ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Μας επιστρέφουν τους πρόσφυγες!

Οι Ευρωπαίοι δυστυχώς θα μας φέρουν προ άσχημων εκπλήξεων! 

Σύμφωνα με νόμους που είχαν περάσει στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές ’00 σεβόμενοι πάντα το Ευρωπαϊκό δίκαιο οι μετανάστες δικαιούνται να μεταφερθούν στην Χώρα πρώτης εισόδου! Ποια είναι η συγκεκριμένη χώρα; Η Ελλάδα! 

Έχει κοστολογηθεί πλήρως το πρόγραμμα αξιοποίησης των μεταναστών! Κατόπιν εορτής βέβαια! 

Όσον αφορά το κόστος των εσωτερικών συνόρων φύλαξης θα κυμανθεί από 5 έως18 δισ. ευρώ ετησίως. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λέει πως κράτη-μέλη όπως η Πολωνία, η Ολλανδία και η Γερμανία, θα επιβαρυνθούν με πρόσθετες δαπάνες πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ για την οδική μεταφορά των εμπορευμάτων τους. 

Επιπροσθέτως επιχειρήσεις που βρίσκονται σε Ισπανία και Τσεχία θα επιβαρυνθούν με επιπλέον 200 εκατομμύρια ευρώ. 

Για την επαναφορά των συνοριακών έλεγχων χρειάζονται 1,7 εκατομμύρια εργαζόμενοι και περίπου 2,5 έως 4,5 δισ. ευρώ για τον χρόνο που χάνεται στους ελέγχους. 

Τουλάχιστον 13 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις τουριστών θα μπορούσαν να χαθούν, με συνολικό κόστος 1,2 δισ. ευρώ και τουλάχιστον 1,1 εκατομμύρια ευρώ σε διοικητικές δαπάνες θα πρέπει να καταβληθούν από τις κυβερνήσεις, λόγω της ανάγκης για αύξηση του προσωπικού στα σύνορα.


Λένε ψέματα ....όλοι...3 εκατ. μετανάστες στην Ελλάδα η …Κομισιόν.... 911.000 η κυβέρνηση ! ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ :

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ που κρύβουν! 
3 εκατ. μετανάστες στην Ελλάδα…



Απόρρητο έγγραφο της Κομισιόν δείχνει τα σχέδια της Ευρωπαικής Ένωσης να αντιμετωπιστεί η διέλευση 3 εκατ. μεταναστών που ουσιαστικά αν και δεν αναφέρεται ευθέως βρίσκονται στην Ελλάδα!

Η ΕΕ με οικονομικά ανταλλάγματα και μικρές ελαφρύνσεις του προγράμματος επιχειρεί να εξοντώσει την Ελλάδα και να υποδεχτεί όλες τις μεταναστευτικές ροές.

Η χώρα μας όπως όλα δείχνουν θα αναγκαστεί να απορροφήσει όλη την μεταναστευτική κρίση που έχει ξεσπάσει.

Ειδικότερα, το εσωτερικό (και διαβαθμισμένο ως απόρρητο) έγγραφο της Ε.Ε. στο ερώτημα «Προβλέπει η Κομισιόν ότι 3 εκατομμύρια μετανάστες μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος του 2016;» απαντά πως «ως μέρος των φθινοπωρινών οικονομικών προβλέψεων του 2015, η Ε.Ε. έχει επιχειρήσει μια πρώτη προκαταρκτική αξιολόγηση των μακροοικονομικών επιπτώσεων της εισροής μεταναστών... Ο αριθμός των 3 εκατομμυρίων (σ.σ.: μεταναστών εννοείται) πρέπει να εξεταστεί στο πλαίσιο αυτό: είναι μια τεχνική υπόθεση, δεν αποτελεί πρόβλεψη και σίγουρα δεν είναι πρόγνωση. 

Ο σκοπός αυτής της άσκησης είναι να κατανοήσουμε την πιθανή επίδραση της εισροής μεταναστών στο ΑΕΠ, τα δημόσια οικονομικά και την αγορά εργασίας...». 

Είναι όμως γνωστό εξάλλου πως από τη χώρα μας έχουν ήδη περάσει πάνω από 500.000 μετανάστες. 

Συνεπώς το νούμερο των 3 εκατομμυρίων δεν φαίνεται αφύσικο. 

Με δεδομένο επίσης πως το 90% των Σύριων και άλλων προσφύγων έρχεται πλέον από τα ανατολικά μας σύνορα και δευτερευόντως από την Ιταλία, είναι δεδομένο πως η Ευρώπη προετοιμάζεται για μια ανθρώπινη «βόμβα» που θα σκάσει στο Αιγαίο.


ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! 911.000 οι μετανάστες και όχι 70.000! Λένε ψέματα όλοι...


Καθημερινά στην τηλεόραση ακούμε πως μέσα στο 2015 πέρασαν 70.000 πρόσφυγες και μετανάστες από την Ελλάδα, τα νούμερα όμως είναι τελείως διαφορετικά κι εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα, ύστερα από ερώτηση του Βουλευτή κ. Δ. Κυριαζίδη, σχετικά με το πόσοι μετανάστες πέρασαν από τα σύνορα μέσα στο 2015, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Ν. Τόσκας εξέδωσε έγγραφο, στο οποίο είναι υποχρεωμένος βάσει νόμου να αναφέρει τον αληθινό αριθμό των μεταναστευτικών ροών. 

Ο αληθινός λοιπόν αριθμός ανέρχεται σε 911.471 και αφορά κατά κύριο λόγο υπηκόους Συρίας, Αφγανιστάν και Ιράκ. Από αυτόν τον τεράστιο όγκο μεταναστών, επαναπροωθήθηκαν μόνο οι 20.868.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως πρόκειται για μία καλοστημένη απάτη που οργανώνει η κυβέρνηση από κοινού με τα media. Ο αριθμός που προβάλλεται είναι εσκεμμένα μικρότερος προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικά συμφέροντα. 

Δείτε το έγγραφο που "καίει" την κυβέρνηση!



Το σύνδρομο του Ηρόστρατου και οι σύγχρονοι μιμητές του.

Το σύνδρομο του Ηρόστρατου και οι σύγχρονοι μιμητές του


Το σύνδρομο του Ηρόστρατου, ο οποίος προκειμένου να μείνει το όνομά του στην Ιστορία έφτασε στο σημείο να πυρπολήσει τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, δείχνει να διακατέχει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με μπροστάρηδες (πλην, βεβαίως, του αρχικουμανταδόρου Τσίπρα) κάτι ανεκδιήγητους τύπους σαν τον Μουζάλα, την Χριστοδουλοπούλου, τον Φίλη, τον Ξυδάκη κ.τ.λ.
Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ξεπερασμένες και διεστραμμένες ιδεοληψίες τους, οι οποίες συνετρίβησαν στον ρου της Ιστορίας, έχουν ως σκοπό να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Χώρα και να υποθηκεύσουν το μέλλον της. Με απύθμενο θράσος δεν αισχύνονται στο ελάχιστο να δηλώνουν σχεδόν ευθαρσώς ότι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια πολυπολιτισμική χοάνη, έχοντας κυριολεκτικά μαύρα μεσάνυχτα και άγνοια κινδύνου(;) για το μέγεθος της καταστροφής που επιφυλάσσεται στην Χώρα.
Η Ελλάδα μετατρέπεται πλέον σε ΜΟΝΙΜΟ χώρο διαμονής των λαθρομεταναστών και των προσφύγων, ο Στρατός μας γίνεται “φιλιππινέζα” τους, ολόκληρες περιοχές θα γκετοποιηθούν και το φυσικό επακόλουθο σε βάθος χρόνου θα είναι ότι οι Έλληνες θα γίνουν μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ονόματα που αναφέραμε θα μείνουν στην Ελληνική Ιστορία ως εφάμιλλα του Ηρόστρατου, του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση. Δεν ενδιαφέρει καθόλου αν πρόκειται για συνειδητή επιλογή προδοσίας ή απλώς για επίδειξη ανοησίας και βλακείας.
Αν μη τι άλλο, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι ακόμη και οι γελοίοι, οι γραφικοί και οι παρακμιακοί του κοινωνικού περιθωρίου μπορούν να γίνουν απίστευτα επικίνδυνοι όταν αποκτούν την εξουσία στα χέρια τους και κομβικές θεσμικές θέσεις. Χιλιάδες χρόνια ένδοξης Ιστορίας κινδυνεύουν από τα συμπλέγματα τύπων, οι οποίοι δεν έμαθαν ποτέ να χτίζουν αλλά μόνο να γκρεμίζουν. Κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας ας πράξει το καθήκον του απέναντι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτού του Τόπου, απέναντι στους Αγέννητους και τους Νεκρούς που θα είναι και αυτοί που θα τον κρίνουν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ