ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ


Οι πολιτειακές αρχές υπηρετούν τον λαό, εφαρμόζουν τούς κανόνες κοινωνικής ευρυθμίας που έχουν συνομολογηθεί και αποσκοπούν διά τής φυλετικής ενέργειας στην εθνική υπεροχή. Η πολιτειακή ηγεσία και η πολιτική τάξη έχουν την υποχρέωση να εφαρμόζουν τις λαϊκές εντολές και να διασφαλίζουν την εθνοφυλετική συνοχή. 

Στην περίπτωση που ο λαός καθίσταται υπηρέτης τής καθεστωτικής αλαζονείας και τής βουλιμίας τυράννων και εισβολέων σε βάρος τής εθνικής του κυριαρχίας, δικαιούται και υποχρεούται να ανατρέψει το ανίκανο και προδοτικό καθεστώς. 

Η πολιτειακή καθεστηκυία τάξη έχει λόγο υπάρξεως μέσα στο Έθνος για όσο χρονικό διάστημα ενεργεί υπέρ των εγγενών φυλετικών δυνάμεων τής εθνικής κοινότητας και λογοδοτεί αποκλειστικά σ’ αυτήν. 

Όταν μιλάμε για καθεστηκυία τάξη, αναφερόμαστε στον επικεφαλής τής πολιτείας, στην εκάστοτε κυβέρνηση, τούς κομματικούς φορείς, τούς συνδικαλιστές, τούς ενημερωτές, τούς οικονομικούς και κοινωνικούς θεσμούς. 

Το δε κράτος λειτουργεί στην μορφή που έχει επιλέξει ο λαός και μεταβάλλεται πάλι όταν το επιλέξει ο λαός, κατά τρόπο τέτοιο ώστε οι ενεργοί πολίτες τής Φυλής, το Έθνος δηλαδή, να κυβερνούν την ύπαρξη και τούς στόχους τους. 

Η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία αποτελεί ένα ξένο, ξενοκίνητο, σπάταλο και προδοτικό πολιτειακό μόρφωμα. Απαρτίζεται στην κατευθυντήρια δομική της αιχμή από κομματικά μορφώματα που αποτελούν την συνέχεια των παλαιών κομμάτων που εμφύτευσαν οι ψευτοσύμμαχοι στον Ελληνισμό μετά από την Επανάσταση τού Εικοσιένα. 

Έτσι λοιπόν από το αγγλικό, το γαλλικό και το ρωσικό κόμμα, περάσαμε στα φιλελεύθερα, στα σοσιαλιστικά και στα μαρξιστικά μορφώματα. Εντολείς τού κατοχικού καθεστώτος είναι οι ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί, οι τοκογλύφοι τους και οι στρατοί τους. 

Ο λαϊκός μόχθος και οι πόροι τού Έθνους έχουν υπαχθεί στα θησαυροφυλάκια τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Η πολιτεία θρέφεται από το προϊόν που παράγει ο λαός μέσα σε επαχθή πλαίσια διορισμών και χλιδής. Το δε ψευδοκράτος διαλύει εσκεμμένα τις υποδομές και τις γραμμές αμύνης τού Έθνους.

Όλα τούτα λαμβάνουν χώρα όταν ο ελληνικός λαός χάνει διαρκώς εργασιακά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, όταν μετατρέπεται σε είλωτας και ραγιάς, όταν χάνει γη και Πατρίδα. 

Η διάλυση τού Κάστρου τής Φυλής συμβαίνει ακόμη όταν ξένοι γυρολόγοι ωθούνται σε ασταμάτητες παράνομες μετακινήσεις και όταν τα γειτονικά ψευδοκράτη που εδράζονται σε κατεκτημένα ελληνικά εδάφη, ζητούν ονόματα, συγκυριαρχίες και διζωνικές ομοσπονδίες. 

Με την Πατρίδα μας να παραδίδεται ειρηνικότατα στην Τουρκία με κανάλια, τηλεοπτικές σειρές, λιμάνια, πολιτική διαχείριση σε Θράκη και άλλα τινά. Και ακόμη, έχουμε αφεθεί στην έλευση που ετοιμάζει μέσα στην Πατρίδα τού Χριστού και τού Φωτός ο ένσαρκος σιωνιστής αντίχριστος με τις ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη και το ενσώματο χάραγμα. 

Έχουμε να κάνουμε με ένα τυραννικό καθεστώς πολιτικής διοίκησης που δεν αποτελεί εκπρόσωπο τού ελληνικού λαού αλλά εχθρό τού Ελληνικού Έθνους. Και Ελληνικό Έθνος είμαστε όλοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Ψυχή. Είμαστε όλοι εμείς που αποτελούμε την σπορά Αγίων, Ηρώων και Ελληνικού Πολιτισμού. 

Ελληνικό Έθνος είμαστε όλοι εμείς οι συνεχιστές τής ελληνικής ιστορίας και τής αιμάτινης φυλετικής αλυσίδας. Ο αέναος, αμετάβλητος και Ζωντανός Ελληνισμός. Ο Διαρκής Λεωνίδας και ο Ένσαρκος Χριστός. Σε Ιερό Λόγο και Μαρτύρων Αίμα πορευθέντες, μαχόμενοι και αποφασισμένοι για Αλήθεια και Νίκη. 

Απέναντί μας βρίσκεται η σπορά τού Εφιάλτη και τού Ιούδα. Λυσσασμένα και άπιστα σκυλιά τού διεθνισμού και τής παγκοσμιοποίησης. Διχαστές των Ελλήνων διά των πολιτικών κομμάτων και των ψεύτικων και δήθεν διαφορετικών ιδεολογιών τους. Έρποντες μισέλληνες που μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια τού χειμαζόμενου λαού με τα εργολαβικά ΜΜΕ τής πλάνης που μιλάνε για τα δήθεν απαραίτητα μνημόνια και την καλή τάχα μου πολυφυλετική κοινωνία. 

Με τούς συνδικαλιστές τού κατοχικού καθεστώτος να χρηματοδοτούν εκδρομές για την πτώση τού φράχτη τού Έβρου και τούς γκρεμιστές ακτιβιστές, όπως μάθαμε προσφάτως. Με τούς οικουμενιστές να παθαίνουν αφωνία απέναντι σε Τζαμιά και Αντίχριστο. 

Η αντίσταση όμως και η ανάκαμψη τού Ελληνικού Έθνους που γύρεψε ο Μακαριστός Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος θα έρθει με τον τρόπο που το είχε προφητεύσει ο Άγιος Παίσιος. Θα γίνει από τούς Πιστούς σε Χριστό και Ελλάδα. Η ανάσταση τής Ελληνικής Φυλής θα έρθει από αυτούς που πιστεύουν σε Ορθοδοξία και Μεγάλη Ελλάδα. Οι Έλληνες που πιστεύουν σε Θεό, Ελλάδα, Στρατό και Λαϊκό Εθνικισμό. 

Είναι οι Έλληνες που εφαρμόζουν Ευαγγέλιο και Ιστορία. Οι Έλληνες που θέλουν κοινωνική δικαιοσύνη, ελληνική φυλή και ταύτιση τής εθνικής και τής εδαφικής κυριαρχίας τού Ελληνικού Έθνους. Εκείνοι που είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν για να παραμείνουν Έλληνες και να κληροδοτήσουν ατόφια και ακέραιη Πατρίδα στα παιδιά τους. 

Η πολιτειακή μεταβολή είναι νομοτέλεια, λαϊκή απαίτηση και εθνική ανάγκη. Οι τύραννοι δικάζονται για εσχάτη προδοσία. Οι αποστάτες τού Έθνους απομακρύνονται. Οι βάρβαροι υποτάσσονται. 

Η εξουσία τής Ελλάδος αποδίδεται στις Δυνάμεις τού Έθνους. Οι τάξεις ομονοούν και εργάζονται για ευημερία και αυτάρκεια τής ελληνικής κοινωνίας, δίχως πλαστούς διαχωρισμούς. 

Ο κομματισμός αντικαθίσταται από τούς εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών και των παραγωγικών τάξεων. Ο Στρατός αποδιώχνει τούς σφετεριστές τής Ελλάδος βαρβάρους, απελευθερώνοντας Μεγάλη Ελλάδα από δυσμάς έως τού Πόντου. Η Ορθοδοξία κραταιώνεται και φέρνει το Φως τού Χριστού στο πλευρό τής Μεγάλης Ελλάδος. 

Η Ελλάς φορεί Στέμμα και Εθνική Αριστοκρατία. 

Η Ελλάς ιερουργεί, εργάζεται, πολεμά και νικά. 

Η Ελλάς έχει ως πολίτευμα την Αρχή των Αρίστων τού Έθνους. 

Η Ελλάς δράττει το ατσάλι και φέρνει το δίκαιο. Ζωντανεύει την Ιστορία και τον Πολιτισμό. 

Η Ελλάς είναι Ορθόδοξο, Λαϊκό, Φυλετικό και Αυτοκρατορικό Έθνος. Με τον Εθνικοκοινωνισμό οδικό της χάρτη. 

Σπυρίδων Καραχάλιος