ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Απόβαση των διεθνών τοκογλύφων με την επίσκεψη Ολάντ: Πέρασε το Μνημόνιο - Αρχίζουν το ξεπούλημα! Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι διατάζουν: Μετρητά τέλος!


Ως γνωστόν εδώ και ημέρες επίκειται η επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. 


Ο Ολάντ υποτίθεται ότι είναι «μέγας φιλέλληνες», αφού μεσολάβησε στη Μέρκελ, προκειμένου να υπογραφεί το τρίτο, αιματηρό, αριστερό μνημόνιο. 

Μάλιστα, έγινε μείζον θέμα στη Βουλή από τους πασόκους το αν ο Τσίπρας θα πει το «ευχαριστώ τους γάλλους», σε πλήρη αναλογία με το «ευχαριστούμε τους αμερικανούς» που είχε πει ο Σημίτης μετά την τραγική κατάληξη της κρίσεως των Ιμίων.

Βεβαίως, τόσο ο Ολάντ, όσο και οι αμερικανοί δεν προώθησαν το τρίτο αριστερό μνημόνιο, ορμώμενοι από φλογερό «φιλελληνισμό», αλλά από διακαή πόθο να υφαρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τις δομές της χώρας. 

Αυτό αποδεικνύεται, άλλωστε, και από δημοσίευμα της γερμανικής οικονομικής ιστοσελίδας Deutsche Wirtschafts Nachrichten, η οποία υποστηρίζει πως «η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ» αλλά έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεσμευτεί από την εξάρτηση της από την Ρωσία, μέσω του αγωγού TAP ο οποίος θα περνά από την Ελλάδα.

Έτσι, όπως διαβάζουμε στα μέσα, ο «φιλέλληνας» Ολάντ, αφότου έδεσε την Ελλάδα με ένα ακόμα μνημόνιο, ετοιμάζεται για «απόβαση», αφού θα έρθει μαζί με 70 επιφανείς επιχειρηματίες της Γαλλίας. Οι Γάλλοι έρχονται προκειμένου να αγοράσουν τον τομέα της ενέργειας (ιδίως τον ΑΔΜΗΕ), θαλάσσια και χερσαία οικόπεδα έρευνας για υδρογονάνθρακες, την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, η υποτέλεια της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ στον αμερικανικό παράγοντα, διώχνει τους ρώσους επενδυτές και απομακρύνει την όποια βοήθεια θα ήθελε να προσφέρει ο ρωσικός παράγοντας. 

Ήδη οι ρωσικές εταιρείες που είχαν καταθέσει προσφορές στους διαγωνισμούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της εταιρείας τροχαίου υλικού του ΟΣΕ (ROSCO) και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλλονίκης (ΟΛΘ), αποχωρούν, γεγονός που προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο για τους «δυτικούς».

Κάπως έτσι, η κυβέρνηση Σανέλ «καίει» και το γεωπολιτικό «χαρτί» της χώρας, αφού πλέον η χώρα και επισήμως συνεχίζει να είναι προσδεδεμένη στο αμερικανικό άρμα και υποτελής σε συμφέροντα που αντίκεινται στα δικά της. 

Αυτό σημαίνει ότι τα Εθνικά Θέματα θα συνεχίσουν να προδίδονται, η ΑΟΖ θα παραμένει υπό αμφισβήτηση έως ότου επιτευχθεί η συνδιαχείριση του Αιγαίου και η χώρα θα φυτοζωεί, πηγαίνοντας από μνημόνιο σε μνημόνιο μέχρι οι διεθνείς τοκογλύφοι να αγοράσουν τα πάντα έναντι πινακίου φακής και να φτωχοποιήσουν την Ελληνική Κοινωνία, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σκλαβοπάζαρο για τις επιχειρήσεις τους.

Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι διατάζουν: Μετρητά τέλος!



Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι διατάζουν: Μετρητά τέλος!

Η απόφαση της Δανίας να προβεί σε σταδιακή και ολοκληρωτική αντικατάσταση των χρημάτων σε κυκλοφορία με πιστωτικό χρήμα εγείρει πολλά ερωτηματικά όχι μόνο ως προς την ορθότητα του μέτρου, αλλά και ως προς τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από μια τέτοια κίνηση, εφόσον αυτό υιοθετηθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

Η πρόθεση της κυβέρνησης της Δανίας για απόσυρση των χρημάτων ως ανταλλακτικού μέσου της οικονομίας και την αντικατάσταση τους με τη χρήση πιστωτικών καρτών αφορά σε πρώτο στάδιο συγκεκριμένα καταστήματα, αφορά όμως και ενδεικτικό γεγονός που προδιαγράφει το μέλλον της οικονομίας γενικότερα.


Ενδεχομένως το όλο εγχείρημα να ακούγεται «ριζοσπαστικό» ή και καινοτόμο, αλλά ακόμα κι αν ήταν με αποδείξεις εξολοκλήρου αποτυχημένο οι «Κασσάνδρες» της οικονομικής ολιγαρχίας θα προτείνουν πως οι όποιες οικονομικές-χρηματιστηριακές απώλειες θα περιοριστούν γεωγραφικά και άρα δεν θα επηρεάσουν τις οικονομίες γειτονικών κρατών ή άλλων ευρωπαϊκών κρατών, θυμίζοντας μας έτσι δημοσιεύματα και πληρωμένες συνεντεύξεις «έγκριτων» οικονομολόγων διεθνούς κύρους για άλλα εξίσου σημαντικά οικονομικά ζητήματα τα οποία υποτίθεται πως βρίσκονταν υπό έλεγχο αλλά αποτέλεσαν την απαρχή της διάλυσης ολόκληρων εθνικών οικονομικών (συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής). 



Ποια, όμως, είναι τα «επιχειρήματα» των χρηματοπιστωτικών οίκων με τα οποία χαιρετίζουν την πρόθεση της δανέζικης κυβέρνησης να προβεί σε μερική αντικατάσταση των μετρητών με τη χρήση πιστωτικών καρτών; 


Η εξοικονόμηση χρημάτων που επενδύονται για μέτρα ασφαλείας των καταστημάτων και η εξοικονόμηση του χαμένου χρόνου που σπαταλάται για την καταβολή… ρέστων!


Το γεγονός ότι επιχειρείται η ανατροπή των καθιερωμένων και βασικών λειτουργιών μιας οικονομίας με τη δικαιολογία της εξοικονόμησης χρόνου που σπαταλούν οι ταμίες και οι πελάτες για να ανταλλάξουν μεταξύ τους χρήματα μόνο ως αστεία μπορεί να θεωρηθεί και ασφαλώς δεν απαντά στο ερώτημα του κατά πόσο θα ωφελούνται οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι κάτοχοι του πραγματικού πλούτου, που θα μπορούν πλέον ανενόχλητοι να ελέγχουν τον πληθυσμό (ηλεκτρονικό φακέλωμα) και με λογιστικές αλχημείες να διογκώνουν ή να παραγράφουν χρέη. 

Επίσης δεν απαντάται με πειστικότητα το κατά πόσο αξιοκρατικά θα είναι τα κριτήρια και οι όροι χορήγησης κάρτας προς τους πολίτες και με τι ανταλλάγματα, έχοντας κατά νου την καταγεγραμμένη απάτη των τραπεζών και των σκανδάλων με την σκοπούμενη υπερχρέωση των νοικοκυριών με σκοπό την εξουσιοδότηση από το κράτος για κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας.


Το εγχείρημα της μετατροπής της πραγματικής οικονομίας σε «λογιστική» οικονομία και της υποβάθμισης του ανθρώπου από παραγωγικό ον σε στατιστικό δεδομένο ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για μια κοινωνία στην οποία αποδεκτοί θα γίνονται μόνο οι αριθμοί που δεν αποτελούν δημοσιονομικά βάρη. Αντικαταστήστε αυτούς τους αριθμούς με τους ανασφάλιστους, τους άνεργους ή τους χαμηλά αμειβόμενους για παράδειγμα και αναρωτηθείτε ποια θα είναι η τύχη τους σε μια απόλυτα ελεγχόμενη από την πλουτοκρατία οικονομία.

Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»





-Πάρτε τις καραμπίνες 

εάν έλθουν 

να σας πάρουν τα σπίτια, 

λέει ο αδελφός του Φίλη


ΤΟΥΡΚΟΙ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ! : Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

ΚΕΝΑΝ ΑΚΙΝ: ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΜΆΥΤΟΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!!!


Έχοντας δίπλα του στην εξέδρα έναν δολοφόνο ο Ερντογάν εγκαινίασε τον αγωγό νερού στα κατεχόμενα. 

Και ήταν ο δολοφόνος του Σολωμού Σωλομού!


Ο Κενάν Ακίν πρώην τούρκος αξιωματικός που πυροβόλησε εν ψυχρώ και άνανδρα τον Σολωμό Σολωμού όταν προσπάθησε να κατεβάσει τη τουρκική σημαία όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά θεωρείται και σημαντικό …πρόσωπο. Τόσο ώστε να είναι δίπλα στον πρόεδρο της Τουρκίας. Ο οποίος είναι λίγο δύσκολο να μην γνώριζε ότι δίπλα του είχε έναν δολοφόνο.

Όλα αυτά στη χθεσινή τελετή για τα εγκαίνια του αγωγού νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα, παρέστησαν λεγόμενοι αξιωματούχοι του ψευδοκράτους.

Το κουμπί των εγκαινίων πάτησε ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και από την εξέδρα χαιρετούσε το πλήθος που ζητωκραύγαζε. Δίπλα του ο φονιάς Ακίν!


Ενα μικρό αφιέρωμα στην θυσία των δύο νεότερων Εθνομαρτύρων Τάσο και Σολωμό:


Στο βίντεο ο Κενάν Ακίν εκτελεί τον Σολωμού.


Ο Κενάν Ακίν, ο υπάνθρωπος που πυροβόλησε εν ψυχρώ και άνανδρα τον Σολωμό Σολωμού όταν προσπάθησε να κατεβάσει τη τουρκική σημαία, όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά θεωρείται και σημαντικό πρόσωπο στο ψευδοκράτος. 

Είναι ένας από τους ελάχιστους τουρκαλάδες-παρατρεχάμενους του Ερντογάν σε μία μεγάλη εκδήλωση για τον διοικητικό μηχανισμό των μογγόλων στην Κύπρο.


                            ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
           ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΥ



Την ίδια ώρα ο dear Alexis Tsipras έχει ανοιχτή γραμμή με την κυβέρνηση των εγκληματιών και των δολοφόνων. Η απάντησή μας στον προαιώνιο εχθρό μπορεί να είναι μόνο μία: 

ΤΟΥΡΚΟΙ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ 
 ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!