ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗΝ «11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ» ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ… ΒΓΑΙΝΕΙ!

lathrometanasteush

Παρ’ ότι οι πανικόβλητοι «ηγέτες» του κόσμου (στην πραγματικότητα αχυράνθρωποι των παγκόσμιων τοκογλύφων, π.χ. Σόρος κ.λπ.), ζητούν να μην μπερδεύει ο κόσμος τους τζιχαντιστές με όσους απρόσκλητους επισκέπτες της Ευρώπης δηλώνουν «πρόσφυγες» -ενώ και οι δύο τζιχαντιστές της Λέρου δήλωσαν «πρόσφυγες»- η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην μετά την «11η Σεπτεμβρίου» της Γαλλίας.


Έτσι, υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ευρώπη, ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας δηλώνει πως η φράου Μέρκελ έκανε λάθος και πρέπει να το διορθώσει («υιοθετώντας» το πολύ 200-300.000), η νέα κυβέρνηση της Πολωνίας ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να δεχθεί κανέναν «πρόσφυγα», ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας είπε πως τώρα έχει έναν επιπλέον λόγο να αρνηθεί την «φιλοξενία προσφύγων» στην χώρα του και το Συμβούλιο Ασφαλείας των Σκοπίων αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή συρμάτινου φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα, Επειδή δε, το γοργόν και χάριν έχει, ανέθεσε στον στρατό της χώρας να αρχίσει αμέσως όλες τις προετοιμασίες για τον καθαρισμό και την προετοιμασία του εδάφους στα σύνορα για την κατασκευή του φράχτη.

Όπως καταλαβαίνετε, εφόσον αποφασιστεί ο περιορισμός των «προσφυγικών» ροών στην Ευρώπη, όποιος απρόσκλητος μπαίνει στην Ελλάδα πολύ δύσκολα θα… βγαίνει. 

Επιπροσθέτως, και όσοι θα «περισσέψουν» από το μάξιμουμ που θα καθοριστεί, θα επιστρέψουν –σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ) στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν το πόδι τους. 

Δηλαδή, στην πάντα… φιλόξενη μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν, των… ανοιχτών συνόρων! Δεν είναι… θαύμα;

Αντίοχος


Οι υποκριτές του πολιτικού συστήματος δήθεν περικόπτουν τους μισθούς τους


Οι υποκριτές του πολιτικού συστήματος δήθεν περικόπτουν τους μισθούς τους



Την ώρα που οι Έλληνες ετοιμάζονται να εισέλθουν στο έκτο έτος σκληρών μνημονιακών μέτρων φοροεισπρακτικού χαρακτήρα, οι βουλευτές των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου συμφώνησαν με πολιτικάντικη υποκρισία σε ανεπαίσθητη μείωση της βουλευτικής τους αποζημίωσης, εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους ότι η βουλευτική αποζημίωση δεν αρκεί για να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα!

Έγινε μάλιστα λόγος για την ενθάρρυνση του «αντικοινοβουλευτικού» κλίματος στην κοινωνία και για λαϊκισμό ο οποίος πλήττει την εικόνα των σκληρά εργαζομένων βουλευτών!

Γιατί όμως συντάχθηκαν με την εισηγητική έκθεση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, η οποία πράγματι, προβλέπει μικρές έως ανεπαίσθητες μειώσεις; Διότι όπως εξήγησαν συμφωνώντας οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου, πρέπει να δοθεί η εντύπωση στον Ελληνικό Λαό πως οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής διάγουν μια πολύ σκληρή καθημερινότητα!

Προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης μάλιστα, οι εργολάβοι της ενημέρωσης έσπευσαν να παρουσιάσουν την είδηση «μαχαιριού» 10% στη βουλευτική αποζημίωση, καθώς και μειώσεις στο κονδύλι για τα έξοδα κίνησης των βουλευτών αλλά και για τη μίσθωση των βουλευτικών ΙΧ: πλέον θα μισθώνονται πετρελαιοκίνητα οχήματα.

Η Χρυσή Αυγή τάσσεται σταθερά υπέρ της κατάργησης των βουλευτικών προνομίων, υλικών και άλλων. Επιπρόσθετα και έχοντας συμμετάσχει σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς ούτε μισό ευρώ κρατικής χρηματοδότησης (η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή), το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποδεικνύει στην πράξη πως οι αιτιάσεις βουλευτών και κομμάτων είναι αστείες και αβάσιμες.

Αφού λοιπόν η Χρυσή Αυγή μπορεί, τότε γιατί δεν μπορούν τα υπόλοιπα κόμματα τα οποία σημειωτέον, δεν έχουν ποτέ υποστεί τον έλεγχο των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών;