ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ!


Σε μεγάλη αμηχανία βρέθηκε η νουδούλα, με το γνωστό επεισόδιο που έγινε στην Ολομέλεια της βουλής, εξαιτίας της επίδειξης αυταρχικότητας των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που δεν έμεινε αναπάντητη από την Χρυσή Αυγή. 

Βλέπετε, το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών δεν είναι ψοφοδεξιά, να σκύβει το κεφάλι στις κομμουνιστικές προκλήσεις και να μαζεύει καρπαζιές!

Έτσι, μέσα στον πανικό τους, οι πουθενάδες της δήθεν αντιπολίτευσης, που πέρυσι το καλοκαίρι εκλιπαρούσαν γονυπετώς τους συριζοψεκασμένους να φέρουν τάχιστα μια «συμφωνία» (εννοώντας νέο Μνημόνιο), για «να μην πέσει η χώρα στα βράχια», με οποιοδήποτε κόστος (νέα αντιλαϊκά μέτρα), και που όταν ήρθε το πολυπόθητο νέο αριστερό Μνημόνιο το υπερψήφισαν σύσσωμοι, έριξαν «γραμμή» ότι το επεισόδιο ήταν… στημένο (!!!), «για να εξυπηρετήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να διώξει τα φώτα της δημοσιότητας από το Ασφαλιστικό».

Είπαμε, παρακάλεσαν ταπεινά την αφέντρα τους, την φράου Μέρκελ, να τους επιτρέψει να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό-φορολογικό έκτρωμα (αν και πολύ θα ήθελαν…), για να μην τους φύγουν και οι εναπομείναντες ψηφοφόροι και πάνε στην Χρυσή Αυγή, κι εκείνη τους το επέτρεψε – αφού ήτανε για… καλό σκοπό. 

Αλλά, να βγαίνουν και να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για… στημένα παιχνίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ οι «ναι σε όλα» του Αυγούστου του 2015, ε αυτό πια είναι το άκρων άωτον του θράσους!

Είθισται, στην μεταπολιτευτική ψευτοδημοκρατία τους, κάθε φορά που η όποια κυβέρνηση φέρνει ένα σκληρό αντιλαϊκό νομοσχέδιο, η όποια αξιωματική αντιπολίτευση να δεσμεύεται ότι θα το καταργήσει όταν θα’ ρθει στην εξουσία. 

Εχθές το βράδυ όμως, «έσπασε το ρόδι». Ούτε λέξη περί κατάργησης του νομοσχεδίου- εκτρώματος δεν είπε ο φον Κούλης, έστω και για τα μάτια του κόσμου. Αποκαλύπτοντας ακόμα και στον πιο δύσπιστο, την μνημονιακή συμπαιγνία της νουδούλας με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βεβαίως κατόπιν αυστηρής διαταγής της κοινής τους αφέντρας, της φράου Μέρκελ!

Αντίοχος

Κυριάκο Τσίπρα 
ή Αλέξη Μητσοτάκη;

Το κεντροδεξιό 
και το αριστερό μνημόνιο 
και η Χρυσή Αυγή

Τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής σε επίπεδο αρχηγών πολιτικών κομμάτων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ομίλησε περί εκλογών. Ο τρόπος όμως με τον οποίο έθεσε το ζήτημα δεν έπεισε κανέναν ότι πραγματικά πιστεύει στη πρότασή του. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το κόμμα του έρχεται πρώτο δεν είναι αρκετό προκειμένου να σχηματίσει η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και επιπλέον δεν υπάρχει πολιτική παράταξη με την οποία είναι βέβαιον ότι θα κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση.
Από την πλευρά του ο Τσίπρας έχει την απόλυτη πρωτοβουλία στην ενδεχόμενη προκήρυξη εκλογών, η οποία μπορεί να προκύψει μόνον εάν αυτός το θελήσει ή εάν κάποιοι από τους λεγόμενους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ ρίξουν την κυβέρνηση. Όμως, στην τελευταία συνεδρίαση ο Αλέξης Τσίπρας άφησε έναν υπαινιγμό απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, λέγοντάς του εμμέσως ότι ακόμη και πρώτη να έρθει η Ν.Δ. στις εκλογές, άλλος θα είναι ο πρωθυπουργός…
Αλήθεια, όμως, ας υποθέσουμε ότι γίνονται εκλογές και ότι κυβερνά την χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τι έχει σκοπό να αλλάξει από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; 
Είναι δεδομένο κατ’ αρχάς ότι θα ακολουθήσει πολιτική μνημονιακή και μη ξεχνάμε ότι στις 14 Αυγούστου του 2015, το κόμμα του ψήφισε υπέρ του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας μάλιστα τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν έναν από τους κύριους ομιλητές στην Βουλή. Το μνημόνιο, λοιπόν, θα συνεχιστεί και ίσως ακόμη σκληρότερο. Αλλά και σε άλλα θέματα όπως το σημαντικό για μας ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης ξεχνάτε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε ΝΑΙ στο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ;
Ποια διαφορετική πολιτική έχει λοιπόν να προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Καμμία! Επιπλέον, και αυτό είναι μέσα στα πιθανά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ ίσως να θέλουν τώρα πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη γιατί στην περίπτωση αυτή δεν θα πέσει ο Τσίπρας, αλλά θα είναι η πλέον αξιόπιστη εγγύηση ότι θα επιστρέψει ο Τσίπρας και η αριστερά.
Οι κομματάρχες της Ν.Δ. ήδη έχουν αρχίσει να σέρνουν την κινδυνολογία ότι για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να πέσει ο Τσίπρας και να ανέβει ο Μητσοτάκης. Ένα ακόμη προεκλογικό και μάλιστα προ των εκλογών ψευτοδίλημμα άνευ ουσίας. Εάν δε κατάντησε η Ελλάδα σε τέτοιο σημείο ώστε να θεωρεί… σαν επερχόμενο Μεσσία της τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.
Από την πλευρά τους οι “νταβατζήδες” κάνουν σχέδια για το μέλλον. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει στο μέλλον ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης. Βλέπουν επίσης ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τελειώνουν όπως και ότι το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη στέρεψε! Τι τους απομένει λοιπόν; Το ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα μπαλαντέρ με το οποίο θα ελέγχουν την εξουσία. Μεγάλη η απελπισία τους και αυτών για να στηρίζονται στην λεγόμενη Δημοκρατική Συμπαράταξη της Φώφης Γεννηματά και της ΔΗΜΑΡ του 0,6%.
Η χώρα βαδίζει σε επικίνδυνους ατραπούς και η μόνη αληθινή διέξοδος στο αδιέξοδο είναι μια δύναμη εθνική. Και η μόνη εθνική δύναμη για κάθε Έλληνα εθνικιστή και πατριώτη, η οποία μπορεί να εγγυηθεί μια ασυμβίβαστη αντίσταση στην ξενοκρατία είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!



Σήμερα, 9 Μαΐου, οι εναπομείναντες νοσταλγοί του Στάλιν σ’ ολόκληρο τον κόσμο, εορτάζουν την επέτειο του βιασμού της Ευρώπης! Μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Διότι, σαν σήμερα υπογράφηκε η λήξη του πολέμου και μεθυσμένα σοβιετικά κτήνη ξεχύθηκαν στην κατεχόμενη Ευρώπη, όπου ακολουθώντας τις οδηγίες του σιωνιστή «διανοουμένου» του Στάλιν, Ιλία Έρενμπουργκ 

(«Σκοτώστε, σκοτώστε! Στους Γερμανούς δεν υπάρχουν αθώοι ούτε μεταξύ των ζωντανών, ούτε μεταξύ αυτών που πρόκειται να γεννηθούν. 
Εκτελείτε τις εντολές του συντρόφου Στάλιν συνθλίβοντας για πάντα το φασιστικό κτήνος μέσα στο άντρο του. Τσακίστε με....την βία την υπερηφάνεια των Γερμανίδων γυναικών. 
Πάρτε τες ως νόμιμο λάφυρο. Σκοτώνετε, σκοτώνετε, ανδρείοι στρατιώτες του Ερυθρού Στρατού, μέσα στην ακατανίκητη έφοδό σας»), 

τρελό πανηγύρι, βιάζοντας, κλέβοντας και σκοτώνοντας! Συνολικά, έγιναν 2 εκατομμύρια βιασμοί (!!!), κυρίως Γερμανίδων και Πολωνίδων, αλλά και Ρωσσίδων, Ουκρανίδων και Λευκορωσσίδων, που είχαν μεταφερθεί υποχρεωτικά από τα γερμανικά στρατεύματα στην Γερμανία, για να εργαστούν στην πολεμική βιομηχανία.

Ως φόρο τιμής στα θύματα των κτηνών του Στάλιν, ο 26χρονος Πολωνός Γιέρζι Μπόχνταν Σούμτσικ, παρουσίασε την τραγωδία και τον πόνο των θυμάτων βιασμού μ’ ένα γλυπτό. Το τοποθέτησε χωρίς να λάβει άδεια, στο Γκντανσκ δίπλα σε ένα σοβιετικό άρμα μάχης το οποίο αποτελεί μνημείο της κομμουνιστικής εποχής προς τους άντρες του Κόκκινου Στρατού που «απελευθέρωσαν» την πόλη αυτή της βόρειας Πολωνίας το 1945. 

Το τσιμεντένιο γλυπτό παρουσιάζει ένα στρατιώτη, που φαίνεται ότι είναι ένα από τα σταλινικά κτήνη από το κράνος του, να γονατίζει ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η οποία είναι ξαπλωμένη στο έδαφος. 

Ο στρατιώτης κρατάει τα μαλλιά της με το αριστερό του χέρι ενώ με το δεξί βάζει ένα πιστόλι στο στόμα της. Ο τίτλος του έργου είναι «Komm, Frau» που σημαίνει «Έλα, γυναίκα» στα γερμανικά.

Καταλήψεις γερμανικών και άλλων εδαφών, έγιναν από τον ρωσσικό στρατό και στον Α΄ Π.Π., χωρίς να αναφερθούν βιασμοί, λεηλασίες και μαζικές δολοφονίες. Στον Β΄Π.Π. παρουσιάστηκαν τέτοια φαινόμενα, προφανώς λόγω της αποκτήνωσης που επέβαλλε ο σιωνιστοκίνητος κομμουνισμός!

Αντίοχος