περί «αντικατάστασης επώδυνων μέτρων με ισοδύναμα» και να εφαρμόσουν χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση όσα συμφωνήθηκαν τον Αύγουστο. Αυτά, διά στόματος του Πολ Τόμσεν, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ, ο οποίος μάλιστα προειδοποίησε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα καθυστερήσουν τόσο η εκταμίευσης δανειακής βοήθειας όσο και η ανακεφαλαίωση των εγχώριων τραπεζών.
Ο Τόμσεν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τόνισε σε συνομιλητές του ότι η πρώτη αξιολόγηση του  νέου ελληνικού προγράμματος θα αποτελέσει καθοριστικό τεστ για την αξιοπιστία της νέας κυβέρνησης σε σχέση με τις δεσμεύσεις που πρέπει να υλοποιήσει. Διεμήνυσε, μάλιστα, ότι, αν υπάρξουν καθυστερήσεις και υπαναχωρήσεις προς όφελος συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων με προτεινόμενα ισοδύναμα, θα χαθεί πολύτιμος χρόνος στις διαπραγματεύσεις και θα καθυστερήσουν η εκταμίευση των δόσεων και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.  Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε εκδήλωση του ινστιτούτου Brookings υποστήριξε ότι το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να εφαρμοστεί και να είναι βιώσιμο.
Καταλαβαίνει, λοιπόν, ο οποιοσδήποτε ότι με το «καλημέρα» η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, με ανανεωμένη την θητεία της, θα προχωρήσει σε άμεση εφαρμογή όλων όσων την έχουν διατάξει να επιβάλλει στον Ελληνικό Λαό οι διεθνείς τοκογλύφοι. 
Ο Οκτώβριος θα αποτελέσει ένα ηχηρό χαστούκι στα μούτρα όλων εκείνων που έπεσαν στην παγίδα της «δεύτερης ευκαιρίας» από μια συγκυβέρνηση η οποία πήρε «επάξια» την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από την προηγούμενη των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Φοροκαταιγίδα με εντολή δανειστών! 
Αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες και μισθωτοί στο στόχαστρο των μνημονιακών υπουργών του Σύριζα


Τσακαλώτος και Χουλιαράκης προανήγγειλαν την κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών την μείωση του αφορολογήτου στις 9.000 και την αύξηση της φορολογικής κλίμακας σε αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Λίγες μέρες πέρασαν από τις εκλογές και οι υπουργοί της κυβέρνησης των ΣΑΝΕΛ δείχνουν τις προθέσεις τους. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης έσπευσαν να δώσουν εικόνα των αλλαγών που επεξεργάζονται για τη φορολογία εισοδήματος, με τελικό σκοπό την αύξηση των φορολογικών εσόδων για την εξυπηρέτηση του παράνομου και επαχθούς χρέους το οποίο νομιμοποίησαν με το τρίτο Μνημόνιο.

Δίνοντας ένα πρώτο στίγμα της εικόνας που θα προσλάβει ο νέος φορολογικός χάρτης ο οποίος τον επόμενο μήνα θα περάσει από το «μικροσκόπιο» των δανειστών, οι δύο υπουργοί προανήγγειλαν τον «κλάδεμα» όλων των φοροαπαλλαγών που γλίτωσαν από τα δύο προηγούμενα Μνημόνια με αποτέλεσμα περισσότεροι πολίτες να επιβαρυνθούν με επιπλέον φόρο.

Επιπλέον οι ελεύθεροι επαγγελματίες φαίνεται ότι θα κληθούν να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και εκτιμάται ότι ο ανώτατος συντελεστής φορολογίας θα αυξηθεί από το 33% έως και το 45%, ενώ αναμενόμενη θεωρείται η κατάργηση των φοροαπαλλαγών που απομένουν στις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την οικονομική ιστοσελίδα Banking news το σχέδιο της κυβέρνησης στον τομέα της φορολογίας προβλέπει:

1. Φοροαπαλλαγές: Εξετάζεται η κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και αντικατάσταση τους από ένα εφάπαξ βοήθημα στους φορολογούμενους που τις έχουν ανάγκη. Οι φοροαπαλλαγές που δεν έχουν «κοπεί» ανέρχονται σε 700 και κοστίζουν στον προϋπολογισμό περί τα 3,6 δισ. ευρώ (μαζί με τις απαλλαγές του ΦΠΑ που καταργούνται σταδιακά).

2. Φορολογική κλίμακα: Δημιουργία ενιαίας φορολογικής κλίμακας για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και όσους έχουν εισοδήματα από ενοίκια και κινητές αξίες. Αν και το 3ο Μνημόνιο προβλέπει την αύξηση των συντελεστών για τα εισοδήματα από ακίνητα ωστόσο εξετάζεται να φορολογηθούν με ενιαία κλίμακα. Συγκεκριμένα το νέο πρόγραμμα που ψήφισε η Βουλή ορίζει ο συντελεστής για ετήσιο εισόδημα από ακίνητα έως 12.000 ευρώ θα αυξηθεί από το 11% στο 15% και ο υψηλός, για ποσά εισοδημάτων από ακίνητα πάνω από τις 12.000 ευρώ, θα αυξηθεί από το 33% στο 35%.

3. Αφορολόγητο: Ως προς το ύψος του αφορολόγητου ορίου εξετάζεται να ανέρχεται από 9.000 έως 12.000 ευρώ ανάλογα με τις αντοχές του προϋπολογισμού και θα αφορά μόνο όσους έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι αυτό το ποσό. Οι υπόλοιποι φορολογούμενοι θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ. Το σχέδιο προβλέπει περισσότερα φορολογικά κλιμάκια για να αποκτήσει η κλίμακα προοδευτικότητα αλλά και χαμηλούς συντελεστές. Για παράδειγμα σήμερα φορολογούμενους με ετήσιο εισόδημα 15.000 ευρώ καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο φόρο ύψους 1.200 ευρώ καθώς και εισφορά αλληλεγγύης 105 ευρώ. 

Εφόσον το πρώτο φορολογικό κλιμάκιο έχει συντελεστή 8% θα καταβάλλει το ίδιο ποσό στην εφορία. Στόχος είναι όπως αναφέρει το στέλεχος του οικονομικού επιτελείο, το βάρος να μετατοπισθεί από τα μεσαία εισοδήματα στα υψηλότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος φορολογικός συντελεστής ενδεχομένως να ξεκινάει από το 6%-8% και ο καταληκτικός θα φτάνει στο 50% για εισοδήματα άνω των 80.000 ευρώ. Με τη νέα κλίμακα θα αυξηθούν σημαντικά τα έσοδα του δημοσίου.

4. Ελεύθεροι επαγγελματίες - αγρότες: Θα συνεχίσουν να φορολογούνται με διαφορετική κλίμακα, αν και ακόμη όλα είναι ανοικτά. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι για τους αγρότες να μειωθούν οι φορολογικές επιβαρύνσεις, κάτι που δεν φαίνεται να αποδέχονται οι πιστωτές.


Η ΝΔ αλωμένη από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος



Η Ν.Δ (Νυχτωμένη Διαχρονικά) έχει από μόνο 
του αποκλείσει την δυνατότητα να οδηγήσει την χώρα γιατί είναι άσχετο με τον ψυχι
σμό της ελληνικής κοινωνίας ασκώντας πολιτική που είναι ασύμπτωτη με τα κοινωνικά προβλήματα, τις συλλογικές πραγματικές ανάγκες. 

Δεν προβληματίστηκε ποτέ σαν κόμμα γιατί άραγε οι πολιτικοί του αντίπαλοι που έκαναν δώρα στον εαυτό τούς, επέβαλαν στους Έλληνες την δικτατορία των πρασινοφρουρών, την ιδεολογική απολυταρχία, οδήγησαν την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, με το άλλοθι του “μαζί τα φάγαμε” θεσμοθέτησαν την φτώχεια το κατατροπώνουν συνεχώς. 

Η ΝΔ δεν είχε ούτε θα αποκτήσει πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική άποψη, άλλη εκδοχή γιατί έχει στερήσει από τον εαυτό της την δυνατότητα να οδηγήσει την χώρα. 

Υπάκουη στις εντολές του αμερικανοσιωνισμού και στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων παίζει ρόλο διακοσμητικό του πολιτικού σκηνικού, άκρως παθητικό. 

Όσα χρόνια κυβερνά δεν έχει κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην θηριωδία της ιδεολογικής τρομοκρατία της αριστεράντζας.
 
Η ΝΔ και οι κομματάνθρωποί της σαν ακρωτηριασμένοι Κερένσκι σιωπούν επιτρέποντας την μονοπώληση της λαϊκής θέλησης και των ιδεών από τα κατακάθια της αριστεράς εγκαταλείποντας ακίνητους τους Έλληνες στον μαρασμό και την νάρκη.

Σήμερα, κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική. 

Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "ελληνοκεντρική", "εθνικιστική", "αντιδραστική" “δεξιά”. 

Τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης "προοδευτικής" ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό του κενό είναι ολοφάνερο.

Το κόμμα της ΝΔ δεν τολμάει να διαφοροποιηθεί πολιτικά γιατί είναι βαθιά βυθισμένο στην παραπολιτική μειονεξία που του κληροδότησε ο Μολιερικός αρχοντοχωριάτης της ελληνικής πολιτικής ζωής ο αμαθής, αλλά μεγαλοφυής παλαιοκομματικός ανήρ Καραμανλής Α’, ο οποίος την έβρισκε να περιβάλλεται, με οπερετικό τρόπο, από εκλεκτούς διανοούμενους πολιτικούς σαν τον Κωνσταντίνο Τσάτσο, τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο. Ο ίδιος δεν έμαθε τίποτα.

Ο Καραμανλής Α’ με την επιστροφή του, καβάλα στα τουρκικά άρματα μάχης, στην Ελλάδα το 74 δημιούργησε το κόμμα της ΝΔ.

Κόμμα χωρίς ιδεολογική ταυτότητα, χωρίς κοινωνική πρόταση, το οποίο δεν είναι παρά ένα μεταλλαγμένο πολιτικό μόρφωμα, μία σχεδία πάνω στην οποία ξαπλώνουν οι άνθρωποι της και αφήνονται να τους πηγαίνουν τα κύματα των προοδευτικών ιδεών της διεθνιστικής θολο-κουλτούρας του αναχρονιστικού μαρξισμού της δεκαετίας του 20. 

Αφού απογύμνωσε την Ελλάδα από κάθε περιεχόμενο πολιτιστικής ιδιαιτερότητας, γόνιμης ετερότητας, ιστορικών εθισμών και συλλογικών αναγκών: «ανοίκομεν στην Δύση», περιορίζεται στην διαχείριση της εξουσίας χωρίς την μεγάλη σύνθεση που θα φέρει την Ελλάδα σε μία δημιουργική επαφή με την κληροδοτημένη πείρα της παράδοσης . 

Την παράδοση που δεν είναι αντίθετη με τον νεωτερισμό , αλλά το πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να γίνονται οι νεωτερισμοί, ώστε να έχουν σημασία και διάρκεια. Όχι αυτό που είναι «πίσω μας», αλλά αυτό που είναι μόνιμο, αυτό που είναι «μέσα μας». 

Η Νέα Δημοκρατία έχει φθάσει στο σημείο κάθε φορά που ψελλίζει πολιτικές θέσεις να αισθάνεται την ανάγκη να απολογείται για να μη δυσαρεστήσει το εμποτισμένο απο τις εκχυδαϊσμένες αριστερες αρλουμπολογίες καρατικοδίαιτο ακροατήριο της και το απόκομμα ΠΑΣΟΚ. 

Τρομάζει με την ιδέα ότι μπορεί τα Botox των ειδήσεων των 8, οι ομοτράπεζοι του Χριστοφοράκου,ή οι οριστερόστοφες προοδευτικάντζες του Φίλιον και του Μπαλταζάρ την κατηγορήσουν για δεξιά στροφή. 

Το μέγα κέρδος από την οικονομική λαίλαπα του ΔΝΤ και το τσουνάμι της Νέας Τάξης είναι ότι καταρρέει οριστικά και τελεσίδικα η κενή καυσιολογία, οι ρητορικές σαπουνόφουσκες της μεταπρατικής προοδευτικότητας. Ξεγυμνώνεται εξευτελιστικά, γελοιοποιείται και ακυρώνεται ανεπίστρεπτα όλος ο κούφιος λόγος της ΝΔ. 

Η σχεδία της βουλιάζει..την στιγμή που το παρελθόν μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε «περήφανοι» να απαιτούμε και να διεκδικούμε. 

Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που πολέμησε τον φασισμό, τον ναζισμό, τον κομουνισμό και την αγγλική αποικιοκρατία. 

Θα έπρεπε να θυμίζουμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας, που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να συκοφαντήσουν την Ελλάδα, ότι αυτή η χώρα δεν έδωσε ούτε ένα στρατιώτη στα Waffen-SS σε αντίθεση με τις μεραρχίες των Γάλλων, των Βέλγων, των Δανών, των Ολλανδών, των Φιλανδών, των Λετονών του κυρίου Μούιζνιεκς, των Ουκρανών φίλων του Ομπάμα και πάει λέγοντας. Και όμως η Ελλάδα σιωπά. 

Δέχεται αδιαμαρτύρητα την επιβολή από το State Department και τον Soros την αλλοίωσης της ιστορίας της, τις ιταμότητες και προσβολές των διεθνών λακέδων της Νέας Τάξης. 

Ανέχεται τις αχαρακτήριστες και υβριστικές επεμβάσεις στην εσωτερική μας πολιτική του να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ανέχεται τα υβρίστικα σχόλια των Αγγλικών εφημερίδων και συγχρόνως τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) μας δείχνουν τους βασιλικούς τους γάμους, την ζωή της Diana.. την κηδεία της Θάτσερ…

Ανέχεται τις γερμανικές εφημερίδες να βυσσοδομούν ασύστολα κατα της πατρίδας και κανένας πολιτικός σαλντιμπάγκος η τηλεαστέρας της “ενημέρωσης” δεν τόλμησε να πεί: ότι οι απόγονοι των δολοφόνων των Καλαβρύτων, του Διστόμου καλλιτερα να σιωπούν. 

Όχι γιατί η χώρα δεν έχει χαρτιά να παίξει, αλλά γιατί εν έτει 2015 οι δωσίλογοι του τότε κλωνοποιήθηκαν, αλά προβατίνες Ντόλι της πολιτικής, σε δωσίλογους της Νεοταξίτικης φράκτ(CΙΑ)ς, σε μεταπράτες ξένων πολιτικών που κάποια επικοινωνιακή δομή συμφερόντων φροντίζει να είναι παναταχού παρόντες. 

Τους ανθρώπους αυτούς διακρίνει, όπως και τους ομοίους τους του τότε, ένα κοινό σύνδρομο δουλικότητας και συμπεριφοράς. 

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας και οι διάφορες ελίτ πάσχουν από κατεστημένα συμπλέγματα χατζηαβατισμού και παγωμένα αντανακλαστικά. Αρκεί ένα bravo από τούς «μεγάλους» για να τα δώσουν όλα.

Οι Νεοταξίτες δωσίλογοι διακρίνονται σε πολλές κατηγορίες..

Σε αυτούς που συνδυάζουν τα ψυχολογικά συμπλέγματα με την επιδίωξη αμοιβών και ωφελημάτων πχ μία πρόσκληση στην Bilderberg, μία υποτροφία σε ίδρυμα της Εσπερίας, δημοσίευση ενός άρθρου τους στην Wall StreetJournal 

Σε αυτούς τους επιστημονικά μεταμφιεσμένους προπαγανδιστές που συνειδητά και με συγκεκριμένα ανταλλάγματα--<εδώ πρακτορεύουν συμφέροντα ξένων Δυνάμεων (Είμαστε βαθιά νυχτωμένοι και πάσχουμε από παιδαριώδη αφέλεια να πιστέψουμε ότι το είδος αυτό εξέλιπε από τη χώρα μας).

Σε αυτούς που έχουν αφομοιώσει ψυχολογικά τον ενδοτισμό ξεκινώντας από ποικίλες τραυματικές ή συμπλεγματικές αφετηρίες. Το «ιδού ο στρατός σου» του Π. Κανελλόπουλου το αντικατέστησαν το:

«ιδού η ιστορία σας» του Λιάκου και της Ρεπούση προσφέροντας ανερυθρίαστα την Ελλάδα στα νύχια του Νεοταξίτικου Μολώχ.

“ιδού η Ελλάδα” της Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ κλπ) που παραδίδει την χώρα στα στίφη των λαθρομεταναστών, 

“ιδου το Αγαίο”, “ιδού η Θράκη”, “ιδού η Κύπρος” της αριστεράντζας που υποτάσσεται στα “αιτήματα και διεκδικήσεις” των Μογγόλων.

Σε αυτούς που θέλουν να μας πείσουν, για μία έπαυλη στον Νείλο, για ένα μέγαρο στην πόλιν, ότι δεν είμαστε χώρα, αλλά χώρος, ότι δεν είμαστε έθνος με 3000 χρόνια ιστορίας αλλά λαός. 

Τους εκατοντάδες επιστημονικά μεταμφιεσμένους προπαγανδιστές, γενίτσαρους του πνεύματος, που εργολαβικά επιτίθενται κατά οτιδήποτε αφορά το συμφέρον της Ελλάδας, την εθνική της ανεξαρτησία, τις εξωτερικές απειλές, το παρελθόν της, την εδαφική της ακεραιότητα

Σε αυτούς τους κυρίους ή κυρίες, αυτούς/ες αλλά και άλλους εξ ίσου σχεδόν τυφλωμένους από προκάτ ιδεολογικά σχήματα (Lacan, Sizek, Hobsbawn, Huntington) νεόκοπους ιστοριοσχολιαστές (όχι ιστοριοδίφες, γιατί αυτό θέλει κόπο και πονόμματο, π' ανάθεμά το) αναμασούν και μηρυκάζουν ότι το έθνος των Ελλήνων γεννήθηκε το 1821. Επιμένουν ότι: “το εθνος συνιστά μια σχετικώς πρόσφατη και χωρίς ιστορικό προηγούμενο “κατακευή” με την οποία τα ανθρώπινα όντα μπόρεσαν να συγκροτήσουν ταυτότητα” (Ρένα Δούρου, Η απόλαυση του εθνικισμού, σελ 11).