ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΠΕΡΙ ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ)


Το Έθνος ως το σύνολο τής οργανωμένης πολιτείας και τής όμαιμης φυλετικής κοινότητας οφείλει να διασφαλίζει ομοίως την εθνική και την εδαφική του κυριαρχία. Να ρυθμίζει το δίκαιο και να επιβάλλει το συμφέρον του. Να φροντίζει με άλλα λόγια την αρτιμέλεια και την ασφάλειά του. Ώστε λοιπόν το Ελληνικό Έθνος οφείλει να εναρμονίσει την πολιτική και την γεωφυσική του παρουσία.


Να εφαρμόσουμε κατά συνέπεια την θεωρία τής αναλήψεως τού αναγκαίου ζωτικού χώρου. Να διατηρήσουμε τον έλεγχο τής εξωτερικής μας πολιτικής ξεκινώντας από το εσωτερικό τού κράτους και επεκτεινόμενοι σε μια διαδοχική σειρά ομόκεντρων κύκλων στην γεωπολιτική μας γειτονιά. Διασφάλιση τού άβατου στο εσωτερικό, απελευθέρωση των σκλάβων πατρίδων μας, εκτοπισμός εχθρών και επέκταση εκεί που έως χθες βρίσκονταν αυτοί.

Το έκαμε ο Μεγαλέξανδρος. Ένωσε τούς Έλληνες υπό την στιβαρή του εξουσία και τα λάβαρα τής Φυλής μας. Εξόντωσε τούς διεφθαρμένους και προδότες. Εκμαίευσε την πολεμική αρετή και την πίστη των Ελλήνων στις αξίες τους, στον πολιτισμό τους, στην δύναμή τους. Εφάρμοσε έναντι των Περσών την καλύτερη άμυνα, την αντεπίθεση, την εκκαθάριση των εχθρικών θυλάκων, την πολιτισμική εκστρατεία και την αντικατάσταση τού ματαιόδοξου υλιστή από τον ιδεαλιστή Έλληνα που φέρνει το φως με το δίκαιο και το ατσάλι.


Δεν παζαρεύεις σε καμία περίπτωση ανθρώπινη ψυχή και λίθο που σού ανήκει. Δράττεις τα ιερά όπλα και πετάς μακριά από το άβατο τής Φυλής τον ιερόσυλο και ξενηλάτη εισβολέα. Το γερό έθνος βαστιέται με το αίμα, με την συλλογική απόφαση τού λαού να μείνει αυτεξούσιος. 

Και η μάχη τού Ελληνισμού δεν έχει πέρας.

Συνεχίζεται έως ότου έρθουν όλα τα εδάφη μας στον έλεγχο τής κεντρικής εθνικής εξουσίας. Γίνεται εν συνεχεία για να φυλαχθούν τα ειρηνικά έργα. Και συνεχίζεται εκ νέου για να φτιαχτεί μια ζώνη επιρροής απαγορευτική για τούς μισέλληνες που δίδει μεγαλύτερη στέγη στην πληθυσμιακή μας άνθηση.

Καλύτερη, δικαιότερη και περισσότερη Ελλάδα. Να τι θέλω. Ιδού ποια είναι η αποστολή τού διαχρονικού Έλληνα. Να περατώνει και να πλαταίνει ελευθερία και πολιτισμό. 

Είμαστε το Έθνος που έχει δομήσει πίστη, γλώσσα και πολιτείες σε ευρύ γεωστρατηγικό βάθος. 

Είμαστε πλειοψηφία, ο εγγύς ελληνισμός μας δεν είναι μειονότητες, είναι εθνικές μας κοινότητες. Η Ελλάς συνορεύει με μια άλλη Ελλάδα και η ιστορική νομοτέλεια μαζί με την ισορροπία θα επέλθουν με τα νέα διευρυμένα ελληνικά σύνορα.

Έχουμε απέναντί μας την Αλβανία που κατακρατεί την Βόρειο Ήπειρο από την οποία εν πολλοίς δομείται παρανόμως. 

Ομοίως έχουμε τα Σκόπια που αποτελούν την κατεχόμενη Βόρεια Μακεδονία Μας. 

Πιο πέρα έχουμε μέσα στα όρια τής Βουλγαρίας την κατεχόμενη Ανατολική Ρωμυλία μας. 

Έχουμε την Ρουμανία όπου πάντοτε επιδίωκαν κάποιοι να εκμεταλλευτούν τούς πλήρεις ελληνικής καταγωγής Βλάχους. 

Και ανατολικότερα την Ιωνία και τον Πόντο Μας που ονομάζουν τουρκομογγόλοι και λοιποί μισέλληνες καταχρηστικά Τουρκία. 

Όλοι αυτοί ζητούν Ελλάδα. Και όλες αυτές τις Αιώνια Ελληνικές Πατρίδες θα τις ανακτήσουμε.

Ό,τι έχει γίνει μια φορά, μπορεί και θα ξαναγίνει.

Εθνική ηγεσία, εθνική φιλοδοξία και απόλυτη προσήλωση στον κοινό σκοπό χρειάζεται. Στήριξη στο ελληνικό αίμα. Αυτοκρατορική αντίληψη με φυλετικό προσανατολισμό κι όχι πολυεθνικά ανοίγματα. Καμία αυτοκρατορία που στηρίχθηκε στην πανσπερμία δεν ευδοκίμησε ποτέ. Ακόμη και οι ελληνικές αυτοκρατορίες που πέσανε, άρχισαν να διολισθαίνουν στην παρακμή και τον χαμό σε δύο περιπτώσεις. Όταν γίνηκαν πολιτικά παζάρια και κομματιάσματα. Και όταν η κοινωνία έχασε την συνοχή της.

Στρατιωτική και διεκδικητική πολιτική τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Εγγύηση στο πλευρό των Ελληνικών Κοινοτήτων, οργάνωση των αδερφών μας, πλήρη ελληνικά δικαιώματα στην γλώσσα, στη θρησκεία, στον εθνικό προσδιορισμό. Εκπροσώπηση των αδούλωτων Ελλήνων στα πολιτικά πράγματα και τον εθνικό σχεδιασμό τής Μητροπολιτικής Ελλάδος. Στρατιωτική κατανίκηση των βαρβάρων και ένωση των Ελληνικών Κοινοτήτων στον κορμό τής Μεγάλης Ελλάδος Μας.

Το μεγαλύτερο αγκάθι που έχει βάλει ο διεθνής σιωνισμός στα πλευρά μας είναι η Τουρκία. 

Μόλις καταπέσει αυτή, ευθύς θα βρεθούν δίχως καθοδήγηση και προστάτη τα λοιπά γειτονικά μορφώματα. 

Η ύπαρξη αληθινής ελληνικής και επομένως εθνικιστικής διακυβέρνησης θα συσπειρώσει όλες τις ενεργές δυνάμεις τής Φυλής μας και την άλλη Ελλάδα που αναμένει καρτερικά και με πίστη την λευτεριά.

Στον συμμαχικό παράγοντα η Ελλάς έχει επιλογές που διαθέτουν ελληνικό ενδιαφέρον μα και ελληνικές καταβολές. Στην Αίγυπτο το ελληνοχριστιανικό στοιχείο έχει αδιάλειπτη ιστορική παρουσία και η ηγεσία της στην παρούσα φάση είναι αντίθετη τόσο στην Τουρκία όσο και στο Ισλάμ ευρύτερα. Στην πολύπαθη Συρία και τις γειτονικές της χώρες ο Ελληνισμός ζει και μάχεται αδιαλείπτως, εκφράζοντας μια βυζαντινή ανατολή που ουδέποτε εξέλειπε παρά τις πιέσεις των Σταυρωτήδων. Και η Ορθόδοξη Ρωσία βγαίνοντας από την κομμουνιστική σύφιλη και εν μέσω τού ουκρανικού πεδίου, δεν θέλει μια παγκόσμια και αντίχριστη τάξη πραγμάτων.

Η Ελλάς έχει αποστολή και πεπρωμένο να δημιουργεί, να πολεμά και να νικά. Να συντρίβει τα σκοτάδια και να δείχνει τον δρόμο στην ανεξαρτησία και στην αξιοπρέπεια. Μόνον τότε είναι Ελλάς, μόνον τότε είναι η Ηγεμόνισσα Γη τού Θεού και τού Φωτός. Κάθε Έλλην όπου γης εκφράζει την Ελλάδα και εκπροσωπεί τα εθνικά της συμφέροντα. Εκεί που λαμβάνονται αποφάσεις, μπροστά το ελληνικό στοιχείο. Και εκεί που σηκώθηκαν τα τείχη τής ιστορίας, εκεί επιστρέφει το Ελληνικό Έθνος, εκεί σηκώνεται πλέρια ελληνική αυγή.

Σπυρίδων Καραχάλιος


ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ! 10.000 ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ.



Είναι παρατηρημένο τον τελευταίο χρόνο, πως κάθε μήνα, σπάμε το ρεκόρ του προηγούμενου! 

Που; Στην λαθρομετανάστευση, φυσικά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας, 9.763 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες… προτίμησαν τρία ελληνικά νησιά: την Λέσβο, την Χίο και την Σάμο, φτιάχνοντας ένα νέο ρεκόρ ημερήσιων… προτιμήσεων!

Εξ’ αυτών, περίπου 1.500… προτίμησαν την Σάμο, περίπου 2.500 την Χίο και οι υπόλοιποι, περισσότεροι από 5.000, τον… κλασσικό προορισμό, την Λέσβο! Στην οποία Λέσβο, προστέθηκαν στους ήδη υπάρχοντες που ανέρχονταν στις 6.500!

Πόσοι απρόσκλητοι… προτίμησαν τα υπόλοιπα νησιά μας μέσα στο ίδιο 24ωρο; Η Αστυνομία και το Λιμενικό απέφυγαν να το ανακοινώσουν, προφανώς για να μην πάθουμε σοκ!


ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Την προηγούμενη Παρασκευή, γερμανική εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες έγραψε την είδηση, ότι έχει γίνει μυστική συμφωνία της φράου Μέρκελ και των Τσιπροκαμμένων, να χαλαρώσει η Γερμανία τα «λουριά» του Μνημονίου, με αντάλλαγμα η Ελλάδα να συνεχίσει να… υποδέχεται τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες της και να τους κρατάει στο έδαφός της. 

Λίγο αργότερα, η Καγκελαρία διέψευσε την είδηση, υποστηρίζοντας ότι «τυχόν χαλάρωση του συμφώνου σταθερότητας δεν ισχύει για χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα».

Αλλά, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, η είδηση επιβεβαιώθηκε και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη! Απαντώντας, λοιπόν, σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών (δηλαδή του… αξιοτίμου χερ Σόιμπλε), Μάρτιν Γιέγκερ, δήλωσε τα εξής:

«Στο πλαίσιο της Επιτροπής συζητιέται το παραπάνω ενδεχόμενο. Η χαλάρωση δεν μπορεί να είναι γενική λόγω του προσφυγικού. Μπορεί να γίνει μόνο στο πλαίσιο της εξέτασης των προϋπολογισμών των ξεχωριστών κρατών. Αυτά πρέπει να θέσουν το θέμα με αξιόπιστο τρόπο στην Κομισιόν, η οποία θα αποφανθεί σχετικά. 

Κι αυτό ισχύει και για την Ελλάδα».

Και πως εννοούν τη «χαλάρωση» του νέου αριστερού Μνημονίου οι Τσιπροκαμμένοι; 

Προφανώς, θα τους επιτραπεί να διασφαλίσουν τα προνόμια των διαφόρων αργόσχολων και αργόμισθων του δημοσίου, που αποδεδειγμένα είναι η πιο συμπαγής εκλογική τους πελατεία!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ 
ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ 
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!



Ενώ είναι γνωστό και μη δεχόμενο καμιά αμφισβήτηση –μιας και πρόκειται για επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας- ότι τουλάχιστον από το 24ωρο από το πρωί της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας, 10.000 (!!!) εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας αποβιβάστηκαν μόνο σε τρία νησιά (Λέσβος, Χίος, Σάμος), τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ παραπληροφορούν αγρίως τον ελληνικό λαό.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά δείγματα παραπληροφόρησης. Το πρώτο από το διαδικτυακό «Βήμα» του Ψυχάρη:

«Διασώθηκαν 2.561 πρόσφυγες μέσα στο τριήμερο στο Αιγαίο

Συνολικά 2.561 πρόσφυγες εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από το Λιμενικό Σώμα και τη Frontex, αλλά και από ένα ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος, σε 69 περιστατικά, στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου, Καλολίμνου, Κω και Μεγίστης, από τις 07:30 της περασμένης Παρασκευής έως τις 07:30 σήμερα, Δευτέρα…».

Και το δεύτερο από το «Έθνος» του Μπόμπολα:

«225 πρόσφυγες διασώθηκαν χθες και σήμερα

Για ακόμα μια φορά η κατάσταση τη Λέσβο, όσον αφορά τις ροές μεταναστών και προσφύγων, γίνεται ασφυκτική. Οι μεγάλοι αριθμοί αφίξεων σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια υποδομών στο Κέντρο Καταγραφής στη Μόρια, το γνωστό πλέον και ως hotspot, δεν επιτρέπουν την άμεση καταγραφή και την αναχώρηση όλων αυτών των ανθρώπων για την άλλη Ελλάδα και από εκεί για τον προορισμό τους. Παράλληλα, διακόσιους είκοσι δύο πρόσφυγες διέσωσε το Λιμενικό Σώμα και η Frontex από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί, σε τέσσερις επιχειρήσεις στο νησί».

Προσέξτε ποια αλχημεία χρησιμοποιούν για να παραπληροφορούν «νόμιμα». Η «μαγική» λέξη είναι «διασώθηκαν». Προφανώς, οι εξυπνάκηδες αναφέρονται μόνο σε όσους απρόσκλητους εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» από το Λιμενικό μέσα στη θάλασσα, αποκρύπτοντας εντέχνως όσους εντοπίστηκαν αφού είχαν ήδη βγει στη στεριά, που είναι και οι πολλοί περισσότεροι!

Το ίδιο κόλπο κάνουν και οι εγκάθετοι του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ στο Λιμενικό, «εξαφανίζοντας» το 90% των απρόσκλητων που μας… προτιμά καθημερινά! 


Αντίοχος


Αποκάλυψη εφημερίδας “Εμπρός”: Υπόγειες διαδρομές αριστερών οργανώσεων και ξένων μυστικών υπηρεσιών

Αποκάλυψη εφημερίδας “Εμπρός”: Υπόγειες διαδρομές αριστερών οργανώσεων και ξένων μυστικών υπηρεσιών


Ένα τηλεφώνημα από τα λεγόμενα «πακιστανικά» καρ­τοκινητά σήμανε συναγερμό στις κρατικές υπηρεσί­ες. Ο ιδιοκτήτης του, που αλλάζει αριθμό σχεδόν κάθε εβδομάδα, είναι σημαντικό διπλωματικό στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα. Όσο για τον αποδέκτη του τηλεφωνήματος, πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, που πραγματοποιεί μάλιστα, έντονη ακτιβιστική δράση, ενώ η εκπαιδευτικός σύντροφός του υπηρέτησε στο ίδιο σχολείο με την Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, την σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα.
Οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της Σκότλαντ Γιάρντ, που διαθέτει η αρχαιότερη υπηρεσία εθνικής ασφάλειας, αποκάλυψαν όχι μόνο την ύπαρξη δι­αύλων μεταξύ τους, κάτι αδιανόητο για έναν αριστεριστή που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερί­ες στην γειτονική χώρα, αλλά κάτι βαθύτερο. Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσαν την πληροφορία που είναι γνωστή στην εν λόγω αρχή για συνεργασία των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και ατόμων του αναρχικού χώρου, για την πρόκληση ταραχών στην Αθήνα. Το διαφοροποιό στοιχείο είναι ότι για πρώτη φορά καταδείχθηκε ότι υπάρχουν οικονομικά ανταλλάγματα από την συγκεκριμένη συναλλαγή.
Πράγματι, μετά από συστηματική παρακολούθηση, άν­θρωπος πακιστανικής καταγωγής που ανήκει στον πολύ στενό κύκλο του φερόμενου ως «πατριάρχη» του αντιφα­σιστικού αγώνα, συναντήθηκε με υπάλληλο της τουρκικής πρεσβείας από τον οποίο παρέλαβε μια σακούλα γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Από την πρώτη στιγμή, τα μέλη του κλιμακίου που έκα­ναν τους πελάτες στο «αντιεξουσιαστικό στέκι» που πραγ­ματοποιήθηκε το ραντεβού, διαθέτοντας την ανάλογη αντισυμβατική εμφάνιση, θεώρησαν ότι πρόκειται για καταβο­λή χρημάτων. Όσο για τον σκοπό που δόθηκαν, δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ για να μάθουν. Λίγες ημέρες αργότερα, σε επεισό­δια με κουκουλοφόρους, συνελήφθησαν 12 άτομα, οι μισοί εκ των οποίων ήταν αλλοδαποί, στην κατοχή των οποί­ων εκτός από μερικά κέρματα, μολό­τοφ και αναπτήρες, βρέθηκαν χαρτο­νομίσματα των 50 ευρώ. Το στοιχείο αυτό ενίσχυσε την υπο­ψία των βαθμοφόρων που ήταν επικε­φαλής των ανακρίσεων, αφού είναι λο­γικά αδύνατο όλοι οι εμπλεκόμενοι να έχουν στην διάθεσή τους το ίδιο ακρι­βώς ποσό.
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συ­γκεκριμένοι λαθρομετανάστες (δύο Αλ­βανοί, τρεις Σύριοι, ένας Ιρακινός), αλ­λά κι άλλοι υποτιθέμενα «ομοϊδεάτες» τους, λίγο πριν την έναρξη της επίθε­σης που διενήργησαν σε διμοιρία των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, είχαν πληρωθεί για την συμμετοχή τους σ’ αυτήν, από άτομο που τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν σε Πακιστανό ή υπή­κοο Μπαγκλαντές.
Πριν προλάβουν να «κλειδώσουν» την είδηση, σε νέα επεισόδια που έγιναν την νύχτα της Κυριακής 5 Ιουλίου αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, πραγματοποιήθηκαν νέες συλλήψεις.
Στα σακίδια και στις τσέπες όσων προσήχθησαν, βρέθη­κε το ίδιο ποσό χρημάτων, μόνο που αυτή την φορά το ύψος του έφτανε τα 30 ευρώΟι αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πο­λίτη έβαλαν στο στόχαστρό τους συγκεκριμένο υπάλληλο της τουρκικής πρεσβείας, που κυκλοφορεί με άνεση τόσο στην πλατεία Θεάτρου και τους γύρω από την Ομόνοια δρόμους, όπου έχουν στηθεί πάγκοι παράνομων πλανο­δίων μικροπωλητών, όσο και στην περιοχή των Εξαρχείων.
Αποτέλεσμα ήταν να εντοπίσουν σε κατάστημα τριτοκο­σμικού που είναι χαρακτηρισμένος πολιτικός πρόσφυγας καθώς εμφανίζεται ως «κατατρεγμένος αριστερός Κούρ­δος», εκατοντάδες παρτίδες με κάρτες SIM. Ο αστυνομικός που εμφανίστηκε μετά τον Τούρκο υπάλ­ληλο στο συγκεκριμένο κατάστημα, διαπίστωσε ότι γινόταν ευρύτατη αγοραπωλησία κινητών σε τιμές που δεν ξεπερνούσαν τα 20 ευρώ. Η «περιέργειά» του τον οδήγησε και σε άλλες επισκέ­ψεις, επιτυγχάνοντας να αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον «Κούρδο» ιδιοκτήτη από τον οποίο πληροφορήθηκε ότι μπορεί να του προμηθεύσει ατέλειωτο αριθμό καρτών, τις οποίες πρέπει να ξεφορτώνεται μετά τις συνομιλίες που θα κάνει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «βαλιτσάκια» που έχουν εγκα­τασταθεί κατά καιρούς σε διαμερίσματα πλησίον κατοικιών όπου μένει προσωπικό του εμπορικού τμήματος της πρε­σβείας και όχι μόνο, έχει «πιάσει» εκτός από κωδικοποιημένες συνομιλίες με στελέχη της άκρας αριστεράς και συνεχείς αλλαγές αριθμών καρτοκινητών. Το ενδιαφέρον με τα τηλέφωνα – σκιές, όπως τα αποκαλούν οι ειδικοί, είναι ότι ανήκουν σε αλλοδαπούς – φαντά­σματα, αφού εκτός από ψεύτικα ονόματα, έχουν δηλωθεί διευθύνσεις κατοικιών που δεν υπάρχουν.
Ιδιαίτερη ανησυχία στις αρμόδιες αρχές προκάλεσε και το γεγονός ότι από τις παρακολουθήσεις που έγιναν, προ­έκυψε ότι πολλοί πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επισκέπτονται συχνά – πυκνά την Αθήνα, συμπτωματικά πα­ραμονές επεισοδίων, διατηρούν επαγγελματικούς δε­σμούς με Τούρκους επιχειρηματίες. Για παράδειγμα, ένας Ιταλός που πηγαινοέρχεται εδώ και χρόνια στην Ελληνική πρωτεύουσα, ο οποίος συνελήφθη στην πλατεία Συντάγματος μετά από επίθεση των γνωστών – αγνώστων κατά αστυνομικών των ΜΑΤ, αποκα­λύφθηκε ότι εργάζεται σε πολυεθνικό όμιλο τουρκικών συμφερόντων.
Αλλά και στον πρόσφατο βανδαλισμό συρμών του ΗΣΑΠ στο Θησείο, όπου «πιάστηκαν» 12 αλλοδαποί με ευρωπα­ϊκά διαβατήρια, εντοπίσθηκε «άρωμα» της ΜΙΤ, αφού οι τέσ­σερις εξ αυτών διαπιστώθηκε ότι ήταν τουρκικής καταγω­γής, ενώ δύο άλλοι ήρθαν κατευθείαν στην Αθήνα απ’ την Κωνσταντινούπολη. Υψηλόβαθμοι παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν τεκμηριώσει πια την άποψη ότι πίσω α­πό τις περισσότερες ταραχές με την συμμετοχή ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου κρύβεται η μυστική υπηρε­σία της γειτονικής χώρας.
Ένας, μάλιστα, από τους συλληφθέντες την περίοδο κατάληψης του κτι­ρίου της Πρυτανείας του Πανεπιστη­μίου Αθηνών είχε ευθέως ομολογήσει ότι έχει «στρατευθεί» αντί χρηματικών ανταλλαγμάτων από τον Πακιστανό που «λύνει και δένει» στο περιβάλλον του αριστεριστή πολιτικού, με τον οποίο εμφανίζονται μαζί, δίπλα-δίπλα σε όλες τις «αντιφασιστικές» πορείες.
Το ερώτημα είναι γιατί ενώ υπάρ­χουν αρκετά στοιχεία για να «δέσουν» την ανθελληνική δραστηριότητα του συγκεκριμένου προσώπου, που προ­σπαθεί να αποσταθεροποιήσει την χώ­ρα μας, η Δικαιοσύνη δεν προχωρά στην σύλληψή του.
Πιστεύουμε να λάβουμε μια πειστική απάντηση για την περίεργη ολιγωρία των διωκτικών και δικαστικών αρχών, πριν είναι πολύ αργά για την εθνική ασφάλεια.
Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ