ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΝΟΥΣΗ, ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ

PANOYSIS-toskas-paraskevopoulos



Σε συνέχεια του χθεσινού μας κειμένου, όσον αφορά τις καταγγελίες Πανούση και του κολοσσιαίου σκανδάλου που ξέσπασε, διαπιστώνουμε ότι ο πανικός της κυβέρνησης αρχίζει πλέον να λαμβάνει διαστάσεις υστερίας.

Εχθές όπως είχαμε αναφέρει έσπευσαν πανικόβλητοι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, δυο υπουργοί ο υπουργός Δικαιοσύνης κύριος Παρασκευόπουλος, -απελευθερωτής αμετανόητων δολοφόνων και εμπόρων ναρκωτικών- και ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟ ΠΟ κύριος Τόσκας, -ο άνθρωπος που αρχικά ήταν κατηγορηματικός για την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής στα επεισόδια της προηγούμενης Πέμπτης στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και μετ ολίγον δήλωσε ότι πιθανά πρόκειται για Χρυσαυγίτες-, προκειμένου να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά, όσον αφορά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που κατέθεσε στην κυρία Ευτέρπη Κοτζαμάνη ο πρώην υπουργός ΠΡΟ ΠΟ κύριος Πανούσης και που αφορούν τις στενές σχέσεις και επαφές υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης με ακροαριστερούς φυλακισμένους τρομοκράτες.

Αυτή τους η ενέργεια δεν είναι τίποτα άλλο, από μια προσπάθεια αφ ενός μεν να δείξουν ότι σύσσωμη η κυβέρνηση είναι εναντίον του κυρίου Πανούση, αφ ετέρου δε εμμέσως πλην σαφώς να εκφοβίσουν τα ΜΜΕ που συνεχίζουν να προβάλουν διαλόγους και αποσπάσματα από τα αποκαλυπτικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα οι εξαίρετοι αυτοί φορείς της δημοκρατίας και της πολυφωνίας δήλωσαν. 

Κύριος Παρασκευόπουλος. «Ενημερώσαμε για ένα φαινόμενο που μας φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικό, το φαινόμενο της δημοσιοποίησης εγγράφων τα οποία εμφανίζονται ως έγγραφα απόρρητα και της αναπαραγωγής τους κάτι το οποίο μας φαίνεται οπωσδήποτε προβληματικό αλλά ότι ενδεχομένως μπορεί να έχει και ποινικό ενδιαφέρον. Τα θέσαμε όλα αυτά στην κρίση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυρία Κουτζαμάνη».

Το ζητούμενο λοιπόν για τον κύριο υπουργό είναι ένα «προβληματικό φαινόμενο» που εντοπίζεται στη δημοσιοποίηση εγγράφων τα οποία είναι απόρρητα (γιατί άραγε;;;;) και όχι ότι το κράτος ανοίγει διάλογο σε ευρύ φάσμα με αδίστακτους εγκληματίες, συζητώντας μαζί τους για νομοθετήματα και σιωπώντας όταν εκείνοι αυτοδικαιώνουν τις εγκληματικές τους πράξεις.

Το ποινικό ενδιαφέρον που αναφέρει ευσχήμως ο κύριος υπουργός δεν είναι τίποτα άλλο από μια υποβόσκουσα απειλή. Ήτοι θα πέσει πέλεκυς σε όσους συνεχίσουν να αναπαραγάγουν αυτά τα στοιχεία. Τελειώνει δε εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην κυρία Κοτζαμάνη και φυσικά εδώ δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη, διότι η εν λόγω κυρία έχει περίτρανα αποδείξει ότι αποτέλεσε το στήριγμα, τον νομικό μπαλαντέρ που πάνω του βασίστηκε η προηγούμενη κυβέρνηση για να υλοποιήσει την κραυγαλέα σκευωρία της εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Γιατί λοιπόν για μια ακόμη φορά να μην ασπαστεί τον ρόλο της θεραπαινίδας της εκτελεστικής εξουσίας; 

Κύριος Τόσκας. «Κατ’ αρχάς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι θα διερευνήσει τα ζητήματα της πιθανής, της πραγματικής, της όποιας διαρροής διαβαθμισμένων πληροφοριών η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε θέματα εθνικής ασφάλειας και σ’ αυτά τα θέματα νομίζω ότι δεν πρέπει να παίζουμε».

Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι και ο κύριος αναπληρωτής υπουργός εκφράζει την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη (μάλλον εννοεί την κατά περίπτωση) κάνοντάς μας να υποθέσουμε ότι η κυρία Ευτέρπη οδεύει προς το να δρέψει νέες δάφνες». 

Από τα λεγόμενά του συγχρόνως διαπιστώνουμε και τον έκδηλο πανικό του όταν προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πάντες ανάγοντας μια συζήτηση μεταξύ ενός κρατικού λειτουργού, -όπως χαρακτηρίζεται ο κύριος Λάμπρου- με φυλακισμένους, σε θέμα εθνικής ασφαλείας. 

Το ότι από τις αποκαλύψεις Πανούση επιβεβαιώνεται και επισήμως πλέον, αυτό που εδώ και πολύ καιρό, ήταν ευρέως γνωστό, ήτοι οι στενές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροαριστερή τρομοκρατία, σε καμία περίπτωση δεν εμπίπτει στα θέματα εθνικής ασφαλείας, αλλά προκύπτει ως μείζων πολιτικό, κοινωνικό, ποινικό και ηθικό θέμα μιας σαθρής και ανεπαρκούς κυβέρνησης που οι πράξεις και οι συμπεριφορές ωρισμένων κορυφαίων στελεχών της, χαρακτηρίζονται ποινικά ως συνεργία και υπόθαλψη χαρακτηρισμένων τρομοκρατών. 

Το να δουν λοιπόν τα στοιχεία του κυρίου Πανούση το φώς της δημοσιότητας σε καμία περίπτωση δεν θίγεται η εθνική ασφάλεια, αλλά η ασφάλεια των σκιωδών αρωγών και ιδεολογικών συνοδοιπόρων τρομοκρατών και δολοφόνων. 

Βλέπουμε λοιπόν ότι ενώ ο κύριος Πανούσης αποκαλύπτει ένα μείζων και κρίσιμο θέμα ξεσκεπάζοντας μια κυβέρνηση μέσα στην οποία λειτουργεί και δρα μια εγκληματική συμμορία, οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν την καταιγιστική σοβαρότητα του περιεχομένου και να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, ανάγοντας το αξιόποινο του όλου θέματος, σε απλή διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών. 

Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς, όταν πριν ενάμισι περίπου έτος ο Συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης έφερνε στο φως της δημοσιότητας τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου, αποδεικνύοντας τη σκευωρία που σχεδιάστηκε και στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που προκειμένου να την υλοποιήσει κατάλυσε τη δημοκρατία, ευτέλισε το σύνταγμα και τη δικαιοσύνη και εξέτρεψε το πολίτευμα, αντί ενός εικοσιτετραώρου ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση να γκρεμίσει την κυβέρνηση, τήρησε σιγήν ιχθύος αφήνοντας τους αθλίους να υποβαθμίσουν και να αποσιωπήσουν τη σοβαρότητα των αποκαλύψεων και να παραπέμψουν τον Συναγωνιστή μας σε δίκη για κακουργηματικού τύπου απόσπαση πληροφοριών.

Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι την ίδια ακριβώς μέθοδο με την αστική δημοκρατία, εφαρμόζει και η «υπέρμαχος» των ανθρωπίνων ελευθεριών αριστερά προκειμένου και αυτή να αποσιωπήσει τις βρωμιές της.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου



Πέθανε το αριστερό αντιμνημόνιο: εκατομμυριούχοι, γραφικοί, μολότωφ και ο Μιχελογιαννάκης στις αποτυχημένες πορείες σταλινικών και κρατικοδίαιτων


Πέθανε το αριστερό αντιμνημόνιο: εκατομμυριούχοι, γραφικοί, μολότωφ και ο Μιχελογιαννάκης στις αποτυχημένες πορείες σταλινικών και κρατικοδίαιτων
Σήμερα πέθανε οριστικά το παραμύθι της "αντιμνημονιακής" αριστεράς. Τρεις κι ο κούκος συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις κκέδων και εργατοπατέρων. Ο Σύριζα πούλησε τρέλα καλώντας και αυτός τους πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια στην πολιτική του.

Ο λαός, ευτυχώς, έφτυσε κατάμουτρα όσους τον κοροϊδεύουν. Ας σημειωθεί ότι όσοι διοργάνωσαν και συμμετείχαν στις σημερινές απεργίες (κκε, αδεδυ, λαφαζαναίοι και λοιποί) είναι 100% κρατικοδίαιτοι και πλείστοι εξ αυτών τα παίρνουν χοντρά από τα μνημονιακά - κρατικά ταμεία, την ώρα που ο Έλληνας αργοπεθαίνει.

Ο Μιχελογιαννάκης, που στηρίζει όλα τα δολοφονικά μέτρα και την πολιτική της Μέρκελ, πήγε πρώτος-πρώτος στις συγκεντρώσεις για να διαδηλώσει ενάντια στον εαυτό του. Δεν φταίει όμως αυτός, φταίνει οι καραγκιόζηδες που τον υποδέχτηκαν και βγήκαν μαζί του φωτογραφίες μες στην καλή χαρά.

Τα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚΕ με τις off-shore εταιρείες, τις αγοροπωλησίες τηλεοπτικών συχνοτήτων και τις απολύσεις των δικών τους εργαζομένων έφαγαν φόλα και πάλι από τους πολίτες. Όπως γάψαμε  χθες , σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο του Περισσού, χάνουν το 30% των οπαδών τους, που δεν πιστεύει ούτε λέξη από τα ψέμματα των κομματικών καθοδηγητών του.

Τα ίδια και χειρότερα και με τους αποτυχημένους των τελευταίων εκλογών λαφαζαναίους, που κατέβηκαν σήμερα στην πορεία (καμιά δεκαριά άτομα) για να δικαιολογήσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αρπάζουν και αυτοί από τα κρατικά ταμεία. Στην πρώτη γραμμή και η Βαλαβάνη με μαύρη τσάντα, που πιθανολογείται ότι περιείχε τα εκατομμύρια που έβγαλε στις τράπεζες του εξωτερικού και σήμερα θα τα... μοίραζε στον φτωχό λαό.

Οι αναρχικοί έκαναν τα καθιερωμένα μπάχαλα, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη και χωρίς να βγει ο Τόσκας στην κρατική τηλεόραση να δηλώσει ότι θα συλλάβει πατάξει τους ταραξίες. Χρήσιμο εργαλείο του εθνοκτόνου συστήματος, όποιο προδοτικό κόμμα και να κυβερνά την χώρα.


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ


















































ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

ΚΚΕ: ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ! ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΟΙ… ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΑΣ;


kke_spot
Μαύρες πλερέζες έχουνε ρίξει οι βαθύπλουτοι σπάγκοι του Περισσού, διαπιστώνοντας ότι το μονότονο παραμύθι τους δεν τραβάει άλλο, γιατί τα… πελατάκια άρχισαν να ξυπνάνε και να κόβουνε λάσπη από την Ανώνυμη Εταιρεία τους. 

Αποκαλύπτει σχετικά η απολύτως φιλική τους φυλλάδα των Ιών:

«Ένας στους τέσσερις οπαδούς του ΚΚΕ διαφωνεί με την πολιτική του!

Εσωκομματικό σημείωμα, αυστηρά περιφρουρημένο, «κατεβαίνει» αυτό το διάστημα μέχρι το επίπεδο των Τομεακών (πρώην νομαρχιακών) Επιτροπών του ΚΚΕ.

Το σημείωμα αυτό αποτελεί αδημοσίευτο μέρος της πρόσφατης απόφασης της Κ.Ε. του κόμματος «για τις μετεκλογικές εξελίξεις και τον προγραμματισμό δράσης» και αφορά μια σειρά διαπιστώσεις ιδιαίτερα ανησυχητικές για τη σχέση του ΚΚΕ με τους οπαδούς τους.

Τα σημαντικότερα σημεία αυτού του εσωκομματικού σημειώματος είναι ουσιαστικά δύο:

Το πρώτο αφορά τη διαπίστωση της Κ.Ε. ότι το 25% με 30% των οπαδών του ΚΚΕ διαφωνούν με την πολιτική του.

Το δεύτερο αναφέρεται στη μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων που είχε το ΚΚΕ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, με αποτέλεσμα η εκλογική του δύναμη να περιοριστεί σχεδόν στο μισό.

Η Κ.Ε. εκτιμά ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ψηφοφόρων έχει χαθεί οριστικά για το ΚΚΕ και μόνο ένα πολύ μικρό μέρος επανέκαμψε σε αυτό εκλογικά.

Πρέπει ακόμη να επισημανθεί ότι είναι τόσο αυστηρή η περιφρούρηση αυτού του κειμένου που στα στελέχη τα οποία καλούνται να το διαβάσουν απαγορεύεται να κρατούν σημειώσεις».

Κατανοούμε τη δυστυχία των συντρόφων (βλέπετε, είναι πολλά τα λεφτά που θα χαθούν αν εξαφανιστεί πολιτικά το κόμμα του… λαού), αλλά πρόκειται για κάτι… αναπόφευκτο. Διότι, εφόσον βυθίζεται ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα (κι είμαστε ακόμα στην αρχή…), πως είναι δυνατόν να διασωθεί το μακρύ του χέρι;

Και καλά τα μεγάλα στελέχη. Τους «καθοδηγητές». 

Αυτούς μην τους… κλαίτε, έχουνε γίνει… εξπέρ στις μπίζνες και θα επιβιώσουν στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Όσο για τους παρακάτω, θα είναι να τους… κλαίνε οι ρέγκες! Επαγγελματίες κομμουνιστές, το ξέρω ότι το βρίσκετε… φρικτό, αλλά ετοιμαστείτε να δουλέψετε για πρώτη φορά στη ζωή σας! Ευκαιρία να αποκτήσετε επιτέλους… προλεταριακή συνείδηση!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος