ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Έτσι θα μας δοθεί η Κωνσταντινούπολη…


Η Ρωσία κλιμακώνει την κινητοποίηση της ως προς το Τουρκικό ζήτημα, κάτι που αναμφίβολλα έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στην Ελλάδα! 

Η Ρωσική εξωτερική πολιτική κινείται εντελώς διαφορετικά από την αντίστοιχη πριν από χρόνια. Σήμερα είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τη συγκρότηση μιας «νέας Σοβιετικής Ένωσης», αλλά όχι κομμουνιστικής, όπως υπήρξε κάποτε. Η σύγχρονη «Σοβιετική Ένωση» θα είναι πιο πολύ εθνικιστική και πατροπαράδοτη

Θα βασίζεται πολύ στην Ορθοδοξία. Σε μια τέτοια «νέα Σοβιετική Ένωση» δείχνουν ενδιαφέρον να προσχωρήσουν οι χώρες που είναι δίπλα στη Ρωσία γεωγραφικά, όπως η Λευκορωσία, αλλά και η Ουκρανία.

Ιδιαίτερα δε, το ενδεχόμενο προσάρτησης της τελευταίας θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το… θεμέλιο λίθο ολόκληρο του εγχειρήματος. Κι αυτό, γιατί όπως όλα δείχνουν, η Ουκρανία είναι πολύ κοντά σε διάσπαση. «Δυτικοί» εναντίον «ανατολικών» και στην πραγματικότητα οι Καθολικοί εναντίον των Ορθοδόξων. 

Αν το δυτικό μέρος της Ουκρανίας αποσχιστεί και δημιουργήσει καινούριο κράτος, ανεξάρτητο, τότε το ανατολικό πολύ εύκολα θα μπορούσε να «μεταπηδήσει» στη Ρωσία, ακόμα και να ενωθεί μαζί της. Οι Ρώσοι δεν ξεχνούν πως η «καθαρή» Ρωσία ήταν κάποτε εκείνη του Κιέβου. Οι Ουκρανοί είναι εντελώς Ρώσοι, τουλάχιστον αυτοί της ανατολικής Ουκρανίας.

Σε μία «νέα Σοβιετική Ένωση» θα μπορούσαν να έχουν θέση και άλλες χώρες. Μάλιστα ανάμεσά τους και χώρες που δεν ήταν στην τότε Σοβιετική Ένωση. Όπως είναι η Βουλγαρία και η Σερβία. 

Αν σε τέτοιες χώρες το «πείραμα» σύνδεσής τους με τη Δύση αποτύχει, που μάλλον θα αποτύχει, θα στραφούν αυτά τα Ορθόδοξα χριστιανικά κράτη προς τη Μόσχα και τη στοργική αγκαλιά της. Θα μπορούσε αυτό να ισχύει και για την Ελλάδα, πιστεύουν πολλοί και οι περισσότεροι Ρώσοι θα το ήθελαν, λόγω των παραδοσιακών δεσμών των δύο χωρών.

Μία «νέα Σοβιετική Ένωση» θα μπορούσε ακόμα να είναι αντίπαλο δέος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κρατήσει χώρες που είναι καθολικές, όπως είναι η Πολωνία ή η Τσεχία (αν και σλαβικές), όμως θα χάσει τις ορθόδοξες χώρες, Ελλάδα, Βουλγαρία, πιθανόν και τη Ρουμανία κλπ. 

Η Ευρασιατική Ένωση με επικεφαλής τη Ρωσία είναι μία πρώτη προσπάθεια να συγκροτηθεί η «νέα Σοβιετική Ένωση».

Ο κρίσιμος παράγοντας εδώ είναι οι σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία. Πώς αυτές θα διαμορφωθούν μετά τα γεγονότα που αναμένονται στην Τουρκία, με μια πιθανή πτώση του Ερντογάν κλπ. Συμφέρει στη Ρωσία μία «μεγάλη Ελλάδα», στη θέση της διαλυμένης Τουρκίας, αυτό είναι γεγονός. 

Η Μόσχα προσβλέπει σε «χαλάρωση» των σχέσεων της Ελλάδας με τον δυτικό κόσμο, γιατί η ελληνική κοινή γνώμη θεωρεί τη Γερμανία και τις ΗΠΑ υπεύθυνες για την οικονομική κρίση και για τα προβλήματα της εξωτερικής πολιτικής, π.χ. με την Τουρκία ή την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για την Κύπρο. Όσο η Κύπρος παραμένει «όμηρος» της Τουρκίας, τόσο η θέση της Ρωσίας ενισχύεται, γιατί η Δύση δεν υποστήριξε τα ελληνοκυπριακά δίκαια στην ελληνοτουρκική διαμάχη για το νησί. 

Η δήλωση του Πούτιν, προέδρου της Ρωσίας, για μελλοντική ανάμειξη της Ρωσίας σε Ελλάδα και Κύπρο δεν είναι τυχαία. Ο Ρώσος πρόεδρος το είπε με δυο «κοφτά» λόγια: πάρτε τη δυτική Ουκρανία και παίρνουμε Ελλάδα-Κύπρο «πακέτο»!

Μία «μεγάλη Ελλάδα» είναι η επανάληψη του σχεδίου της βασίλισσας Αικατερίνης από τον 18ο αιώνα. Δηλαδή, ελληνική «αυτοκρατορία», κάτι σαν «νέο Βυζάντιο», με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Η Κωνσταντινούπολη έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εμάς τους Έλληνες. 

Οι Ρώσοι αυτό το γνωρίζουν. Ένα τέτοιο δόγμα καταργεί το δόγμα του πανσλαβισμού, που είχε προβάλλει ο Ρώσος πανσλαβιστής συγγραφέας Νικολάι Ντανιλιέφσκι πριν από 150 περίπου χρόνια. 

Ο Ντανιλιέφσκι ήθελε την Κωνσταντινούπολη να είναι «Τσάριγκραντ» (Βασιλεύουσα Πόλη) και πρωτεύουσα των Σλάβων, με ηγεμόνα τη Ρωσία. 

Το φιλελληνικό δόγμα του Πούτιν καταργεί και το δόγμα του Λένιν, που ήθελε την Κωνσταντινούπολη σαν «Σταμπούλ» και πρωτεύουσα του «ανατολίτικου κομμουνισμού», με συμμαχία Τούρκων και Σοβιετικών. Βέβαια, ο Λένιν είχε σαν σχέδιο να κάνει την Τουρκία σοβιετικό «δορυφόρο».

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν στηρίζεται στο δόγμα του Αλεξάντερ Ντούγκιν. Ο Ντούγκιν θέλει την Κωνσταντινούπολη να είναι η «δεύτερη Ρώμη» και η Μόσχα να την διαδέχεται σαν «τρίτη Ρώμη». 

Το συμφέρον της Ρωσίας, γεωπολιτικά, θα είναι η Κωνσταντινούπολη να περάσει στα χέρια των Ελλήνων. Και η Κύπρος, παράλληλα, να γίνει μία τεράστια βάση των Ρώσων, ένα «αεροπλανοφόρο» τους στην ανατολική Μεσόγειο. Τα Μνημόνια Ελλάδας και Κύπρου, τα δυσβάστακτα μέτρα, δείχνουν πως τα ελληνικά αυτά κράτη δεν έχουν τελικά άλλη επιλογή. 

Το μέλλον της χώρας μας, και της Κύπρου είναι με τη Ρωσία. Οι Ρώσοι πιστεύουν πως σύντομα Ελλάδα και Κύπρος βγαίνουν από τη ζώνη του ευρώ και επιστρέφουν στα εθνικά τους νομίσματα, την ελληνική δραχμή και την κυπριακή λίρα. Ίσως τότε να είναι και η κατάλληλη στιγμή για να θα ενταχθούν στη σφαίρα επιρροής της Μόσχας…

http://www.voicenews.gr/


ΠΝΙΓΗΚΕ Ο << ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ >> ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ . Τα χειρότερα έρχονται,

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ:Οι σκοπιανοί μας επιστρέφουν τους λαθρομετανάστες που καταφέρνουν να περάσουν από τον διπλό φράχτη


Όχι μόνο έκλεισαν τα σύνορα με την υπογραφή Τσίπρα, αλλά και επιστρέφουν τους λαθρομετανάστες που καταφέρνουν να περάσουν τον διπλό φράχτη!

Για γέλια και για κλάμματα είναι η κατάντια της συγκυβερνήσεως Τσίπρα - Καμμένου. Όχι μόνο «κατάφεραν» να κλείσουν τα σύνορα σε ολόκληρη την Ευρώπη και να καταστεί η χώρα μας ένα απέραντο Hot Spot, αλλά και δέχονται πίσω τους λαθρομετανάστες που καταφέρνουν να περάσουν από την Ειδομένη.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσαν σκοπιανικές πηγές το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη επέστρεψαν στην Ελλάδα 800 ατόμα από τα 1.400 που είχαν καταφέρει να περάσουν στο έδαφος των Σκοπίων. 

Το πρωί της Τρίτης το Reuters έκανε λόγο για επιστροφή 600 ατόμων, επικαλούμενο ανώτατο αξιωματούχο των Σκοπίων, για τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αίτημα επανεισδοχής.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της αρνείται για άλλη μία φορά την αλήθεια, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει κάτι και ότι θα εξετάσει τυχόν αιτήματα από τα Σκόπια για επανεισδοχή λαθρομεταναστών. 

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βίτσας είπε «Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω των συνηθισμένων διπλωματικών μέσων» ανέφερε σε δήλωσή του στο Reuters. «Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο για να το διαψεύσω ή να το επιβεβαιώσω» είπε.

Εκ μέρους του Συντονιστικού Οργάνου της κυβέρνησης για το προσφυγικό, ο Γ. Κυρίτσης είπε μιλώντας στο Mega, το πρωί της Τρίτης: «Στην περίπτωση που υποβληθεί αίτημα επανεισδοχής, θα το εξετάσουμε»

Ποιά είναι η αλήθεια; 

Η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή του Playstation είχε βάλει την υπογραφή της και σε σύμφωνο επανεισδοχής λαθρομεταναστών μεταξύ Ε.Ε. και Σκοπίων. 

Με βάση αυτή τη συμφωνία οι σκοπιανοί θα μας στέλνουν πίσω όποιον καταφέρει να περάσει το διπλό φράχτη, όπως έγινε και στην προκειμένη περίπτωση.

Τελευταία εξέλιξη στο ζήτημα ήταν το εκ νέου ξεφτίλισμα της κυβερνήσεως Τσίπρα - Καμμένου, η οποία επέμενε να αρνείται την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών. Τελικώς οι κυβερνώντες αποδείχτηκαν για άλλη μία φορά ψεύτες. Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις ενός εκ των «προσφύγων», οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα:

«Αφού καταφέραμε να διασχίσουμε το ποτάμι και να περάσουμε τα σύνορα στη συνέχεια συνεχίσαμε με τα πόδια μέχρι που φτάσαμε σε ένα χωριό των Σκοπίων. Εκεί όμως μας περίμενε ο στρατός των Σκοπίων. Κάποιοι προσπάθησαν να φύγουν αλλά τους έπιασαν.

Επειδή ήμασταν πολλά άτομα, μας χώρισαν σε ομάδες. Για τουλάχιστον 5-6 ώρες μείναμε στο δρόμο. Ημασταν βρεγμένοι, επειδή διασχίσαμε το ποτάμι και κρυώναμε πολύ. Κάποιοι άναψαν φωτιές, αλλά οι στρατιώτες μας είπαν να τις σβήσουμε. Κάποιες έσβησαν, αλλά ανάψαμε άλλες πιο μετά γιατί είχε πάρα πολύ κρύο.

Μετά από 5-6 ώρες ήρθαν στο σημείο που μας κρατούσαν στρατιωτικά φορτηγά. Μας ζήτησαν να μπούμε μέσα. Αφού μπήκαμε όλοι τα φορτηγά κατευθύνθηκαν στα σύνορα με την Ελλάδα, κοντά στην Ειδομένη. 

Μας άφησαν σε μία απόσταση περίπου 20 λεπτών. 

Στη συνέχεια Σκοπιανοί στρατιώτες έκοψαν τα συρματοπλέγματα και μας ανάγκασαν να περάσουμε ξανά στο ελληνικό έδαφος».

3 εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες περιμένουν στα παράλια της Μικράς Ασίας...

H Κυριακάτικη Χουριέτ δημοσίευσε μια συνταρακτική αποκάλυψη που εφόσον υλοποιηθεί θα αλλάξει για πάντα την Ελλάδα που ξέρουμε: 

Πάνω από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες που θέλουν με καθε τρόπο να περάσουν στην Ευρώπη βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία!

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι Σύριοι, που συνωστίζονται στα παλιά σπίτια της συνοικίας του Μπασμανέ στη Σμύρνη. 

Πολλοί και οι λαθρομετανάστες, Αφγανοί και Πακιστανοί οι περισσότεροι, που ζουν στα παράλια της Κρήνης, αυτοί σε παλιά εγκαταλειμμένα ξενοδοχεία.

Όλοι τους περιμένουν τη στιγμή που ο μεταφορέας θα τους ανάψει το πράσινο φως της μετακίνησής τους στα ελληνικά νησιά. 

Όλοι νομίζουν πως μετά το πέρασμα ο δρόμος για την κεντρική Ευρώπη και τα παχυλά της επιδόματα, θα είναι ανοικτός.


ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ» ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ»

IDOMENI, GREECE - MARCH 6: Refugees wash a new born baby as they stay in tents that they set up in the Idomeni town in Greece, near the Macedonian border on March 6, 2016.  (Photo by Iker Pastor/Anadolu Agency/Getty Images)

Την θυμάστε τη φωτογραφία του «νεογέννητου» της Ειδομένης, όπου μια γυναίκα με μαντίλα το έπλενε μ’ ένα μπουκάλι νερό μέσα στις λάσπες, που «συγκλόνισε τον κόσμο»; 

Ε, λοιπόν, σας δουλέψανε! Δεν ήταν νεογέννητο, αλλά γεννήθηκε προ μηνός περίπου στην Σάμο.

Επρόκειτο βεβαίως για μια ακόμα «αμερικανιά», για να νιώσουν ακόμα μεγαλύτερες ενοχές οι εφησυχασμένοι Έλληνες αστοί «για το δράμα των προσφύγων» και να συνδράμουν το… «κύμα της αλληλεγγύης».

Τώρα που ο στόχος επιτεύχθηκε, αποκάλυψε την αλήθεια στην ισπανική εφημερίδα El Espanol ο Ισπανός φωτογράφος Iker Pastor, που είχε βγάλει και διοχετεύσει τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δικαιολογούμενος για την αμερικανιά περί νεογέννητου, ότι μετά τη φωτογραφία «έχασε» τους… ευτυχείς γονείς και τους ξαναβρήκε την επομένη, όπου του είπαν την πραγματική ιστορία τους..

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»

Νέα εικόνα (1)
Καθημερινά στα δελτία ειδήσεων –και όχι μόνον απ’ αυτά, αλλά κι από άλλες εκπομπές- των καναλιών της κόκκινης χούντας των ΜΜΕ, παρακολουθούμε άπειρες σκηνές από το «δράμα» των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, με σκοπό να νιώσουν ένοχοι οι Έλληνες και να καβαλήσουν το «κύμα της αλληλεγγύης», που έχουν στήσει οι αχυράνθρωποι του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ποια είναι η πραγματικότης; 

Ότι όλα αυτά που μας δείχνουν είναι σκηνοθετημένα από τους ίδιους, με κομπάρσους τα «προσφυγάκια» που έχουν… ταλέντο στην ηθοποιία! 

Και ιδού η απόδειξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Αυτά τά βίντεο το έκρυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ! Ντροπή!!!!!!!!!!…............Ο "πολιτισμός" που φέρνουν οι κάτοικοι των Hot Spot...Εγκληματική οργάνωση Πακιστανών χτυπούσε, μαχαίρωνε και λήστευε “πρόσφυγες” στους Ευζώνους Κικλίς.

Τα ΜΜΕ προβάλλουν τελικά μόνο ότι επιθυμούν. 

Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ειδομένης, οι οποίοι καταγγέλλουν αδικίες, αλλά κανείς δεν τους ακούει. Στο παρακάτω βίντεο, ο κ. Λάζαρος Ούλης, κάνει λόγο για κατάληψη του χωραφιού του, το οποίο αδυνατεί να το καλλιεργήσει. Παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτή ζει σε ακριτική περιοχή της χώρας, προσπαθώντας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, το χωράφι του έχει καταληφθεί, αλλά η πολιτεία αδιαφορεί.

«Έχουν κατασκηνώσει όλοι εδώ. Πήγα στο τρακτέρ και μπήκαν μπροστά.
Δεν με άφησαν να οργώσω και ήρθε και η αστυνομία ρωτώντας με τι έγινε. Τα παράτησα»
δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Δείτε τα βίντεο!





Να και μια είδηση από την Ειδομένη, που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να διαβάσατε στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών, γιατί χαλάει το κλίμα της νεοταξίτικης εκστρατείας δημιουργίας κλίματος ενοχών στους Έλληνες για τα «προσφυγάκια»και δημιουργεί κλίμα φόβου στον ντόπιο πληθυσμό των περιοχών που θα εγκατασταθούν τα “hot spots”.

Δύο αιματηρές ληστείες, λοιπόν, έλαβαν χώρα στην περιοχή το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη, με θύματα «προσφυγάκια». Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, «άγνωστοι» δράστες επιτέθηκαν σε επτά Πακιστανούς, από τους οποίους βούτηξαν 285 ευρώ. Οι ληστευθέντες ήταν υπάκουοι και δεν είχαν περαιτέρω συνέπειες…

Όμως, άλλοι τέσσερις Πακιστανοί που.....
ληστεύθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης από την ίδια συμμορία, επιχείρησαν να αντισταθούν και χτυπήθηκαν ανελέητα με ξύλινα ρόπαλα, ενώ δύο εξ’ αυτών μαχαιρώθηκαν κιόλας και κατέληξαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Τελικώς, οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία. Πρόκειται για οκτώ Πακιστανούς και δύο Αφγανούς.


Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο περιπτώσεις ληστειών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στους 
Ευζώνους Κιλκίς. Συνελήφθησαν 8 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22 έως 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία. Σημειώνεται ότι 3 από τους συλληφθέντες ενέχονται και στις δύο ληστείες.

Ειδικότερα,  (09-03-2016) τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς οι προαναφερόμενοι 8 υπήκοοι Πακιστάν με την απειλή πιστολιών και ξύλων, καθώς και την χρήση αιχμηρών αντικειμένων αφαίρεσαν από 4 ομοεθνείς τους ηλικίας 23 έως 45 ετών το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. 

Άμεσα συνελήφθη ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, ενώ δύο από τους παθόντες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Επίσης, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας επιπλέον 7 υπήκοοι Πακιστάν για την ίδια υπόθεση.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι 3 από τους 8 συλληφθέντες ενέχονται και σε άλλη περίπτωση ληστείας. Ειδικότερα, την 05-03-2016 το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, οι 3 προαναφερόμενοι υπήκοοι Πακιστάν και 2 υπήκοοι Αφγανιστάν που αναζητούνται, με την απειλή πιστολιών και ξύλων, αφαίρεσαν από 7 υπηκόους Πακιστάν ηλικίας 20 έως 34 ετών συνολικά το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, 8 κινητά τηλέφωνα και τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.


ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΟΗΕ: ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!

lathrometanasteush

Την ετήσια έκθεσή του δημοσιοποίησε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα,

Zeid Ra΄ad al Hussein (άρα μουσουλμάνος…), στην οποία κατηγορεί την «προσφυγική» πολιτική των χωρών που βρίσκονται πάνω από την Ελλάδα στο χάρτη και εξαίρει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» των συριζοψεκασμένων, καθώς και τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές», αλλά και τα κορόιδα που έχουν παρασυρθεί από το τεχνητό… «κύμα αλληλεγγύης»:

«Στο μεταξύ, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Οι μετανάστες αδυνατούν να εγκαταλείψουν τη χώρα εξαιτίας των περιορισμών των συνόρων που έχουν επιβληθεί από την Αυστρία, τη Σλοβενία, την Κροατία, την Σερβία και την ΠΓΔΜ. 

Αυτή η θλιβερή προσέγγιση, από κοινού με άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί από χώρες όπως η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Σλοβακία και η Πολωνία, δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση για μεγάλους αριθμούς ανθρώπων και επιδεινώνουν την πίεση στην Ελλάδα, μια χώρα που βρίσκεται ήδη σε ανάγκη για βοήθεια. 

Η Ελλάδα έχει αγωνιστεί επί μήνες να διατηρήσει ανθρώπινες συνθήκες για την υποδοχή απεγνωσμένων ανθρώπων, οι οποίοι καταφθάνουν από τη θάλασσα. Αποτίω φόρο τιμής στους αξιέπαινους εθελοντές και ακτιβιστές, που προσπαθούν να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους».

Τι σημαίνουν όλα τούτα; 

Προφανώς, ότι οι ιθύνοντες της Νέα Τάξη είναι πολύ ευχαριστημένοι, γι’ α
υτό και θα μας στείλουν κι άλλα «προσφυγάκια»! 

-Σας υπενθυμίζουμε δε –για πολλοστή φορά- τα όσα είπε προ ημερών ανώνυμος Ευρωπαίος αξιωματούχος προς την Wall Street Journal, διότι επαληθεύονται συνεχώς: 

«Η Ελλάδα δεν θα ήταν το χειρότερο μέρος για να εκδηλωθεί μια ανθρωπιστική κρίση για μερικούς μήνες. Οι Έλληνες είναι πολύ πιο φιλικοί προς τους πρόσφυγες συγκριτικά με άλλους λαούς των Βαλκανίων ή της ανατολικής Ευρώπης».

Αθανάσιος Βασιλόπουλος