ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτες προετοιμασίες των Ρώσων για πόλεμο!


Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για ενδεχόμενο πόλεμο φαίνεται να βρίσκονται άπαντες στο ρωσικό στρατόπεδο!

Πιο συγκεκριμένα  υπάρχει συνεχής και αυξανόμενη παρουσία των ρωσικών δυνάμεων στην αεροπορική βάση Bassel Al Assad. 

Στη βάση αυτοί έχει συγκεντρωθεί πλήθος μαχητικών αεροσκαφών τύπου Su-25, Su-24, Su-30 και Su-34 ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρχουν και άλλα τα οποία όμως δεν είναι ορατά από αέρος. 

Μάλιστα οι Ρώσοι έχουν φροντίσει να ενισχύσουν τις αμυντικές δυνατότητες τους με το οπλικό σύστημα S-400 που έχουν εγκαταστήσει στην αεροπορική βάση.

Επίσης γίνονται εργασίες και για τη βελτίωση της αεροπορικής βάσης Shayrat, η οποία ενδέχεται να αποβεί στρατηγικής σημασίας εξαιτίας των επιχειρήσεων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Χομς. 

Πολύ σημαντικές θα πρέπει να θεωρούνται επίσης και οι αμυντικές προσπάθειες που στοχεύουν στην προστασία της κρίσιμης εθνικής οδού M5 απο το Ισλαμικό Κράτος και ευνοούνται από τη θέση της αεροπορικής βάσης Shayrat.

rrrusian

vasiss
sharyart
russssian

russiannn


ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ!



Καίτοι βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές της εφαρμογής του τρίτου Μνημονίου (του αριστερού!) και οι πολιτικάντηδες της αριστερο-ελαφροδεξιάς συγκυβέρνησης μας βεβαιώνουν ότι ετούτο είναι το… τελευταίο, οι διεθνείς τοκογλύφοι ετοιμάζουν το… τέταρτο Μνημόνιο!

Έτσι, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο «MNI» και το «Euro2day», και σε ερώτηση αν θα χρειαστεί και άλλο Μνημόνιο η Ελλάδα, ουσιαστικά το προανήγγειλε, απαντώντας πως «με βάση την τρέχουσα συμφωνία, δεν υπάρχει ανάγκη για ειδικό MoU (Memorandum of Understanding – Μνημόνιο Κατανόησης) όσον αφορά στα μέτρα για το χρέος.

Αν οι ελληνικές αρχές τηρήσουν τις δεσμεύσεις και ολοκληρώσουν με επιτυχία την πρώτη αξιολόγηση, τότε οι πιστωτές είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στους όρους για το χρέος. 

Ωστόσο, σε ευρύτερη κλίμακα, καθώς το πρόγραμμα προχωράει -επειδή είναι ένα τριετές πρόγραμμα- δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς την πιθανότητα ενός συμπληρωματικού MoU κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτό έγινε και σε άλλα προγράμματα».

Και το ερώτημα που προκύπτει πλέον, είναι το εξής: ποιος πρέπει να… ετοιμάζεται να εφαρμόσει το 4οΜνημόνιο –αφού κάθε κυβέρνηση χρεώνεται ένα μόνο Μνημόνιο και μετά πέφτει; 

Δεν το γνωρίζουμε, αλλά μιας και μπήκε στο χορό η αριστερά (και η… πρόοδος!) και ομολογουμένως τα καταφέρνει… μια χαρά, καλό είναι να μην αλλάξει η… συνταγή. 

Ας ετοιμάζονται, λοιπόν, για το 4ο 
οι Κουτσούμπας και Λαφαζάνης!

Αντίοχος


ΑΛΗΘΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ… ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ;



Στην επικαιρότητα βρίσκεται η… μαντουμπάλα υπουργός της κόκκινης συγκυβέρνησης, όχι για λόγους πολιτικούς, αλλά γιατί πέρασε μια βραδιά στα μπουζούκια (για να… ξεσκάσει από τα βάσανα της ζωής) κι έριξε και μία ζεϊμπεκιά, α λα Άκης Τσοχατζόπουλος – σ’ ένα τραγούδι που θα μπορούσε κάλλιστα να αφιερωθεί στη συγκυβέρνηση, το «Γεννήθηκες για την καταστροφή…».

Με την ευκαιρία της ενασχόλησης των ΜΜΕ με το πρόσωπό της, μάθαμε και την πολιτική της προέλευση. Αναφέρει σχετικά ο (γνωστός… κουτσομπόλης) «Βηματοδότης»: «Άλλα όμως μου λένε οι πατριώτες της στην Άρτα. Η Όλγα δεν τους είχε συνηθίσει στα ζεϊμπέκικα. Ακόμη και τότε που ήταν στην ΚΝΕ...=δεν είχε σχέση με τέτοια τραγούδια».

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: υπάρχει υπουργός αυτής της...................... τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης που να μην έχει περάσει από το… φυτώριο της ΚΝΕ και του… τιμημένου κουκουέ;

Βαστάτε ονόματα και φάτσες σημερινών κνιτών και κουκουέδων. Είναι οι αυριανοί πρωθυπουργοί (όπως ο mister Tsipras), οι αυριανές «πρώτες κυρίες» (όπως η Περιστέρα του), οι αυριανοί αντιπρόεδροι της κυβέρνησης (όπως ο Δραγασάκης), οι αυριανοί υπουργοί (όπως η Γεροβασίλη – κι άλλοι πολλοί), οι αυριανοί αρχιτραπεζίτες (όπως ο Στουρνάρας), οι αυριανοί ολιγάρχες των ΜΜΕ (όπως οι Μπόμπολας, Ψυχάρης και λοιποί) και οι αυριανοί μεγαλοδημοσιογράφοι (όπως ο Τσίμας, η Τρέμη, ο Παπαχελάς και πάει λέγοντας).


Αντίοχος