ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!

FBZDB
Όχι μία, αλλά δύο φορές ζήτησε ο υπουργός Παππάς να κοπεί η συνέντευξή του με τον δημοσιογράφο Michel Friedman της Deutsche Welle, όταν ο τελευταίος τον στρίμωξε για τα καλά.

Η πρώτη ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής «Conflict Zone», ήταν «αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί». Ο Παππάς απέφευγε να απαντήσει επί της ουσίας, ο δημοσιογράφος επέμενε κι έγινε το πρώτο μπαμ!

Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε την περιβόητη δήλωση της κυρά-Τασίας, για τους λαθρομετανάστες που λιάζονται: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;».

Ο πονηρούλης Παππάς απάντησε ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται» για να λάβει την ανταπάντηση του δημοσιογράφου: 

«Η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή».

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία… Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο» προσπάθησε να συνεχίσει ο Παππάς αλλά ο δημοσιογράφος επέμεινε, προκαλώντας πανικό στον κομμουνιστή υπουργό: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;» είπε ψάχνοντας οδό διαφυγής.

Εν τέλει, με τα χίλια ζόρια, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε.

Φυσικά, όλο αυτό το ξεβράκωμα δεν θα συνέβαινε ποτέ, αν στην θέση του Friedman ήταν ο Χατζηνικολάου, ο Πρετεντέρης και οι λοιποί αστέρες της δήθεν δημοσιογραφίας, οι οποίοι το μόνο που κάνουν, είναι «συνεντεύξεις»-δημόσιες σχέσεις για λογαριασμό των αφεντικών τους. 

Αν υπήρχαν πραγματικοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα, ουδείς εκ των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου θα ζύγωνε κανάλι!

Αντίοχος



Έλληνες Στρατιωτικοί προς Καμμένο: Γίναμε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών!

Έλληνες Στρατιωτικοί προς Καμμένο: Γίναμε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών!


Για την τραγική κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών στα λεγόμενα κέντρα φιλοξενίας τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, ασφάλειας και υγιεινής όσο και σε οικονομικό, ενημέρωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτική (ΠΟΕΣ) με επιστολή της τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Όπως αναφέρει στην επιστολή της η ΠΟΕΣ, που αναγνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα, υπάρχει δυσαρέσκεια από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς παραβιάζεται συστηματικά το ωράριο εργασίας χωρίς επιπλέον αμοιβή, παρέχονται υπέρμετρες υπηρεσίες και υπάρχουν παραλείψεις σε θέματα διοικητικής μέριμνας.
«Η κατάσταση αυτή τείνει να παγιωθεί» σημειώνεται. Η ομοσπονδία μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εμπλεκόμενα στελέχη κάνουν περισσότερες από τις προβλεπόμενες υπηρεσίες και διατάσσονται να διανυκτερεύουν συχνά στα κέντρα φιλοξενίας χωρίς να έχουν εκδοθεί διαταγές που να αναφέρουν με σαφήνεια τα καθήκοντά τους, όπως και τι γίνεται με τους κανόνες εμπλοκής σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.
Η καταγγελία της ΠΟΕΣ επιβεβαιώνει, επί της ουσίας, πλήρως τα όσα με την σειρά της έχει καταγγείλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι δηλαδή η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Καμμένος προσωπικά κάνουν οτιδήποτε δυνατόν προκειμένου να μετατρέψουν τον Ελληνικό Στρατό σε «φιλιππινέζες» των λαθρομεταναστών.
Η αντιμετώπιση από την κυβέρνηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων παραπέμπει σε καταστάσεις που θυμίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ «δικαιώματα» δούλων, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ό,τι τους ζητηθεί.
Ο Ελληνικός Στρατός αντί να αφήνεται στην φυσική αποστολή του, που είναι η διασφάλιση των συνόρων, μετατρέπεται από τους άκαπνους πολιτικάντηδες της συγκυβέρνησης σε υπηρετικό προσωπικό των λαθρομεταναστών, κάτω από πολύ μειωτικές για την αξιοπρέπειά τους συνθήκες. Ντροπή και αίσχος!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ