ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ!



Μεταξύ των 210.000 εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας του Οκτωβρίου, ήταν –τουλάχιστον- ένας από τους ισλαμιστές δολοφόνους των Παρισίων, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ:

«Σχετικά με την υπόθεση του Συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος. Ανακοινώνουμε ότι ο κάτοχος του διαβατηρίου, είχε περάσει από την Λέρο στις 3/10/2015 όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα…».

Πιο συγκεκριμένα, οι γαλλικές υπηρεσίες είχαν ζητήσει από τις ελληνικές να ελέγξουν αν έχουν περάσει από την χώρα μας δύο από τους δολοφόνους, που αιματοκύλισαντο Stade de France. Τώρα, αναμένεται να εξακριβωθεί αν πέρασε από την… φιλόξενη χώρα μας και ο έτερος τρομοκράτης…

Σε κάθε περίπτωση, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ της σφαγής των Παρισίων είναι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, οι βρικόλακες του Περισσού, τα αριστερίστικα κοπρόσκυλα της αμερικανικής πρεσβείας και οι ΜΚΟ των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»!

- Πόσοι ακόμα τζιχαντιστές τρομοκράτες έχουν μπει στην Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη, μέσω των διάτρητων ελληνικών συνόρων; Θα περιμένουμε την επόμενη σφαγή –που μπορεί κάλλιστα να γίνει στην Ελλάδα- για να το μάθουμε;

Αντίοχος

Μέσω Λέρου πέρασαν στην Γαλλία δύο τζιχαντιστές τρομοκράτες: Συνένοχη στο έγκλημα η μνημονιακή συγκυβέρνηση

Μέσω Λέρου πέρασαν στην Γαλλία δύο τζιχαντιστές τρομοκράτες: Συνένοχη στο έγκλημα η μνημονιακή συγκυβέρνηση
Την στιγμή που ολόκληρη η υφήλιος παρακολουθεί συγκλονισμένη την θηριωδία των ισλαμιστών στην Γαλλία, έρχονται στο φως στοιχεία για την ταυτότητα των αδίστακτων δολοφόνων.

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι δύο από τους αιμοσταγείς δράστες είχαν περάσει τον Αύγουστο και στις 3 Οκτωβρίου από την Λέρο μαζί με άλλους 70 λαθρομετανάστες.

Μετά την ανάληψη ευθύνης και τις νέες απειλές από τους ισλαμιστές του Isis, η Γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο πτώμα ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας στο Stade de France βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί από τις ελληνικές αρχές να ελέγξουν αν έχουν περάσει από την χώρα μας συγκεκριμένα άτομα, που τους απασχολούν στο πλαίσιο των ερευνών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις!

Είναι πασιφανής η ταυτότητα των δραστών,η μεθοδολογία τους και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο φτάνουν στα σημεία των επιθέσεων. Πύλη εισόδου για τους τρομοκράτες του Isis είναι τα ανοχύρωτα σύνορα της Ελλάδας και οι ορδές των λαθρομεταναστών.

Την στιγμή που σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο συνεχίζει να μιλά για πολυπολιτισμικότητα και ανοιχτά σύνορα, η Χρυσή Αυγή είχε κρούσει εγκαίρως τον κώδωνα του κινδύνου με παρεμβάσεις εντός και εκτός βουλής για την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.



Ποιοι πρόσφυγες...;;; “Μεταμφιεσμένοι” τζιχαντιστές-επαγγελματίες δολοφόνοι εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την απάτη των «προσφύγων», τους οποίους το αντισυνταγματικό τόξο προσκαλεί και φιλοξενεί στην Ελλάδα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Πατρίδα μας και τους Έλληνες.

Μια μικρή μονάχα σύγκριση φωτογραφιών αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως με όχημα το προσφυγικό ζήτημα χιλιάδες τζιχαντιστές σφαγείς περνούν τα ελληνικά σύνορα και εγκαθίστανται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, με συνέπειες οι οποίες καθίσταται αδύνατο για την ώρα να υπολογισθούν. 

Ακολουθούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες: