ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

American Thinker: Διώξτε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ – «Μαχαιρώνει τη Δύση στην πλάτη»


Με τους καιρούς να αλλάζουν και διαφορετικές τις απειλές που η διεθνής κοινότητα τώρα αντιμετωπίζει, η Τουρκία πρέπει να εκδιωχθεί από το ΝΑΤΟ, γράφει το αμερικανικό American Thinker.

Η ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ το 1952 είχε ξεκάθαρα στρατιωτικό σκοπό – η ένταξη της χώρας υποτίθεται ότι θα βοηθούσε τις δυτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τη σοβιετική εξάπλωση στην περιοχή.

Από μια δυτική ματιά ίσως και να ήταν η σωστή απόφαση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ωστόσο, στην παρούσα εποχή το ΝΑΤΟ δεν χρειάζεται την Τουρκία και είναι ώρα να ξεφορτωθεί την Άγκυρα, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει δεσμούς με ισλαμιστές εξτρεμιστές στη Μέση Ανατολή, γράφει το American Thinker.

Παλιοί αντίπαλοι πρέπει να επανα-εκτιμηθούν, όπως πρέπει να γίνει και με παλιούς «συμμάχους» – οι οποίοι πιθανώς δεν υπήρξαν και ποτέ σύμμαχοι… Η ώρα έφτασε: 

Η Τουρκία πρέπει να εκδιωχθεί από το ΝΑΤΟ, επαναλαμβάνει το American Thinker και εξηγεί:

Η Τουρκία ήταν πάντα «το προβληματικό παιδί μέσα στο ΝΑΤΟ». Οι τουρκικές κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν την ιδιότητα της χώρας ως μέλος του ΝΑΤΟ ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να πετύχουν τους δικούς τους πολιτικούς στόχους, οι οποίοι δεν ταυτίζονταν με τα ενδιαφέροντα του ΝΑΤΟ.

Το 1974 η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο, προκαλώντας ρήγμα στο ΝΑΤΟ, που είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποσύρει τις ένοπλες δυνάμεις της από τη συμμαχία μέχρι το 1980.

Το 2012, ύστερα από επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Συρίας, η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας κατέρριψε ένα τουρκικό αεροπλάνο προκαλώντας στο ΝΑΤΟ ανεπιθύμητους πονοκεφάλους.

Το American Thinker επισημαίνει ότι η Τουρκία είχε πάντα δεσμούς με τους ισλαμιστές. Υπό την προστασία της ιδιότητάς της ως μέλος του ΝΑΤΟ, η Τουρκία κατάφερε να αυξήσει την επιρροή της στην περιοχή σε σημείο να υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και να πράττει παράνομες αγοραπωλησίες πετρελαίου με την τρομοκρατική οργάνωση.

Μετά την άνοδο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ πρέπει να νικήσουν το Ισλαμικό Κράτος.

Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αντέξει μια χώρα «που υποκρίνεται τη φίλη ενώ μαχαιρώνει [τη Δύση] στην πλάτη» και για αυτό η Τουρκία πρέπει να πεταχτεί εκτός από τη δυτική συμμαχία, εξηγεί το American Thinker.

Αντί αυτής, τι ΝΑΤΟ πρέπει να βρει κοινό έδαφος με τη Ρωσία, από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές στην παρούσα φάση εμπλέκονται στον πόλεμο ενάντια στον ισλαμιστικό εξτρεμισμό, καταλήγει το American Thinker.

http://tinyurl.com/h7v29y2


ΓΙΑΤΙ ΡΩΣΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ;


genoktonia_armenion_556635505

Πρόταση νόμου για την ποινικοποίηση άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων κατέθεσε στη ρωσική Δούμα ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου κόμματος «Δίκαιη Ρωσία», Σεργκέι Μιρόνοφ, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: 

«Υποβάλαμε πρόταση νόμου λογοδοσίας για την άρνηση αναγνώρισης του γεγονότος της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915».

Προφανώς, η πρόταση αυτή είναι μια ακόμα ρωσσική απάντηση στην κατάρριψη του ρωσσικού αεροσκάφους από τους Τουρκαλάδες.

Κι αν σας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι οι Ρώσσοι βουλευτές που έκαναν την πρόταση δεν συμπεριέλαβαν και τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Μικρασιατών και αναρωτιέστε γιατί το έκαναν, μην απορείτε καθόλου! 

Όταν οι ίδιες οι ελληνικές κυβερνήσεις αμφισβητούν δια στελεχών τους –οι Σαμαροβενιζέλοι δια της Ρεπούση και οι Τσιπροκαμμένοι δια του Φίλη- τις γενοκτονίες των Ελλήνων, πως περιμένουμε από τους Ρώσσους να ζητήσουν την ποινικοποίηση της αρνήσεώς τους;

Αντίοχος


Η γεωστρατηγική των ΗΠΑ περιέχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω λαθρομετανάστευσης

Η γεωστρατηγική των ΗΠΑ περιέχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω λαθρομετανάστευσης



Η λαθρομετανάστευση είναι μέρος της γεωστρατηγικής των ΗΠΑ για να αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη. Η λαθρομετανάστευση είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και «παράπλευρων συνεπειών» των μηχανορραφιών σιωνιστών τραπεζιτών, πετρελαϊκών εταιριών και του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος της Ουάσιγκτον για την Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Η λαθρομετανάστευση είναι αποτέλεσμα της γεωπολιτικής των ΗΠΑ που έχει στόχο την κυριαρχία στην Ευρασία. Η Σαουδική Αραβία και άλλες σουνιτικές μοναρχίες του Αραβικού Κόλπου εκμεταλλεύονται αυτές τις παράπλευρες συνέπειες και σχεδιασμούς των ΗΠΑ χρηματοδοτώντας την λαθροεποίκιση της Ευρώπης και μέσω αυτής την εξάπλωση του Ισλάμ στην χριστιανική ήπειρο.

Για όποιον αμφισβητεί τα σχέδια των ΗΠΑ για την Ευρώπη και τα απορρίπτει ως θεωρία συνωμοσιολογίας παραθέτουμε απόσπασμα από το βιβλίο του ιουδαίου συγγραφέα Γιάσα Μούνκ (περιοδικό Spiegel, τεύχος 40/2015): 

«Στην Ευρώπη πραγματοποιείται ένα πείραμα το οποίο είναι μοναδικό στην ιστορία της μετανάστευσης. Χώρες οι οποίες εκ καταβολής τους ορίζονται ως μονοεθνικές, μονοπολιτισμικές και μονοθρησκευτικές υποχρεώνονται να απαρνηθούν την ταυτότητα τους. Δεν γνωρίζουμε αν το πείραμα θα λειτουργήσει, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να λειτουργήσει».

Δεν πρόκειται λοιπόν για μια συνωμοσιολογική θεωρία, αλλά για ένα σχέδιο των Αμερικανοσιωνιστών το οποίο ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή, με θετικά ως τώρα αποτελέσματα για αυτούς που το εμπνεύστηκαν.

Η γεωστρατηγική των Αμερικανοσιωνιστών ήταν εξ αρχής συμβατή με τα οράματα των ιδρυτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Coudenhove-Kalergi) που επιθυμούσαν μια Ευρώπη κατοικούμενη από μια φυλή ανοιχτού καφέ χρώματος, αποτέλεσμα το οποίο θα επέλθει μέσω της ακατάσχετης λαθρομετανάστευσης. 

Επακόλουθο της λαθρομετανάστευσης θα είναι τα ευρωπαϊκά έθνη-κράτη, ή ότι τέλος πάντων θα απομείνει από αυτά, να μην δύνανται να αγωνιστούν εναντίον των παγκόσμιων ηγεμονικών βλέψεων της σιωνιστικής Ουάσιγκτον, το αποτέλεσμα θα είναι μια ήπειρος εύκολα διαχειρίσιμη και δουλική.

Εάν κάποιοι νομίζουν ότι και τα ανωτέρω αποτελούν στοχασμούς συνωμοσιολογίας κάποιων «κακών» Εθνικιστών παραθέτουμε δήλωση του αμερικανού ιστορικού Eric Zuesse: 

«Η κυβέρνηση Ομπάμα στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω της λαθρομετανάστευσης». 

Παραθέτουμε επίσης την δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Paul Craig Roberts: «Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ φέρουν την ευθύνη της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη».

Η γεωστρατηγική λοιπόν των ΗΠΑ, η γεωστρατηγική των Αμερικανοσιωνιστών περιέχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης των Εθνών μέσω της λαθρομετανάστευσης. 

Ο μόνος τρόπος, η μόνη λύση για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, πλην βέβαια της φραγής των συνόρων και απέλαση όλων αυτών των δήθεν κατατρεγμένων, είναι ο αγώνας εναντίον της αμερικανοσιωνιστικής πολιτικής των ΗΠΑ και εναντίον αυτών που υποστηρίζουν αυτή την ψυχασθενή πολιτική.

Γ. Λιναρδής


Ο ΜΠΙΛΑΛ, (ΥΙΟΣ), ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ Των ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ .Το ISIS κάνει business με το βαθύ κράτος της Τουρκίας



ΤΑ κατεχόμενα Από εδάφη πολυακουσμένα ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Ιράκ, δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, Το Όνομα ΤΟΥ οποίου ΕΧΕΙ αναφερθεί ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ Οικονομικά σκάνδαλα Από ΤΟΝ τουρκικό τύπο. 

Από κατεχόμενα ΤΑ εδάφη πολυακουσμένα ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Ιράκ, δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, Το Όνομα ΤΟΥ οποίου ΕΧΕΙ αναφερθεί ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ Οικονομικά σκάνδαλα Από ΤΟΝ τουρκικό τύπο. 

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του ίδιου του τουρκικού τύπου, ο Μπιλάλ Ερντογάν άρχισε την καριέρα του σαν εφοπλιστής εδώ και λίγα χρόνια ενώ ήδη το 2014 είχε υπό την κατοχή του δυο μεγάλα τάνκερ, Αξίας 36 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Με τα τάνκερ αυτά, όπως αναφέρεται, λαθρεμπόριο κανει Το Πετρέλαιο Τηλέφωνο Τηλέφωνο Τηλέφωνο Από Το Ιράκ ΚΑΙ Βορείο Από τις Περιοχές Των Τζιχαντιστών ΜΕ τεράστια κέρδη που μοιράζετε ΜΕ πολυακουσμένα συνεταίρουςΤΟΥ. 


Το τελευταίο του τάνκερ παραδόθηκε στον Μπιλάλ Ερντογάν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015, Ναυπηγεία Από ΤΑ Της Τούζλας ΣΤΗΝ ασιατική Ακτή Της Κωνσταντινούπολης ΚΑΙ ΣΤΗΝ ανήκει Εταιρεία, «Λάδι Μεταφορές Ναυτιλία», ΜΕ Έδρα ΤΗΝ Μάλτα, η οποία είναι εταιρεία μαϊμού του Μπιλάλ Ερντογάν. 

Ένα άλλο τάνκερ με την ονομασία «TÜRKTER 81», εισήρθε στα νερά στις 5 Αυγούστου και έκτοτε εκτελεί δρομολόγια λαθρεμπορίου καυσίμων. 

Αλλά το πιο γνωστό τάνκερ ιδιοκτησίας Μπιλάλ Ερντογάν είναι το «ARMADA», Το οποίο ΕΧΕΙ προκαλέσει σκανδαλωδώς ΤΗΝ Τουρκική Επικαιρότητα ΜΕ ΤΗΝ Μεγάλη ΤΟΥ Προβολή Σαν ιδιοκτησίας ΤΟΥ «μεγάλου εφοπλιστή» γιου του Τούρκου πρόεδρου. 

ΟΛΑ δείχνουν Αυτά Ποιός πραγματικά στηρίζει ΚΑΙ ΜΕ συνεργάζεται πολυακουσμένα δολοφόνους Τζιχαντιστές, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ υποκρισία που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ αγνοεί. 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος






















Νέα αντίποινα από την Μόσχα. 
Νεκρός ο επικεφαλής των Τουρκμένων 
ο οποίος «επέβλεψε» 
την δολοφονία του Ρώσου πιλότου