ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

"Θα φύγουν νύχτα... Ο κόσμος θα τους πάρει με τις..."

Έρχεται η επιβεβαίωση 
μοναδικής προφητείας!



Ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν χτυπήσει την χώρα μας.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προέβλεψε και την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας.

Ο Άγιος είχε πει: «Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά μέτρα και αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. 

Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. 

Τι κάνουν λοιπόν; 

Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες, έτσι ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κ.α. 

Ακούμε έτσι συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητήσεις των συνόρων μας, των νησιών μας… Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν, για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας… 

Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες… 

Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν στο παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».

«Με τις πέτρες θα πάρει τους πολιτικάντηδες ο λαός»

«Η παρούσα κατάσταση σύντομα θα ανατραπεί, είναι λίγα τα ψωμιά τους, οι υπεύθυνοι θα φύγουν νύχτα και θα δικαστούν από τον λαό!»

http://www.voicenews.gr


Τρόμος για την Τουρκία 
η κατάληψη του Ευφράτη...


Οι Κούρδοι (PYD) έχουν κάνει κατάληψη στον Ευφράτη και αυτό είναι κάτι το οποίο έχει φοβίσει τους Τούρκους αφού η περιοχή εκτείνεται μέχρι τα σύνορα της Τουρκίας.

Έτσι οι Κούρδοι μπορούν να ελέγχουν τα καντόνια του Αφρίν αλλά και του Κομπάνι.

Σκοπός των Κούρδων είναι να ενώσουν τις περιοχές τις οποίες ελέγχουν ενώ η Τουρκία δεν θέλει να πραγματοποιήσουν αυτό τον σκοπό οι Κούρδοι και τους απείλησε πως αν περάσουν τον Ευφράτη θα τους επιτεθεί με κάθε τρόπο.

Στις 26 Δεκεμβρίου οι Κούρδοι πέρασαν πάλι τον ποταμό μαζί με τους συμμάχους τους, Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας, αλλά οι Τούρκοι δεν αντέδρασαν.

Ακόμα λέγεται ότι αν η κουρδική προέλαση, το Μανμπίζ πέσει τότε η Ράκα, δηλαδή η πρωτεύουσα των τζιχαντιστών θα απομονωθεί.

Επίσης οι τζιχαντιστές οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή του Χαλεπίου θα παγιδευτούν εάν οι Κούρδοι συνεχίσουν τις επιθέσεις τους και ο Συριακός στρατός τις επιχειρήσεις του.

Από την άλλη πλευρά τα ρωσικά αεροσκάφη μέρα με τη μέρα στενεύουν το συνοριακό πέρασμα Συρίας και Τουρκίας, του Μπαμπ αλ Σαλάμ.


Χάος στην μπανανία της Μέρκελ: Συμμορίες λαθρομεταναστών βιάζουν ομαδικά γερμανίδες στη μέση του δρόμου - “Φταίνε τα θύματα” απαντούν οι αντιρατσιστές



Τα εργατικά χέρια των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών της Γερμανίας, αποδείχθηκαν… μακριά εκτός από «φτηνά» (που προτιμά το κεφάλαιο…). 

Έτσι, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς… ξεφάντωσαν τα «προσφυγάκια», με τον τρόπο που έχουν μάθει στις πατρίδες τους, όταν βλέπουν έξω γυναίκα ασυνόδευτη! 

Περίπου 1.000, λοιπόν, έστησαν καρτέρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας και επιτίθονταν σε όποια γυναίκα περνούσε από μπροστά τους, αναγκάζοντας την τοπική αστυνομία να κάνει λόγο για «πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις».

Μέχρι τώρα, έχουν καταγραφεί ένας βιασμός (ομαδικός φυσικά…) και 90 σεξουαλικές επιθέσεις, που έφταναν μέχρι 
ξεβρακώματος για τις άτυχες γυναίκες. Μπροστά στην κατακραυγή, ακόμα και η «μητέρα των προσφύγων», η απαίσια φράου Μέρκελ, αναγκάστηκε να πάρει θέση, χαρακτηρίζοντας τις επιθέσεις «αηδιαστικές».

Οι δε «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», βρίσκονται σε μεγάλη αμηχανία, γιατί οι προστατευόμενοί τους, τους… εκθέτουν. Έτσι, η δήμαρχος της πόλης, κάλεσε τους πολίτες να… μην εξάγουν συμπεράσματα για τους δράστες: 

«Δεν είναι σωστό να συνδέεται ομάδα που φαίνεται να προέρχεται από τη Βόρειο Αφρική με τους πρόσφυγες».

Όπως κι αν έχει το θέμα, οι Γερμανοί -και κυρίως οι Γερμανίδες- πήραν ένα καλό μαθηματάκι… πολυπολιτισμού και… αφομίωσης, το οποίο μπορεί και να τους βγει σε καλό, για να ξυπνήσουν! Ανάλογα μαθηματάκια, αναμένεται να πάρουν σύντομα και οι λοιποί Ευρωπαίοι και Ευρωπαίες και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Η εικόνα που βλέπετε είναι από το Αφγανιστάν και απεικονίζει μια γυναίκα που κυκλοφορεί στους δρόμους με… πανοπλία (με… «τσίγκινο σωβρακάκι», που ’λεγε και το ανέκδοτο), για να μην την… χερουκλώνουν.


«Αλληλέγγυα δήμαρχος Κολωνίας: Φταίνε τα θύματα για τις επιθέσεις, γιατί δεν διατηρούσαν απόσταση "όσο απλώνεται ένα χέρι" από τους δράστες


Μετά τις πρώτες ώρες αμηχανίας, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» της Γερμανίας πέρασαν στην επίθεση κατά των… θυμάτων των σεξουαλικών και ληστρικών επιθέσεων, από κοντά στα χίλια ξεσαλωμένα «προσφυγάκια», γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας.

Έτσι, μια αριστερή παλιοπατσαβούρα που τυγχάνει δήμαρχος της πόλης, ονόματι Εριέτα Ρέκερ, έδωσε ειδική συνέντευξη Τύπου για το θέμα κι έριξε την ευθύνη των επιθέσεων στα… θύματα. Κάλεσε δε τις γυναίκες της πόλης της, να υιοθετήσουν έναν… «Κώδικα Συμπεριφοράς» για να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά στο μέλλον.

Κι από πού κι ως πού έχουν την ευθύνη τα… θύματα; Διότι, σύμφωνα με το αριστερό παλιοπατσαβούρι, δεν διατηρούσαν απόσταση «όσο απλώνεται το χέρι» από τα «κακόμοιρα» τα «προσφυγάκια», κι έτσι αυτά τις έφταναν όταν άπλωναν τα κουλάδια τους και τις χερούκλωναν!

Τα σχόλια δικά σας…

Αντίοχος