ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Χωρίς αποτέλεσμα οι δυσβάστακτοι φόροι του Σύριζα: Αδειάζουν οι τσέπες των Ελλήνων - Άδεια και τα κρατικά ταμεία!

Χωρίς αποτέλεσμα οι δυσβάστακτοι φόροι του Σύριζα: Αδειάζουν οι τσέπες των Ελλήνων - Άδεια και τα κρατικά ταμεία!


Η βαριά φορολογία που επέβαλε η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ απέφερε μόνο 39 εκατ. ευρώ επιπρόσθετα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αποτυχημένη πολιτική των μνημονίων.
Την στιγμή που οι θυσίες του Ελληνικού λαού για το 2015 πήγαν στράφι, δανειστές και κυβέρνηση ζητούν επιπλέον 2,2 δισ. το 2016.
Μόλις 39 εκατ. ευρώ... Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της αύξησης της φορολογίας με την επιβολή εννέα σκληρών μέτρων από το 2015 που έπληξαν το σύνολο των φορολογουμένων και των επιχειρήσεων, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι αυξάνονται οι φορολογούμενοι ή οι επιχειρήσεις αδυνατούν πλέον να πληρώσουν.
Σύμφωνα με την Καθημερινή η οποία επικαλείται στοιχεία της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Οικονομικών, από 136 εφορίες της χώρας, καθώς και οι εισπράξεις των τελωνείων ανήλθαν το 2015 στα 46,414 δισ. ευρώ όταν οι αντίστοιχες του 2014 είχαν φθάσει στα 46,375 δισ. ευρώ.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία αναφέρονται καθαρά και μόνο στην είσπραξη των εφοριών και δεν πρέπει να συγχέονται με τα καθαρά τακτικά έσοδα στα οποία κατεγράφη, υπέρβαση. Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία από τις εισπράξεις των εφοριών δείχνουν ότι το αποτέλεσμα της επιβολής των 9 μέτρων στο β' εξάμηνο αλλά με αναδρομική ισχύ ήταν μηδαμινό.
Συγκεκριμένα το 2015 η κυβέρνηση προχώρησε σε:
1. Αλλαγές στους συντελεστές ΦΠΑ που οδήγησαν σε ανατιμήσεις στα περισσότερα είδη διατροφής, σε έτοιμα γεύματα που σερβίρονται από καταστήματα μαζικής εστίασης, στα εισιτήρια των μέσων μεταφοράς, στα κόμιστρα των ταξί και σε πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών.
2. Κατάργηση της έκπτωσης 30% του ΦΠΑ σε 6 νησιά (Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Ρόδο και Σκιάθο).
3. Αύξηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για μισθωτούς και συνταξιούχους με εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ.
4. Αύξηση κατά 30% του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 2.500 κ.ε, πισίνες, αεροσκάφη αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2014.
5. Επιβολή φόρου πολυτελούς διαβίωσης για τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής άνω των 5 μέτρων.
6. Αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος από 27,5% σε 55% για τους αγρότες αναδρομικά για τη χρήση του 2014.
7. Αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος από 80% σε 100% για τις επιχειρήσεις αναδρομικά από τη χρήση του 2014.
8. Μείωση κατά 50% της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης ντίζελ που χρησιμοποιούν οι αγρότες.
9. Μείωση κατά 50% του επιδόματος θέρμανσης για τα νοικοκυριά
Τα στοιχεία δείχνουν ότι όσο και αν αυξάνονται τα έσοδα οι εισπράξεις παραμένουν στάσιμες. Αντίθετα αυξάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο Είναι ενδεικτικό ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν αγγίξει τα 84 δισ. ευρώ. Όμως για το 2016 έχουν δρομολογηθεί και νέα μέτρα ώστε να εισπραχθούν επιπρόσθετα 2,2 δισ ευρώ:
* Αυξάνεται η φορολογία στα εισοδήματα από ενοίκια
* Αναδρομική αύξηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης από 1/1/2015 για τα εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ
Αυξάνεται η προκαταβολή φόρου για τους ελεύθερους επαγγελματίες σε 75% και για τα εισοδήματα του 2016 στο 100%
* Τα κέρδη των επιχειρήσεων του 2015 θα φορολογηθούν με υψηλότερο συντελεστή, ο οποίος διαμορφώθηκε σε 29% από σε 26%
Μέσα σε όλα αυτά θα προστεθούν και οι αλλαγές στο ασφαλιστικό που αναμένεται να πλήξει επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες αυξάνοντας τις εισφορές σημαντικά!

Κασιδιάρης για σκάνδαλο ΕΣΠΑ, οικογενειοκρατία Σύριζα και νταβατζήδες της δημόσιας ζωής - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στη σημερινή τοποθέτησή του στη βουλή αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της διανομής των πόρων του ΕΣΠΑ στους εθνικούς εργολάβους - νταβατζήδες: Μπόμπολας και σία μοιράστηκαν 6 δισ. ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους την περίοδο 2007-2013!

Σύριζα και Νδ δεν τόλμησαν να πουν λέξη για τα αφεντικά τους που λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο. Κατά την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη είχαν αποχωρήσει οι πάντες από την αίθουσα - υπουργοί και βουλευτές - και όλα τα έδρανα ήταν άδεια, πλην αυτών της Χρυσής Αυγής.


Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου κατήγγειλε επίσης:

- τα διεφθαρμένα στελέχη του Σύριζα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον υποψήφιο βουλευτή του από την Αρκαδία που συνελήφθη επ' αυτοφώρο να παίρνει μίζες για να δώσει επιδότηση ΕΣΠΑ

- την οικογενειοκρατία που ζει και βασιλεύει με διορισμούς συγγενών και συζύγων από Τσίπρα, Καφαντάρη, Δούρου κ.ο.κ.

- την αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου από τους νταβατζήδες - εργολάβους - καναλάρχες

- το σκάνδαλο των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής και την θέση της Χρυσής Αυγής για την σύναψη νέας σύμβασης υπέρ του δημοσίου συμφέροντος

- την θέση της Χρυσής Αυγής για αποπομπή του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων από την Ελλάδα. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Γλοιώδεις δημοσιογραφίσκοι και παρατρεχάμενοι πλουσίων πολιτικάντηδων αναλυτές, κάνουν ήδη λόγο για στροφή της ΝΔ προς το κέντρο. Οι πλείστοι εξ αυτών ισχυρίζονται πως η Νέα Δημοκρατία ήρθε ο καιρός να εξελιχθεί στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, προκειμένου να αντιπολιτευθεί και να διεκδικήσει με σοβαρές προοπτικές την εξουσία από τον Σύριζα του Τσίπρα. 

Με πολιτικούς όρους όμως, καθίσταται σαφές πως η ΝΔ του Κυριάκου δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση της Αριστεράς, διότι απλούστατα έχουν κοινό στόχο και πολιτική γραμμή, δηλαδή την συνέχιση των Μνημονίων!

Την ίδια όμως περίοδο κατά την οποία τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης θα χτίζουν το ηγετικό προφίλ του Κυριάκου, θα αναδεικνύεται εκ των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών το βαθύ χάσμα μεταξύ της ΝΔ και των πεποιθήσεων της μεγάλης μάζας των ψηφοφόρων της. 

Με απλά λόγια, η παρουσία του Κυριάκου στην ηγεσία του κόμματος της Συγγρού θα καταδείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα μπρος στα μάτια των αγνών πατριωτών που έχουν εγκλωβιστεί στο μαντρί των βαρόνων και της οικογενειοκρατίας πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι παρά η Ψευτοδεξιά εκδοχή της αντεθνικής, μνημονιακής Αριστεράς του Τσίπρα.

Αναπόφευκτα, οι πατριώτες που δίστασαν -ή ενέδωσαν στον φόβο και την πολιτική τρομοκρατία- να κλείσουν δια παντός την πόρτα στους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, θα έχουν πια χίλιους λόγους να το πράξουν. 

Επιπλέον όμως, ένας ολόκληρος Λαός σκληρά δοκιμαζόμενων από τη μνημονιακή λαίλαπα και κάθετα αντίθετων στις αντεθνικές μεθοδεύσεις που πλήττουν θανάσιμα το Έθνος και την Πατρίδα, θα διαπιστώσει πως η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι ο μοναδικός υπερασπιστής των ακατάλυτων στο διάβα του χρόνου Ελληνικών Αξιών, Αρχών και Ιδανικών τα οποία από κοινού επιδιώκουν να εκριζώσουν η Αριστερά του Τσίπρα και η Ψευτοδεξιά του Κυριάκου.