ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θέλουμε οι Έλληνες να έχουν την τύχη των Ινδιάνων!



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Αρχικά, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως ο "αριστερός" Αλέξης Τσίπρας, ξεχνώντας όλα τα συνθήματα του παρελθόντος απέδωσε τα εύσημα στο ΝΑΤΟ!

Το ζήτημα με την παράνομη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Πατρίδα μας είναι λιγότερο "προσφυγικό" και κυρίως ζήτημα λαθρομεταναστών.

Σημείωσε επίσης πως ο όρος "λαθρομετανάστες" χρησιμοποιείται επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι επιλεκτικές ευαισθησίες - ιδεοληψίες της αριστεράς είναι άτοπες.

Επισήμανε την ενδοτικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου με το συμβάν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο δεν προσγειώθηκε στην Ρόδο κατόπιν τουρκικής εντολής. Πρόκειται για ένα καίριο πλήγμα στα εθνικά θέματα, το οποίο αποτελεί και κακό προηγούμενο.

Στην συνέχεια αναρωτήθηκε πότε υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα το ΝΑΤΟ: Στον διωγμό των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη, στην εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ή στην κρίση των Ιμίων;

Τα πλοία του ΝΑΤΟ θα επιχειρούν εντός των εθνικών χωρικών υδάτων, γεγονός που συνιστά εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας. Η παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο συνιστούν πολεμική ενέργεια.

Στην συνέχεια επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή τιμά και σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις, εν αντιθέσει με το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε τους αρνητές στράτευσης.

Η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων, δεν συναινεί στο εθνικό έγκλημα της παράνομης εισόδου εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην παρουσία του ΝΑΤΟ στα εθνικά χωρικά ύδατα και στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.


O μεμέτης, το αμερικανάκι κι η αρκούδα



Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν, σε γραπτή ανακοίνωση, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Άγκυρα, αναφέρει ότι η χώρα του είναι έτοιμη να απαντήσει στην «τρομοκρατία» εντός και εκτός των συνόρων της, αυξάνοντας την ένταση των επιθέσεων της. Περιγράφει έτσι το πλαίσιο, μέσα στο οποίο η Τουρκία προσπαθεί να δικαιολογήσει, νέες επιθέσεις εναντίον Κούρδων και Συρίας.


Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί πάρα πολλές φορές. Τα παραδείγματα είναι τόσα πολλά, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ιστορίας, που δεν θα αναφέρω κάποιο ειδικά.

Μια δύναμη, θέλει να επέμβει στρατιωτικά και πριν επέμβει, συμβαίνει ένα ακατανόητο γεγονός, που λειτουργεί όμως σαν καταλύτης και "δικαιολογεί" την στρατιωτική αντίδραση. 

Ο μηχανισμός αυτός, δεν μου προκαλεί φυσικά έκπληξη. Και δοκιμασμένος κι επιτυχημένος είναι... Έκπληξη μου προκαλεί, ότι οι λαοί δεν διδάσκονται τίποτε από την Ιστορία. Σε τέτοιο βαθμό είναι η άγνοιά των, που κάποιος θα πίστευε, πως αρνούνται να διδαχθούν, υπακούοντας έτσι σε κάποιο εσωτερικό μαζοχιστικό ελατήριο.

Έτσι και στην Τουρκία του σήμερα. Μια Τουρκία, που για δεκαετίες καταφέρνει σαν ικανότατη μπαλαρίνα να εκτελεί τις δύσκολες φιγούρες εξωτερικής πολιτικής που της αναθέτει η Αμερικανική πλευρά, κρατώντας όμως μια αξιοθαύμαστη ισορροπία ανάμεσα στην εξυπηρέτηση των ΝΑΤΟικών εντολών και στο προσωπικό κέρδος.

Αυτή η Τουρκία σήμερα, έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση. Το γεωπολιτικό παιχνίδι, δεν της επιτρέπει να κρατά αυτή την ισορροπία. Ο μεγάλος παίκτης της περιοχής, η Ρωσία, έχει βγάλει τα γάντια και τα χτυπήματά της είναι καίρια. 

Η Τουρκία υπακούει μεν στο ΝΑΤΟ, αλλά αδυνατεί να εκταμιεύσει και για λογαριασμό της κάποια οφέλη. Προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τον πόλεμο στη Συρία, για να αποκτήσει στρατιωτική αίγλη και για να τελειώσει το Κουρδικό ζήτημα που είναι για εκείνη σημαντικότατο εσωτερικό θέμα. 

Αλλά οι Κούρδοι με τη βοήθεια της Ρωσίας, την εξευτελίζουν. Και η Τουρκία, ξεσπάει σε αμάχους. Χτυπάει πόλεις και χωριά Κούρδων και δολοφονεί καθημερινά. Είναι η ίδια Τουρκία που συμμάχησε με την ISIS, τη χρηματοδότησε, την υπέθαλψε στα εδάφη της και συνωμότησε μαζί της για την ανατροπή του Άσαντ. 

Και ξαφνικά οι Κούρδοι, ενώ κερδίζουν στρατιωτικά, ενώ έχουν για πρώτη φορά άμεση υποστήριξη από μια υπερδύναμη, κάνουν ένα "ακατανόητο" τρομοκρατικό χτύπημα στην Άγκυρα. Σε μιαν Άγκυρα, που οι δυνάμεις ασφαλείας ελέγχουν αυτή την εποχή και τους ψύλλους, καταφέρουν Κούρδοι να κάνουν ένα τεράστιο χτύπημα! Και χωρίς να γίνουν συλλήψεις ή ταυτοποιήσεις υπόπτων, η Τουρκία "ξέρει" ότι οι ένοχοι είναι Κούρδοι και διαλαλεί ότι θα εκδικηθεί, εντός και εκτός της χώρας.
Αυτοί δηλαδή που έχουν κατηγορηθεί ανοικτά από τη Ρωσία και τη Συρία, πως υποθάλπουν τρομοκράτες, απειλούν να αναλάβουν στρατιωτική δράση εναντίον της τρομοκρατίας!!

Η Αμερικανική "πανάκεια" της δράσης εναντίον της τρομοκρατίας, σε τουρκική έκδοση. Ο Αμερικανικός δάκτυλος εδώ, δεν είναι απλά δάκτυλος, είναι ολόκληρο χέρι. Πρέπει να είναι τυφλός κανείς για να μην το βλέπει. 

Το ΝΑΤΟ αφού ενέπλεξε την Τουρκία σε μια απευθείας ένταση με την Ρωσία, με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού, ελπίζοντας σε οργισμένη αντίδραση της Ρωσίας, κάτι που δεν πέτυχε, τώρα οδηγεί το πιόνι του σε μια αποστολή αυτοκτονίας, ποντάροντας σε μια μπλόφα, που πιθανότατα ο Ρωσικός παράγων θα αποφύγει. 

Η κλιμάκωση της Τουρκικής επιθετικότητας και παρεμπόδισης των Ρωσικών σχεδίων, θα της κοστίσει ακριβά. Το ΝΑΤΟ δίνει στην Τουρκία το τυράκι του προσωρινού ελέγχου του Αιγαίου, αλλά η φάκα θααποβεί μοιραία για τους Τούρκους.
Το ΝΑΤΟ θέλει να ελέγχει το Αιγαίο στη τελική φάση της σύρραξης, όμως η Ρωσία, δεν μπορεί πια, να κάνει πίσω. 

Δεν μπορεί να χάσει αυτή τη διαμάχη. 

Δεν μπορεί να επιτρέψει την ISIS στη Συρία, φοβούμενη την ανάφλεξη των Ρωσικών μουσουλμανικών πληθυσμών. 

Δεν μπορεί να απολέσει κι άλλο σύμμαχο. 

Δεν μπορεί να απολέσει κι άλλο ζωτικό χώρο. 

Δεν μπορεί να απολέσει τη δίοδο στο Αιγαίο. 

Έτσι το ΝΑΤΟ αποκτώντας τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου, μέσα από την γελοία συμφωνία με την Ελλάδα και την Τουρκία, στην ουσία κάνει ένα σοβαρό λάθος. Επιβάλλει στη Ρωσία να κινηθεί και ταυτόχρονα δεν της αφήνει περιθώρια ελιγμού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στρατηγικό σφάλμα. Όταν δεν αφήνεις στον αντίπαλο διέξοδο (και μάλιστα τη διέξοδο που σε συμφέρει), τότε σίγουρα θα κινηθεί εναντίον σου. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κερδίζει πάντα, όποιος έχει λιγότερα να χάσει. 

Μια Ρωσία, διπλωματικά κολλημένη στα σχοινιά, είναι στρατιωτικά, μια Ρωσία εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο μεγάλος "παλικαράς" το ΝΑΤΟ, θα φάει για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, το ξύλο της χρονιάς του. 

Ελπίζω μόνο, οι ταρατατζούμ πολιτικοί της χώρας μας, να καταφέρουν έστω και την τελευταία στιγμή να αντιληφθούν τον χορό των ελεφάντων και να προστατεύσουν την Ελλάδα. 

Διότι ως γνωστό, όταν χορεύουν οι ελέφαντες, την πληρώνουν τα μυρμήγκια.

myrmithonas.blogspot.gr