ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Για τον πατριωτισμό των άλλων…


Ο «πατριωτισμός» των αστών είναι το άλλοθι της προδοτικής αδράνειάς τους, μια πρόσκαιρη μόδα που περιστασιακά εξυπηρετεί το ατομικό τους συμφέρον. 

Ο αστός «πατριώτης» είναι ο «καλός νοικοκύρης», που δε διστάζει να ψηφίσει τα εθνοπροδοτικά κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να του αποφέρουν κάποιο όφελος κάποιον διορισμό, κάποιο βόλεμα σ’ αυτόν ή στο παιδάκι του. Ο αστός δεν θα ψηφίσει καν κάποιο κόμμα της Αριστεράς, όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά για το ότι δεν θέλει με τίποτα να χάσει την πολυπόθητη ησυχία του και την ψευδαίσθηση «ασφάλειας» που του προσφέρουν υποσχετικά τα δύο μεγάλα αστικά κόμματα.

Ως Εθνικιστές Επαναστάτες είμαστε αμείλικτοι πολέμιοι κάθε αστικής ερμηνείας του πατριωτισμού και οφείλουμε να αντιπαρατεθούμε σθεναρά στην όποια διαστρεβλωμένη οπτική του. 

Ο δικός μας Πατριωτισμός είναι πάνω απ’ όλα Στάση Ζωής και Αίσθημα Ευθύνης, είναι Μαχητικός, Αντικαθεστωτικός και ασυμβίβαστα Επαναστατικός. Είναι ιστορικά και εθνοφυλετικά συνειδητοποιημένος Πατριωτισμός, δηλαδή είναι αναπόσπαστα δεμένος με την φυλετική αντίληψη της ανθρωπότητας, είναι Εθνικισμός.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ και δεν πρόκειται ποτέ να σταθούμε ενάντιοι στον μαρξιστικό – αριστερό πατριωτισμό: Γιατί το να είσαι ενάντιος στον μαρξιστικό-αριστερό πατριωτισμό είναι απολύτως ταυτόσημο με το να είσαι ενάντιος στον Αγιοβασίλη, στις μέδουσες του πλανήτη Δία ή στον Γκοντζίλα. Δηλαδή σε όντα φαντασιακά και πραγματικά ανύπαρκτα, που μπορούν μονάχα να σκηνοθετηθούν σε μια κακόγουστη «εικονική πραγματικότητα».

ΓΙΑΤΙ η «Αριστερά» στην Πατρίδα μας ως συγκροτημένη (μονόμορφη ή πολύμορφη) παράταξη, ιστορικά, ιδεολογικά και πολιτικά ήταν πάντοτε διεθνιστική, από το ΣΕΚΕ (ιστορικό πρόγονο του ΚΚΕ πριν την «παρέμβαση» του Αβραάμ Μπεναρόγια) έως σήμερα

Από αυτόν τον εμμονοϊδεακό και έως κατά καιρούς ψυχοπαθητικό διεθνισμό, εκπορεύονταν οι θέσεις της Αριστεράς για την «αστικό-τσιφλικάδικη καταστροφή στην Μικρασία», για την «αυτονομία της Μακεδονίας», έως τη σημερινή κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ με τον πλήρη αφελληνισμό ιδεολογίας και πολιτικής, που επαγγέλλεται την «ανοιχτή» κοινωνία της «διαφορετικότητας», όπου τίποτα Ελληνικό δεν έχει θέση. 

Αυτή είναι η πραγματικότητα, δίχως ίχνος φραστικής υπερβολής ή νοηματικού φτιασιδώματος: Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε «πατριωτική Αριστερά», γιατί οι μόνες «πατρίδες» για τις οποίες αγωνίστηκαν οι «αριστεροί» ήταν η φαντασιωσική «Λαϊκή Δημοκρατία» που είχαν φυτέψει στο παραισθησιακό μυαλό τους οι Μπολσεβίκοι αφέντες τους και η «πατρίδα των προλεταρίων Σοβιετική Ένωση».

Για λόγους πιθανολογικής αρτιότητας, οφείλουμε να εξετάσουμε το αναιμικό ενδεχόμενο να δηλώσουν στο μέλλον κάποιοι πως είναι «πατριώτες αριστεροί». Αυτό θα ανήκει βέβαια στο αναφαίρετο δικαίωμά τους να αυτοπροσδιορίζονται, όπως π.χ. οι κίναιδοι αυτοτιτλοφορούνται gay. Έως εκεί δεν έχουμε καμιά έγνοια για το θέμα. Αν κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι πραγματικά υπερβούν την παθογένεια των φοβικών συνδρόμων της στερεοτυπικής αγκύλωσης του χώρου τους (είτε αυτή η παθογένεια είναι μαρξιστικής-λενινιστικής, είτε φροϋδικής-χολυγουντιανής έμπνευσης) και αγωνιστούν συμπαρατασσόμενοι με τις Λαϊκές Εθνικιστικές Δυνάμεις για Εθνική Ανεξαρτησία και Αναγέννηση, αλλά και για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ανασυγκρότηση, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στην υποδούλωση, τότε ας αναζητήσουν οι ίδιοι τους εσωτερικούς τους ψυχολογικούς και κοσμοθεωρητικούς επαναπροσδιορισμούς, στον χώρο της ορολογίας.

Ο σοσιαλιστικός διεθνισμός είναι η αριστερή όψη εκείνου του ίδιου νομίσματος «σιωνιστικής κοπής», του οποίου δεξιά όψη είναι ο φιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός. Για τον πρώτο, είναι ο εργάτης που δεν έχει πατρίδα, για τον δεύτερο, το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα. Και για τους δύο οι θεμελιακές αξίες είναι οικονομικές και για τους δύο η απαλλοτρίωση της πατρίδας προέχει. Γι’ αυτό αποτελούν από τον Μεσοπόλεμο συγκοινωνούντα δοχεία και η μετάπτωση του ενός στον άλλο είναι ζήτημα της εκάστοτε ιστορικής συγκυρίας.

Η απλή θεωρητική αυτή παρατήρηση εξηγεί και την ευκολία με την οποία οι παντός είδους αριστεροί διεθνιστές μεταλλάχθηκαν «εν μιά νυκτί» σε θορυβώδεις κοσμοπολίτες, ένθερμους ζηλωτές της παγκοσμιοποίησης, την οποία και αντιλαμβάνονται ως την αναπότρεπτη αναγκαιότητα των ημερών μας.

Φραγμός στην κόκκινη ή στην ροζ αριστερά και στην γκρίζα δεξιά του πολυπολιτισμικού τοπίου στέκεται ο Εθνικισμός, που αποκαθιστά την Πατρίδα στο επίκεντρο των ιστορικών και πολιτιστικών αξιών. 

Ο εργάτης και το κεφάλαιο, πριν από όλα ανήκουν στο Έθνος τους και στη γη τους, δηλαδή στην Πατρίδα τους. Μέσω του Έθνους αποκτούν πολιτιστική ταυτότητα, μέσω της Πατρίδας αποκτούν ιστορικό πρόσωπο. Το ΑΙΜΑ του Έθνους που κυλάει στο κορμί της Λαϊκής Κοινότητας και η ΓΗ της Πατρίδας θεμελιώνουν στέρεα το οικοδόμημα της Εθνικιστικής Λαϊκής Πολιτείας.


Δίχως αυτήν ο εργάτης θα παραμένει αγοραίο περίτριμμα της παγκόσμιας κοινωνικής ισοπέδωσης και το κεφάλαιο, απάνθρωπο πλουτοκρατικό εργαλείο των πιο στυγνών οικονομικών ολιγαρχιών.

Το κράτος της βιομηχανικής περιόδου αποτέλεσε το κουκούλι που εκκόλαψε το δίδυμο σκουλήκι του φιλελευθερισμού και του μαρξοσοσιαλισμού.

Ο αδηφάγος φιλελευθερισμός, κατά φυσική επιλογή πιο προσαρμοσμένος στο περιβάλλον της μεταπολεμικής εποχής, ροκάνισε τον δίδυμο αδελφό του και σήμερα, προβάλλει σαν παγκόσμιο παμφάγο τέρας έτοιμο να καταβροχθίσει την οικουμένη.

Η Φυλή βιολογικό υπόβαθρο του Λαού είναι το νήμα, η Πατρίδα είναι ο αργαλειός και το Έθνος είναι ο υφαντής του πολιτισμού. Το «άτομο», η «οικονομία» και οι «ανάγκες» συναρθρώνονται στον θεωρητικό πυρήνα του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού. Η Λαϊκή Κοινότητα, ο πολιτισμός της και οι πνευματικές αξίες της είναι ο πυρήνας του Εθνικισμού.

Χρυσή Αυγή –«Προς το Μέλλον»
Θεωρητικά Ζητήματα για την Στρατηγική και την Τακτική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος


ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΑΝ 962 ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, ΜΕ 22 ΒΑΡΚΕΣ !ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΧΟΛΕΡΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!


«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», έλεγε ένα άθλιο αναρχοκομμουνιστικό σύνθημα της δεκαετίας του ’80. Ωστόσο, επί «πρώτης φοράς αριστερά» -πρωταγωνιστές της οποίας είναι σήμερα αυτοί που φώναζαν κάποτε το συγκεκριμένο σύνθημα…- δεν ανήκει ούτε στα ψάρια του, αλλά στους λαθροδιακινητές!

Μια ακόμα απόδειξη, λοιπόν, ότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει απολέσει κάθε έλεγχο στο Αιγαίο, είναι το ότι χθες, μέσα σε λίγη ώρα, οι λαθροδιακινητές αποβίβασαν –κρατηθείτε!- 962 εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες στο Αγαθονήσι, με 22 βάρκες! Μιλάμε για κανονικότατη απόβαση και επίδειξη ισχύος!

Εν τέλει, αφού επικράτησε χάος, καθώς ο Δήμος του νησιού έχει έναν μόνο υπάλληλο, το Αστυνομικό Τμήμα έναν αστυνομικό και το Λιμεναρχείο τρεις, οι απρόσκλητοι επισκέπτες μας μεταφέρθηκαν στην Σάμο, με τα πλοία της γραμμής.

Πόσοι από τους 962 απρόσκλητους στο Αγαθονήσι, αναφέρθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα-μαγαζάκι των υπαλλήλων του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ; Ούτε ένας!

Θαύμα Δριτσώφ: 
τους κάνει… αόρατους!



Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ: ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΧΟΛΕΡΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!



Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα υπάρχει ένα βαρύ πέπλο σιωπής για την υγειονομική βόμβα που συνιστούν κάποιοι εκ των εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας, ο πρώην πρωθυπουργός της Πολωνίας και πιθανότατα και ο μέλλων, καθώς το κόμμα του είναι πρώτο και με διαφορά στις δημοσκοπήσεις για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Οκτωβρίου- Γιαροσλάβ Κατσίνσκι, αποκαλύπτει ότι έχουν εμφανιστεί κρούσματα χολέρας στα νησιά του Αιγαίου!

Μιλώντας, λοιπόν, σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, ο Κατσίνσκι δήλωσε ότι η είσοδος εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών στην Πολωνία δημιουργεί «σοβαρά προβλήματα υγείας επειδή υπάρχουν ενδείξεις ότι μεταφέρουν πολύ επικίνδυνες αρρώστιες τις οποίες δεν έχουμε δει στην Ευρώπη από πολύ καιρό. Κρούσματα χολέρας στα ελληνικά νησιά, δυσεντερίας στη Βιέννη, διάφορους τύπους παρασίτων, πρωτοζώων που δεν είναι επικίνδυνοι στον οργανισμό αυτών των προσφύγων από τη Μέση Ανατολή αλλά μπορεί να είναι επικίνδυνοι για μας»

Πως αντέδρασαν τα εγχώρια ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, στις αποκαλύψεις Κατσίνσκι; 

Τον χαρακτήρισαν «φιλοναζιστή» και… καθάρισαν!
Αντίοχος