ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Δηλώσεις Πούτιν σχετικά με το "Σύμφωνο Συμβίωσης" που ψήφισε η Ελλάδα (BINTEO).ΠΟΥΤΙΝ - ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!!!!!


Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μιλώντας την Τρίτη στο Ναύπλιο δήλωσε « Μήπως όλοι αυτοί δεν είναι παιδιά του Θεού; Είναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που κάνουν είναι σωστό. Η Εκκλησία έχει τις δικές της πεποιθήσεις. Όσοι πιστεύουν στην Εκκλησία αυτά τα πράγματα δεν τα αποδέχονται. Αυτό είναι μια απόκλιση από τη ζωή», κατέληξε ο ίδιος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο ανέφερε ότι μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, θα εγκριθεί ένας νόμος , "εντελώς ξένος στα ήθη μας , και εντελώς ασύμβατος με την κοινή λογική, ιδιαίτερα προκλητικός για το θεσμό της οικογένειας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας".

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των δηλώσεων των μητροπολιτών το απόγευμα της Τρίτης αρκετοί ομοφυλόφιλοι πραγματοποίησαν έξω από την καθεδρικό Ναό των Αθηνών, διαμαρτυρία με την αφίσα "Η αγάπη δεν είναι μια αμαρτία."

Ομοφυλόφιλοι με ενδυμασία των ιερέων αγκαλιαζόντουσαν και φιλιόντουσαν προκλητικά , ενώ τους επιτέθηκαν εξοργισμένοι Έλληνες πολίτες για την προκλητική στάση τους.

Σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, τα τεκταινόμενα στην Ορθόδοξη Ελλάδα "ταξίδεψαν" παντού όπου υπάρχουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι σε όλον τον κόσμο. 



Την ίδια στιγμή που στην Συρία χιλιάδες Συρο-ορθόδοξοι χριστιανοί γίνονται μάρτυρες της πίστης τους , 


εμείς ασχολούμαστε με τα δήθεν δικαιώματα μιας μικρής μειοψηφίας ανθρώπων.

Με τα δικαιώματα και την πίστη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ποιος Έλληνας πολιτικός θα ασχοληθεί;

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είπε χαρακτηριστικά: 

"Η πολιτισμένη Ευρώπη , αποχριστιανοποιείται συστηματικά , ειδικά με την λαθραία είσοδο τόσων χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών.

Όλα θέλουν να τα αλλάξουν , αλλά δεν πρόκειται να το πετύχουν. Θα βγουν νέοι ηγέτες κοντά σε αυτούς που μάχονται για τον χριστιανισμό, όπως ο νυν Πρόεδρος της Ρωσίας. 

Στο τέλος, όλοι αυτοί οι ταγοί της ανομίας, θα ηττηθούν κατά κράτος και θα γυρίσουν πίσω από εκεί που ήρθαν."

Δείτε το Βίντεο


filiasyr


Η ΒΟΥΛΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ..... SUPER PARADISE ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ευτέλισαν τη Βουλή! 
Σοκαριστικές εικόνες



filiaex

Με το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων ζευγαριών να αποτελεί πλέον πραγματικότητα και την Ελλάδα να βρίσκεται διχασμένη από την απόφαση, ο τρόπος που αποφάσισαν να δείξουν οι ομοφυλόφιλοι την χαρά τους προκάλεσε ένα αισθητό κύμα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λήξη της ψηφοφορίας για το επίμαχο σύμφωνο έληξε υπέρ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τα οποία αποφάσισαν να πανηγυρίσουν τη σημαντική αυτή νίκη τους με χειροκροτήματα, αγκαλιές αλλά και με φιλιά στα θεωρεία της Βουλής, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Το κλίμα φαίνεται πως ακολούθησαν και τα εναπομείναντα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία αποφάσισαν να στηρίξουν τους πανηγυρισμούς ανταποδίδοντας το χειροκρότημα.

filiaa

filiab

filiac


Η νουδούλα η «συντηρητικιά» και το σύμφωνο του αίσχους


Η νουδούλα η «συντηρητικιά» και το σύμφωνο του αίσχους

Πολλοί άνθρωποι που σέβονται τις παραδόσεις και τα ήθη αυτού του τόπου ανέμεναν με εξαιρετικό ενδιαφέρον την έκβαση της ψηφοφορίας για το περιβόητο «σύμφωνο συμβίωσης» μεταξύ ομοφυλόφιλων (και ουχί «ομόφυλων»). Δεν ήταν τόσο η κρυφή ελπίδα ότι την ύστατη στιγμή θεία επιφοίτηση θα απέτρεπε τους συριζαίους από το να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο του αίσχους. Περισσότερο ήταν για την στάση που θα κρατούσε η «συντηρητική» παράταξη που πηγαινοέρχεται με τα μανουάλια στις εκκλησιές ψηφοθηρώντας και κατηγορώντας την Χρυσή Αυγή για... «παγανισμό».

Επειδή πολλά λόγια μπορεί να λέει κανείς, ιδιαιτέρως αν τυγχάνει τηλεμαϊντανός με 24ωρη προβολή από τους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης καλό είναι να δούμε τι έγινε στην πράξη. Από την μία, λοιπόν, η νουδούλα η «συντηρητικιά» είχε τους ψηφοφόρους της που δεν ανέχονται αυτού του είδους τις παρά φύσιν εκτροπές. Από την άλλη υπήρχαν πλείστοι βουλευτάδες της ψοφοδεξιάς και φίλοι αυτών οι οποίοι αρέσκονται ή ακόμα και εναγκαλίζονται με αυτές. Δίλημμα μεγάλο...

Επειδή το ζήτημα ήταν εξαιρετικά σημαντικό γιατί κάποιοι θα είχαν μουρμούρα στις ενορίες τους και άλλοι... κρεβατομουρμούρα, η νουδούλα αποφάσισε και να υπερψηφίσει και να καταψηφίσει και να απέχει. Συγκεκριμένα, υπέρ ψήφισαν 19 βουλευτές της νουδούλας, 29 επέλεξαν «όχι» και 27 ήταν απόντες. Έτσι θα μπορούν να γυρνάν τις εκκλησιές και να λένε ότι «καταψήφισαν», ενώ την ίδια ώρα στα... πάρτυ θα μπορεί να λέει ότι υπερψήφισε. Κουτοπόνηρη η νουδούλα!

ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ... ΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΟΣΑΝΤΕ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΡΜΠΑ!!!