ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

8.000 οι απρόσκλητοι στη Λέσβο - Χριστουγεννιάτικο δώρο από την… τουρκία ! Φωνάζουν παντού Αλλάχ - Ακμπάρ... (ΒΙΝΤΕΟ)


Έτοιμοι να βουλιάξει η Λέσβος από τους λαθρομετανάστες

Σχεδόν 6.000 απρόσκλητοι βρίσκονται στους χώρους του κέντρου καταγραφής και πιστοποίησης αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου και περισσότεροι από 1.500 στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

Οι ροές συνεχίζονται ολοένα αυξανόμενες στις ανατολικές και βόρειες ακτές του νησιού ενώ «πρόσφυγες» αποβιβάστηκαν ακόμα και στη νότια πλευρά του νησιού στην είσοδο του Κόλπου της Γέρας.

Ήδη το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το «Νήσος Ρόδος» με συνεχή δρομολόγια τους μεταφέρουν στον… Πειραιά!

Ας σημειωθεί εδώ ότι ξεκίνησε και η λειτουργία του μεγάλου κέντρου υποδοχής που δημιούργησε η οργάνωση IRC στην περιοχή της Εφταλούς μεταξύ Μολύβου και Σκάλας Συκαμνιάς. Το Κέντρο θα μπορεί να υποδέχεται μέχρι και 3.000 άτομα ενώ έχει τη δυνατότητα προσωρινής διαμονής 2.000 ατόμων.

Συναγερμός σε νησί της Ελλάδας! Φωνάζουν παντού Αλλάχ - Ακμπάρ... (ΒΙΝΤΕΟ)



Αίσθηση προκάλεσε ένα πρόσφατο σκηνικό στο Λασίθι της Κρήτης, όταν πλήθος Πακιστανών γέμισε στους δρόμους του νησιού, φωνάζοντας κατ' εξακολούθηση τη διάσημη πλέον φράση «Αλλάχ - Ακμπάρ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πολυάριθμη ομάδα Πακιστανών έκανε αισθητή την παρουσία της ανήμερα των Χριστουγέννων, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όταν σχημάτισαν πορεία στους δρόμους τη περιοχής, κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας διάφορες λέξεις στη μητρική τους γλώσσα, συμπεριλαμβανομένης και της πολυσυζητημένης φράσης «Αλλάχ - Ακμπάρ».

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αναφερόμενη ομάδα αποφάσισε να επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλια του προφήτη του Ισλάμ, Μωάμεθ.

Κατά τη διάρκεια της πορείας δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα, ενώ το όλο γεγονός έλαβε χώρα με την άδεια της αστυνομίας.

Στην συνέχεια ακολουθεί το αποσπασματικό βίντεο της πορείας.



Ανακοίνωση από Ρωσία: Τους καταστρέψαμε...βομβαρδισμός πετρελαϊκών εγκαταστάσεων του ΙΚ-βίντεο.Παρακαλούσε ο Ερντογάν αλλά....


Τον πόλεμο εναντίων της υφηλίου φαίνεται πως χάνει το Ισλαμικό Κράτος καθώς, με το πέρας της κάθε μέρες δέχεται και ένα νέο πλήγμα, προκαλώντας απώλειες πάσης φύσεως.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη φορά φαίνεται πως έπαιξε ο βομβαρδισμός διαφόρων πετρελαϊκών εγκαταστάσεων του ΙΚ, αλλά και ενός κομβόι φορτηγών που έκαναν διανομή πετρελαίου, από τα ρωσικά μαχητικά, βομβαρδισμός ο οποίος αναμένεται να "βουλιάξει" την οικονομική δύναμη της οργάνωσης.

Με βάση την ανακοίνωση του Ρώσου πτέραρχου, Sergei Rudskoy, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει μέχρι στιγμής 37 διυλιστήρια και 2.000 κομβόι φορτηγών που μετέφεραν πετρέλαιο, σε όλη την έκταση της Συρίας.


voicenews.gr

Η Ρωσία ανατινάζει τα πετρέλαια του ΙΚ



Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τους τζιχαντιστές οι οποίοι δέχονται το μίσος και την οργή της Μόσχας.

Το βίντεο αυτό δείχνει πράγματα τα οποία είναι εξωφρενικά αφού οι Ρώσοι βομβαρδίζουν χωρίς έλεος τους τζιχαντιστές που μεταφέρουν πετρέλαιο από την Συρία στην Τουρκία λαθραία.

Ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ κάνει ότι μπορεί να εφοδιάσει πολύ καλά την Τουρκία με Boeing E-3 Sentry τα οποία είναι κατάλληλα για να εντοπίζουν άλλα αεροσκάφη.

Δείτε το βίντεο:


Παρακαλούσε ο Ερντογάν αλλά....


Σάλος έχει προκληθεί από μια πρόσφατη είδηση σχετικά με τις σχέσεις των προέδρων Ρωσίας - Τουρκίας, με τον Ερντογάν να βρίσκεται πλέον σε μια ιδιαίτερα περίπλοκη θέση.

Τα τουρκικά ΜΜΕ δεν έχουν σταματήσει να αναπαράγουν μια είδηση, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στα φώτα της δημοσιότητας και αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε συγγνώμη από των Ρώσο ομόλογό του, Βλάντιμιρ Πούτιν, σχετικά με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στον εναέριο χώρο της Τουρκίας, συγγνώμη που ο Β. Πούτιν φαίνεται πως απέρριψε δίχως δεύτερη σκέψη.

Πιο αναλυτικά, ο Τούρκος πρόεδρος παρακαλούσε για μια συνομιλία με τον Β. Πούτιν, ύστερα από την κατάρριψη του μαχητικού, με τον Ρώσο πρόεδρο να αρνείται κάθετα καθώς, απαιτούσε την επίσημη απολογία του Ρ. Τ. Ερντογάν για το περιστατικό.

Μετά από αρκετές πιέσεις από την τουρκική πλευρά, οι δυο άνδρες φαίνεται πως κατάφεραν να επικοινωνήσουν, διαμέσου παρασκηνιακών επαφών, όπου ο Τούρκος πρόεδρος αποφάσισε τελικά να ζητήσει συγνώμη, με την προϋπόθεση όμως ότι θα γινόταν γνωστή στο ευρύ κοινό, μετά από την πάροδο του ενός έτους, ώστε να διασφαλιστεί το γόητρο του Ερντογάν.

Όπως όλα δείχνουν, τελικά το Κρεμλίνο αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση, ενώ παράλληλα ενισχύει τις πιέσεις του για μια δημόσια συγγνώμη εκ μέρους της Τουρκίας, δίχως να ξεχνά και την επίμαχη χρηματική αποζημίωση.

Τέλος το άνωθεν γεγονός φαίνεται πως δεν αποτελεί το μοναδικό παρασκηνιακό τεκταινόμενο καθώς, πληροφορίες αναφέρουν ότι λαμβάνει χώρα μια μεγάλη διαμάχη μεταξύ της ΜΙΤ και του τουρκικού Γενικού Επιτελείου για την ρωσοτουρκική κρίση.