ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣEI KAΘΕ ΟΡΙΟ ΗΘΙΚΗΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ Π@ΥΤΣ@Σ!!!

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΓΟΛΓΟΘΑ: Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ!!!


Εξαιρούνται από το νέο ασφαλιστικό - Θα εξακολουθούν να υπάγονται στο καθεστώς του Δημοσίου

Την ώρα που μειώνουν συντάξεις, κάνουν περικοπές σε εφάπαξ και μερίσματα και αυξάνουν τους φόρους, το υπουργείο Εργασίας, αφήνει ορισμένες κοινωνικές κατηγορίες «εκτός».

Συγκεκριμένα, από τους ενιαίους κανόνες του ασφαλιστικού εξαιρούνται οι βουλευτές που είχαν εκλέγει μέχρι το 2012 και δικαιούνται να πάρουν σύνταξη, καθώς και οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες.

O υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παραδέχτηκε την ειδική ρύθμιση.

Αναφερόμενος στις βουλευτικές συντάξεις υποστήριξε πως «δεν είναι ευνοϊκό το καθεστώς και κανείς δεν εξαιρείται, παρά μόνο οι βουλευτές που έχουν εκλεγεί πριν το 2012».

«Οι συντάξεις των βουλευτών, των θυμάτων τρομοκρατικών οργανώσεων και οι τιμητικές των καλλιτεχνών είναι συντάξεις κατ' απονομήν, δεν είναι συντάξεις ανταποδοτικές με εισφορές τις οποίες ρυθμίζει το ν/σ», ξεκαθάρισε ο υπουργός Εργασίας.

Όλοι θα έχουν την ίδια μεταχείριση «από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου μέχρι και το τελευταίο μπλοκάκι» στο ασφαλιστικό, τόνισε.

Ετσι το νομοσχέδιο που κατά τα άλλα επενδύει στην ισονομία και την προστασία των αδυνάμων- εξαιρεί από την ένταξη στον ενιαίο φορέα (ΕΦΚΑ) βουλευτές και δημάρχους.

Σύμφωνα με το άρθρο 4, παράγραφος 3 του νομοσχεδίου οι διατάξεις του ασφαλιστικού δεν έχουν εφαρμογή:

- για όσους από τα ανωτέρω πρόσωπα υπάγονται στις διατάξεις των νόμων 1897/1990 (120 Α) και 1977/1991 (185 Α)

- για όσους δικαιούνται πολεμική σύνταξη ή σύνταξη αναπήρου οπλίτη ειρηνικής περιόδου ή σύνταξη Εθνικής Αντίστασης Ο.Γ.Α. ή ανασφάλιστου Αγωνιστή Εθνικής Αντίστασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 168/2007 (209 Α), του π.δ. 169/2007 (210 Α) και των άρθρων 22 και 27 του ν. 1813/1988 (243 Α)

- για τους λογοτέχνες – καλλιτέχνες που δικαιούνται σύνταξη από το Δημόσιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 3075/2002 (297 Α)

- για τους βουλευτές και τα αιρετά όργανα των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμίδας που δικαιούνται σύνταξη από το Δημόσιο σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 91/1943 (129 Α), του ν.δ. 99/1974 (295 Α) και του άρθρου 9 του ν. 2703/1999 (72 Α)

- για όσους λαμβάνουν προσωπική σύνταξη καθώς και

- για όσους δικαιούνται σύνταξη αναπηρίας, η οποία προήλθε εξαιτίας της υπηρεσίας και ένεκα ταύτης, σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 169/2007 σε συνδυασμό και με αυτές του π.δ. 168/2007.

Τα πρόσωπα αυτά θα εξακολουθούν να υπάγονται στο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό καθεστώς του Δημοσίου και οι συντάξεις τους θα κανονίζονται και θα καταβάλλονται από το Δημόσιο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


«Κάτω το κράτος – Ζήτω το Έθνος»!Ν. Μιχαλολιάκος κατά υποτακτικών του "συνταγματικού τόξου": "Φέρατε τους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα και διώξατε τους Έλληνες" ΒΙΝΤΕΟ

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 
ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την δημόσια ασφάλεια επέρριψε από κοινού στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και προηγουμένως της ΝΔ τις ευθύνες για την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Τόνισε αρχικά ότι κάθε σοβαρό κράτος φυλά τα σύνορά του και κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει άμεσα τα σύνορα. Στην χώρα μας έχει χαθεί κάθε έλεγχος με βιασμούς, μαχαιρώματα και συνεχείς επιθέσεις από τους ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες.

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες περνούν συνεχώς από τα διάτρητα σύνορα της χώρας όπως κατήγγειλαν και οι Έλληνες συνοριοφύλακες. Καθημερινά γίνονται δεκάδες παραβιάσεις από την Τουρκία, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί την πολιτική της σφαλιάρας.

Το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη είναι όψιμο, από την στιγμή που επί των ημερών διακυβέρνησης της ΝΔ εκατομμύρια λαθρομετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα. Ακόμη, δεν δικαιούται να ομιλεί για τις ύποπτες ΜΚΟ των «αλληλέγγυων» από την στιγμή που σε αυτές είναι εμπλεκόμενοι και αστέρες της ψευτοδεξιάς.

Με ατράνταχτα στοιχεία ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απέδειξε ότι επί των ημερών της ΝΔ η εγκληματικότητα των αλλοδαπών κάλπαζε με ληστείες και δολοφονίες.

Από αυτήν την ψευτοδημοκρατία που αποκαλείται «Δημοκρατία» έχει προκύψει μια τυραννία της διαπλοκής.

Υπάρχουν όμως οι αποφασισμένοι Χρυσαυγίτες, που αγωνίζονται για την διατήρηση του Εθνικού κράτους. 

Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει σχέδιο νόμου για την οριστική πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Μόνο με μία δυνατή Χρυσή Αυγή θα σταματήσουν οι ανεξέλεγκτες ροές των λαθρομεταναστών.

Τέλος, έκλεισε με τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη:

«Κάτω το κράτος – Ζήτω το Έθνος»!