ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Οι μπαχαλάκηδες του “άβατου” των Εξαρχείων παραδέχονται την ύπαρξη «ένοπλου κομματιού»

Παρακρατικοί με τη «βούλα»! 


Πόσο άνετα μπορεί ένας παρακρατικός να νιώθει μέσα στο άσυλο της ατιμωρησίας που έχουν χτίσει γύρω του οι ταγοί του μνημονιακού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας;


Εξαιρετικά άνετα, όπως φαίνεται από την συνέντευξη που έδωσε σε διαδικτυακό μέσο ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος της γνωστής παρακρατικής ομάδας «Ρουβίκωνας», η οποία μέχρι και ένοπλη πορεία στο κέντρο των Εξαρχείων έκανε, χωρίς να υπάρξει παρέμβαση των αρμοδίων αρχών.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο γνωστός αναρχικός έδωσε συνέντευξη στο διαδικτυακό μέσο της ευρύτερης αριστεράς Hit & Run, στο οποίο είπε: 

Είναι μέσα στη λογική μας ότι θα χρησιμοποιήσουμε μορφές αγώνα όπως οι καταλήψεις, οι αφισσοκολήσεις, συναυλίες, συγκεντρώσεις, πορείες, αλλά και συμβολικές επιθέσεις σε στόχους. Δεν έχουμε αποκλείσει κανένα μέσο αγώνα. Εμάς είναι πάγια θέση μας, ότι το ένοπλο κομμάτι είναι κομμάτι του κινήματος.»

Το γεγονός ότι αυτή η συνέντευξη δόθηκε ανήμερα της μαύρης ημέρας μνήμης για τα θύματα της Μαρφίν δείχνει το θράσος των παρακρατικών. Το γεγονός ότι υπάρχει ουσιαστική παραδοχή για ύπαρξη «ένοπλου» κομματιού στο «κίνημα» των παρακρατικών δείχνει ότι αυτοί αισθάνονται την ασυλία που τους παρέχει το καθεστώς.


Ουδεμία ανησυχία, όμως, για το καθεστώς, του οποίου είναι «παιδιά» όλοι αυτοί...


Επάγγελμα... Αριστερός
Ελληνική επαγγελματική Αριστερά
Η ελληνική Αριστερά είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική ιστορία.
...Γνήσιο έργο των πιο μεγάλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας.
...Ο πολιτικός βόθρος της χώρας.


Η κομμένη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη από τα σταλινικά απολιθώματα της ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ



Η σταλινική και λαθρολάγνα ΕΡΤ εξαφάνισε την φράση "Ο Τσίπρας είναι ο αγαπημένος υπάλληλος της Μέρκελ και του ΔΝΤ" από την σημερινή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και φορολογικό. 

Την ίδια ώρα προβάλλουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ την οικογένεια Μητσοτάκη-Siemens ως κάτι... νέο στα πολιτικά πράγματα της χώρας και την κασέτα του Λεβέντη περί οικουμενικής ως... αντιπολίτευση. 

Τόσο πολύ τρέμουν μη γιγαντωθεί το Εθνικιστικό Κίνημα, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια ισονομίας και πολυφωνίας και έχουν εξαφανίσει ολοκληρωτικά την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας από όλα ανεξαιρέτως τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. 

Τι θα καταφέρουν; απολύτως τίποτα... εδώ δεν κατάφερε να μας σταματήσει ο διεθνής σιωνισμός με τις παράνομες διώξεις Σαμαρά-Βενιζέλου, νομίζουν ότι θα μας περιορίσουν τα σταλινικά απολιθώματα του Τσίπρα;

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής:...

"Ο Τσίπρας είναι ο αγαπημένος υπάλληλος της Μέρκελ και του ΔΝΤ, γιατί κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά τα αίσχη σε βάρος της Ελλάδος, που έκαναν Σύριζα και Ανέλ σε 1,5 χρόνο, χωρίς τουλάχιστον να έχει πέσει η πλατεία του Συντάγματος από τις αντιδράσεις. 

Αλλά να μη μιλάει το Πασόκ και η Νέα Δημοκρατία, 
 αφού μαζί ψήφισαν με τον Τσίπρα το τρίτο, επαχθέστερο, αριστερό μνημόνιο στις 14 Αυγούστου.
Να μην κάνει ο Μητσοτάκης αντιπολίτευση στον εαυτό του, μαζί τα ψήφισαν, μαζί κατέστρεψαν την Ελλάδα".

Ιδού και το πετσοκομμένο βίντεο της ΕΡΤ: