ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Μπάχαλο στην Χίο: 100 λαθρομετανάστες αντί να γυρίσουν στην Τουρκία, «εξαφανίστηκαν» και τους αναζητεί η αστυνομία!


Νέα «κατορθώματα» της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς μπορεί για ξεκάθαρα προπαγανδιστικούς λόγους εντυπώσεων να διατυμπανίζει την επαναπροώθηση λαθρομεταναστών από την Χίο και την Μυτιλήνη στο λιμάνι του Δικελί στην Τουρκία, επί τη βάση της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας της 18ης Μαρτίου, όμως η αληθινή εικόνα της κατάστασης είναι εντελώς διαφορετική.

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο και απίστευτο (αν και στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» τα πάντα μπορούν να συμβούν), οι περίπου 100 λαθρομετανάστες που ήταν προγραμματισμένοι να μεταφερθούν από την Χίο στην γειτονική Τουρκία «εξαφανίστηκαν» (όπως θα έλεγε και η ανεκδιήγητη και «στην κοσμάρα της» Χριστοδουλοπούλου). Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα, ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στο Δικελί της Τουρκίας, καθώς «εξαφανίστηκαν» τα περίπου 100 άτομα, τα οποία θα επέστρεφαν σήμερα στην Τουρκία, με την αστυνομία της Χίου να διεξάγει έρευνες σε όλο το νησί για τον εντοπισμό τους.
Οι λαθρομετανάστες επωφελήθηκαν προφανώς από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο νησί, με την «απόδραση» από το hot spot του νησιού την περασμένη Παρασκευή. Η κατάσταση στην Χίο τις τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά εκρηκτική, με την αστυνομία να εξασκεί βία σε βάρος των κατοίκων (!) του νησιού που βλέπουν καθημερινά την ζωή τους να υποβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο, ενώ την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες είναι αραγμένοι για Πέμπτη συνεχή ημέρα στο λιμάνι.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πληροφορία ότι χθες έφυγαν από την Χίο για το Δεκελί 66 άτομα, αλλά τα δύο τελευταία 24ωρα έφτασαν στο νησί από τα τουρκικά παράλια περίπου 400 άτομα, αριθμός δηλαδή 6πλασιος (!) απ΄αυτούς που έφυγαν. Αντί, δηλαδή, να εξομαλύνεται, έστω και ελάχιστα, η κατάσταση, απεναντίας χειροτερεύει ακόμη περισσότερο, με την εισροή των λαθρομεταναστών να αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε έχει σώας τας φρένας και δεν διακατέχεται από φτηνές και κυρίως ανύπαρκτες ιδεοληψίες, η «εξαφάνιση» των 100 περίπου λαθρομεταναστών μπορεί να δημιουργήσει πολύ άσχημες καταστάσεις για την ασφάλεια του νησιού και τις ζωές των κατοίκων του, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι σημείο μπορούν να φτάσουν απελπισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι επί μακρόν παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Χώρα μας.
Πέρα από τις αυτονόητες ευχές να μην συμβεί τίποτα κακό, το οποίο όπως είναι αναμενόμενο θα δημιουργήσει ραγδαίες εξελίξεις, οι ηθικές (και όχι μόνον) ευθύνες για την χαώδη αυτή κατάσταση στην Χίο (και αλλού), η οποία εγκυμονεί κινδύνους και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ανήκουν στην κυβέρνηση, τις ΜΚΟ, και τους λοιπούς «αλληλέγγυους» ψευτοαντιρατσιστές, οι οποίοι από κοινού με την εθνικά απαράδεκτη και απάνθρωπη πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχουν δημιουργήσει αυτή την εφιαλτική κατάσταση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Νικολακόπουλος: "Η Χρυσή Αυγή ενδυναμώνει υπόγεια...και όλες οι υπόλοιπες 'πατριωτικές' κινήσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν"




Βαρυσήμαντη συνεντευξη σε αριστερίστικη εφημερίδα έδωσε ο δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος, με κύριο θέμα το πολιτικό τοπίο όπως διαμορφώνεται σήμερα, υπό το βάρος της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο Νικολακόπουλος μιλώντας από του βήματος μίας μικρής αριστερίστικης εφημερίδας δεν είχε τις εξαρτήσεις και την αυτολογοκρισία που συνεπάγεται μία αντίστοιχη συνέντευξη σε μία εφημερίδα υψηλής κυκλοφορίας και μεγάλων συμφερόντων. 

Συνεπώς έχει εξαιρετική αξία να δούμε τα γραφόμενά του, την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις προσπαθούν να παρουσιάσουν μία μαγική εικόνα έντονου δικομματισμού μεταξύ ΝΔ και Σύριζα.

Δεν θα ασχοληθούμε με τις αναλύσεις του Νικολακόπουλου για 
την τακτική που οφείλει να ακολουθήσει η ΝΔ ή τους λόγους για τους οποίους ο Σύριζα καταρρέει. Θα σταθούμε, όμως, στα όσα λέει ο συγκεκριμένος δημοσκόπος για το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή.

Δυναμώνει η Χρυσή Αυγή

«Ίσως το πιο επικίνδυνο φαινόμενο της περιόδου είναι η υπόγεια ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν τέτοια δείγματα, δημοσκοπικά δεν φαίνονται προς το παρόν, είναι όμως σταθερά τρίτο κόμμα. Η απαξίωση της πολιτικής άρα και της κυβέρνησης τροφοδοτεί λογικές της Χρυσής Αυγής. Το προσφυγικό, που το χειρίζεται με μαεστρία, επίσης τις τροφοδοτεί.»

Αυτό που λέει ο Νικολακόπουλος, λοιπόν, είναι ότι οι πολιτικές συνθήκες επιβεβαιώνουν την Χρυσή Αυγή και την ανάλυσή της, συνεπώς δυναμώνουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Πέραν της επιβεβαίωσης του πολιτικού λόγου της Χρυσής Αυγής έχουμε και τον μαεστρικό πολιτικό χειρισμό της όλης καταστάσεως από την Χρυσή Αυγή.

Καταδικασμένο να αποτύχει το ανάχωμα του συστήματος

«Η διαφαινόμενη επιχείρηση δημιουργίας ενός δεξιού κόμματος ανάμεσα στη ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι μια προσπάθεια αυτών των ανθρώπων οι οποίοι θεωρούν ότι μπορεί να βρουν ζωτικό χώρο. Δεν είμαι βέβαιος ότι μπορούν να τον βρουν, αλλά σίγουρα η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής είναι από τα πιο επικίνδυνα φαινόμενα, διότι συνδυάζεται έτσι κι αλλιώς και με αντίστοιχες ευρωπαϊκές τάσεις.»

Εδώ δεν λέει τίποτα καινούργιο ο Νικολακόπουλος. Το σύστημα εμπρός στον πανικό του έχει πολλάκις φτιάξει αναχώματα κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Από τις παλινωδίες του Καρατζαφέρη, μέχρι τα ελικόπτερα του Καμμένου, έχουν φτιαχτεί δεκάδες ψευδοπατριωτικά κόμματα από παλιά υλικά του συστήματος και όλα απέτυχαν.

Αυτό που λέει ο Νικολακόπουλος είναι ότι και αυτό το «νέο» ανάχωμα θα αποτύχει προτρέποντας το σύστημα σε άλλες επιχειρήσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Εφημερίδα “Δημοκρατία”: O Αρχηγός της Χρυσής Αυγής «έκλεψε την παράσταση» στην συζήτηση για την Δικαιοσύνη


Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποτίμηση της απόδοσης των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων του Κοινοβουλίου στην συζήτηση της περασμένης Τρίτης κάνει η «Κυριακάτικη Δημοκρατία»:

- ΕΠΕΙΔΗ είμαι σίγουρος ότι ο πολύς κόσμος δεν παρακολούθησε (μαύρα μεσάνυχτα) τη συγκεκριμένη «μάχη», να σας πω με δυο λόγια την άποψή μου για όσα είδα και άκουσα: Κλασικός ο Τσίπρας, με «τακτοποιημένη» ομιλία, χωρίς εκπλήξεις! Εξάντλησε τις «βόμβες» του στην πρωτολογία, με αποτέλεσμα στη δευτερολογία του να... ασχοληθεί με τα της οικονομίας.

- ΔΕΝ ΗΤΑΝ κακός ο Κυριάκος, ο οποίος σιγά σιγά αποκτά ηγετικό στιλ! Κρίμα που δεν τόλμησε να αναφερθεί στον Παπασταύρου, ο οποίος τον... στοιχειώνει! Θα είχε αφήσει πολύ καλύτερες εντυπώσεις, αν δεν είχε πατήσει την... μπανανόφλουδα με το έγγραφο της ΝΕΡΙΤ και τη σύμβαση (για ανταλλακτική διαφήμιση) με τον «εκδότη» Μαυρίκο!

- Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ της Χρυσής Αυγής έκλεψε νομίζω την παράσταση, αν και τώρα τελευταία έχει κατεβάσει τους τόνους! Πέρασε σταυροβελονιά το «σύστημα», που προσπάθησε (με νύχια και με δόντια) να του αποδώσει την κατηγορία του αρχηγού «εγκληματικός οργάνωσής» μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Φύσσα!

- ΘΥΜΑΜΑΙ (και μου ανεβαίνει η πίεση) μεγάλα κανάλια και έντυπα συγκροτημάτων να δημοσιεύουν «αποκλειστικά» ρεπορτάζ με «φασίστες» βουλευτές να ποζάρουν με πολυβόλα, που ήταν όμως όπλα για παιχνίδια paintball (εκτοξεύουν μπογιές)!

- Η ΦΩΦΗ ήταν άχρωμη, άγευστη, άοσμη και ο Θεοδωράκης από εξαιρετικά προβλέψιμος έως παγερά αδιάφορος! Σε άλλο μήκος κύματος ο Κουτσούμπας (του τιμημένου ΚΚΕ) και εκτός θέματος ο θλιβερός Λεβέντης (μα, είναι 65 ετών, όπως δηλώνει;), που αφηγείται άνοστες ιστορίες, τις οποίες δεν πιστεύει κανείς.

Όπως βλέπουμε η εφημερίδα παραδέχεται ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είναι εκείνος που «έκλεψε την παράσταση», «πέρασε σταυροβελονιά το σύστημα», ενώ ταυτόχρονα η εφημερίδα με τον δικό της τρόπο αποκαλύπτει την απάτη των συστημικών ΜΜΕ με το δήθεν εύρημα της ανύπαρκτης «εγκληματικής οργάνωσης» του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η «Δημοκρατία» δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μεταφέρει στα γραφόμενά της, την εντύπωση που σχημάτισαν οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες μας που παρακολούθησαν τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών στην βουλή. Το ότι, δηλαδή, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν ο μεγάλος ηθικός και πολιτικός νικητής εκείνης της βραδιάς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ