ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έλληνες αντισταθείτε, η Πατρίδα χάνεται!



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στέλνοντας το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη παρά την προσπάθεια παρακρατικών ομάδων να αμαυρώσουν την τελετή Τιμής και Μνήμης. Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρθηκε στην επέτειο της άνανδρης δολοφονίας των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών. Ούτε οι σφαίρες όμως ούτε οι φυλακές είναι ικανές να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές!

Αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των νεκρών Ηρώων, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε την διαστρέβλωση της ιστορίας και την κομμουνιστική προπαγάνδα που προωθείται αναφορικά με το έπος του 1940 και το ΟΧΙ που είπε ο Εθνικός κυβερνήτης, Ιωάννης Μεταξάς.


Οι Χρυσαυγίτες αποτελούν την συνέχεια του Εθνικού καθεστώτος του Πατέρα της Νίκης που είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στους Ιταλούς και τους Γερμανούς εισβολείς και θα είμαστε οι πρώτοι που θα πολεμούσαμε στο μέτωπο.

Αυτοί που δεν πρέπει να ομιλούν είναι το ΚΚΕ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας που συστηματικά συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Με τα ψέματά τους όμως δεν πρόκειται να πάνε μακριά, η αλήθεια θα λάμψει!

Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται μέχρι τέλους στο εθνοκτόνο Μνημόνιο του Τσίπρα και δεν θα συναινέσει ποτέ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.

Στην συνέχεια απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα στην ελληνική νεολαία να τεθεί στην πρώτη γραμμή για την σωτήρια του Έθνους. Σήμερα περισσότερο από ποτέ η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.

Αναφορικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση εδώ και δεκαετίες: Να μην γίνουμε μειονότητα στην Πατρίδα μας, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Ενάντια στον μαζικό πόλεμο του πολιτικού καθεστώτος η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη και αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους απροσκύνητους Συναγωνιστές.

Τέλος, απηύθυνε Εθνικό Προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες για τις δύσκολες μέρες που έρχονται: 

Ψηλά τις σημαίες, θα νικήσουμε!

Η Βουλή για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί δεν έδωσε ήχο στα πρώτα λεπτά της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για οργανωμένο σαμποτάζ ή για αβλεψία κάποιου υπαλλήλου (πράγμα δύσκολο), πάντως οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Για πρώτη φορά στην ιστορία Αρχηγός πολιτικού κόμματος μιλούσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για 20 λεπτά με κλειστά μικρόφωνα!
 

ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΟΥΣ,


Εδώ και δυο χρόνια, αρκετές ημέρες πριν την επέτειο της τραγικής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, σχεδόν όλα τα ΜΜΕ προβάλουν εκτενή άρθρα, που χαρακτηρίζονται από την έντονη προσπάθεια δημιουργίας μίας έκρυθμης συναισθηματικής φόρτισης και παραλλαγμένης υποδαύλισης του μίσους, μέσω του χαρακτηρισμού μιας μεμονωμένης εγκληματικής ενέργειας, ως συνολικής ευθύνης ενός πολιτικού και ιδεολογικού χώρου.




Και σαφώς η υπενθύμιση του μνημόσυνου ως γεγονότος, δικαίως γίνεται, διότι πάνω απ’ όλα τ’ άλλα, είναι τραγικό να χάνει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος για τόσο ασήμαντους λόγους.


Αλλά όλοι αυτοί που ξεκινούν τους αφορισμούς, τις κατάρες κάθε Σεπτέμβρη, στερούνται παντός ειλικρινούς συναισθήματος ή συνειδησιακής ευαισθησίας, αφού με σπαραξικάρδιο θεατρινισμό και κροκοδείλια δάκρυα, εμπορευματοποιούν το πένθος, τον πόνο και μερικές φορές την οργή μιας οικογενείας, για σκοπιμότητες διαβολής και προς άγραν πολιτικής υπεραξίας.

Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα λόγω του ότι, ενώ για τον Παύλο Φύσσα γίνονται – και επαναλαμβάνουμε δικαίως- τόσες αναφορές, για δυο άλλα νέα παιδιά που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από ένα κτήνος, ενάμισι μόνο μήνα μετά τη δολοφονία Φύσσα, δεν γίνεται το παραμικρό σχόλιο.

Και αυτοί ήταν νέοι, με όνειρα και φιλοδοξίες, με δύναμη και χαρά για τη ζωή, είχαν οικογένειες, φίλους και φίλες, μανάδες που ακόμη τους κλαίνε και δεν θα σταματήσουν ποτέ, όπως η μαυροφορεμένη μητέρα του Παύλου.

Και αυτοί έχασαν τη ζωή τους σε μια μόνο στιγμή, όχι γιατί έκαναν κάτι κακό, όχι γιατί έβλαψαν κάποιον, αλλά λόγω της ιδεολογικής τους ταυτότητας.

Επειδή κάποιοι φρενοβλαβείς και άνανδροι τρομοκράτες θέλησαν να γευθούν αίμα, αδιαφορώντας για την οδύνη και την απελπισία που θα προκαλούσαν.

Τις δυο διαφορετικές νύκτες λοιπόν που δολοφονήθηκαν τρείς νέοι άνθρωποι, η κοινωνία μας βυθίστηκε στο σκοτάδι και στο χάος, ο πολιτισμός μας κατακρημνίστηκε και ο ανθρωπισμός μας αμαυρώθηκε και εξευτελίστηκε.

Να όμως που τα ΜΜΕ, αυτοί που υποτίθεται ότι προβάλουν την αλήθεια και προάγουν την ελευθερία της σκέψης, συνειδητά δεν σχολιάζουν και δεν καταδικάζουν τη δολοφονία των δυο Συναγωνιστών μας. Του Μάνου και του Γιώργου. 

Προκλητικά επιδεικνύουν τη χαιρεκακία και το σκυλίσιο σαρκασμό τους, επικροτώντας σιωπηρά την απόφαση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δυο χρόνια μετά να κλείσει το φάκελο της διπλής δολοφονίας , καθώς και την χυδαία πρόκληση ακροαριστερών αποβρασμάτων και αλητήριων του αίσχιστου είδους, να οργανώσουν αντισυγκεντρώσεις κοντά στον χώρο που τελείται το μνημόσυνο των δυο δολοφονηθέντων. 

Με αυτό τον τρόπο είναι σαν να ενθαρρύνουν αυτούς που φανερά δείχνουν την κυνικότητα και την απανθρωπιά τους, αδιαφορώντας για τη θλίψη και τον πόνο των οικογενειών των νεκρών.

Ας μας πει κάποιος τι θα είχε συμβεί, αν την ημέρα του μνημόσυνου του Παύλου Φύσσα, κοντά στο κοιμητήριο, η Χρυσή Αυγή είχε οργανώσει αντισυγκέντρωση. Δεν θα είχε γίνει σεισμός, δεν θα είχα πάρει φωτιά το σύμπαν, όχι μόνο από τα υποκριτικά ΜΜΕ, αλλά και από την κατά περίπτωση δημοκρατική και κατ επιλογή ευαισθητοποιημένη κυβέρνηση;

Δεν θα είχαν οι διάφοροι «ιδεολόγοι του ευρώ» δημοσιογραφίσκοι, διαρρήξει τα ιμάτια τους εμπρός στις κάμερες, καταλαμβανόμενοι από «ιερή αγανάκτηση» για τη «Ναζιστική», «κτηνώδη» πρόκληση;

Στην περίπτωση όμως των αντισυγκεντρώσεων που ανακοινώθηκαν και προγραμματίστηκαν για τη μέρα του μνημόσυνου των δυο Συναγωνιστών μας, όλοι έβγαλαν τον σκασμό, σαν να επιθυμούσαν σιωπηρά, αλλά με σαφήνεια να σκυλευτούν οι δυο νεκροί, από τα αλυχτίσματα και τα ουρλιαχτά των ακροαριστερών αλητήριων.


Εδώ πλέον δεν ομιλούμε για πολιτική σκοπιμότητα ή στρατηγικές παρεμπόδισης και υποβάθμισης. Εδώ ομιλούμε για μια γενικευμένη ανηθικότητα που μόνο εμετό μπορεί να προκαλέσει.

 Νικόλαος Παπαδιονυσίου