ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Με τις ευλογίες Μέρκελ και Ντάισελμπλουμ ο Ερντογάν μετατρέπει την Ευρώπη σε απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών


Μπορεί όλη η Ευρώπη να έχει υποστεί τα πάνδεινα από την δράση του παρακράτους της τουρκίας που στέλνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, σε μία πράξη πολέμου, όμως από ότι φαίνεται ο Ντάισελμπλουμ είναι... απτόητος.

Ως προς τη συμφωνία για ανάσχεση των προσφυγικών ροών που επιτεύχθη στο πρόσφατο παρελθόν με τον Τσίπρα να χειροκροτά καταχαρούμενος, η τουρκία δεν έπραξε τίποτα, αφού συνεχίζουν να φτάνουν χιλιάδες λαθρομεταναστών καθημερινά στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, η μόνη ανάσχεση των ροών προκαλείται από τους ανέμους και τα κύματα του Αιγαίου παρά από τις πολιτικές αποτροπής που υποσχέθηκαν οι τούρκοι.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, φαίνεται... αγχωμένος και προσπαθεί επειγόντως να δοθούν τα λεφτά στην τουρκία. Συγκεκριμένα σε σημερινές δηλώσεις του είπε: «Πρόκειται να εστιάσω στην προσπάθεια να δημιουργηθεί το ταμείο και να έχουμε μια συμφωνία για τα τρία δισεκατομμύρια που χρειαζόμαστε».

Η Γερμανία από την πλευρά τάσσεται υπέρ της αύξησης της χρηματοδότησης προς την τουρκία παρά το μηδενικό αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος του Eurogroup μετέθεσε τις διαταγές της Μέρκελ στο άμεσο μέλλον, λέγοντας: «Δεν φαίνεται να υπάρχει πολύ νόημα να μιλάμε για περισσότερα χρήματα. Ας δημιουργήσουμε πρώτα το ταμείο των τριών δισεκατομμυρίων».

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι μεταξύ των χωρών που πληρώνουν την τουρκία για τους λαθρομετανάστες είναι και η Ελλάδα του Μνημονίου! Κοινώς, τους πληρώνουμε για να μας στέλνουν λαθρομετανάστες και η Μέρκελ μας ζητάει να δώσουμε και ακόμα περισσότερα.

Δείγμα της ανθελληνικής πολιτικής των Τσιπροκαμμένων είναι ότι αυτή η παράλογη συμφωνία δείχνει να κολλάει, αλλά όχι από πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης. 

Ο Τσίπρας χειροκρότησε ήδη μέχρι και τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο. Αυτοί που κάνουν την συμφωνία να καθυστερεί είναι οι Ιταλοί που έτσι και αλλιώς δεν δέχονται λαθρομετανάστες από την τουρκία. 


Βουλευτής σοκάρει! ¨Το ξύλο της αριστεράς είναι χειρότερο από αυτό της δεξιάς...¨



Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΤ: Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΔ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής παραχώρησε ζωντανά συνέντευξη στους δημοσιογράφους Αντώνη Μυλωνάκη και Σοφία Παραδείση στο Αρτ.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην φίμωση της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των ΜΜΕ και την σκόπιμη αποσιώπηση των θέσεων του κόμματος.

Στην συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το ασφαλιστικό ζήτημα και πώς αυτό δημιουργήθηκε με την διασπάθιση των Ταμείων από τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, προτείνοντας την ανακεφαλοποίησή τους όπως ακριβώς έγινε και με τις τράπεζες.

Η εκλογή του κεντρώου νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ δεν θα συνεισφέρει στην Πατρίδα, αλλά θα ανοίξει τον δρόμο για νέες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα και κοινωνικά κεκτημένα.

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάτι να φοβηθεί από την παραπάνω εξέλιξη, αλλά αντιθέτως θα βγει κερδισμένη.

Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έδωσε απαντήσεις για το επερχόμενο συνέδριο, την προσωπική του πολιτική πορεία και τις θέσεις του κόμματος για την επίλυση του τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.