ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Χρήστος Παππάς στο Ρωσικό Ινστιτούτο Πολιτικής: Ελλάς - Ρωσία - Συμμαχία!


Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο Ρωσικό Ινστιτούτο Πολιτικής επ΄ αφορμή του 8ου συνεδρίου της Χρυσής Αυγής.

Είχατε το συνέδριο του κόμματος. Ποια τα αντικείμενα και ποια τα ιδανικά της Χρυσής Αυγής;

Το Συνέδριο ήταν το 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και οι διήμερες εργασίες του είχαν ως αντικείμενο αφενός την εκλογή των οργάνων του Κινήματος, όπως αυτά ορίζονται από το καταστατικό του και αφετέρου την ιδεολογική και επικαιροποιημένη προγραμματική παρουσίαση των θέσεων του Κινήματος προς έγκριση και υλοποίηση. 

Στο Συνέδριό μας εξελέγη η νέα Κεντρική Επιτροπή, ο Γενικός Γραμματέας της και Αρχηγός του Κινήματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και εγκρίθηκε η δημιουργία ενός νέου επιπλέον οργάνου με γνωμοδοτικό χαρακτήρα το οποίο περιλαμβάνει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και όλα τα αιρετά μέλη σε ολόκληρες τις βαθμίδες (βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι κλπ.). 

Κεντρικό σύνθημα του Συνεδρίου ήταν το «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω» που εκφράζει τα ιδανικά μας, την ιδεολογία μας και τον πολιτικό μας αγώνα. Πολιτικός αγώνας που διεξάγεται για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.

-Ποια η γνώμη σας για την τελευταία συμφωνία Ε.Ε. και Τουρκίας;

Η Τουρκία αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί της Δύσης εδώ και πολλές δεκαετίες. Από την εισδοχή της στο ΝΑΤΟ, το 1952 έως και σήμερα η Τουρκία είναι το μακρύ χέρι της αμερικανονατοϊκής πολιτικής, εξάρτημα της οποίας είναι και αυτή καθαυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η πολυφυλετική, μουσουλμανική Τουρκία κακώς θεωρείται ευρωπαϊκή χώρα. Ακόμη και εδαφικά μόνο και μόνο επειδή κατέχει το ελληνικό κομμάτι της Ανατολικής Θράκης. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η απαιτητική και θρασύς Τουρκία παίρνει πάντα αυτό που θέλει, χωρίς να έχει από την πλευρά της Ελλάδος καμία αντίρρηση και αντίσταση. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της υποτέλειας των ελληνικών κυβερνήσεων «Αριστερών» και «Δεξιών» αποτελεί για μας ότι θεωρούν την Τουρκία ως «μη ασφαλή χώρα» και αυτό έχει ως συνέπεια βάσει των διεθνών συνθηκών (όπως το Δουβλίνο II) και με την παρότρυνση της ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ να μετατρέπεται η Ελλάδα σ’ ένα τεράστιο γκέτο αλλοφύλων και αλλοπίστων λαθρο – εισβολέων, οι οποίοι θα μετατρέψουν τελικά και θα αλλοιώσουν τον εθνικό χαρακτήρα του ελληνικού κράτους.

Πόσο έχουν επηρεάσει οι αποφάσεις της Επιτροπής την ελληνική εσωτερική πολιτική;

Όπως σας ανέφερα και προηγούμενα, η άτολμη Ελλάδα με τις ανεπίτρεπτες και εθνικά επικίνδυνες πολιτικές των τελευταίων 40 ετών μετατρέπεται ουσιαστικά σε δορυφόρο της Τουρκίας. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της μακρόχρονης στοχευμένης τουρκικής εξωτερικής πολιτικής αποτελεί η συνεχής προπαγάνδα των ελληνικών ΜΜΕ που κατακλύζουν τον ελληνικό λαό με τουρκικά σήριαλ και η εδώ και χρόνια συντονισμένη αλλοίωση της ελληνικής ιστορίας σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας από την πέμπτη φάλαγγα των εθνομηδενιστών.

Λένε για μια παρουσία Νατοϊκής δύναμης στα Ελληνικά νερά. Πιστεύετε ότι μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια της Ελλάδος; Για ποιον λόγο έγινε αυτό;

Ο μόνος ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της Ελλάδος είναι ο Ελληνικός Στρατός, ο οποίος βάλλεται από όλες τις πλευρές τόσο σε επίπεδο ηθικού, όσο και σε επίπεδο υλικής επάρκειας. 

Η ελληνική πτώχευση και η οικονομική κρίση έχουν φέρει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος σε δεινή θέση και το αξιόμαχό τους πλέον στηρίζεται στον πατριωτισμό και την αυτοθυσία, θα έλεγα, ιδιαίτερα των κατωτέρων στελεχών τους. 

Σε ό, τι αφορά το ΝΑΤΟ έχει πατήσει πόδι στο ελληνικό Αιγαίο προστατεύοντας κατ’ ουσίαν και παρακολουθώντας την εισβολή των λαθρομεταναστών, έχοντας συγχρόνως ως κύριο αντικείμενο τα γεγονότα στην Μέση Ανατολή και ιδιαίτερα στην Συρία. 

Θορυβημένο το ΝΑΤΟ από την επιτυχή αντιτρομοκρατική πολεμική εκκαθάριση των δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Συρία ενισχύει την δύναμή του και ελλιμενίζεται ουσιαστικά στο ελληνικό Αιγαίο. 

Πάγια θέση των Ελλήνων Εθνικιστών, όπως αναφέρθηκε και στο πολιτικό μας πρόγραμμα είναι η ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και ταυτόχρονη καταγγελία της Τουρκίας στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ για το casus beli.

-Η Ρωσία βοήθησε τον Άσαντ στον πόλεμο ενάντια στο ISIS. Υπήρξαν θετικά αποτελέσματα και ο Πούτιν αποφάσισε να αποσύρει τις δυνάμεις του. Ποια η γνώμη σας γι’ αυτό;

Δεν είμαστε εις θέση να γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες συμφωνίες και συζητήσεις του Προέδρου Πούτιν με τον Πρόεδρο Άσαντ. Εκτιμώ ότι αυτή η κίνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν μια κίνηση ματ στο διεθνές διπλωματικό σκάκι. 

Εκτιμώ, επίσης, ότι η στήριξη στον νόμιμο και αγωνιζόμενο Πρόεδρο Άσαντ θα συνεχιστεί και θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους εκπροσώπους της Νέας τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης πως κανείς δεν πρέπει πλέον να παίζει και να αγνοεί την χριστιανική υπερδύναμη που λέγεται Ρωσία.

Στο σημείο αυτό να σας αναφέρω επανερχόμενος στα του Συνεδρίου μας την ατμόσφαιρα που κυριάρχησε όταν ο Ρώσος παρατηρητής Dr. M. Kousnetsof απηύθυνε χαιρετισμό στους συνέδρους και στην αίθουσα κυριαρχούσε το σύνθημα «Ελλάς - Ρωσία - Συμμαχία». 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συζήτηση και την δυνατότητα που μου δώσατε να παρουσιάσω κάποιες από τις θέσεις του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



Άνοιξαν τα σύνορα οι σκοπιανοί στην Ειδομένη.

Άνοιξαν τα σύνορα οι σκοπιανοί στην Ειδομένη και... 
επέστρεψαν στην Ελλάδα 
71 λαθρομετανάστες - 
Πήραν τα όπλα οι κάτοικοι! ΒΙΝΤΕΟ

Άνοιξαν τα σύνορα οι σκοπιανοί στην Ειδομένη και... επέστρεψαν στην Ελλάδα 25 λαθρομετανάστες - Πήραν τα όπλα οι κάτοικοι! ΒΙΝΤΕΟ
Η γελοιοποίηση των ανίκανων και ανθελλήνων κυβερνώντων είναι καθημερινή.

Ακόμα και τα συστημικά μέσα που εξάντλησαν την αντιρατσιστική προπαγάνδα, αναδεικνύουν την τραγική ανυπαρξία της εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησης.

Όπως έγινε γνωστό το ψευδοκράτος των σκοπίων ξεφτίλισε για ακόμη μια φορά τις ελληνικές αρχές, αφού επαναπροώθησε παράνομα και θρασύτατα 71 λαθρομετανάστες από την Συρία και το Ιράκ, οι οποίοι είχαν περάσει τα σύνορα πριν ένα μήνα, πριν κλείσουν δηλαδή οι σκοπιανοί τα σύνορά τους.


Έτσι ο απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών στην Ειδομένη 
αντί να αδειάζει, ενισχύεται! 


Την ίδια ώρα οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και παίρνουν μόνοι τους μέτρα για φύλαξη με αγορά όπλων, αφού το ανθελληνικό κράτος φροντίζει για τους λαθρομετανάστες και όχι για τους Έλληνες!




Η Τέχνη της Τσουτσούνας. Η μεταπολιτευτική “χαβούζας της τέχνης” στο όνομα της ελευθερίας της “σκέψης”, του “λόγου”



Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δρ Τσίπρα, τον άνθρωπο σύμβολο της Πρώτη Φορά Αριστερά. Με την παρασταση του Φάμπρ θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε την κατάντια της προοδευτικής διανόησης. 

Από τους γίγαντες θεατρανθρώπους Κουν, Κατράκη, Καρέζη, Καλέργη και τόσους άλλους, ξέπεσε στα “παλλόμενα πέη” της νεοταξίτικης αριστεράς, που φαντασιώνεται και ελπίζει για τον πολλαπλό οργασμό. 

Μίας αριστεράς που βγάζει την κιλότα της και πέφτει στα τέσσερα για να δεχθεί το παλλόμενο πέος της Νέας Τάξης και βλέπει τις οργανικές εκκρίσεις να κυλάνε από το αιδοίο της περιμένοντας να της δώσει το χαρτομάντιλο για να σκουπιστεί και μετά να αφήσει διακριτικά την αμοιβή, για τις καλές υπηρεσίες, στο κομοδίνο. Ξύλινη μαριονέττα που αφήνεις να πέσει κατάχαμα, με χέρια και πόδια ανοιχτά, άκαμπτα, ανίκανη να κινηθεί μόνη της.

Μικρογράφια της μεταπολίτευσης είναι η “τέχνη” στο ξετύλιγμά της απο την αποφράδα 24 Ιουλίου 1974 ίσαμε τα “παλλόμενα πέη του Φάμπρ, τα χυδαία του “Χυτηρίου”, τα κωλομέρια της Παπαληγούρα, το χαλαρό “εργαλείο” του Δον Ζουάν Κιμούλη, το “Αθανάσιος Διάκος: Η επιστροφή” της Kitschoπούλου-γυναίκα σύμβολο της σύγχρονης τέχνης-, την κοπρολαλιά του Λάκη, την συμπικνωμένη βλακεία της “ελληνοφένειας” τα αγόρια κόπανους και τα κορίτσια γλάστρες των πρωινάδικων ή μεσημαριανάδικων. 

Η τέχνη της μεταπολίτευσης παραδόθηκε στην αριστερά την οργανωμένη με ένα συστημα ανατολίτικου τιμαριωτισμού και πνευματικά πολύ καθυστερημένη. 

Η μεταπολιτευτική “τέχνη” έπεσε στα νύχια μιάς κατάπτισης γελοίας αριστεροπροοδευτικής παραδοκουλτούρας που επιβιώνει χάρη στην πρόκληση των κανονικών ανθρώπων. Με την μεταπόλιτευση είχαμε στον τομέα της “τέχνης” ( κατω απο τον τίτλο τέχνη στεγάστηκαν ευτελέστατες δεκαρολογικές επιδιώξεις) δύο χαρακτηριστικά φαινόμενα. 

Πρώτον την πολιτικοποίηση και παράδοση της τέχνης στα σούργελα της αριστεράς επειδή κάποιοι “δεξιοί” είχαν ενωχικά σύνδρομα και επιδοτούσαν της αριστερή “διανόηση” για να μη ασχολείται μαζί τους. 

Δεύτερον ο πορνομανιακός εκτραχηλισμός της τέχνης, αναπόφευκτον παρακολούθημα της δημοκρατικής ανοχής, 

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά της μεταπολιτευτικής τέχνης εξευτέλισαν την αισθητική και απέδειξαν την ευτέλειαν, την στειρότητα και την ξετσιπωσιά των σούργελων, των γιαλατζή ηθοποιών, συγγραφέων, ζωγράφων, σκηνοθετών και γενικά όσων προσποιούνται τον καλλιτέχνη, πιστεύοντας πως η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τον μπουρζουά είναι η αξυρισία και η αλουσιά, ή το μπλουτζήν και το ταγάρι. 

Το μόνο που ξέρουν. Είναι να εισπράττουν (επιδοτήσεις) απο την Ελλάδα την οποία βρίζουν νυχθημερόν με πρόσχημα δήθεν καλλιτεχνικές δημιουργίες. Και είναι, ίσως, η πρώτη φορά στην ιστορία της λεγόμενης τέχνης και του πνεύματος που η δημοκρατία έγινε η αιτία να συσσωρευθούν τόσα σκουπίδια.

Με την μεταπολίτευση εισβάλαν στην Ελλάδα ανενόχλητοι πολλοί κάπηλοι της “Τέχνης” που με τα λογοτεχνήματα τους, τα θεατρικά τους έργα, και με τις ταινίες τους επιδιώκουν δόξα και χρήμα και προσφέρουν σε αντάλλαγμα βόρβορον. 

Όλοι της κατηγορίας αυτής ακολουθούν την ίδια συνταγή: είναι παρασκευασταί και έμποροι της αισχρότητας με περιγραφές, εικόνες, πράξεις και λόγους. Φυσικά κάποιος αριστερό προοδευτικός ρέκτης, θέλοντας να μας την φέρει, θα μας θυμίσει “τον εραστή της λαίδης Τσατερλυ” του Ν. Λώρενς την “Νανά” του Εμίλ Ζολά και πολλά άλλα πρότυπα “ελευθεριάζουσης” τέχνης που είχαν προκαλέσει μεγάλο θόρυβο. 

Ας γελάσουμε! 

Τα ανωτέρω έργα είχαν ειλικρίνεια και δύναμη. Τα σημερινά “δημιουργήματα” των ασυνείδητων εκμεταλλευτών της ανοχής και της ασυδοσίας, είναι ψεύτικα, εξεζητημένα και αισχρά. Η αισχροτης τους δεν έχει καμμία αισθητική δικαίωση. Τα ευρήματα τους είναι κτηνώδη. Οι μύθοι πληκτικοί. Οι βωμολοχίες ξεκρέμαστες για να χαϊδεύουν το υπογάστριο, οπου κατά μίαν ειδεχθή και απορριπτέα θεωρία εδρεύει η ψυχή του μικροαστικού μορμολίκιου. Τα πρότυπα τους μονίμως νοσηρά. Η “τέχνη” της μεταπολίτευσης είναι η κατ΄εξοχήν “τέχνη της χαβούζας”

Η μεταπολιτευτική “χαβούζας της τέχνης” στο όνομα της ελευθερίας της “σκέψης”, του “λόγου” και της “αναζήτησης” όχι μόνο κατέβασε την Τέχνη στο χαμηλότερο σκαλί αλλά την πήγε στην χαβούζα. Τα επιχειρήματα των “δημιουργών” της χαβούζας είναι για τα μπάζα.

Λένε:

Προσφέρουμε “καινούργια αισθητική γραφή” (και η “καινούργια γραφή” γίνεται με αυτοηδονιστικάς - αυνανισμους - επιδόσεις διαφόρων θηλυκών).
 
Σηματοδοτούμε “ τις συντελούμενες κοινωνικές διεργασίες” (και η “σηματοδότηση” γίνεται με άφθονα κουνήματα, παρτούζες, κερατώματα και αλαξοκώλια). 

Απομυθοποιούμε την ζωή. (Και η “απομυθοποίηση” πραγματοποιείται με την γελοιοποίηση θεσμών και προσώπων). 

Χαρτογραφούμε “τα ήθη της συγχρονης κοινωνίας” (Και η χαρτογράφηση φιλοτεχνείται με ένα συνεχές πήδημα).

Αυτοί οι “δημιουργοί” δεν είνα μόνοι τους. Δίπλα τους υπάρχουν οι δικτυωμένοι κεκράχτες (αβανταδόροι) τους που αφού έχουν απονείμει στους εαυτούς τους βαρυγδουπους τίτλους ξελιγώνονται απο τα ΜΜΕ(ξαπατησης) μέχρι λιποθυμίας για τα αριστουργήματα της αριστερόστροφης σάχλας και ουρλιάζουν αν τολμήσει κάποιος να αμφισβητήσει την “τέχνη” της προοδευτικής χαβούζας. Αυτή η τέχνη ψεύδεται παραπλανά και συσκοτίζει τους Έλληνες σε τρόπο που να χάνουν την αίσθηση του πραγματικού και του αληθινού.

Ευτελείς και ιδιοτελείς εμπαίζουν τον κόσμο. Με την αισχρότητα επιδιώκουν να εξέλθουν απο την αφάνεια, να ερεθίσουν την περιέργεια του κόσμου και να βγάλουν κανα ευρουλάκι. Το μόνο ελαφρυντικό που διαθέτει η μεταπολιτευτική αριστερόστροφη προοδευτικάντζα είναι η εγγενής νοσηρότης, χωρίς την οποία η ιδιοτέλεια και η ευτέλεια δεν θα μας πήγαιναν κατευθείαν στη χαβούζα. Η βρωμιά τους τραβάς, γιατί και οι ίδιοι είναι βρωμιάρηδες.

Κάποτε οι Έλληνες, ακόμη και την εποχή της “επάρρατης Δεξιάς”, παρακολουθούσαν Θέατρο και ονειρευόντουσαν ένα καλύτερο κόσμο. 

Σήμερα τα “παλλόμενα πέη” του Φαμπρ είναι ένα ακόμη κερασάκι στην τούρτα του kitsch της μεταπολίτευσης που για 40 χρόνια δημιούργησε πραγματικό αισθητικό και ηθικό χάος. 

Σε όλη την μεταπόλιτευση είχαμε τον θρίαμβο της επιδοτούμενης αριστερόστροφης ασυνειδησίας και της ασυδοσίας και τον βαρύτατο τραυματισμό του γούστου του ανύποπτου κοινού, χωρίς κανένα αντιστάθμισμα. 

Η τέχνη της μεταπολίτευσης με τα κτηνώδη ευρήματα, με τους πληκτικούς μύθους, τις ξεκρέμαστες βωμολοχίες, τα κουνήματα της λεκάνης, τα κατα συρροή πηδήματα είναι κατ΄εξοχήν “τέχνη της τσουτσούνας”....

maximos


Παραδέχονται την ανικανότητά τους μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής οι ανύπαρκτοι κυβερνώντες

ΦΑΤΕ 
ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: ΟΤΑΝ Ο... ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΟΛΠ!!!

Άλλη μια εκδήλωση της ανικανότητας και της αδιαφορίας αυτής της προδοτικής κυβέρνησης αποτελεί η μόλις δώδεκα σειρών απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στις ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γεώργιου Γερμενή και Ελένης Ζαρούλια σχετικά με την παροχή επιδόματος διατροφής και υγειονομικής περίθαλψης στους συνοδούς υπηρεσιακών σκύλων του Λιμενικού Σώματος.
Ειδικότερα, στις 20-01-2016 ο Γ. Γερμενής κατέθεσε την υπ’ αριθ. Πρωτ. 2506 ερώτηση, με την οποία ζητούσε από τον υπουργό να απαντήσει αφενός εάν θα χορηγούνταν άμεσα το επίδομα στους δικαιούχους και αφετέρου για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει η παροχή του. Στην ανωτέρω ερώτηση, λοιπόν, έλαβε ως απάντηση το από 11 Φεβρουαρίου 2016 υπ’ αριθ. Πρωτ. 1500.1/11869/2016/15 έγγραφο του αρμόδιου υπουργείου, στο οποίο αναφερόταν ότι: «Για την χορήγηση επιδόματος αναφορικά με τα έξοδα συντήρησης–διατροφής των αστυνομικών σκύλων του Λιμενικού Σώματος απαιτείται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργών Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής-Οικονομικών, με την οποία θα καθορίζεται το ύψους του μηνιαίου παγίου χορηγήματος». Επίσης, στο τέλος της απάντησης αναφερόταν ότι: «Το υπουργείο προωθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση για επίλυση του θέματος προκειμένου να χορηγηθεί με αναδρομική ισχύ στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος το επίδομα που δικαιούνται».
Φυσικά, και όπως άλλωστε θα ανέμενε κανείς κρίνοντας από την μέχρι τώρα πορεία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το θέμα παρέμεινε άλυτο. Δύο μήνες μετά επανερχόμενοι στο θέμα, αυτή φορά με την ερώτηση υπ’ αριθ. Πρωτ. 4095/18-03-2016 της Ελένης Ζαρούλια, επισημάναμε εκ νέου ότι οι συνοδοί των αστυνομικών σκύλων του Λ.Σ. παραμένουν για 18 μήνες απλήρωτοι και επιβαρύνονται οι ίδιοι τα έξοδα για την συντήρηση των σκύλων, με αποτέλεσμα οι μέχρι τότε οφειλές προς αυτούς να ανέρχονται ήδη στο ποσό των 3.600 Ευρώ.
Αφού, λοιπόν, επαναθέσαμε το ερώτημα προς τον υπουργό για την καταβολή του επιδόματος, στις 5 Απριλίου λάβαμε νέα απάντηση. Μόνο που δεν ήταν ακριβώς… νέα. Με το υπ’ αριθ. Πρωτ. 1500.1/29541/2016/91 έγγραφό του το υπουργείο μας παρέπεμπε στην προηγούμενη απάντησή του! Συγκεκριμένα, η απάντηση είχε ως εξής: «Τα ζητήματα που θίγονται στην εν θέματι Ερώτηση έχουν απαντηθεί με το αριθ. Πρωτ. 1500.1/11869/2016/15 έγγραφό μας, το οποίο σας διαβιβάζουμε για την πληρέστερη ενημέρωσή σας».
Κοινώς, αυτό μας λέει το υπουργείο είναι ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα επί του προκειμένου!
Απλώς, αντί να παραδεχτεί ευθέως ότι δεν έχει λάβει καμία μέριμνα για να εξευρεθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την απόδοση των οφειλομένων, παραπέμπει στην προηγούμενη απάντησή του και μάλιστα για την πληρέστερη ενημέρωσή μας! Τι, όμως, θα μπορούσε να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που το μόνο πλέον για το οποίο μεριμνά είναι πώς θα παρέχει όλες τις ανέσεις στους λαθρομετανάστες-εισβολείς, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες στερούνται στοιχειώδη αγαθά για την κάλυψη βασικών τους αναγκών και παράλληλα φορολογούνται ανηλεώς...
Την ώρα που όλα στην Πατρίδα μας διαλύονται και ξεπουλιούνται η άρνηση της χορήγησης του επιδόματος για την διατροφή και φροντίδα των σκύλων του Λιμενικού εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας εξαθλίωσης των Ελλήνων από την ανθελληνική αυτή κυβέρνηση.