ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Από Γ. Γ. της ΚΝ€, σύμβουλος του Κυριάκου ο Θεοδωρικάκος..




Την… παράδοση της κατάληψης επίκαιρων θέσεων μέσα στο σύστημα, από πρώην κνίτες, συνεχίζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ιδιοκτήτης της εταίρας δημοσκοπήσεων GPO.

Ο οποίος, δεν ήταν απλά και μόνον πρώην κνίτης, αλλά αρχικνίτης (Γ.Γ. του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ), εν συνεχεία υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη.

Αυτή την εποχή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Olympia.gr, ο παλιός αρχικνίτης «είναι ο στενός συνεργάτης και πολιτικός μέντορας του Κυριάκου Μητσοτάκη», που «έχει αναλάβει να φέρει τους Σημιτικούς και τους Ποταμίσιους στη ΝΔ του Μητσοτάκη».

Να τον χαίρονται...


Να τον χαίρονται τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της ψοφοδεξιάς νουδούλας (σκάσε Μπουμπούκο!), που –για μια ακόμα φορά- πιπιλάνε την καραμέλα «όλοι μαζί να διώξουμε την αριστερά από την εξουσία και μετά… βλέπουμε»!

Ρε ουστ!

Ευχόμεθα στον πρώην αρχικνίτη Θεοδωρικάκο, μια ημέρα να γίνει και… πρωθυπουργάρα! Και γιατί όχι; Εδώ έγινε ο mister Tsipras, που ήτανε σκέτος κνίτης, να μη γίνει ετούτος που ήτανε και κοτζάμ Γενικός Γραμματέας;

Μπορεί να γίνει… εναλλακτικά και αρχιτραπεζίτης, στη θέση του επίσης πρώην κνίτη και γιού του Γραμματέα του ΕΑΜ Φθιώτιδας, Στουρνάρα!

Όπως και να’ χει το πράμα, οφείλουμε να το… παραδεχθούμε: 


Εκτός από… πλανητάρχης – ακόμα!



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ 
ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΕ 
ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ 
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 
ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ 
ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ !

Καθώς ο Κομμουνισμός ψόφησε στη «μαμά-Μόσχα», οι ίδιοι φρόντισαν να μεταλλαχθούν σε υπηρέτες του ενός πλέον παγκόσμιου αφέντη. 

Η σημερινή φανατική τους προσήλωση στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, η λυσσασμένη αντίθεσή τους προς το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο απύθμενος εθνομηδενισμός τους δείχνει ότι η θήτευση στην Καπιταλιστική Νεολαία Ελλάδος (ΚΝΕ) είχε επιτυχή αποτελέσματα στην μετατροπή τους σε αδίστακτα και ανάλγητα πιόνια της παγκοσμιοποίησης και των τραπεζιτών.

Τα λαμόγια της Επανάστασης!