ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Το «Πολυτεχνείο» ως η καθεστωτική εορτή της χρεοκοπημένης Μεταπολίτευσης

Δύο πορίσματα: Σαμπάνη & Τσεβά: 
Κανένας νεκρός 
μέσα στο πολυτεχνείο.


Μετά το 1981, η κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου θέλοντας να «αποκαταστήσει» την αλήθεια του Πολυτεχνείου, κατόπιν εντολής του τότε υπουργού Δημόσιας τάξεως Γ. Σκουλαρίκη, επαναφέρθη στην ενεργό υπηρεσία με τα εύσημα του αντιστασιακού και ανέλαβε αστυνομικός διευθυντής ο Γεώργιος Σαμπάνης (είχε αποταχθεί από το καθεστώς Παπαδόπουλου), ο οποίος αναλαμβάνει να βρει τους νεκρούς-φαντάσματα του Πολυτεχνείου. 

Το πόρισμα είναι κυριολεκτικά καταπέλτης: 

Κανένας νεκρός μέσα στο πολυτεχνείο (όπως ομοίως και στο πόρισμα Τσεβά αναφέρεται) και μόνο δώδεκα γύρω από αυτό από αδέσποτες σφαίρες.

Ονόματα νεκρών, σύμφωνα με το πόρισμα Σαμπάνη και μέρος που σκοτώθηκαν. 


Η ίδια κατάσταση καθαρογραμμένη. 


Το πόρισμα αυτό η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το κρύβει πανικόβλητη, για να διαρρεύσει όμως και να δημοσιευθεί στον τύπο της εποχής και να φθάσει τελικά σε εσάς. 

Το πόρισμα Σαμπάνη θεωρείται πιο έγκυρο, γιατί συντάχθηκε το 1982, οπότε το κυνήγι των μαγισσών είχε μειωθεί και μπορούσαν να ζυγιστούν καταστάσεις πιο ψύχραιμα. 

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΣΕΒΑ 

<a title="View Πόρισμα Τσεβά για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 on Scribd" href="http://www.scribd.com/doc/113262220" style="margin: 12px auto 6px auto; font-family: Helvetica,Arial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block; text-decoration: underline;">Πόρισμα Τσεβά για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973</a><iframe class="scribd_iframe_embed" src="http://www.scribd.com/embeds/113262220/content?start_page=1&view_mode=scroll" data-auto-height="true" data-aspect-ratio="" scrolling="no" id="doc_49037" width="100%" height="600" frameborder="0"></iframe>

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΒΑΣ 
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ


Το Πολυτεχνείο, η χούντα και 
ο «Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ» 



Οι ρίζες της σημερινής μας οικονομικής χρεοκοπίας βρίσκονται ,στο μαύρο καλοκαίρι 
της Κυπριακής Τραγωδίας του 1974 
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ: Συνεντεύξεις του Μιχάλη Γουνελά-(Υπίλαρχος-Οδηγός τανκς) 
Η γενιά του Πολυτεχνείου σταμάτησε την πρόοδο και κατέστρεψε την Ελλάδα. 
ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ 
ΤΟΝ "ΓΚΟΜΕΝΟ" ΤΗΣ "ΗΛΕΝΙΑΣ".......
ΤΗΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ 
ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....!!!

ΤΗΣ ΗΛΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ...
Μέχρι που αποδείχθηκε ότι Ηλένια τελικά δεν υπήρχε και ο Γ. Ηλιόπουλος που την είχε κατασκευάσει δικάστηκε και καταδικάστηκε το 1975 για την απάτη του...

Τί είχε συμβεί...;;;

Την πρώτη επέτειο του Πολυτεχνείου, το 1974,ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες «νεκρών» που γέμισαν το κτίριο, ήταν και το σκίτσο μιας ωραίας κοπέλας. Σε ένα κάγκελο, υπήρχε ένα σημείωμα με τα εξής δακρύβρεχτα: 

«Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. 

Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της . Όποιος ξέρει για το μαρυτικό τέλος της ας με πληροφορήσει" Το «δράμα» το πήραν οι εφημερίδες, η Αυγή δε, έγραψε κατά λέξη, τα εξής κάτω από το σπαραξικάρδιο τίτλο:

«ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΟΥ; 

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ» και τον υπότιτλο: 

«Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρη οπό σφαίρα. Τι απόγινε?” 
Η συνέχεια της ιστορίας του αγοριού της Ηλένιας Ασημακοπούλου σύμφωνα με τα λεγόμενα του , έχει ως εξής :

«Ήμασταν μαζί με την Ηλένια μέσα στο Πολυτεχνείο. Μετά την εισβολή, βγήκαμε δίπλα δίπλα από την έξοδο της Στουρνάρη. Ένας οπλισμένος τη σημάδεψε εν ψυχρώ και οι σφαίρες τη βρήκαν στην πλάτη. Ακούμπησε πάνω μου βγάζοντας αίμα από το στόμα κι έπειτα έπεσε. Με συλλάβανε και στην Ασφάλεια μου πήραν το πουλόβερ μου που ήταν κόκκινο από το αίμα της. Δεν τους μίλησα καθόλου για την Ηλένια, για να την προφυλάξω, αν ζούσε… Όταν με άφησαν, το Φλεβάρη του ’74, πήγα στο Χαλάνδρι όπου έμενε με την οικογένεια της. Μα οι γονείς της με τον μικρότερο αδερφό της είχαν εξαφανιστεί και στο σπίτι έμεναν άγνωστοι. Όσο κι αν ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα.
Ούτε κι από το σχολείο της, το Κολέγιο Αγ. Παρασκευής, έβγαλα άκρη. 
Ίσως οι γονείς της φοβήθηκαν για το δεύτερο παιδί τους κι εξαφανίστηκαν. Όλα αυτά δεν τα κατέθεσα στον κ. Τσεβά. γιατί φοβόμουν.» 

Ο νεαρός σπουδαστής εγκατέλειψε εκείνες τις μέρες τα μαθήματα του, τοποθέτησε, όπου νόμιζε καλύτερα στο χώρο του Πολυτεχνείου, ένα σκίτσο της φτιαγμένο πριν το γεγονότα, προσθέτοντας την αγωνία του: 

«Τι απόγινε;». Το όνομα του νέου ήταν Γιάννης Ηλιόπουλος της Ηλεκτρονικής Σχολής.»

Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε πως το σκίτσο της «δολοφονημένης» Ηλένιας, ήταν παρμένο από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας «BREK» και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου «VOGUE». Αυτήν την συμπαθητική κατά τα άλλα μορφη προσπάθησαν να πλασάρουν κάποιοι επιτήδειοι σαν νεκρή του Πολυτεχνείου βαπτίζοντας την "ΗΛΕΝΙΑ"... 

Μετά τη διαπίστωση της απάτης, πανικόβλητοι οι διοργανωτές του πανηγυριού έσπευσαν να παραπέμψουν σε δίκη τον Ηλιόπουλο, που από το όνομα του φαίνεται «γέννησε» την Ηλένια, ο οποίος καταδικάστηκε άρον- άρον στις 18.02.75 σε φυλάκιση οκτώ μηνών. 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 65 ΕΤΩΝ... ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. 



Τελικά ποιος πρόδωσε τον Αλέκο Παναγούλη; 
ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 
17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973. 


Ο Μύθος του πολυτεχνείου.Εδώ και 42 χρόνια ,κάθε νέο έτος γιορτάζουμε στα σχολεία έναν μύθο των δήθεν ηρώων του πολυτεχνείου. Λέμε έναν μύθο διότι υπάρχουν πλέον αδιάσειστα στοιχεία που το αποδεικνύουν περίτρανα Πιο κάτω στο βίντεο που θα ακολουθήσει, θα δείτε όλα εκείνα που θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας, και να ενημερώσετε τα παιδιά σας για την προπαγάνδα που τα κάνουν στο σχολείο οι δάσκαλοι και οι αριστεροί καθηγητές φουσκώνοντας τα μυαλά τους για δήθεν επαναστάσεις…Θα δείτε επίσης πως η γενιά του πολυτεχνείου κατέστρεψε την Ελλάδα φέρνοντας σε αυτό το χάλι την πατρίδα μας, και αυτούς τους ίδιους να έχουν το θράσος μέχρι και σήμερα να κινούν τα νήματα αντί να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Επίσης ότι στις 17 Νοεμβρίου δεν ήταν η χούντα αλλά ο Σπύρος Μαρκεζίνης, υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο οποίος θα οδηγούσε την χώρα σε εκλογές τον Φεβρουάριο… 

Με την ¨επανάσταση¨ των φοιτητών αυτό που κατάφεραν ήταν να επαναφέρουν την χούντα στην Ελλάδα και στην εξουσία το πρακτορακι των Αμερικανών Ιωαννίδη όπου και έπεσε η χούντα τον Ιούλιο του 74 στον πρώτο ΑΤΤΙΛΑ με την εισβολή των Τούρκων όπου χάσαμε το 8%.και στον δεύτερο Αττίλα το υπόλοιπο 30% με κυβέρνηση Καραμανλή Και ένα πολύ μεγάλο ψέμα φυσικά οι νεκροί του πολυτεχνείου όπου μέσα στο πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανένας φοιτητής…θα διαπιστώσατε μάλιστα και εσείς ,οτι εδώ και 42 χρόνια η Αριστερά ψάχνει να ¨δημιουργήσει¨ θύματα για να τα ηρωοποιήσει.

Η Νεολαία του Πολυτεχνείου ήταν προδομένη εκ των έσω.Άλλα επεδίωκαν οι αγνοί νέοι Έλληνες πατριώτες, και άλλα μας βρήκαν

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ & αφελών HΡΩΩΝ τύπου Πασόκων Δαμανάκησων, Λαλιώτηδων, και άλλων Σιωνιστικών δυνάμεων, οι οποίοι χάρη σε αυτό επλούτισαν, και κατάστρεψαν την Ελλάδα. 

Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον. 

Μαύρη απελπισία και απογοήτευση παντού, για το μέλλον της Ελλάδος, και των νέων Ελλήνων. 

Περνάμε μια δεύτερη κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας, και Σιωνιστικής Ε.Ε. των Χαζάρων δανειστών τραπεζιτών παγκόσμιων δικτατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες είναι πια η νεολαία της Ελλάδος, με ότι αυτό συνεπάγεται………... 

Αλίμονό σας Έλληνες, αν την ένδοξη ιστορία σας, μπορείτε να την συνεχίζετε μόνο με ψέματα!!!
 
Ατελείωτη η Ελληνική τραγωδία υπό τη διακυβέρνηση της Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 


Το Πολυτεχνείο υπήρξε το εφαλτήριο για την κατάληψη της εξουσίας από την Αριστερά. Η αριστερά υπήρξε η άτυπη ιδεολογική κυβέρνηση της χώρας για σαράντα έτη. Ο χώρος της Αριστεράς παρήγε την κουλτούρα και τα ιδεολογήματα που κατέστρεψαν το ήθος του Έλληνα και διέστρεψαν τις αξίες του λαού μας. 

Όσο για την δημοκρατία που ανέλαβε να εκπληρώσει το σύνθημα ''ψωμί παιδεία ελευθερία ''... Το ψωμί το έκανε σπάνιο αγαθό και σε λίγο θα μοιράζουν και κουπόνια στους Έλληνες την παιδεία την έκανε Άνδρο αναρχίας και τα κάποτε αξιοσέβαστα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα τα κατάντησε τελευταία στον κόσμο και την ελευθερία την ετοιμάζεται και αυτή να την παραδώσει για το καλό της ''Ευρωπαϊκής ενοποίησης''. 

Ο μύθος του Πολυτεχνείου τελειώνει μαζί με την Μεταπολίτευση. 

Οι πολιτικοί έστησαν το κράτος της παρέας, της μίζας και της αναρχίας. 

Οι πολιτικοί αποδείχτηκαν το κυλώνειο άγος του της σύγχρονης Ελλάδος 


Η ισλαμική τρομοκρατία και οι “αντιρατσιστές” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Συγκλονιστικό το γεγονός στο Παρίσι. Μαζική δολοφονία εκατοντάδων αθώων πολιτών από φανατικούς ισλαμιστές, οι οποίοι σκόρπισαν τον θάνατο. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση μόνο σε αυτούς οι οποίοι αγνοούν την ιστορία. Ο θάνατος για τον “Ιερό” Πόλεμο είναι μέσα σε αυτόν τον ίδιο τον σκληρό πυρήνα του ισλαμισμού και επιπλέον υπάρχει και ιστορική παράδοση πάνω σε αυτό. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπήρξε ολόκληρη αίρεση στον ισλαμισμό οι “Ασσασίνοι”, που είχαν έδρα τους το θρυλικό κάστρο Αλαμούτ και ηγέτη τους τον “Γέρο του Βουνού”, ο οποίος επέβαλε την πολιτική του, απειλώντας με δολοφονικά κτυπήματα, από αποφασισμένους να πεθάνουν, τους αντιπάλους του. 

Η τρομοκρατία λοιπόν, δεν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σαν μέσο πολιτικής πίεσης, αλλά και σαν μέρος ενός πολέμου, ο οποίος έχει κηρυχθεί ενάντια στην Ευρώπη.

Το χτύπημα στο Παρίσι αλλάζει δραματικά τα πάντα. Πώς θα αντιδράσουν οι Γάλλοι και πως θα χειριστούν πλέον το ζήτημα οι ΗΠΑ με δεδομένη την πολεμική εμπλοκή της Ρωσσίας στο μέτωπο της Συρίας και του ισλαμικού χαλιφάτου; Θα έχουν κοινή πολιτική ή με αφορμή τον τοπικό αυτό πόλεμο θα υπάρξει μία σύγκρουση συμφερόντων που θα αγγίζει ολόκληρο τον κόσμο;

Βεβαίως και η κρίση αυτή αγγίζει καίρια την Ελλάδα. Την Ελλάδα του “αντιρατσισμού”, των εδώ και δεκαετίες εισερχομένων λαθρομεταναστών, την Ελλάδα που είναι πολύ αμφίβολο εάν θα δεχθεί πλέον η οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης κάποιους από τις εκατοντάδες χιλιάδες, οι οποίοι έχουν έλθει παράνομα στην Πατρίδα μας, είτε τους ονομάζουν “πρόσφυγες” είτε τους αποκαλούν “παράτυπους” μετανάστες!

Με θριαμβευτικό τρόπο μας είπε το “αντιρατσιστικό” κατεστημένο ότι φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στο Λουξεμβούργο 30 άτομα!!! Μόνο που στην χώρα μας έχουν ξεπεράσει τις 700.000 μόνο αυτοί οι οποίοι ήλθαν το 2015. Αντέχει η Ελλάδα όλα αυτά τα εκατομμύρια που υπάρχουν ήδη στην χώρα μας και στις απέναντι ακτές της Μικράς Ασίας; 

Αντέχει η Ελλάδα της ανεργίας και της χρεωκοπίας εκατομμύρια αλλαδαπούς μέσα στην χώρα; Τι θα έχουν να απαντήσουν απέναντι στην σκληρή αναγκαιότητα της επιβιώσεως των Ελλήνων οι επαγγελματίες ψευτοανθρωπιστές;

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο από τους οκτώ ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν βρεθεί στο Παρίσι μέσω της Ελλάδος, όπου τους υποδέχθηκαν, τους τάισαν και τους πότισαν οι περίφημοι “αλληλέγγυοι”… 

Επίσης, ανάμεσα στους τρομοκράτες είναι και Γάλλοι και Βέλγοι πολίτες και αυτό είναι μία μεγάλη απάντηση στο ψέμα της λεγόμενης πολυπολιτισμικής κοινωνίας την οποία θέλουν να επιβάλουν και στην Πατρίδα μας την Ελλάδα, η οποία υπήρξε και πρέπει να μείνει ένα εθνικό κράτος. Είναι όμως ταυτόχρονα με τρόπο τραγικό και μία απάντηση στην παγκοσμιοποίηση των εμπόρων των εθνών, που θέλουν να κάνουν ολόκληρη την ανθρωπότητα έναν άχρωμο πολτό χωρίς έθνη, χωρίς πατρίδες.

Από την άλλη πλευρά, η Ευρώπη βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή και ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν οι τρελλοί του Αλλάχ οι οποίοι σκόρπισαν τον θάνατο μέσα στην ίδια την καρδιά της Ευρώπης με κεράκια…

Όμως, η μεγάλη αγωνία των “αντιρατσιστών”, αυτών των μοιραίων αχυρανθρώπων των αφεντικών του χρήματος, δεν είναι ο τρόμος που απλώνεται, ούτε οι κοινωνίες που διαλύονται, είναι η άνοδος των Εθνικιστών! Με νωπό ακόμη το αίμα των αθώων στο Παρίσι τόσο στην Πατρίδα μας, όσο και στην Ευρώπη, βγήκαν οι μαριονέτες που παριστάνουν τους ηγέτες να δηλώσουν ευθέως ότι δεν πρέπει να ενισχυθούν οι “ακραίες” απόψεις! Αυτός είναι ο μεγάλος τους φόβος και όχι η απειλή από την Ανατολή ενάντια στην Ευρώπη.

Όμως, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν, όντας δούλοι του χρήματος και χωρίς καμμία πίστη, είναι ότι αυτοί οι τρελλοί του Αλλάχ που πέθαναν για μία πίστη, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνον με πίστη! Μόνο εάν η Ευρώπη αντισταθεί και αντιληφθεί ότι μια θανάσιμη απειλή υπάρχει εναντίον της, μόνο τότε είναι δυνατόν να επιβιώσει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή



Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει για την απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης: Προφητική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Μπορεί κάποιοι να αιφνιδιάστηκαν με το μακελειό στο Παρίσι ή να "έπεσαν από τα σύννεφα" από την αποκάλυψη ότι τουλάχιστον δύο από τους αιμοσταγείς δράστες είχε περάσει από την Λέρο, αυτό όμως δεν εξέπληξε καθόλου εμάς.

Η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες και πιο εντατικά τον τελευταίο καιρό με συνεχείς ενημερωτικές δράσεις, συνεντεύξεις Τύπου, παρεμβάσεις και ομιλίες στην Βουλή είχε προειδοποιήσει για την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου πριν μία εβδομάδα στην εκδήλωση της Τ.Ο. Αθηνών, όπου η αναφορά του για τους κινδύνους της αθρόας λαθρομετανάστευσης και της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.


Επόμενος στόχος η Πατρίδα μας! Οι “πέντε σοφοί” του γερμανικού καπιταλισμού.Ο ατελέσφορος πόλεμος του συστήματος και η ηθική νίκη του Κινήματος

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

parisi_8
Ισλαμικό χτύπημα λοιπόν σε τέσσερα σημεία του Παρισιού με παρουσία πλήθους κόσμου. Εκατόμβη νεκρών. Όπλα, χειροβομβίδες, επιθέσεις αυτοκτονίας. Έχουμε μπροστά μας την μεγάλη επίθεση του Νεοταξικού Θηρίου με τα αιματοβαμμένα χέρια που το ίδιο εξέθρεψε ενάντια στον Χριστιανισμό, στον Άνθρωπο, στον Πολιτισμό, στην Εθνική Ελευθερία. Και η λύση είναι η επιστροφή σε αυτές ακριβώς τις Αξίες που βάλλονται.  Η επιβολή του Έθνους επί της Παγκοσμιοποίησης. Η υπερνίκηση της Πίστης επί της αντίχριστης βαρβαρότητας. Ο εξοβελισμός προδοτών και λαθροεποικιστών. Η μονοκρατορία του Εθνικού Φρονήματος στην ηγεσία των ελεύθερων λαών. Η κινητικότητα επί του μόνου άξονος που διασφαλίζει την ασφάλεια και στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

Σπυρίδων Καραχάλιος

Επόμενος στόχος η Πατρίδα μας!


Μακελειό στη Γαλλία, Τρόμος στην Ελλάδα: Μείζων κίνδυνος οι τζιχαντιστές - Επόμενος στόχος η Πατρίδα μας!
«Αυτή η επίθεση είναι η αρχή της καταιγίδας και αποτελεί προειδοποίηση γι αυτούς που θέλουν να διδαχθούν», αναφέρει το μανιφέστο του Ισλαμικού Κράτους για την επίθεση στο Παρίσι, καταδεικνύοντας με τον πλέον δραματικό τρόπο ότι ο κίνδυνος αντίστοιχων επιθέσεων στην Ελλάδα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα φοβικό σενάριο.
Κι ενώ η Γαλλία που θρηνεί εκατοντάδες νεκρούς, ο αριθμός των οποίων ενδέχεται να αυξηθεί, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της ισλαμικής σφαγής, στην Ελλάδα οι υπηρεσίες ασφαλείας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα διακρίνοντας να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο η μέρα κατά την οποία οι τζιχαντιστές θα κρίνουν σκόπιμο ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην ελληνική επικράτεια.
Ήδη από μακρού χρόνου, αναφορές της ΕΥΠ και της αστυνομίας καθιστούν σαφές πως μεταξύ των «προσφύγων» που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην Πατρίδα μας μέσω των νησιών του Αιγαίου, βρίσκονται εκατοντάδες τζιχαντιστές ή άτομα τα οποία είναι θετικά διακείμενα προς την ρητορική του ισλαμικού μίσους.
Παρά τις έντονες ανησυχίες των αρχών ασφαλείας όμως, οι ελληνικές κυβερνήσεις, τόσο η νυν όσο και η πρώην, επιμένουν να ασκούν μια πολιτική πέρα από κάθε όριο λογικής, η οποία φτάνει μέχρι του σημείου συνειδητής και στοχευμένης καλλιέργειας ενοχικών συνδρόμων στους Έλληνες για την αρνητική τους στάση στο μείζον ζήτημα της λαθροεισβολής. Αντί καταπολέμησης του φαινομένου οι ελληνικές κυβερνήσεις καλούν περισσότερους λαθρομετανάστες τους οποίους βαφτίζουν αδιακρίτως ως «πρόσφυγες», τους παρέχουν αδιανόητα προνόμια ώστε να παραμείνουν στην Ελλάδα, τους παραχωρούν την ελληνική ιθαγένεια και εσχάτως κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ανεγερθεί και ισλαμικό τέμενος στο κέντρο της Αθήνας!
Με απλά λόγια, η Ελλάδα αντιγράφει με φανατική προσήλωση τα μοιραία και εγκληματικά λάθη των γαλλικών κυβερνήσεων, λάθη τα οποία οδήγησαν σε σφαγές όπως αυτή που έλαβε χώρα χθες βράδυ στη γαλλική πρωτεύουσα.
Καθίσταται σαφές ότι η μπάλα δεν βρίσκεται πια στα πόδια της κυβέρνησης Τσίπρα, των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, των αντιρατσιστικών οργανώσεων και των νταβατζήδων της ενημέρωσης. Το πάνω χέρι και το αβαντάζ του αιφνιδιασμού βρίσκεται στους τζιχαντιστές, οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να αιματοκυλίσουν την πρωτεύουσα της Ελλάδος ή οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας εκείνοι επιλέξουν. Είναι όμως σήμερα και μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι καταφανές και στον πλέον επιφυλακτικό, ότι το τερατούργημα του πολυφυλετισμού και της ψευδεπίγραφης «σύγκλισης των πολιτισμών» είναι ένα παραμύθι από το οποίο συγκεκριμένοι κύκλοι πλουτίζουν, αλλά ζημιώνονται οι Λαοί της Ευρώπης οι οποίοι μετρούν τους νεκρούς ενός ακήρυχτου θρησκευτικού πολέμου.
Η αντίσταση στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος και συνάμα της Ευρώπης ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της πολιτικής ρητορικής και αφορά πια έναν αγώνα επιβίωσης ενάντια στον ισλαμικό σκοταδισμό, τον τρόμο και τον θάνατο.
Γι' αυτό το λόγο, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία του Αγώνα ενάντια στην ισλαμοποίηση, διαφυλάσσοντας το Λαό μας, την ελληνική μας κουλτούρα και την εθνική μας κληρονομιά. Οι καλοπληρωμένες αναλύσεις υπέρ του πολυφυλετισμού και της μετανάστευσης διαψεύδονται δραματικά. Με τη Χρυσή Αυγή υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη!
Ευάγγελος Καρακώστας

Τι σχέση έχουν οι “πέντε σοφοί” του γερμανικού καπιταλισμού και οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ;


Τι σχέση έχουν οι “πέντε σοφοί” του γερμανικού καπιταλισμού και οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ;
Την… αγωνία τους για την ενσωμάτωση των προσφύγων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, δεν την εκφράζουν μόνο οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ και τα ρετάλια της ΑΝΤΑΡCIA (ένα- δύο- τρία, ότι πει η πρεσβεία!), αλλά και οι… Σοφοί. Όχι οι «Σοφοί της Σιών», αλλά οι Γερμανοί «Πέντε Σοφοί» του γερμανικού καπιταλισμού.
Οι οποίοι, προτείνουν στην ετήσια έκθεσή τους την αναστολή της ισχύος του κατώτατου μισθού, όταν πρόκειται για την απασχόληση των λεγομένων «προσφύγων», προκειμένου «οι νέοι μετανάστες να καταστούν ελκυστικότεροι για τους εργοδότες και, μέσω της αγορά εργασίας, να ενσωματωθούν γρηγορότερα στην γερμανική κοινωνία»!
Επιπλέον, οι «Πέντε Σοφοί» υποστηρίζουν ότι «η γερμανική οικονομία είναι αρκετά ισχυρή προκειμένου να αναλάβει το βάρος της προσφυγικής κρίσης» και καλούν την κομμουνίστρια φράου Μέρκελ «να αναδείξει σε πρώτη προτεραιότητα την απόσυρση των εμποδίων, προκειμένου να βοηθήσει τους πρόσφυγες να ενσωματωθούν καλύτερα στην γερμανική κοινωνία».
Το τι είναι αυτό που ενώνει τους «Σοφούς» του γερμανικού καπιταλισμού με το «αλληλέγγυο» λεχριταριό της αριστεράς (και της… προόδου!), που τάχαμου μου κόπτεται για την… εργατική τάξη, το αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!
Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Ο ατελέσφορος 
πόλεμος του συστήματος 
και η ηθική νίκη του Κινήματος
Ο ατελέσφορος πόλεμος του συστήματος και η ηθική νίκη του Κινήματος

To τελευταίο διάστημα τα δελτία ειδήσεων αφιερώνουν εκ νέου και από ένα δεκάλεπτο για τη Χρυσή Αυγή. Τα «έγκριτα» αυτά ρεπορτάζ, μην έχοντας κάτι νέο να «αποκαλύψουν», απευθύνονται απ’ ευθείας στο πεδίο του συναισθήματος, με σκοπό τη διέγερσή του με τον αριστοτεχνικό, oμολογουμένως, προπαγανδιστικό τρόπο παρουσίασης των γεγονότων.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό φαινόμενο που «πουλάει», καθώς η ο λαός αδιαφορεί πλέον για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ενώ ταυτοχρόνως εφελκύεται από τον τίμιο Αγώνα των Χρυσαυγιτών ακόμη και μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Η συνήθης τακτική της συκοφάντησης δε, συνιστά το πλέον κατάλληλο μέσο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα τεκταινόμενα και τα μέτρα τα οποία απομυζούν κυριολεκτικώς τους Έλληνες πολίτες. Καθώς ξεθωριάζει η στρεβλή εικόνα που είχαν προσδώσει τα εντεταλμένα μέσα μαζικής αποχαύνωσης στη Χρυσή Αυγή, είναι ευεξήγητο πως χρειάζεται ένας καθημερινός αδιάκοπος βομβαρδισμός στο πεδίο του συναισθήματος. Και πως θα γίνει αυτός ο συναισθηματικός βομβαρδισμός καθώς έχουν παρέλθει οι κωμικές και ανυπόστατες κατηγορίες περί «όπλων σε μοναστήρια» και «σκοτεινούς χρηματοδότες»; Μα φυσικά με την καθημερινή λυσσαλέα προσπάθεια παραποιήσεως της αλήθειας θίγοντας ζητήματα άνευ πολιτικής σημασίας, με στόχο την ενίσχυση μιας κατασκευασμένης «ευαισθησίας» και μιας κίβδηλης αλληλεγγύης.
Κάθε άσημο γεγονός, λοιπόν, που συντελείται στη δημόσια ζωή του τόπου, τα αδηφάγα μέσα μαζικής παρερμηνείας καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες να το συνδέσουν με την πολιτική δράση του Κινήματος. Αυτή η  ανεπιτυχής, αλλά μανιώδης, προσπάθεια του συστήματος να αποκομίσει πολιτικό όφελος εις βάρος της Χρυσής Αυγής οδηγεί στην πλήρη διαλεύκανση του  βρώμικου πολιτικού τοπίου, καθώς και ο πλέον δύσπιστος κατανοεί πλήρως τα πραγματικά αίτια του ολοκληρωτικού πολέμου που υφιστάμεθα. Άλλη μια φορά, η εκστρατεία της παραπληροφόρησης και της λασπολογίας πέφτει στο κενό. Η δύναμη της εικόνας και των εντυπώσεων, ο επικοινωνιακός πόλεμος με λίγα λόγια, «βρίσκει το δάσκαλό του» από την ιδεολογική Συνέπεια, το άκαμπτο Σθένος και την Προσήλωση των Χρυσαυγιτών στα Ιδανικά του Αγώνα.
Μπορεί για την κοινή λογική να είναι αυτονόητο, για τους εμπαθείς και ανήθικους όμως όχι, τονίζουμε ότι η καταδίκαση της βίας, υπό τη μορφή της πολιτικής επιβολής, συνιστά θέση αδιαπραγμάτευτη και κάθε άλλη αναφορά είναι περιττή. Η βία, την οποία προσδίδουν ανερυθριάστως τα καθεστωτικά μέσα στο Κίνημά μας, σε καμιά περίπτωση δεν εκπορεύεται από αυτό, καθώς η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος δέκτης της βίας του συστήματος, αποτελώντας την μοναδική πολιτική δύναμη η οποία πολεμά το διαπλεκόμενο αυτό πολιτικό σύστημα. Η συντριπτική πλειοψηφεία του Ελληνικού λαού, πλέον, απορρίπτει αναμφιβόλως τα όσα χοντροκομμένα  και αήθη ψεύδη εκτοξεύονται από τους εργολάβους της συστηματικής παραπληροφορήσεως.
Να ενημερώσουμε τους χειραγωγούς της σκέψης των δελτίων ειδήσεων ότι η επαίσχυντη μαζική παραπληροφόρηση έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Πλέον η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως εκείνη ομάδα η οποία Αντιστέκεται, απαρεγκλίτως, με κάθε πολιτικό κόστος στην εκποίηση της Πατρίδας και αυτό δεν αλλάζει.
Η όποια προσπάθεια συντελείται με σκοπό την δημιουργία συγχύσεως, πέφτει στο κενό. Καλά θα κάνουν λοιπόν τα κανάλια της διαπλοκής να παύσουν να προσπαθούν να εκμεταλλεύονται την θολή πολιτική επικαιρότητα εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο λαός έχει κατανοήσει πλήρως για ποιον λόγο είχαν εξυφάνει την επονείδιστη αυτή σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, της οποίας, βεβαίως, η σημασία ολοένα και φθίνει και η ανυπόστατη ποινική της διάσταση έχει καταρριφθεί παντελώς.
Γεώργιος Σύρος, 
Τ.Ο Μαγνησίας