ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Συνέντευξη Τύπου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το λαθρομεταναστευτικό.Μιχαλολιάκος: «Δημοψήφισμα για το λαθρομεταναστευτικό»



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το κρίσιμο ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, αφού ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, επεσήμανε πως οι μόνοι νόμιμοι μετανάστες στην χώρα είναι οι Έλληνες νέοι επιστήμονες που φεύγουν στο εξωτερικό.

Τόνισε πως ο όρος "λαθρομετανάστευση" δεν εμπεριέχει καμμία ρατσιστική χροιά και χρησιμοποιείται επίσημα στα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναρωτήθηκε γιατί οι λαθρομετανάστες δεν πηγαίνουν στην Βουλγαρία και γιατί η κυβέρνηση δεν δίνει στον ελληνικό λαό μέσω δημοψηφίσματος το δικαίωμα να πει την γνώμη του για το κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Τόνισε πως τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ κάθε βράδυ εξαπολύουν "αντιρατσιστική προπαγάνδα", επιχειρώντας να αμβλύνουν το αίσθημα επιβίωσης του ελληνικού λαού.

Επιπλέον, δήλωσε πως όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" είναι ευθυγραμμισμένα με την καταστροφική πολιτική του Τσίπρα, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει ήδη χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του "βέτο" για να προστατεύσει την Πατρίδα μας.

Τέλος, για την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής τόνισε πως πρόκειται για μια συνεδρία των συνενόχων. 



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ BBC, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ… “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ



Την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έδειξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σε συνεργείο του BBC, όταν μία ανθέλληνας δημοσιογράφος αποκάλεσε τα Σκόπια… «Μακεδονία».

Είχε προηγηθεί ο εκνευρισμός και η αμηχανία των άγγλων, όταν ο βουλευτής μας τόνισε πώς οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν.

Στο σημείο εκείνο η κακεντρεχής ρεπόρτερ Stacey Dooley δεν συγκρατήθηκε και επέδειξε τα ανθελληνικά αισθήματα του προπαγανδιστικού κυκλώματος του BBC αποκαλώντας τα Σκόπια… «Μακεδονία» και επιχειρώντας να στήσει ένα κακόγουστο σόου.

Έλαβε όμως την πρέπουσα απάντηση από τον εκπρόσωπο μας και αναγκάστηκε να εξέλθει του γραφείου μαζί με όλο το αγγλικό συνεργείο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο ντοκουμέντο: