ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί οι λαθρομετανάστες δεν κατευθύνονται προς τις πλούσιες χώρες της Μέσης Ανατολής;



Το τελευταίο διάστημα το επίσημο Ισραήλ, αλλά και η Σαουδική Αραβία με διπλωματικά σχόλια και παρεμβάσεις διατείνονται ότι η Ευρώπη θα πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται «ρατσιστικά» στους λαθρομετανάστες και να ανοίξει διάπλατα τα σύνορα της, την αγκαλιά της και βέβαια το πορτοφόλι της σε όλους τους φτωχούς και αναξιοπαθούντες της Μέσης Ανατολής που μεταναστεύουν προς την γηραιά ήπειρο.

Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να τονισθεί ότι η μεταναστευτική κρίση που πλήττει την Ευρώπη πηγάζει ευθέως από την αμερικανοσιωνιστική πολιτική, μια πολιτική που οδήγησε στην ανατροπή του Καντάφι και στο χάος την Λιβύη, μια πολιτική που οδήγησε στην επιχείρηση ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας, μια πολιτική που οδήγησε στον εμφύλιο πόλεμο στο Σουδάν, στο Αφγανιστάν και στην Υεμένη, μια πολιτική που εξέθρεψε, χρηματοδότησε και εκπαίδευσε την Αλ Κάϊντα, την Μπόκο Χαράμ, την Αλ Σαμπάαμπ, τους Ταλιμπάν, το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους.

Η πολιτική των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική που συνοψίζεται επιγραμματικά στους τίτλους «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» και «αραβική άνοιξη» δημιούργησε το τσουνάμι της λαθρομετανάστευσης, ενώ το προπαγανδιστικό σύστημα των σιωνιστικών ΜΜΕ σε πλήρη ευθυγράμμιση με την Σαουδική Αραβία, η οποία χρηματοδοτεί τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, έπεισαν όλους αυτούς τους αναξιοπαθούντες από τα βάθη του Αφγανιστάν, τις ερήμους της Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν το μακρύ και πανάκριβο «προσφυγικό» ταξίδι προς την Ευρώπη.

Το ερώτημα βέβαια που πρέπει να απαντηθεί είναι το ακόλουθο. Γιατί όλοι αυτοί οι αναξιοπαθούντες μουσουλμάνοι από το Αφγανιστάν, την Συρία, την Λιβύη, το Ιράκ, το Σουδάν κ.α. δεν μεταναστεύουν προς τις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, την Σαουδική Αραβία, αλλά προτιμούν το μακρύ, δύσκολο και επικίνδυνο ταξίδι προς την Ευρώπη;

Ή γιατί δεν μεταναστεύουν προς το πλούσιο, «δημοκρατικό» και «ανθρωπιστικό» Ισραήλ του οποίου οι κάτοικοι υποτίθεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ξεριζωμός από τις πατρογονικές εστίες και ούτως θα έπρεπε να συμπονέσουν τους πρόσφυγες και να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα τους, ιδιαίτερα αυτά προς την γειτονική Συρία;

Η απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα είναι απλή και δεν χρήζει ιδιαίτερης επεξήγησης: Το αμερικανοσιωνιστικό σύστημα θέλει τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. 

Η εισβολή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών είναι μια προσπάθεια στρατιωτικής κατάληψης και εθνοτικής εξολόθρευσης της ηπείρου, μόνο που αυτή την φορά ο εχθρός δεν φέρει την οθωμανική πανοπλία, αλλά διαθέτει στο οπλοστάσιο του το άκρως θανατηφόρο βιολογικό όπλο που θα επιφέρει τον φυλετικό ακρωτηριασμό των λαών της Ευρώπης.

Γ. Λιναρδής 


Η Ελλάδα αποτέλεσε διαχρονικά, ιστορικά ένα προπύργιο αντιμετώπισης των ισλαμικών προσπαθειών κατάκτησης της ευρωπαϊκής ηπείρου. Όταν το ελληνικό οχυρό κατέπεσε με ορόσημο το 1453, η μουσουλμανική διείσδυση έφθασε μέχρι τις πύλες της Βιέννης πριν αναχαιτισθεί δύο φορές. Απόρροια αυτής της προέλασης υπήρξε ο έλεγχος της Ουγγαρίας από τους Οθωμανούς (1541-1699), ένα συμβάν που ακόμη και σήμερα οι σύγχρονοι Μαγυάροι δεν έχουν σβήσει από τη μνήμη τους. Αυτό να αναλογιστούν όσοι δεν κατανοούν τη μη φιλική και ιδιαιτέρως επικριτική στάση του Ούγγρου ηγέτη Βίκτορ Όρμπαν, απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και την εν γένει στάση του στο μεταναστευτικό στο επίπεδο της ΕΕ.

Θα ήταν ασυγχώρητο σφάλμα με ιστορικές και πολιτιστικές προεκτάσεις η δημιουργία και διατήρηση μιας πλαστής όσο και απαράδεκτης εντύπωσης, ότι η χώρα μας, ιστορικός προμαχώνας κατά της ισλαμικής επέκτασης, επέλεξε την παράδοση από την αντίσταση, καθιστάμενη όμηρος κάποιων όψιμων δικαιωματιστών, οι οποίοι υπερασπιζόμενοι τη εθνομηδενιστική τους ιδεοληψία, ανοίγουν την κερκόπορτα που θα οδηγήσει στην άλωση της Ευρώπης αλλά και της Ελλάδας.


ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ



Οι εκλογές τελείωσαν, και μαζί τους, τελείωσαν και οι προβολές του Λαϊκού Συνδέσμου από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όπως πολύ σωστά τόνισε στη χθεσινή του εκπομπή ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης. Και ξεκίνησε νέος κύκλος λάσπης και χλεύης, όχι μόνο εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά έφτασαν στο σημείο να μέμφονται, οι δειλοί και οι τιποτένιοι, το εκλογικό σώμα που έδωσε στήριξη στους Έλληνες Εθνικιστές. 

Δεν πειράζει, ό,τι και να λένε ό,τι και να γράφουν καταντάνε γραφικοί, και το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο από αυτό που περιμένουν. Όλα όμως γίνονται για κάποιους λόγους, λόγοι όπου τα αίτιά τους δεν είναι ακόμη εμφανή στη πληθώρα του Ελληνικού λαού. 

Oi γαλαζοπράσινοι, πότε ως σύμμαχοι και πότε ως ινκόγκνιτο, εναλλάσσονταν στη νομή της εξουσίας για περισσότερο από σαράντα χρόνια. 

Είχαν βέβαια τα απαραίτητα «εφόδια», ώστε να συντηρούν το πελατειακό κράτος και αυτό με τη συνέχεια να τους ανταποδίδει τα οφέλη. Τα «εφόδια», ( δημόσιο χρήμα, κοινοτικά πακέτα, ασύστολος εξωτερικός δανεισμός), έφθασαν στο τέλος τους. 

Να προσθέσω εδώ πως, αν δεν ήταν τα κοινοτικά κονδύλια θα είχαμε αναγγείλει φαλιμέντο προ πολλού. Όλος λοιπόν αυτός ο πακτωλός χρημάτων έφτασε στο τέλος του συμπαρασύροντας, με τις εκλογικές ήττες, τα άλλοτε κραταιά δύο μεγάλα κόμματα. 

Οπότε κάπου έπρεπε να βρεθεί στέγη για το πελατειακό κράτος και τους λοιπούς αφελής Έλληνες. Και βρέθηκε να εκτελέσει χρέη πολιτικού στεγάστρου η «προοδευτική» αριστερά. 

Λεφτά όμως υπάρχουν ακόμη, κάτι ψίχουλα, αλλά αυτά είναι για να συντηρηθούν τα πολιτικά ρετιρέ. Η πληθώρα των αφελών ψηφοφόρων καθώς και οι πελατειακοί κρατικοδίαιτοι νομίζουν ότι θα επανέρθουμε στην πρότερη κατάσταση του 2008. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. 

Εδώ όμως κρύβεται και το μυστικό όπου, μοιραία, θα αποκαλύψει και το τέλος του πολιτικού κατεστημένου και του παρατρεχάμενου πελατειακού κράτους. 

Ο Σύριζα βρίσκεται στην εξουσία, αλλά το ταμείο είναι μείον, ώστε να προβεί σε αιμοδοσία των χαρακτηριζομένων ως συντεχνιών. Και αυτό θα σημάνει και το πολιτικό του τέλος. Το ίδιο το πελατειακό κράτος που στήριζε κυβερνήσεις επί μακρόθεν, αυτό είναι που θα δώσει και το τελειωτικό χτύπημα στο πολιτικό κατεστημένο. 

Δεν είναι σενάριο πολιτικής φαντασίας, είναι η ωμή πραγματικότητα. Ιδού ένα απλό παράδειγμα. Οι χαμένοι της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης ( Ν.Δ, Πασόκ, Ποτάμι ), και πολύ περισσότερο η δεξιά, κόπτονται για τα ιδεολογικά τους στίγματα, που τάχα τα απώλεσαν, δηλώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ότι, έχασαν τις εκλογές γιατί δεν είχαν τον απαραίτητο ιδεολογικό προσανατολισμό ώστε να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα. Πιστεύετε εσείς ότι βάση ιδεολογικού στίγματος κυβερνούσαν τέσσερις και πλέον δεκαετίες; Φυσικά και όχι. 

Κυβερνούσαν μοιράζοντας αφειδώς παροχές, επιδόματα, επιδοτήσεις, βολεύοντας κόσμο και κοσμάκη στο δημόσιο, και πάει λέγοντας. 

Αυτό, μόνο ιδεολογικός προσανατολισμός για να παραχθεί πολιτικό έργο δεν είναι. Είναι όμως κομματικός μηχανισμός ώστε να εδραιώνει στη νομή της εξουσίας τους άνομους πολιτικούς. 

Αυτά όλα τελείωσαν, γιατί πολύ απλά το ταμείο είναι μείον. Μπορεί βέβαια να φωνασκούν και να κόπτονται οι «πατριώτες» της δεξιάς για ιδεολογικά και πατριωτικά φρονήματα, αλλά το κάνουν μόνο και μόνο για να βρίσκονται στη πολιτική σκακιέρα, εξαπατώντας για άλλη μία φορά τον Ελληνικό λαό. 

Τα ίδια και χειρότερα θα πάθει και ο Σύριζα, γι αυτό εξάλλου και όλος αυτός ο δήθεν ιδεολογικός πόλεμος ενάντια στη Χρυσή Αυγή, που το επόμενο διάστημα θα γίνει εντονότερος και χειρότερος. Έτσι εξάλλου κάνουν και τα άγρια θηρία όταν καταλαβαίνουν ότι φθάνει το τέλος τους. 

Ξέρουν πολύ καλά όλοι, οι κύριοι και κυρίες του πολιτικού κατεστημένου ότι, άγουν τις τελευταίες πράξεις του μεταπολιτευτικού πολιτικού κατεστημένου. Όλοι μας θα υποφέρουμε χειρότερα απ’ ότι στο παρελθόν, μόνο και μόνο για να μπορέσει η πολιτική ανομία να κρατηθεί για λίγο ακόμη στην εξουσία. 

Όλα κάποτε τελειώνουν, και κάτι νέο, πάντα, παίρνει τη θέση του παλιού και του παρωχημένου. Το σάπιο καθεστώς θα σκάσει με πάταγο, και ο μόνος πολιτικός φορέας που θα βγει αλώβητος, όρθιος και καθάριος από τη πολιτική βρώμα και δυσωδία, θα είναι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Σ. Παιδάκος