Η Ελλάς είναι το παρατηρητήριο και ο σιτοβολώνας τής οικουμένης. Είναι ακόμη το εργαστήρι τού πολιτισμού και το προσκύνημα τής Πίστης στον Θεό. Είναι ένας απέραντος και ευλογημένος στρατώνας των ανθρώπων τού μόχθου και των πολεμιστών τής ελευθερίας. Οι Εργάτες και οι Στρατιώτες τής Φυλής είναι η αιώνια, ανίκητη και Εθνικοκοινωνική Ελλάς.


Οι Εθνικές και Παραγωγικές Δυνάμεις τού Ελληνισμού βαδίζουν εμπρός για να φτιάξουν κράτος συμπαγές, κράτος δηλαδή Εθνικό και Λαϊκό. Διαθέτουμε ενότητα και δίψα για να πάρουμε στα χέρια μας την Ιερή Ελλάδα. 

Όρεξη για να αναπτύξουμε τις δεξιότητες που μάς διέπουν και τούς πόρους που μάς έδωσε ο Θεός. Έτοιμοι από καιρό να τσακίσουμε τούς ντόπιους και τούς διεθνείς νεοταξίτες.

Κάνουμε την επιβεβλημένη επανάσταση ψυχών και σωμάτων. Δεν υπάρχει σιωπή, δεν υπάρχει υποταγή, δεν υπάρχει φόβος. Υπάρχει προσκλητήριο δυνάμεων, υπάρχει έγερση, υπάρχει ατόφιο ελληνικό ατσάλι που σαρώνει την ανηθικότητα, την απιστία και την διαφθορά. Θέλουμε να εργαστούμε για παραγωγική και δυνατή Ελλάδα. Επομένως πολεμούμε και καταστρέφουμε το σάπιο που κυβερνούσε στα πόστα τού απερχόμενου καθεστώτος έως τα χθες.

Κόμματα, εργατοπατερισμοί, προπαγανδιστές και ολιγάρχες, χορηγοί και σιτιζόμενοι τού φιλελεύθερου και τού σοσιαλδημοκρατικού θερμοκηπίου τής παγκοσμιοποίησης δεν έχουν χώρο και λόγο ύπαρξης στην Ελλάδα που σκέπτεται και ενεργεί ελληνικά. Σκέψη και ενέργεια ελληνική αποτελούν τα συστατικά στοιχεία ενός καθεστώτος που αξιοποιεί τούς συντελεστές εργασίας και λαμβάνει τις πολιτικές αποφάσεις αποκλειστικά για την επίτευξη εσωτερικής αυτάρκειας και διεθνούς ισχυροποιήσεως τής Ελλάδος.

Τα οικονομικά και γεωφυσικά αποθέματα, τα χρηματιστηριακά και τραπεζικά κεφάλαια, πάσης φύσεως οικονομικός πόρος παραγόμενος σε ελληνικό έδαφος είναι περιουσιακό στοιχείο τής Ελλάδος. Κάθε οικονομικό αγαθό που έχει προκύψει ως προϊόν υπόγειας συναλλαγής μεταξύ παραγόντων που έχουν εκποιήσει την εθνική κυριαρχία τής χώρας ή εντός τού πλαισίου αδιαφανών κομματικών συναλλαγών και λοιπών έκνομων πράξεων σε βάρος τής εθνικής και λαϊκής περιουσίας, θα επανέλθει στο δημόσιο ταμείο και οι παραβάτες θα διωχθούν ως ένοχοι εσχάτης προδοσίας.

Ο έλεγχος τής εσωτερικής ασφάλειας και των εξωτερικών μας συνόρων είναι αποκλειστική υπόθεση των Δυνάμεων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων τού Ελληνικού Έθνους. Η δυνατότητα να παραχθούν πολλά και προσοδοφόρα ειρηνικά έργα έχει άμεση ανάγκη την εμπέδωση τού κλίματος νομιμότητας και συνοχής. Τα ξένα σώματα, οι φορείς ξένων συμφερόντων και οι εμφορούμενοι από αισθήματα διχασμού και εχθρότητας προς την Ορθόδοξη Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα είναι πληθυσμοί που θα απέλθουν με γνώμονα την αποκατάσταση τού λαϊκού και φυλετικού χαρακτήρα τής Εθνικιστικής Ελλάδος.

Η Ελλάς διαθέτει ιδανικό περιβαλλοντικό παράγοντα και επάρκεια πρώτων υλών ώστε να αναπτύξει πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή οικονομική δραστηριότητα. Γεωργία, αλιεία, ορυκτός πλούτος, υδρογονάνθρακες, βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο αγαθών και διαμετακομιστικό εμπόριο, ναυτιλία. Άπαντα συνθέτουν τον ανεκτίμητο ελληνικό θησαυρό που πλημμυρίζει την γη μας, τις θάλασσές μας, τις ψυχές και τις ορμές μας. Στα δικά μας χέρια βρίσκεται η αυτοσυντηρησία τής Φυλής και η δυνατότητα να μετατρέψουμε την Πατρίδα μας σε κινητήριο μοχλό οικονομίας και πολιτισμού.

Το έτερο πεδίο δημιουργίας ακμαίου ελληνικού κράτους, ικανού να επιτύχει την αυτοδιαχείριση τής γης, τού ανθρώπινου δυναμικού και των πόρων, είναι ο τομέας τής Παιδείας και της Έρευνας. Είναι η σύνδεση τής μάθησης και τής επιστημοσύνης με την αγορά εργασίας. Η εξειδίκευση τού πεδίου ενδιαφέροντος με την δημιουργία των προϋποθέσεων για την εύρεση νέων τρόπων χρήσης τού γεωφυσικού παράγοντα τής Ελλάδος. Στις καλλιέργειες, στις πηγές παραγωγής ενέργειας, στην καινοτομία. Σε μια διαδικασία μιας εθνικής οικονομίας που στηρίζεται στον άνθρωπο και την ζύμωσή του με την φύση, στην αληθινή και όχι στην δανεική και εικονική ψευτοοικονομία. 

Θεμελιακό βάθρο τής Επαναστατικής και Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι η θωράκιση και η ανάδειξη των Αξιών και των Ιδανικών τής Φυλής μας. Η Πίστη στον Θεό και τον Έλληνα Άνθρωπο ταυτόχρονα. Η Ελευθερία τού νου και των Ελλήνων στην περιουσία τους, στην εργασία τους, στην Γη των Πατέρων τού Ελληνισμού. Η Κοινωνική Δικαιοσύνη και η Εθνοφυλετική Συνοχή. 

Η μετατροπή τής Ελλάδος σε Ναό και Στρατώνα ορθοφροσύνης και πειθαρχίας επάνω στις Παραδόσεις και τις Παρακαταθήκες των Αγίων και των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής. Η σιδερένια και αυτόβουλη απόφαση τού Ελληνισμού να ορθωθεί σε πρωτοπόρα δύναμη δικαίου και πολιτισμού.

Κάθε ένας εξ ημών να πει και να ενεργήσει αναλόγως πως από αυτόν εξαρτάται η μοίρα και η διαιώνιση τού Ελληνισμού. Πως η Ελλάς ταιριάζει να βρίσκεται μονάχα στα χέρια των Ζωντανών Ελλήνων. Και Ζωντανοί Έλληνες είναι εκείνοι που εργάζονται και πολεμούν μονάχα για την νίκη τής κατακτητικής ελληνικής φύσης. 

Είναι εκείνοι που διαθέτουν Εθνική Φιλοδοξία, οι Εργάτες και οι Στρατιώτες τού Ελληνικού Έθνους. Η δε Νίκη τής Κατακτήτριας Ελλάδος είναι το ζωντάνεμα τής γης, είναι ο πολιτισμικός οργασμός τής Φυλής, είναι η περισσότερη Ελλάδα κάτω από τα εθνικά μας λάβαρα, είναι η ορθόδοξη και πνευματική αναγέννηση μιας ισχυρής Ελλάδος επάνω από την οικουμένη.

Ιδρώτας και Αίμα λοιπόν στην διάθεση τής Ιερής Πατρίδος. Η Ελλάς ολάκερη, τώρα, άμεσα, γίνεται το σταυροδρόμι των εξελίξεων, το ζυμωτήρι τής πλάσης, το σάλπισμα συσπειρώσεως και επελάσεως των Εθνικών και Παραγωγικών της Δυνάμεων. 

Εμπρός Πιστοί, Εμπρός Ζωντανοί!




Μα εσύ δεν άγγιξες την σκανδάλη


Βαμβάκι σιτάρι και καπνό, 
και κοίταζες τον Ήλιο
αναρωτιόσουν αν αύριο θα σουν μέσ' το χώμα
Και αυτοί ήρθαν σαν τα στοιχειά, 
που παν' στο παραμύθι
μα εσύ δεν άγγιξες την σκανδάλη

Ούρλιαξαν να σου αρπάξουν 
το ίδιο σου το σπλάχνο
μονάχος σκούπιζες βουβός, 
ένα ζεστό σου δάκρυ
Ανήμπορος και ανίκανος να πράξεις το σωστό
μα εσύ δεν άγγιξες την σκανδάλη

Ο αφέντης σε χτύπαγε 
μπουνιές μέχρι να σε ματώσει,
στο χώμα έπεσες να βρεις το πώς και το γιατί.
Και τα τσακάλια με τα σιρίτια 
ζέσταιναν την πνοή τους
μα εσύ δεν άγγιξες την σκανδάλη


Και τώρα σαν το σκυλί σε έγδαραν 
και αρπάζουν το τομάρι
Τρόπαιο της μπάνκας είσαι πια, 
και στο καρφί στημένος
Μονάχος σου μοιρολογάς, 
σήμερα ένας δεσμώτης
μα εσύ δεν άγγιξες την σκανδάλη.

Wood Brother