ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Επίκαιρα: «Ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή θέλει το νέο δεξιό κόμμα η ΝΔ»«ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»: ΤΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Επίκαιρα: «Ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή θέλει το νέο δεξιό κόμμα η ΝΔ»


Το «κόμμα - απάτη» που δημιούργησε ο μετρ της εγχώριας πολιτικής κωλοτούμπας μαζί με το πρώην δεξί χέρι του Σαμαρά δεν προξενεί καμία έκπληξη ως προς τους λόγους της δημιουργίας του, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτό απ΄όλους.

Στο περιοδικό «Επίκαιρα» κάτω από τον τίτλο «Τι “ευχαριστιέται” ο Κυριάκος» διαβάζουμε τα εξής: «Κάθε μέρα που περνά πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι το κόμμα που προετοιμάζεται στα δεξιά της ΝΔ δεν στοχεύει να της δημιουργήσει προβλήματα, αλλά να της λύσει. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στα “Επίκαιρα” πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ενοχλείται από την πρωτοβουλία Καρατζαφέρη, Μπαλτάκου και σία, αλλά την “ευχαριστιέται” κιόλας! Κι αυτό για δύο κυρίως λόγους. 

Πρώτον, θα “φράξει” τη μετακίνηση δεξιών ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή και την πλήρη ριζοσπαστικοποίησή τους επί τα χείρω βεβαίως. 

Δεύτερον, η Συγγρού θα έχει τους δικούς της “ΑΝΕΛ” - και, μάλιστα, ένα κόμμα πλησιέστερα στο θυμικό των ψηφοφόρων της απ΄ό,τι το Κίνημα του Πάνου Καμμένου στους αντίστοιχους του ΣΥΡΙΖΑ – σε περίπτωση που κερδίσει τις επόμενες εκλογές χωρίς αυτοδυναμία και οδηγηθεί σε σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Αφήστε δε που θα της προσφέρει πατριωτικό άλλοθι στη μετατόπισή της στον νεοφιλελευθερισμό. 

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Τάκης Μπαλτάκος ουδέποτε έπαψε να είναι φίλος του Αντώνη Σαμαρά, όπως και ο Γιώργος Καρατζαφέρης της οικογένειας Μητσοτάκη…».

Είναι ολοφάνερο, ακόμη και μέσα από δημοσιεύματα των συστημικών ΜΜΕ, ότι αυτό το φρέσκο μόρφωμα δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει ως ένα ακόμη ανάχωμα απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια της ΝΔ να ελέγξει την συνεχή διαρροή ψηφοφόρων της. 

Αν αυτοί πάνε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τότε η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Αν, όμως, πάνε στο μόρφωμα, τότε οι ψήφοι θα είναι «δανεικοί» καθώς θα επιστραφούν είτε άμεσα (μόλις διαλυθεί το μόρφωμα) είτε έμμεσα (συμμετοχή του μορφώματος σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ).

Μόνο που δεν υπολογίζουν στη ΝΔ δύο βασικά πράγματα: 

α) ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των πρώην ψηφοφόρων τους, θεωρώντας ότι αντί να προτιμήσουν την δοκιμασμένη και δυνατή μέσα στη ροή του Χρόνου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είναι ολοφάνερο ότι έχει ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση στον Ελληνικό Λαό, θα στραφούν σ΄ένα γραφικό μόρφωμα που θυμίζει το «θρυλικό» άλογο – ψοφίμι Αστραχάν 

β) υπερτιμούν τον… Αστραχάν, καθώς θεωρούν ότι το ξοφλημένο ντουέτο των «ηγητόρων» του μορφώματος είναι σε θέση να σημειώσει τέτοιο ποσοστό ώστε να μπει, έστω και οριακά, στην Βουλή, ενώ στην πραγματικότητα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πιάσουν έστω και 1%.

Αν, φυσικά, κατορθώσουν να φτάσουν μέχρι τις εκλογές και δεν μείνει απλώς στην θεωρία αυτό το γραφικό μόρφωμα που δημιούργησαν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

«ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»: 
ΤΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ 
ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Ἡ ἴδρυση νέου κόμματος ὑπὸ τὸν Γ. Καρατζαφέρη, μὲ τὸν βαρύγδουπο τίτλο «Ἐθνικὴ Ἑνότητα», ἀποδεικνύει ὅτι τὸ σιωνιστικὸ πλέγμα συμφερόντων ἀρχίζει καὶ ἐξαντλεῖ τὶς ἐφεδρεῖες του στὰ δεξιὰ τοῦ πολιτικοῦ φάσματος. 

Στὰ ἀριστερὰ ἔχει μπόλικες.

Ὁ ἄνθρωπος ποὺ ὐπέγραψε φαρδιὰ πλατιὰ τὸ πρῶτο Μνημόνιο, ποῦ συμμετεῖχε μὲ κάμποσα ὑπουργεῖα στὴν κυβέρνηση Παπαδήμου, ἔρχεται καὶ πάλι νὰ συγκινήσει τοὺς ἀφελεῖς ψηφοφόρους καὶ νὰ τοὺς ὑποκλέψει γιὰ ἀκόμη μιὰ φορὰ τὴν ψῆφο τους.

Δεξί του χέρι ὁ Τάκης Μπαλτᾶκος, ὁ ὁποῖος ἔχει σὰν ὅραμα ἡ «Ἐθνικὴ Ἑνότητα» νὰ γίνει ἡ… σοβαρὴ Νὲα Δημοκρατία.

Στὴν παρουσίαση τοῦ νέου κόμματος μοιράστηκε φυλλάδιο, ὅπου τίθενται 7 ἐρωτήματα, μέσῳ τῶν ὁποίων φανερώνεται ἡ ἰδεολογική του ταυτότητα.

Ἐνδεικτικῶς: «1. Η χώρα είναι υπό ξένη οικονομική κατοχή επί έξι χρόνια. Ως πότε;» Ἀπορία: Γιατὶ δὲν ρωτοῦσε ὁ Καρατζαφέρης τὸν ἑαυτό του πρὶν ἕξι χρόνια, ὅταν ὐπέγραφε τὸ Μνημόνιο;

«6. Η χώρα δεν έχει πραγματική αντιπολίτευση σε κανένα κύριο ζήτημα. Ως πότε;«. Μά, Γιῶργο, ὑπάρχει μία καὶ μοναδικὴ ἀντιπολίτευση καὶ λέγεται Χρυσὴ Αὐγή. Φυσικά, ὅλοι οἱ ἅλλοι τοῦ «Δημοκρατικοῦ Τόξου» δὲν νοοῦνται ὡς Ἀντιπολίτευση.

«7. Η ελληνορθόδοξη πολιτιστική μας ταυτότητα κάθε μέρα νοθεύεται και η Ορθοδοξία, η ψυχή της ψυχής μας συνεχώς βάλλεται. Ως πότε;«. Ὡραῖα λόγια, ἀλλὰ δυστυχῶς δὲν μποροῦν νὰ γίνουν πιστευτά. Χορτάσαμε ἀπὸ Ὀρθοδοξία καὶ μὲ τὸ ΛΑΟΣ.

Κακὰ τὰ ψέμματα! Κὰθε κόμμα ποὺ ἀναφύεται δεξιὰ τῆς Νὲας Δημοκρατίας ἔχει ἕναν καὶ μοναδικὸ στόχο· νὰ ὑφαρπάξει ψηφοφόρους τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς. Νὰ παίξει – μὲ ἀλλα λόγια – τὸν ρόλο τοῦ ἰδεολογικοῦ ἀναχώματος.

Τὸ ὄνομα τοῦ κόμματος ἐπικαλεῖται τὴν ἐθνική ἑνότητα, ἀλλὰ ἑνότητα μὲ δοκιμασμένους καὶ ἀποτυχημένους τοῦ πολιτικοῦ συστήματος δὲν ὑφίσταται κι οὔτε πρόκειται νὰ ὑπάρξει.

Ὅσοι ἀγαποῦν πραγματικὰ τὴν Ὀρθοδοξὶα καὶ τὴν Ἑλλάδα δὲν θὰ αὐτοκτονήσουν γιὰ ἀκόμη μιὰ φορὰ στὴν κάλπη. Γιατὶ, ἐνίοτε τὸ ξαναζεσταμένο φαγητὸ προκαλεῖ δηλητηρίαση.

Πηγή: greekorthodoxagon.wordpress.com



ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ «ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ…




Όπως προβλέψαμε από την πρώτη στιγμή –όχι επειδή διαθέτουμε… μαντικές ικανότητες, αλλά βάσει των δεδομένων- όλη αυτή η ιστορία με την «μετεγκατάσταση» των λεγομένων «προσφύγων», από την Ελλάδα και την Ιταλία προς άλλες χώρες της Ε.Ε., έχει εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο. 

Διόλου τυχαία, καθώς η «μετεγκατάσταση» βγήκε ως λαγός από το καπέλο των νεοταξιτών, για να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό, ότι δήθεν η λεγόμενη «προσφυγική» κρίση είναι… προσωρινή.

Έτσι, μόνο 208 «προσφυγάκια» μετεγκαταστάθηκαν από...την Ελλάδα και την Ιταλία στο διάστημα από τις 16 Μαρτίου ως τις 11 Απριλίου, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε θέσει ως στόχο τους… 6.000, ενώ από την έναρξη του προγράμματος (τον Οκτώβριο του 2015), έχουν μετεγκατασταθεί από την Ελλάδα 615 «προσφυγάκια», αντί για… 63.302 που προβλέπονταν στα χαρτιά!

Να σημειωθεί –κι αυτό επίσης δεν γίνεται τυχαία- ότι ανάλογο παραμύθι με την «μετεγκατάσταση» έχουν υιοθετήσει και οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων κουκουέδες, που σε κάθε επίσκεψή τους στα «Κέντρα Φιλοξενίας» κ.τ.λ., τελειώνουν τα… ηρωικά ρεπορτάζ τους για τα «προσφυγάκια» με την φράση «… μέχρις ότου συνεχίσουν οι πρόσφυγες το ταξίδι στους τόπους προορισμού τους», καλλιεργώντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά είναι… προσωρινά. 

Κάνοντας πως δεν ξέρουν ότι το «ταξίδι» τελείωσε και ότι –θέλοντας και μη- ο τόπος προορισμού των απρόσκλητων είναι πλέον το Ελλαδιστάν!

Αντίοχος