ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ιστορική Νίκη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου! Για πρώτη φορά Έλληνες Εθνικιστές στην βουλή της Κύπρου μας


Μία ιστορική, μεγαλειώδη Νίκη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ σημείωσε σήμερα το Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελληνική Κύπρο. 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο κατάφερε να σπάσει το εκλογικό μέτρο που το Σύστημα έστησε εναντίον του και με ποσοστό 3,71% να εκλέξει δύο Έλληνες Εθνικιστές 

Τα αποτελέσματα ιδίως στην επαρχία Πάφου - όπου το ΕΛΑΜ ξεπέρασε το 6,5% - είναι πανηγυρικά!

Να σημειωθεί πως στο μαρτυρικό Παραλίμνι, γενέτειρα των Ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού το ΕΛΑΜ άγγιξε το 8%.

Βουλευτής εκλέγεται ο πρόεδρος του Κινήματος συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου και άλλος ένας συναγωνιστής, το όνομα του οποίου θα γνωρίζουμε εντός της επόμενης ώρας. 

Για πρώτη φορά στα χρονικά Έλληνες Εθνικιστές εκλέγονται πανηγυρικά στην βουλή της Κύπρου μας. 

Μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού χαράζει πάνω από την Μεγαλόνησο.

Στο βίντεο η αναφορά του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου Νικολάου Μιχαλολιάκου μέσα στην βουλή των Ελλήνων, με την οποία ανήγγειλε την μεγάλη Νίκη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.



ΜΑΔΟΥΡΟ - ΡΗΜΑΔΟΥΡΟ - ΣΗΜΑΔΟΥΡΟ... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ VIRAL ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!


Βενεζουελλάς... - Ο κ. Τσίπρας γίνεται... Ρημαδούρο (εκ του ρημαδιό, που προφανώς προκαλεί στη χώρα) και ο κ. Καμμένος παίρνει το όνομα... Σημαδούρο, μάλλον εξαιτίας του ότι είναι υπουργός Άμυνας, αλλά και... λάτρης της θάλασσας...

Σε αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τους χρήστες του ελληνικού ίντερνετ εξελίσσεται η... Βενεζουέλα, η διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση της οποίας, αλλά και οι προνομιακές σχέσεις της εκεί κυβέρνησης με την ελληνική, δίνουν διαρκώς αφορμές για χιουμοριστικές αναρτήσεις και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταία “δημιουργία”, η οποία έγινε και Viral στο διαδίκτυο είναι το... παιχνίδι με το όνομα του προέδρου της Βενεζουέλας Μαδούρο και η ... φιλοδοξία που μάλλον έχουν οι εδώ κυβερνώντος να του μοιάσουν. 

Έτσι, τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο... συγκυβερνήτης του Πάνος Καμμένος αποκτούν παρατσούκλια, που βασίζονται στην κατάληξη του ονόματος του Μαδούρο, ώστε να αποδίδουν κάποιες... ιδιότητες, που κατά τους χρήστες του ίντερνετ διαθέτουν!

Ο κ. Τσίπρας γίνεται... Ρημαδούρο (εκ του ρημαδιό, που προφανώς προκαλεί στη χώρα) και ο κ. Καμμένος παίρνει το όνομα... Σημαδούρο, μάλλον εξαιτίας του ότι είναι υπουργός Άμυνας, αλλά και... λάτρης της.


4,3% ΤΟ ΕΛΑΜ ΣΤO 1/3 ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ! ΑΚΕΛ: “ΤΟ ΕΛΑΜ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ!” ΘΡΗΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ



Τα πρώτα exit-poll στην Κύπρο είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά. Ο τηλεοπτικός σταθμός Sigma-Live δίνει στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ποσοστό από 3 έως 5,5%, δηλαδή 4,25% κατά μέσο όρο.

Με το ποσοστό που απαιτείται για να εισέλθει το Εθνικιστικό Κόμμα στη βουλή να είναι το 3,6% φαίνεται πως απόψε θα πανηγυρίσουμε για πρώτη φορά την είσοδο Ελλήνων Εθνικιστών βουλευτών στην κυπριακή βουλή.

Οι τριγμοί στο Σύστημα είναι ήδη ισχυροί και αντικατοπτρίζονται στην σχετική ανακοίνωση των εθνοπροδοτών κομμουνιστών του ΑΚΕΛ που επισήμως αναφέρει ότι το ΕΛΑΜ μπαίνει στη βουλή.

Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής θα σας ενημερώνει για όλες τις σχετικές εξελίξεις 

Νεότερη ενημέρωση: Στο 18,2% της ενσωμάτωσης το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο λαμβάνει ποσοστό 4,24% 



DOMINIQUE VENNER: ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκατοντάδες Εθνικιστών παρευρέθησαν στην λιτή τελετή Μνήμης που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στο κέντρο των Αθηνών, πλησίον των γραφείων της Τ.Ο. Αθηνών προς τιμή του Γάλλου Εθνικιστή, Dominique Venner, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του, σαν σήμερα το 2013, προκειμένου να αφυπνίσει κοιμισμένες συνειδήσεις, όπως ανέφερε στο ακροτελεύτιο σημείωμά του.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με ποίημα γραμμένο από Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας, προς τιμή του μεγάλου Γάλλου Εθνικιστή διανοούμενου:

«Βάδιζε με επίγνωση και ματιά φλογισμένα βλοσυρή,
αντίθετα απ’ ένα κόσμο που τον ήθελε να μεμψιμοιρεί…
Μ’ ενα σάλπισμα κληροδοτώ στα νιάτα τη στερνή μου πείρα  
Με πράξεις να επιδιώκετε, επανάσταση ενάντια στη μοίρα»


Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παραλλήλισε την πράξη του Dominique Venner με τα όσα είχε γράψει ο Καρυωτάκης:


Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
ένας πέθαινε από αηδία…
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία


Ο Dominique Venner πέθανε από την αηδία, όπως σημείωσε και ο ίδιος και συνέχισε αναφέροντας την αηδία που προκαλεί το νομοσχέδιο, που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση των ανθελλήνων, το οποίο ορίζει ότι στην δικαιοδοσία του Κατοχικού Ταμείου περιέρχονται οι αρχαιολογικοί χώροι και ελληνικά νησιά.


Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα και τις ημέρες του μεγάλου αυτού διανοητή και ακτιβιστή.


Ο Συναγωνιστής Λάζαρος Θεοδωρακάκης, ανέγνωσε το μήνυμα του φίλου του Dominique Venner και επίσης μεγάλου διανοητή, Alain De Benoist, το οποίο γράφηκε μετά το θάνατο του Dominique.


Στη συνέχεια η Συναγωνίστρια Κατερίνα Μιχάλαρου αναφέρθηκε στις κοινωνικές και ανθρώπινες πτυχές της ζωής του Venner.

Τέλος στο βήμα ανέβηκε η Συναγωνίστρια και διευθύντρια της εθνικής εφημερίδας, «Εμπρός», Ειρήνη Δημοπούλου, η οποία μιλώντας στη γλώσσα του θανόντος μετέδωσε ένα μήνυμα σχετικά με τη ζωή και τη διδασκαλία του Γάλλου Εθνικιστή.


Η εκδήλωσε έκλεισε με τον παλαμικό στίχο του Ακρίτα και του Χάροντα, το Γαλλικό Εθνικό Ύμνο, προς τιμή του θανόντος και τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.




ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΣΚΥΛΟΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑ; Χρήστος Παππάς: "Έλληνες μαζί μας πείτε ένα βροντερό Όχι!"



Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή το βράδυ, η συγκυβέρνηση των τουρλοκώληδων έφερε μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με την οποία παγώνουν επί μια διετία (2017-2018) οι μισθολογικές προαγωγές των αστυνομικών, στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών και άλλων κατηγοριών που αμείβονται με τα λεγόμενα «ειδικά μισθολόγια», λόγω της φύσης της ιδιαίτερης δουλειάς τους.


Σημαντική παρατήρηση: Αν το συγκεκριμένο μέτρο ήταν μέσα στα «προαπαιτούμενα» της συμφωνίας με τους διεθνείς τοκογλύφους, δε θα ερχόταν ως ξεχωριστή τροπολογία, αλλά θα ήταν ενσωματωμένο στο πολυνομοσχέδιο του αίσχους. Άρα, κάτι άλλο συμβαίνει…

Μετά την κατάθεση της τροπολογίας, εμφανίστηκε στις τηλεοράσεις ο βολευτής των συνοδοιπόρων των κομμουνιστών, Δημήτρης Καμμένος και με ύφος δήλωσε πως αν δεν αποσυρθεί η συγκεκριμένη τροπολογία, το κόμμα του δεν θα την ψηφίσει.

Χθες αργά το βράδυ, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς του να καταθέσουν έως σήμερα προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του «παγώματος» των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων.

Θεωρώ, πως το πιθανότερο είναι να πούνε πως βρήκαν τα «ισοδύναμα» και να αποσύρουν την τροπολογία. Όχι βέβαια διότι δεν θα την ψήφιζε το βουλευταριό της σκυλοκαμμεναρίας –που δεν πρόκειται να φύγει από την συγκυβέρνηση ούτε με… σφαίρες- αλλά διότι το παιχνίδι είναι στημένο! 

Δηλαδή, κατέθεσαν οι κομμουνιστές την τροπολογία, με σκοπό να την αποσύρουν -δήθεν υπό την πίεση των καμμενόσκυλων- για να κάνουν τους ψεκασμένους… ήρωες των ενστόλων! 

Ελπίζοντας πως έτσι θα ξεχάσουν οι ένστολοι τα υπόλοιπα στραπάτσα που τους επιφυλάσσουν το (ψηφισμένο ήδη) ασφαλιστικό και το υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο του αίσχους, νομίζοντας πως γλίτωσαν τα… χειρότερα, χάρη στον Καμμένο!

Αντίοχος

























Χρήστος Παππάς:
"Έλληνες μαζί μας πείτε ένα βροντερό Όχι!"