ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Έτσι κάνουν λαθρεμπόριο οι Τζιχαντιστές με τους Τούρκους και τους Έλληνες εφοπλιστές


Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έφερε στο φως ντοκουμέντα σχετικά με τη διαδρομή που ακολουθεί το πετρέλαιο με σημείο εκκίνησης τη Συρία και μέχρι την Τουρκία, όπως και τις “εμπορικές συναλλαγές που κάνει η οικογένεια Ερντογάν με τον ISIS. Το ρωσικό ΥΠΕΘΑ, αφού ήρθαν στο φως οι αποδείξεις, προκάλεσε ανοιχτά την Άγκυρα αν θεωρεί ότι τα στοιχεία δεν είναι πραγματικά, να αφήσει τους δημοσιογράφους να κάνουν επίσκεψη στις συγκεκριμένες περιοχές.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα και στη συνέχεια κάλεσε τη Ρωσία να βρει αποδείξεις για τις κατηγορίες αυτές, ενώ τόνισε πως αν αυτές αποδειχτούν αληθινές, εκείνος θα παραιτηθεί. Φαίνεται ξεκάθαρα πια, πως η κόντρα έχει περάσει σε προσωπικό επίπεδο ανάμεσα σε Πούτιν και Ερντογάν. 

«Ξέρουμε πόσο αξίζουν τα λόγια του Ερντογάν» ανέφερε ο Ανατόλι Αντόνοφ, αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, δείχνοντας τα στοιχεία. «Δεν είναι ο σκοπός μας. Αυτό εξαρτάται από τον τουρκικό λαό» τόνισε.

Κατά τον Αντόνοφ, η Τουρκία παίζει βασικό ρόλο ως αγοραστής του πετρελαίου από το Ιράκ και τη Συρία. “Με βάση τα στοιχεία μας, η ηγεσία της Τουρκίας, ο πρόεδρος Ερντογάν και η οικογένειά του, εμπλέκονται σε αυτή την εγκληματική επιχείρηση”, επισήμανε, ενώ πρόσθεσε: «Παρουσιάζουμε στοιχεία για το πως γίνεται το λαθρεμπόριο πετρελαίου, ώστε να χρηματοδοτούνται τρομοκρατικές ομάδες». Τέλος τόνισε πως οι αποκαλύψεις των στοιχείων πρόκειται να συνεχιστούν.. 

Να σημειώσουμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξόρυξης πετρελαίου αποτελεί η πόλη Ντιερ εζ Ζορ. Η διαδρομή κάνει έναρξη στην ανατολική Συρία και φτάνει στο διυλιστήριο της Μπατμάν στην Τουρκία. Εδώ και δύο μήνες, από τότε που ξεκίνησαν οι αεροπορικές επιδρομές από πλευράς Ρωσίας στη Συρία, έχουν σημειωθεί 32 μονάδες παραγωγής του ISIS και 11 διυλιστήρια. Οι διαδρομές είναι τρεις και έχουν ως εξής: η δυτική που οδηγεί σε τουρκικά λιμάνια στη Μεσόγειο, η βόρεια, στο διυλιστήριο της Πατμα και η ανατολική, στο Καζρί.

Ο Sergey Rudskoi, αρχηγός της Γενικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών ΕΔ δήλωσε: 

"Τους τελευταίους δύο μήνες καταστρέψαμε 32 πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, και 11 διυλιστήρια. Έχουμε αναγνωρίσει τρεις εκ των κυρίων πετρελαϊκών οδών" "Από τις τρεις αυτές οδούς μεταφέρουν πετρέλαιο στην Τουρκία υπό τον έλεγχο της εγκληματικής οργάνωσης του ISIS από περιοχές στη Συρία και στο Ιράκ Στις 16 Νοεμβρίου, 260 φορτηγά καυσίμων εντοπίστηκαν κοντά στ τουρκικά σύνορα, μερικά από τα φορτηγά επιχειρούν να "μασκαρευτούν" σαν απλές νταλίκες. 

Η αναγνώριση από τους δορυφόρους έδειξε ότι μετά την διέλευση των τουρκικών συνόρων τα φορτηγά διεισδύουν βαθιά μέσα στην Τουρκία, και μετά το πετρέλαιο οδεύει για άλλες χώρες" είπε ο Rudsloy


Έτσι οι Ρώσοι στρατηγοί 
τελείωσαν τους Τούρκους

toyr
Το πρώτο στοιχείο που βρέθηκε στα χέρια των Ρώσων ήταν 3.000 τουρκικά βυτιοφόρα με πετρέλαιο από τα εδάφη των τζιχαντιστών.

Το δεύτερο στοιχείο όπς προκύπτει από φωτογραφία είναι φορτηγά που αναμένουν να γεμίσουν πετρέλαιο από τις πηγές του ISIS.

Τέλος, σε ακόμα μία φωτογραφία από ρώσικο δορυφόρο ο οποίος συνέλαβε κομβόι 
βυτιοφόρων από την Τουρκία στις πετρελαιοπηγές των τζιχαντιστών και τα οποία όπως φαίνεται μετά τον ανεφοδιασμό τους επιστρέφουν στο τουρκικό έδαφος, συγκεκριμένα στο λιμάνι.


rkoi


si
 

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ… ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!


Φαίνεται Φαίνεται πως οι τριτομνημονιακοί συριζομούρηδες περνάνε τους Έλληνες για μεγάλα κορόιδα, γι’ αυτό επιχειρούν να τους κοροϊδέψουν για πολλοστή φορά.

Θυμάστε που στην προηγούμενη πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε… συμμετοχή στην απεργία και τις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας τη γενική θυμηδία; 

Ε, λοιπόν, οι συριζαίοι πολιτικοί απατεώνες το επαναλαμβάνουν, ενόψει της αυριανής απεργίας. Ιδού τα χάλια τους:

«Τμ. Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία της 3ης Δεκέμβρη: 

«Οι αγώνες του λαού θα νικήσουν»

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/ις άνεργους/ες, τους/ις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη, στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στις αντίστοιχες κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις των εργαζομένων σε όλη τη χώρα».


Ο Επερχόμενος Ρωσοτουρκικός πόλεμος...

Η σημαντικότερη δήλωση Πούτιν που βάζει… φωτιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τη στιγμή που οι Τούρκοι και κατ’επέκταση το ΝΑΤΟ είναι έτοιμοι να κλείσουν τα Στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων επικαλούμενοι τη σύμβαση του Μοντρέ του 1936, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση κλείνοντας τον εαυτό του στη Μαύρη Θάλασσα.

Δείτε το βίντεο




Έτσι θα ονομάζεται η Τουρκία 

εάν επαληθευτούν οι προφητείες