ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; ΤΟ ΧΑΟΣ!

Μία απάντηση στα 
περί δημιουργίας νέου
“δεξιού” κόμματος

Το τελευταίο σενάριο, το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες, είναι ότι πρόκειται να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα, το οποίο θα έχει σκοπό να καλύψει το υποτιθέμενο κενό μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να λεηλατήσει τις ψήφους του κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πόση σχέση όμως έχει με την πολιτική πραγματικότητα αυτή η προοπτική; Δεν έχει καμμία! Και δεν έχει καμμία, γιατί μεταξύ νεοφιλελευθερισμού και εθνικισμού υπάρχει κυριολεκτικά χάος, χάος ιδεολογικό, χάος πολιτικό και χάος ηθικό!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων της στην νεολαία, στους άνεργους, στους αγρότες και στις λαϊκές συνοικίες και αυτό και μόνον δείχνει ότι δεν πρόκειται να θιγεί κατ’ ελάχιστον από την δημιουργία ενός κόμματος, το οποίο θα είναι βαθύτατα συντηρητικό και θα αποτελείται από “εθνικόφρονες” της πεντάρας, οι οποίοι τα τελευταία έξι χρόνια, κατά τα οποία δοκιμάζεται η Πατρίδα μας από την πολιτική των μνημονίων, όχι μόνο σιώπησαν, αλλά και χειροκρότησαν θερμά τα αντιλαϊκά μέτρα και την πολιτική της εθνικής υποταγής, που επέβαλαν οι μεγάλοι “προστάτες” του τόπου μας από την Δύση.

Το μόνο που μπορούν να επιτύχουν με την δημιουργία ενός αυτής της μορφής πολιτικού σχηματισμού είναι να κόψουν ψήφους από την Ν.Δ., η οποία οδεύει σταθερά προς το κέντρο, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα στις τάξεις τους και επίλεκτα στελέχη του Σημιτικού εκσυγχρονισμού.

Βασίζονται στο γεγονός ότι θα έχουν την εύνοια και την προστασία των “νταβατζήδων” της διαπλοκής, οι οποίοι έχουν κατασυκοφαντήσει και συκοφαντούν συστηματικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Όμως, η λάσπη τους έχει ήδη αποδειχθεί σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις ότι δεν ευρίσκει ανταπόκριση στον λαό, ο οποίος έχει αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

Επιπλέον, τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα έχουν απάντηση στις σταθερές και συνεπείς θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια στην ληστρική πολιτική των μνημονίων και στην λαθρομετανάστευση, η οποία έχει λάβει πλέον εφιαλτικές διαστάσεις και απειλεί να μετατρέψει ολόκληρη των χώρα σε ένα τεράστιο hot spot.

Τι έχουν να πουν γι’ αυτά τα προβλήματα οι παραπονούμενοι “δεξιούληδες”, οι οποίοι μέχρι χθες ήσαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και στήριζαν με κάθε τρόπο την Νέα Δημοκρατία; Δεν έχουν να πουν τίποτε. Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει και έχει μιλήσει για αυτά τα θέματα εδώ και πολλά χρόνια. 

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την συκοφαντούν, την διώκουν, μηχανεύονται κάθε τρόπο και ίσως φτιάξουν ακόμη και κόμμα. Θα αποτύχουν για μία ακόμη φορά γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μαχόμενη αντίσταση του Έθνους ενάντια στην ξενοκρατία και αυτό έχει πλέον γίνει πεποίθηση σε ένα σεβαστό τμήμα του Ελληνικού λαού το οποίο μάλιστα έχει υποστεί και τις βαρύτατες συνέπειες από την αντεθνική πολιτική τόσο των φιλελεύθερων, όσο και των μαρξιστών