ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ιδού το έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση.

Αρχικά, απάντησε σε βουλευτή του "συνταγματικού τόξου", ο οποίος δήλωσε ότι: "η δημοκρατία έχει την μεγαλοψυχία να δίνει λόγο στους αρνητές της", επισημαίνοντας ότι την Χρυσή Αυγή την έβαλαν στην Βουλή 400.000 Έλληνες και Ελληνίδες. Μέσα στην Βουλή υπάρχουν 2 κόμματα: το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή.

Στην διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Γι΄ αυτόν τον λόγο και ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς απέστειλε επιστολή ζητώντας να μάθει τις απόψεις των κομμάτων επί συγκεκριμένων ονομάτων.

Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση: 

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! 

Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην Ελληνική Ιστορία.

Η κατάσταση με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση έχει ξεφύγει. Την Τετάρτη στο Αγαθονήσι των 100 κατοίκων αποβιβάστηκαν 900 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες!

Με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ βλάφτηκε ο ελληνικός λαός 170 δισ. ευρω και με το PSI 210 δισ. ευρώ. Δεν θα αναζητηθούν ευθύνες; Το θέμα του χρέους δεν είναι μόνο ελληνικό. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει πια λόγο για λογιστικό έλεγχο του παράνομου και επαχθούς χρέους, μια πάγια απαίτηση της Χρυσής Αυγής.

Στην καπιταλιστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ξημέρωσαν με τον Μαρξ και τον Στάλιν και νυχτώσανε με το ΔΝΤ!

Με το παρόν Μνημονιακό πολυνομοσχέδιο καταστρέφεται η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ενώ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το ξεπούλημα και οι ιδιωτικοποιήσεις. Η Χώρα βαδίζει προς μια νέα αποτυχία. Ήδη υπάρχουν 80 δισ. ευρω ανεξόφλητα χρέη προς το δημόσιο, πώς θα εισπραχθούν οι νέοι δυσβάσταχτοι φόροι;

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα κρατήσουν ψηλά την σημαία της Εθνικής Αντίστασης, βροντοφωνάζοντας ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους!

Ιδού το αποκαλυπτικό έγγραφο:



Πιτσιρίκος>Ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει στην Ιστορία σαν ένας ακόμα απατεώνας

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ


Αν κάποιος σου έλεγε πριν από έναν χρόνο πως, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει το πιο σκληρό Μνημόνιο, θα του έλεγες πως παραλογίζεται. Κι όμως, αυτό έγινε, και απόψε, τα μεσάνυχτα, η Βουλή θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό δεν είναι τόσο η απάτη του Αλέξη Τσίπρα αλλά η προθυμία τόσων ανθρώπων να αποδεχτούν πως έγινε αυτή η απάτη.

Άνθρωποι που μέχρι χτες ούρλιαζαν και διαδήλωναν κατά των Μνημονίων, όχι μόνο έχουν βγάλει τον σκασμό αλλά δεν δέχονται και κουβέντα κατά του Μνημονίου Τσίπρα.


Όσοι επιμένουν να επισημαίνουν την απάτη Τσίπρα, δέχονται πυρά από τους μέχρι χτες συντρόφους στον αγώνα.


Οι ατελείωτες δηλώσεις Τσίπρα για κατάργηση του Μνημονίου και οι κατηγορίες του κατά της προηγούμενης κυβέρνησης για όλα αυτά που ο ίδιος κάνει -ακόμα πιο σκληρά- σήμερα- είναι πάντα εκεί αλλά δεν είναι πολλοί αυτοί που τις θυμούνται.

Μάλιστα, όποιος θυμίζει αυτές τις δηλώσεις και υποσχέσεις Τσίπρα, αντιμετωπίζεται σαν προβοκάτορας και συκοφάντης. Και δεξιός.

Παράλληλα, σχεδόν όλα τα ΜΜΕ -αλλά και οι «ελεύθερες» φωνές- στηρίζουν με λύσσα το Μνημόνιο Τσίπρα. Όποιος δεν στηρίζει το Μνημόνιο Τσίπρα, κινδυνεύει.

Τελικά, είναι πολλοί αυτοί που είναι πρόθυμοι να εξαγοραστούν και να σωπάσουν για μια θεσούλα και λίγα ευρώ.

Τζάμπα η ξεφτίλα τους.

Το Μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο και η έξοδος από το ευρώ πλησιάζει.

Και ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει στην Ιστορία σαν ένας ακόμα απατεώνας.

Θέλω τότε να δω την νέα κωλοτούμπα όλων αυτών που σήμερα αγάπησαν ξαφνικά το Μνημόνιο Τσίπρα.

Κρίμα, γιατί με κάποιους από αυτούς περπατήσαμε και στους ίδιους δρόμους.

Aπό τον Pitsiriko-pitsirikos.net